جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

12 کاربر(ها) آنلاین هستند (7 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
9
مهمانان
3
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  95 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  205 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  217 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  306 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  208 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: پایگاه اطلاع رسانی لیگ کوییدیچ
ارسال شده در: دوشنبه 5 اسفند 1387 13:18
نمایش جزئیات
آفلاین
بزودی مسابقات فردی و گروهی در سالن مسابقات برگزار میشود !

منتظر باشید ...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1388/1/2 1:58:55
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: جمعه 2 اسفند 1387 20:37
نمایش جزئیات
آفلاین
لغو لیگ !

خب ، از اونجایی که همه ی تیم ها و ملت طبق ِ گفتشون ، الان حوصله ی شرکت کردن ندارن !! و قول ِ تابستان رو دادن ، تصمیم گرفتم لیگ پنجم رو تابستان برگزار کنم . چون دقیقا برگزاریش در حال حاضر با دو سه تیم ، فقط باعث میشه سوژه باشگاه ها و وقت ِ داوری به هدر بره ! برگزاری لیگ کوچیک و اینها هم فایده ای نداره .

در نتیجه تصمیم گرفتم برای اینکه این انجمن نخوابه توی این مدت رول نویسی داشته باشیم و بابت ِ هر رولی که میخوره یه مقداره معینی به ثروت تیم ها اضافه بشه که اگر فعالیت تیم ها خوب باشه ، هر کدوم برای تابستان میتونن حتی ورزشگاه هم بخرن !

از الان تمام پست های رولی که توی این انجمن بخوره ، ویرایش میشن و امتیازی بهشون تعلق میگیره و برای تابستون همه این امتیازات جمع میشن و به ثروت تیم ها اضافه میشن . از هر پیشنهادی در مورده تاپیک های رول هم استقبال میشه .

* لطفا ناظرین انجمن ، این مدت وجوده ورزشگاه ها توی انجمنشون رو تحمل کنن .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 28 بهمن 1387 21:34
نمایش جزئیات
آفلاین
خب الان کاپیتان ها چی شدن !؟

خوب شد گفتم که تا 1 اسفند اطلاع بدن کاپیتان ها ! برای همه هم که پیام شخصی فرستاده شده ! یعنی یه پست زدن توی اینجا خیلی سخته ؟! بعد چطور ملت انتظار دارن کیفیت کوییدیچ بالا باشه و بعد هم اعتراض میکنن ؟! نکنه فکر میکنید میخواید برای من بازی کنید ؟!!

هوم ، تا اعلام نکنن تیما ، من نمیتونم برنامه ریزی ای رو اعلام کنم ! واقعا خسته نباشید همگی !!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 24 بهمن 1387 16:41
نمایش جزئیات
آفلاین
اطلاعیه شماره چهارم لیگ پنجم

از تمامی بازیکنان و کاپیتان ها درخواست میشه که قوانین کوییدیچ رو کاملا مطالعه کنند تا به مشکلی برنخورند ! از جمله ی مهمترین ِ این قوانین این هست که تیمی که دارای سه بازیکن باشه ، میتونه تشکیل بشه و در مسابقات شرکت کنه ! یعنی تیمی که سه بازیکن داره میتونه توی لیگ شرکت کنه ! نیازی به تکمیل بودن ِ تیم نیست !

ضمنا ، لطفا هر گونه مشکل و یا سوالی دارید ، در دفتر مشکلات بازیکنان مطرح کنید تا هم سریعتر جوابتون رو بگیرید و هم اینکه اگر شخص ِ دیگه ای اون سوال رو داشت به نتیجه برسه !

مهمترین قوانین لیگ عبارتند از :
نقل قول:
2- هر تیم یک نمایشنامه مشترک می نویسه و بازیکنان اون تیم باید تنها نمایشنامه هم تیمی خودشون رو ادامه بدن . برای مثال : بازیکن a1 از تیم A نمایشنامه اول رو برای تیم خودش می نویسه و بازیکن a2 ، هم تیمی اون باید تنها پست بازیکن a1 رو ادامه بده . در تیم B ، بازیکن b1 برای تیم B نمایشنامه می نویسه و بازیکن b2 ، هم تیمی اون باید نمایشنامه بازیکن b1 رو ادامه بده . در آخر هر تیم یک نمایشنامه مشترک داره و تعیین تیم برنده از روی نمایشنامه تیمهاست.

3- كل تعداد نمايشنامه هاي هر تيم حداقل بايد 3 باشد و همچنين حداقل دو بازيكن بايد در بازي شركت كنند. در غير اينصورت درصد زيادي از امتياز گروهي كسر خواهد شد.

4- هر بازیکن در مسابقه اجازه زدن 2 پست رو داره . البته کاپیتانها می تونن 3 پست بزنن ، این قانون برای اینکه کاپیتانها درصورت بوجود اومدن مشکل و یا عدم حضور بازیکنان تیمش ، خودش بتونه نمایشنامه تیمش را تمام کند

لطفا بدون اطلاع وارد لیگ نشید !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 23 بهمن 1387 15:44
نمایش جزئیات
آفلاین
اطلاعیه شماره سه لیگ پنجم

بعد از کلی زحمت و تحقیق و درد سر ، اسامی کاپیتان های تیم های کوییدیچ پیدا شد و برای همه پیام شخصی ای در مورد اطلاعیه شماره دو فرستاده شد !

در صورتی که کاپیتان تیمی تا 27 بهمن ماه موافقتش با حضور در لیگ پنجم رو اعلام نکرد ، اعضای ایفای نقش میتونن اون تیم رو خریداری کنند ! و در صورتی که نه موافقت از سوی کاپیتان صورت گرفت و نه شخصی برای خریداری اون تیم پا پیش گذاشت ، همونطور که گفته شد ، موجودی تیم به صندوق رفاه ریخته شده و تیم منحل میشه کاملا !

کاپیتان قاچقاریک : ندارد !

کاپیتان ریش سفیدان: آرشام

کاپیتان آجاس: ایگور کارکاروف

کاپیتان ترنسیلوانیا : چو چانگ

کاپیتان پاورداس: اسکاور

بوق 1960: ندارد !

کاپیتان پوپیتر: ندارد !

کاپیتان لیان شامپو : ندارد !

کاپیتان گروه فمن: ندارد !

کاپیتان آزکابان: ندارد !

کاپیتان رئال بلغارستان: ندارد !

کاپیتان جاودانه سازها : ندارد !

کاپیتان اسمارت : ندارد !

کاپیتان دراگون : ندارد !

کاپیتان گریف یونایتد: ندارد !

کاپیتان بلغارستان: ندارد !

کاپیتان حذم تار کبود: آوریل

کاپیتان جومالی یونایتد: جوزف ورانسکی

کاپیتان آرمادیلو :لودو بگمن

کاپیتان تیزپروازان: ندارد !

کاپیتان چیورون: مگورین

کاپیتان هلیوپس : هوکی

کاپیتان گرین فایر : آقای الیواندر

کاپیتان پالمري دراگونز : مرلین مک کینن

کاپیتان هدنور : لیلی لونا پاتر

کاپیتان منتخب اسلیترین : مورگان الکتو

کاپیتان گانگستر یونایتد : پیوز

کاپیتان بی نوایان : هوکی

کاپیتان پروتاگونیست: استرجس پادمور

کاپیتان عقاب های زوپس : بادراد ریشو

توجه : در صورتی که شما کاپیتان تیمی هستید و نام شما درج نشده و یا اشتباه درج شده ، در دفتر رسیدگی به مشکلات اطلاع دهید !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 21 بهمن 1387 14:04
نمایش جزئیات
آفلاین
اطلاعیه شماره دو لیگ پنجم

لیست ورزشگاه های لیگ پنجم

ورزشگاه زمین بازی هاگوارتز (1) ( واقع در انجمن زمین بازی کوییدیچ )

ورزشگاه بند موجودات خطرناک (2) ( واقع در انجمن آزکابان )

ورزشگاه پریوت درایو (3) ( واقع در انجمن شهر لندن )

ورزشگاه قلعه روشنایی (4) ( واقع در انجمن محفل ققنوس )

ورزشگاه کارخانه دستمال سازی (5) ( واقع در انجمن کوچه دیاگون )

ورزشگاه گورستان ریدل ها (6) ( واقع در انجمن خانه ریدل ها )

ورزشگاه شیون آوارگان (7) ( واقع در انجمن دهکده هاگزمید )

اطلاعیه بازیکنان و تیم ها

بازیکنان :

بازیکنانی که شناسه آنها بسته شده و یا مدت زیادی است که در سایت و تیم های کوییدیچ حضور ندارند از لیست بازیکنان حذف میشوند .

تیم ها :
تمامی کاپیتان های تیم های کوییدیچی که نامشان در زیر آمده است ، در صورتی که تا روز 28 بهمن ماه در دفتر عقد و ثبت تیمشان را برای حضور در لیگ پنجم معرفی نکنند ، تمام ثروت تیمشان به صندوق رفاه ریخته شده و تیم منحل میگردد !

اگر شخصی توانایی کاپیتانی تیمی را داشت که کاپیتانش حضور ندارد به کلی و یا مایل به ادامه کار نیست ، میتواند درخواست دهد تا مسئولیت آن تیم به وی واگذار شود .

در صورتی که به دلیل سهل انگاری کاپیتان تیم های زیر ، تیمی منحل شد ، ثروتش قابل بازگشت نخواهد بود !

قاچقاریک :
ثروت : 13000 گالیون
ریش سفیدان:
ثروت : 18000 گالیون
آجاس:
ثروت : 18810 گالیون
ترنسیلوانیا :
ثروت : 18585 گالیون
پاورداس:
ثروت : 13080 گالیون
بوق 1960:
13500 گالیون
پوپیتر:
ثروت : 15350 گاليون
لیان شامپو:
ثروت : 10000 گالیون
گروه فمن:
ثروت : 13500 گالیون
آزکابان: 1 باخت
رئال بلغارستان:
جاودانه سازها :
اسمارت :
دراگون :
ثروت : 11500 گالیون
گریف یونایتد:
ثروت : 10500 گالیون
بلغارستان:
حذم تار کبود:
ثروت : 7450 گالیون
جومالی یونایتد:
ثروت : 5800 گالیون
آرمادیلو :
ثروت : 10220 گالیون
تیزپروازان:
ثروت:5900 گالیون
چیورون:
ثروت:12115 گالیون
هلیوپس :
ثروت : 3187 گالیون
گرین فایر :
ثروت : 13275 گالیون
پالمري دراگونز
ثروت : 10451 گالیون
هدنور
ثروت : 18050 گالیون
منتخب اسلیترین
ثروت : 7150
گانگستر یونایتد :
ثروت : 7750 گالیون
بی نوایان :
ثروت : 10290 گالیون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 20 بهمن 1387 13:33
نمایش جزئیات
آفلاین
اطلاعیه شماره یک لیگ پنجم

یک : انجمن کوییدیچ تغییرات زیادی کرد ، از جمله ی این تغییرات میشه به ادغام تعدادی تاپیک اشاره کرد ؛ تمام تاپیک هایی که با موضوع نظرسنجی بودند با نظرخواهی های انجمن کوییدیچ ادغام شدند . همینطور تغییراتی که صورت گرفت جدا شدن تاپیک های عضویت در کوییدیچ و رسیدگی به مشکلات بازیکنان بود . همینطور تاپیکی که در لیگ چهارم جهت اعتراض به داوری زده شده بود با کمیته انضباطی ادغام شد. تعداد زیادی از تاپیک هایی که برای داوری زده شده بود همگی با کمیته داوری ادغام شدند . همینطور نقشه زمین بازی کوییدیچ که به لطف ناظران عزیز قبلی خاک خورده بود ، بروز شد . ضمنا پسوند های " (1) " ، " ورزشگاه شماره یک" ، " شماره یک " و ... که شماره ی ورزشگاه ها رو نشون میداد از اسامی تاپیک ها حذف شدند تا بازیکنان دچار سردرگمی نشن. همینطور خبرگذاری هدنور با آنسوی کوییدیچ ادغام شد. فکر کنم همینا بودن ...

دو : فکر میکنم برای بازیکنان جالبتر باشه که رول هاشون در انجمن های مختلف رول پلیینگ و با سوژه های مختلف ارسال بشه . از این جهت با هماهنگی ای که با ناظرین انجمن های رول و مدیران انجمن صورت گرفت تاپیک های رول در همه ی انجمن های عمومی رول پراکنده شدند . از ناظرین انجمن ها درخواست میشه هیچ تغییری در روند کار تاپیک های ورزشگاه ندن . این ورزشگاه ها بعد از پایان لیگ ، به انجمن کوییدیچ منتقل میشن .

سه : از اونجایی که ورزشگاه ها عموما پشت سر هم پست میخورن ، و وجودشون در انجمن های رول ممکن بود باعث بشه که تاپیک های رولی که تازه پست خوردن پایین تر برن ، با پرفسور کوییرل صحبت شد و ایشون هم لطف کردن و همونطور که احتمالا دیدید چند بلاک به تعداد عناوین اضافه کردند که مشکلی به وجود نیاد در زمان پست خوردن در این تاپیک ها .

چهار : بزودی برنامه ریزی های اصلی صورت میگیره و مسابقات رسما از اول اسفند ماه شروع میشن ! از بازیکنان و کاپیتان هایی که در مورد زمان ِ شروع و زمان ِ پایان و مدت زمان ِ هر بازی و ... ایده ای دارن درخواست میشه که توی دفتر نظارت مطرح کنن ، تا برنامه ریزی به بهترین شکل صورت بگیره .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 10 بهمن 1387 22:07
نمایش جزئیات
آفلاین
لیگ پنجم

سلام

1) هیچ مطلبی در مورد لیگ پنجم نمیگم ، اول باید با کاپیتانها و یک سری افراد یکسری مسائل رو هماهنگ کنم که برنامه لیگ جدید دقیق پیش بره !

2) از کاپیتانها انتظار میره در مورد زمان شروع و پایان لیگ اصلی در تاپیک دفتر نظارت انجمن نظر بدن یا در مورد هر مسئله ی دیگه ای که به ذهنشون میرسه که بعدا با اختلاف نظر مواجه نشیم !

3) انجمن کوییدیچ نیاز به یکسری تغییرات کلی از جملعه ادغام تعداد زیادی تاپیک با هم داره ! که به زودی انجام میشه !

4) برنامه کار ورزشگاه های این لیگ با لیگ های قبل متفاوت هست و برای اینکه جالبتر باشه چیزه زیادی در این مورد نمیگم ، فقط در این حد که ورزشگاه های مسابقات در انجمن های رول زده میشن و از داوری ناظران انجمن های رول استفاده میشه !

5) بزودی تالار افتخارات کوییدیچ بروز میشه !

6) دوستانی که قصد تشکیل تیم دارن میتونن مراجعه کنن به تاپیک عضویت در کوییدیچ !

7) مسئولیت لیگ پنجم با من خواهد بود !

* از تمامی پیشنهادات و انتقادات به شدت ! استقبال میشه !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1387/11/20 13:47:15
ارسال شده در: جمعه 8 آذر 1387 23:44
نمایش جزئیات
آفلاین
اطلاعیه شماره 17 و برنامه مسابقات ليگ كوچك

هفته اول

پروتاگونيست در برابر ريش سفيدان ( يازدهم تا هجدهم آذر)

عقاب هاي زوپس اين هفته استراحت ميكنند.

هفته دوم

عقاب هاي زوپس در برابر پروتاگونيست ( هجدهم تا بيست و پنجم اذر)

ريش سفيدان اين هفته استراحت ميكنند

هفته سوم

ريش سفيدان در برابر عقاب هاي زوپس ( بيست و ششم اذر تا سه دي)

اين هفته پروتاگونيست ها استراحت ميكنند.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هوکی در 1387/9/10 14:00:04
ویرایش شده توسط هوکی در 1387/9/10 14:11:33
ویرایش شده توسط نارسیسا مالفوی در 1387/10/20 12:46:03
آیینه خود بین
-------------------------------------
[url=http://www.jadoogaran.org/edituser.php]انجام اصلا�
ارسال شده در: سه‌شنبه 14 آبان 1387 16:51
نمایش جزئیات
آفلاین
با تشكر از دوستان عزيزي كه درخواست داده بودند براي نظارت اين انجمن، با توجه به برنامه ها و سابقه ي هوكي( گلگومات اسبق)، نظارت اين انجمن به ايشاان واگذار شد.

موفق باشيد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
منوي مديريت، حافظ شما خواهد بود!
بازنشستگی!