جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

16 کاربر(ها) آنلاین هستند (13 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
15
مهمانان
1
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  95 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  205 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  217 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  306 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  208 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 2 کاربر مهمان
Re: دفتر وزیر اعظم ، عالیجناب هوکی و معاونش
ارسال شده در: یکشنبه 1 دی 1387 22:08
نمایش جزئیات
آفلاین
توجه توجه!

به شهروند آلبوس پرسیوال و الفریک برایان دامبلدور سه روز فرصت داده میشه تا هر چه زودتر برای پاسخ به پاره ای از سوالات و ابهامات در خصوص برخی از فعالیت هایی که به تازگی از سوی ایشون صورت گرفته در دفتر وزیر سحر و جادو حضور به هم برساند در غیر این صورت حکم جلب و توقیف وی صادر شده و در اختیار کاراگاهان قرار خواهد گرفت.

همچنین از تمام جامعه جادوگری خواسته میشود در صورتی که هرگونه اطلاعی از مخفیگاه فعلی این شخص دارند یا نسبت به ارتباطات این شخص با فرد یا افرادی سوء ظن پیدا کرده اند سریعا مسئولین وزارت سحر و جادو رو همینجا در جریان بگذارند.

جزئیات بیشتر این ماجرا به زودی در اختیار عموم جامعه جادوگری قرار خواهد گرفت!

پ ن: پستهایی که در اینجا قرار میگیرد هم میتواند رول باشد و هم غیر رول.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بلیز زابینی در 1387/10/1 22:21:00
Re: دفتر وزیر اعظم ، عالیجناب هوکی و معاونش
ارسال شده در: شنبه 30 آذر 1387 15:32
نمایش جزئیات
آفلاین
جن کوچکی کلاه قهوه ای رنگی را روی سرش تکان داد و روی صندلیش ایستاد . ردای نسبتا بلند و مشکی ای که به تن داشت ، عینک آفتابی مشکی و خنده ای شیطانی که در گوشه ای از لبانش جا خوش کرده بود همه نشان از سیاهی وی بود .

دستی به پیشانیش کشید و رویش را به گوشه ی دیگری از اتاق که فردی قد بلند نشسته بود برگرداند و با صدای آرامی گفت : بلیز . ما باید سریعتر به وضع وزارت سر و سامون بدیم ....

- هوکی . فعلا که سیل عظیمی از ملت ریختن دم در وزارت می خوان ببیننت ! هنوز اجازه ی ورود ندادیم . منتظریم ببینیم تو چی میگی .

هوکی با دست علامتی را در هوا ایجاد کرد و بلیز به سرعت به سمت در دوید و لحظاتی بعد هوکیِ کوچک خود را در اتاق کار عظیمش تنها یافت ... دقایق به سرعت سپری شدند و ناگهان صدای در زدنی به گوش رسید و به سرعت در باز شد .
بلیز جلوتر از همه راه می رفت و بقیه نیز به دنبالش وارد شدند و در برابر وزیر ایستادند . کمی سر را خم کردند و یکی یکی جلو رفتند تا با وزیر عهد بندند و تبریک گویند .

همینطور دسته دسته ملت جادوگر و ساحره وارد می شدند و به هوکی ادای احترام کرده و دوباره خارج می شدند ... پس از گذشت یک ساعت که دیگر اثری از ملت نبود ، هوکی عرقی که حاصل از اینهمه وقت تلف کردن بود را از روی پیشانیش پاک کرد و رو به بلیز گفت : دیگه اینجور بوقیا رو راه ندین . پدرمون در اومد برنامه ی دیگه ای هم هست برای امروز ؟!

- بله جناب وزیر . دیگه این بوقیا رو راه نمیدیم ... برنامه ی خاصی نیست ، فقط نیم ساعت دیگه در خانه ی ریدل با لرد سیاه و خادمان ایشان قرار دارین ! می دونین که باید برین !

- بوقی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دفتر وزیر اعظم ، عالیجناب هوکی و معاونش
ارسال شده در: شنبه 30 آذر 1387 14:33
نمایش جزئیات
آفلاین
دنگ .. دنگ .. دنگ !!

آغاز به كار دوره ي هشتم وزارت سحر و جادو

< يا مقبل گرفتن ايفاي نقش را افسار
يا محول سوژه ها و تمامي افراد
از مرلين كمك بگير براي انجام تمامي امور
همانا كه او بهترين كمك كننده است. >

دعاي فاتحة الوزارت برگرفته شده از كتاب نقش آفتابه در دعا ، اثر مرلين كبير

اهم .. اهم

اكنون زمان آن رسيده كه حمامي از خون راه بيندازيم و تمامي مشنگ ها ، گند زاده ها و افراد خائن به اصل و نسب را در تلاطم امواج هولناكش بسوزانيم .
دوران در خفا بودن ديگه به انتها رسيده ، وقتشه كه ما اصيل زادگان ثابت كنيم نژاد برتر هستيم ، زمان پاكسازي دنياها نزديكه ، حالا وقت تلاش و مبارزه براي رسيدن به هدف برتره .

من چشم به ياري تك تك شما نجيب زادگان دوختم ، همون طور كه با دستاني خالي وزارت رو فتح كرديم ، اميدوارم با عزمي راسخ بتوانيم دنيا را از شر خون كپكي هاي بي مصرف پاك كنيم .

در اين راه دوست و معاون عزيز من بليز زابيني ، همواره كمك دست و پشتيبان من خواهد بود .

به اميد ان روز كه جادوگران اصيل تنها كساني باشند كه از هواي اين كره ي خاكي تنفس ميكنند ....

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هوکی در 1387/9/30 14:38:22
ویرایش شده توسط هوکی در 1387/9/30 14:48:32
ویرایش شده توسط هوکی در 1387/10/2 14:01:03
آیینه خود بین
-------------------------------------
[url=http://www.jadoogaran.org/edituser.php]انجام اصلا�
Re: ارتباط با ناظرين وزارت
ارسال شده در: سه‌شنبه 28 آبان 1387 16:20
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
مثل اینکه عرف شده هر کی هروقت دلش میواد هر چی رو تغییر میده!

مری عزیز ... در عرف اختراعی شما "هر کی" همون ناظر و برگزار کننده انتخابات هست. "هر وقت" در اصل زمانی بوده که هنوز شروع نشده بوده. لغت "دلبخواهی" هم لغتی بوده که اشتباها جای اجبار به کار رفته (چون وقتی یک طرح ایراد داره و باهاش مخالفت میشه نمیتونه پابرجا بمونه) و در آخرم اون "هر چی" چیزیه که برعکس معنیش اصلا "هر چی" نیست و کاملا به ما مربوطه.

برنامه گروههام از امروز به طور رسمی آغاز میشه و حالا شما اگر برنامه ای داشتید و به هم خورده مقصر در درجه اول خودتون بودید که به تاریخ ها توجه نکردید و مسلما فکر نمیکنید که ما تاریخ شروع انتخابات رو برای خودمون نوشته بودیم؟

با این حال ما هم قبول داریم که اشتباهاتی در این بین صورت گرفته و منکر این مسئله نیستیم که بهتر بود اینجوری نمیشد ولی بعضی مواقع مسائلی پیش میاد که ناگریز باید تغییری توش ایجاد کرد.

در مورد جمله آخرت هم متوجه منظورتون از کلمه آخر نشدم ولی رو مجموع منم از این تاپیک خوشم میاد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بلیز زابینی در 1387/8/28 16:21:51
ارسال شده در: سه‌شنبه 28 آبان 1387 14:38
نمایش جزئیات
آفلاین
خب بهتره اینطوری بگم :

مثل اینکه عرف شده هر کی هروقت دلش میواد هر چی رو تغییر میده!
ترجیحاً دفعه بعد اگر خواستی کاری رو ملغی کنین ، براش اطلاعیه نزنین ...

در کل روی سهمیه گروهها برنامه ریزی و ... انجام داده بودیم ...

نمیگم بد شد ، بلکه این طرح بهتر هم شد ، اما در یک اتفاق واقعاً *** ( خودت یه کلمه بزار ، ببین چی بهش بیشتر میخوره )

امروز آغاز مشورت برای گروه های خصوصی بوده ! پس بی موقع قوانین تغییر نکرده !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط استرجس پادمور در 1387/8/28 15:48:22
ویرایش شده توسط استرجس پادمور در 1387/8/28 15:58:19
خداحافظی در اوج یا خروج فوج فوج... مسئله این است!
ارسال شده در: یکشنبه 19 آبان 1387 14:46
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام!

1. در زمان ناظر ( وزیر ) قبلی و با حمایت ایشون تاپیک "خورندگان معجون راستی" کمی تغییر سوژه داد به نوعی اجباری با چند گرداننده گشت .

2. این ایده حاصل تفکر مری باود و چارلی ویزلی و آسپ بوده و هیچ یک مخالفتی برای ادامه ایده خود ندارند !

بر اساس این دو مورد اگر ناظران جدید موافقت خود را اعلام کنند ، تاپیک طبق روال به کار خود ادامه خواهد داد و اگر موافقتی در کار نباشد ، تاپیک به روال قبلی خود باز خواهد گشت !

مرسی ! مری !

موافقتمونو اعلام میکنیم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بلیز زابینی در 1387/8/19 16:16:36
خداحافظی در اوج یا خروج فوج فوج... مسئله این است!
ارسال شده در: یکشنبه 12 آبان 1387 14:23
نمایش جزئیات
آفلاین
چند تا نكته هست كه به نظرم ميرسه فعلا:

1. صد البته كه رول هستش تاپيك؛ مثلا شما خيلي از رفتن وزير دلخوري و مياي در قالب رول براش اشك ميريزي و به مخالفاش چند تا بوق ميفرستي و اينا و بالعكس.

2. ببين واقعا نميشه براي ادامه دار بودن و تكي بودنش تصميم گرفت؛ من آزاد ميذارم اينو تا تاپيك به هر سمتي كه راحتتر بود سوق پيدا كنه. البته تكي بهتره و ممكنه يكي دوست داشته باشه با ادامه دادن پست نفر قبلي، پست بزنه.

3. پستهاي اين تاپيك ميتونه گاهي اوقات چهره ي باوقار و جدي اي به خودش بگيره، و گاهي هم با لبخندي طنازانه، تعادل رفتاري مخاطب رو مختل كنه و چه بسا كه از برج ميلاد سقوط كنه!

4. اسمي كه دوست دارم داشته باشه، بيشتر حول و حوشه مورد دوم هستش و اگه موافق باشي با عنوان پر مغزِ خداحافظ وزير: يه شاخه گل يا يه بمب پشكلي بزنمش لطفا.

5. سايه ي عمو تايبريوس ام مستدام!!!

چیطوری ؟

با مورد اول مشکلی ندارم . مورد دوم هم اینطوری بهتره که تو توی پست اول ذکر کنی که تک پستی ولی اگر کسی میخواد میتونه پست نفر قبلش رو ادامه بده !!!

در مورد اسم تاپیک کلا با بمب پشکلی و اینا مخالفم ! اجازه داده نمیشه ! پیشنهاد من :
بدرقه وزیر با ...

که در اون سه نقطه میتونیم هم شاخه گل قرار بدیم و هم بمب پشکلی ! به نظرم اینجوری بهتره !

در پست اولت چهارچوب های کاملی برای تاپیک تعیین کن که توش دعوا نشه و رو به ارزشی شدن هم نره ! در ضمن حتما ذکر کن که این تاپیک برای وزیر های بعدی هم استفاده میشه !!!

موفق باشی ... میتونی بزنیش !

ويرايش كردن زير پست ناظرين درست نبود قبلنا، ولي حالا... ويرايشيوس

موقعي كه روي سر آمبريج مينداختيشون كه موافق بودي

باووشه! ميزنم تاپيكو ولي بوق بر استكبار معاونت وزير با عنوان خداحافظ وزير ميزنمش. ولي تا يكي دو روز آينده

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پیوز در 1387/8/12 14:48:15
ویرایش شده توسط پیوز در 1387/8/12 14:49:57
ویرایش شده توسط كورمك مك لاگن در 1387/8/12 15:26:43
در كنار درياچه ي نقره ايي قدم ميزنم
و با بغضي که مدتهاست گلويم را ميفشارد، رو به امواج خروشانش مي ايستم
و در افق،
طرح غم انگيز نگاهش را ميبينم،
كه هنوز هم اثر جادويي اش را به قلب رنجورم نشانه ميرود..
كه هنوز نتوانستم مرگ نا به هنگام و تلخش را باور كنم..
كه هنوز بند بند اين تن نا استوار به نيروي خاطره ي لبخند اوست كه پابرجاست..
با يأس يقه ي ردايم را چنگ ميزنم و در برابر وزش تند نسيم،
وجودِ ويرانم را از هر چه برودت و نيستي حفظ ميكنم..
از سمت جنگل ممنوعه، طوفاني به راهست
و حجم نامشخصي از برگ و شاخه ي درختان مختلف را به اين سو ميآورد..
اخم ميكنم تا مژگانم دربرابر اين طوفان،
از چشمان اشكبارم محافظت كند..
شايد يك طوفان همه ي آن خاطره ي تلخ را از وجودم بزدايد..
ارسال شده در: دوشنبه 6 آبان 1387 22:36
نمایش جزئیات
آفلاین
آسپ عزيز

همونطور كه قبلا گفتم، در اين ايام در كنار تاپيكهاي مختلف، اگه تاپيكي با مضمون خداحافظي با وزير سحر و جادوي وقت هم باشه خيلي جالبه.

پستهايي كه توش ميخوره ميتونه خصمانه و دوستانه باشه. باب شايد يكي دلش بخواد با وزير مردميش خداحافظي كنه يا حتي بهش بگه چه بهتر كه داري ميري

به هر تقدير موافقت بشه يا مخالفت، من ايده ام رو مطرح كردم. تصميم با ناظرين خز!

عناوين مورد نظرم براي اين تاپيك:
1- خداحافظ وزير
2- يه شاخه گل يا يه بمب پشكلي براي وزير!!!

سلام ...
میتونه تاپیک جالبی باشه ! فقط چند تا چیز مشخص نیست ! روله یا غیر رول ؟ تک پسته یا ادامه دار ؟

این سوالات رو جواب بده و بعدش با اسم «خداحافظ وزیر» یا هر اسمی که بعدا خودت توافق کردی بزنش !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پیوز در 1387/8/11 20:34:02
در كنار درياچه ي نقره ايي قدم ميزنم
و با بغضي که مدتهاست گلويم را ميفشارد، رو به امواج خروشانش مي ايستم
و در افق،
طرح غم انگيز نگاهش را ميبينم،
كه هنوز هم اثر جادويي اش را به قلب رنجورم نشانه ميرود..
كه هنوز نتوانستم مرگ نا به هنگام و تلخش را باور كنم..
كه هنوز بند بند اين تن نا استوار به نيروي خاطره ي لبخند اوست كه پابرجاست..
با يأس يقه ي ردايم را چنگ ميزنم و در برابر وزش تند نسيم،
وجودِ ويرانم را از هر چه برودت و نيستي حفظ ميكنم..
از سمت جنگل ممنوعه، طوفاني به راهست
و حجم نامشخصي از برگ و شاخه ي درختان مختلف را به اين سو ميآورد..
اخم ميكنم تا مژگانم دربرابر اين طوفان،
از چشمان اشكبارم محافظت كند..
شايد يك طوفان همه ي آن خاطره ي تلخ را از وجودم بزدايد..
ارسال شده در: یکشنبه 5 آبان 1387 14:26
نمایش جزئیات
آفلاین
فکر کنم وزیر و معاونش پست قبلی من رو که قبل از بلاتریکس زدم رو ندیدن ... برای همین پاکش کردم و گفتم دوباره بزنمش ... پیام زده شده در: دیروز ۱۶:۰۴:۳۲
------------

سلام بر وزیر سابق ... دیروز هر چی دنبال یه تاپیک که سوژه ی کلی داشته باشه و هر چی بخوایم توش بنویسی و البته پستمون هم تکی باشه ، گشتم ... چیزی پیدا نکردم .
واقعا وزارت با اینهمه عظمت و شکوه و جلالی که داشت و حالا از دست داده یه تاپیک نداره که آدم بتونه در مورد هر سوژه ای که می خواد یه پست تکی بزنه (که البته سوژش به وزارت مربوط باشه) .

پیشنهاد می کنم ، به تاپیکی با عنوان "زیر سقف وزارت" مجوز بدین تا بتونیم توش تکی نویسی کنیم . واقعا همچین تاپیکی برای وزارت لازمه

ویرایش :
دیدم هنوز مجوز و اینا ندادین ... گفتم بیام ویرایش کنم یه تاپیک دیگه هم بخوام ... یه تاپیکی که واقعا تاریخچه ی وزارت رو حفظ می کنه و اینا . باید خیلی وقت پیشا ، اوایل کار که وزارت درست شد زده می شد ، ولی حالا بعد از یکی دو سال یا بیشتر زده می شه
تاپیکی با عنوان "وزارت سحر و جادو در یک نگاه عمقی" ... اسمش شباهت زیادی به تاپیک "انتخابات وزارت در یک نگاه" داره که البته از اسمشون هم معلومه که با هم تفاوت دارن .
به نظر من همچین تاپیکی زده بشه و افرادی که در قدیم بودن ، بیان کمک کنن و وزارت های قبلی رو تشریح کنن و این وزارت شما و وزارت های بعدی رو هم تشریح کنیم خیلی خوب می شه . به عنوان یه دفتر خاطرات می مونه که همه چیز وزارت رو در بر می گیره .

سلام بر گیلدی جیگر

در مورد تاپیک اول "زیر سقف وزارت" فکر میکنم قابل اجرا باشه میتونی با همین اسم بزنی اما شرطش اینه که طی دو هفته اول فعالیت کارش بگیره وگرنه قفل میشه و بعدم شاید پاک شد ...

در مورد تاپیک دوم به شخصه خیلی موافق نیستم ! بخصوص که شواهد درستی برای نوشتن همچین تاریخچه ای در دست نیست ! به هر حال فعلا موافقت نمیشه ! انشاالله در دوره وزیر بعدی دوباره تلاش کن

شرمنده بابت دیر شدن پاسخ ...

به به ، پیوز جان

به خاطر تاپیک اول ممنون . تاپیک تک پستیه دیگه ، هر کی عشقش بکشه میاد رول می زنه و اینا . و البته کلا چیزیه که کمبودش توی وزارت حس می شد .

در مورد دومی هم میخواستم بگم که سعی می شه همه چیز بر اساس اسناد و مدارکی که هست (پست هایی که زده شده) گفته بشه . من خودم که می خوام پست بزنم ، به عنوان کسی پست می زنم که این دوره رو دیدم و از نزدیک با وزارت ارتباط داشتم .
در مورد دوره های قبلی من اطلاعات خاصی ندارم . هر کی بتونه کمک کنه ، به شدت ازش استقبال می کنیم و اینا

بخشیدمت به خاطر دیر شدن ...

خیلی خوب ...

جمع آوری اطلاعات از افراد قدیمی سایت ، پست های قدیمی و ستاد های انتخاباتی نیاز به یک فرد واقعا دقیق داره ! ضمن اینکه باید تک تک اطلاعیه ها ، ستاد ها ، رول های مهم ، و سوژه ها و ... زمان وزارت اشخاص بررسی بشه ! فردی که صلاحیت چنین کاری داشته باشه رو فکر نمیکنم فعلا داشته باشیم ...

اگر خودت میتونی مسئولیتش رو قبول کنی ! از شش دوره وزارت ، حداقل سه دوره رو آماده کن و ارائه بده ! اگر قابل قبول بود مجوز بهت داده میشه !

فعلا مجوز داده نشد !
تمام !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پیوز در 1387/8/5 22:16:40
ویرایش شده توسط گيلدروی لاكهارت در 1387/8/5 22:35:03
ویرایش شده توسط پیوز در 1387/8/5 22:57:37
ارسال شده در: شنبه 4 آبان 1387 16:29
نمایش جزئیات
آفلاین
درود

استعفای رسمی خود را مبنی بر خروج از وزارت البوس سوروس پاتر اعلام می دارم

دلایل کاملا واضح هستند متاسفانه من از اول نباید عضویت رو قبول می کردم اما اصرار های زیاد وزیر باعث شدکه در راستای فعال کردن وزارت خانه اقدام کنم.ایشون وعده هایی در مورد گسترش سیاهی در وزارت خانه می دادند که من تا بحال چیزی ندیدم.شاید اگه ادامه می دادم به این وعده های عمل میشد ولی متاسفم .علاقه ای به کار در وزارت خانه وزیر البوس سوروس پاتر ندارم.

این درخواست کاملا رسمی است و هیچ راه بازگشتی هم ندارد

درصورتی که این استعفا پذیرفته نشود کل ساختمان وزارت خانه روی سر شما خراب خواهد شد زیرا کروشیو کنندگان ارتش من سراسر اتاق مرکز وزارت خانه را پر خواهندکرد و کله وزیر در بشفاب گیلدی این وزیر دوست مرگخوار پیدا خواهد شد

کروشیو برای شما وزیر

دونقطه امضا

بلاتریکس لسترنج

پ.ن:اعلام می دارم که در هنگام قبول وعده های این وزیر سفید هشیاری نداشتم و فقط کلمه سیاهی را می شنیدم که باعث شد قبول کنم ولی حالا که حالم خوبه .کروشیو نخند !

استعفای شما پذیرفته شد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس سوروس پاتر در 1387/8/4 19:35:28
وقتی شب برمی خیزد
دنیا را در خود پنهان می کند
در تاریکی غیرقابل رُسوخ
سرما بر می خیزد
از خاک
و هوا را آلوده می کند
ناگهان...
زندگی معنایی جدید به خود می گیردl