شما فرض کن تو این بحران خفنیشن که همه چیز تو شیر تو شیره یکی بیاد که شبیه هری و بگه من هریم صد در صد می کشیش و در ضمن اگر سیریوس تو این جلد قرار بود زنده شه پس چرا کشتنش ؟
البت این هم بگم که استفاده از اون تایم ترنر بدون مجوز (البته شما کتاب 3 و فرار سیریوس رو در نظر نگیرید) کار خفن غیر قانونیه
حتما هم هرمیون بعد از ترم اونو پس داده چون اون دیگه نیازی نداشته
تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
9 کاربر(ها) آنلاین هستند (4 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
8
مهمانان
|
1
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
چرا در کتاب پنج هری برای نجات سیریوس از زمان برگردان استفاده نکرد
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
چرا در کتاب پنج هری برای نجات سیریوس از زمان برگردان استفاده نکرد
ارسال شده در: سهشنبه 11 اسفند 1383 23:08
Re: چرا در کتاب پنج هری برای نجات سیریوس از زمان برگردان استفاده نکرد
ارسال شده در: سهشنبه 11 اسفند 1383 20:24
جزئیات کاربر

ماگل
جزئیات کاربر
پستها:
0
در ان موقع زمان برگردان نداشت که
حالا اگر هم داشت نمی تونست این کارو بکنه و از مرگ سیریوس جلوگیری کند اخه زندگی سیریوس در انجا به پایا میرسید و هری هم هیچ کاری نمی توانست بکنه چون این با کار خللی در زمان به وجود می اورد!
مرگ حقه و اخر گریبانه همه را میگیره!!!
حالا اگر هم داشت نمی تونست این کارو بکنه و از مرگ سیریوس جلوگیری کند اخه زندگی سیریوس در انجا به پایا میرسید و هری هم هیچ کاری نمی توانست بکنه چون این با کار خللی در زمان به وجود می اورد!
مرگ حقه و اخر گریبانه همه را میگیره!!!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سهشنبه 11 اسفند 1383 13:50
جزئیات کاربر

اخه هری باید زمان برگردان از کجا می آورد.حتی اگر به ذهنش می رسید.هرمیون که مال خودش را سال سوم پس داد.زمان برگردانهای وزارتخانه هم که دم دست نیستند.هری باید جایشان را از کجا بداند؟تازه یک نفر در حال کشته شدن باشه نمی گید عیبی نداره بذار بمیره بعدا نجاتش می دم.از اینها گذشته رولینگ از زبان هرمیون گفت که بابا جان موارد استفاده از زمان برگردا ن خیلی محدود است چون خیلی خطرناک است.تازه زمان را برگرداند که جلوی رفتن خودش به وزارتخانه را بگیرد؟اینطوری حرف هرمیو نقض می شود و خودش خودش را دیده در حالی که اینکار خطاست.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
بگذار آن کس که فرو افتادن شب را ندیده است عهد و پیمان پا گذاشتن در تاریکی را نبندد.
ارسال شده در: سهشنبه 11 اسفند 1383 12:12
جزئیات کاربر

اولا هري اون موقع اصلا زمان برگردون در دسترس نداشت ...ثانيا وقتي قراره يه شخصيتي بميره ديگه بايد اين اتفاق بيفته...البته بازم فكر ميكنم كه نميتونست اين كار رو بكنه...چون زمان برگردون هاي سازمان كمكي بهش نميكردن...
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
رزم ممل و هري 1 و 2 حتما حتما بخونيد...
ارسال شده در: پنجشنبه 12 شهریور 1383 19:31
جزئیات کاربر

من جند روز بيش كتاب جادوكري در بس جهريه هري باتر رو خوندم تو اون نوشته بود كه رولينك از اول تصميم كرفته بوده كه مردها بر نكردن واكرنه اون مىتونست لى لى و جيمز رو هم بركردونه كه داستان ديكه خوب نمى شد ببنيد سريوس اكر مرده با شه برنمىكرده لطفا به كتابى كه كفتم مراجعه كنيد
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
دلبستگي من به جادوگران و اعضاش بيشتر از اون چیزی که فکرشو میکنید
ارسال شده در: جمعه 6 شهریور 1383 20:24
مي خواستم بگم که هرماينی به هری گفته بود که اگه بخواد برگرده عقب ممکن است خودش خودش را ببيند و فکر کند ديوانه شده و بنابراين به او حمله کند و همين طور هرماينی گفت که پروفسور مکگانگول به او گفته بود که چه اتفاقات وحشتناکی برايشان افتاده
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
az ghalbe jangalhaye tarik amadeam baraye komak be harry potter!
ارسال شده در: جمعه 6 شهریور 1383 19:19
جزئیات کاربر

اول : به دوست خوبم helena_skillfulhex بگم که وقتی کسی به گذشته میره خودش کوچک نمیشه یعنی اگه هری به 13 سال پیش برگرده 1 سالش نمیشه بلکه همان 14 ساله میمونه اینو میشه از تو فیلم 3 فهمید چون وقتی هری برای کمک رون به زیر اون درخت رفت(اسم درختو یدم رفت همون درخت وحشیه) و در انجا با سیریوس و.. مواجه شد لباسش کثیف شد و همچنین هرماینی زخمی شد و چند خراش برداشت ولی هنگامی که به عقب بازگشتند این زخمها ترممیم نشد پس میشه پی برد که خود اون طرف هیچ تغیری نمیکنه.(لکه سیاه بر روی لباس هری)
دوم : من فکر میکنم خود رولینگ هم پشیمونه از اینکه ساعت زمانو به داخل داستان سوم آورد چون خیلی از جا ها میشه بر علیه داستانهایش از اون ساعت استفاده کرد
سوم : بدست آوردن اون ساعت خیلی آسونه چون وقتی بشه برای درس خوندن از اون استفاده کرد پس برای کارهای مهم تر نیز میشه - یا به دروغ دوباره برای درس خوندن هرماینی اونو میشد قرض گرفت.
چهارم: من یه سوال از شماها دارم ؟ کسی مرگ سیریوس رو تو کتاباش دیده که دقیقا به کلمه مرگ اشاره شده باشه.
به این مکالمه بین لوپین و هری دقت کنید.(فصل 36)
-هری نعره زد "سیریوس سیریوس!"
-لوپین با صدایی منقطع که ناشی از تقلایش برای نگاه داشتن هری بود گفت"او نمیتواند بازگردد زیرا او مر..."
-هری غرید "او نمرده است!"
به نظر من (که البته واقعا تخیلیه) هری نذاشت لوپین حرفشو تمام کند شاید (احتمال 005/0 %) لوپین می خواسته بگه که اون یک مرگخوار شده یعنی تبدیل به یکی از یاران ولدمورت شد.
و سوال دوم اینه که میدونید لونا دختر اون سردبیر روزنامه که همرا هری به وزرات سحر و جادو رفته چرا تونسته صدای افرادی رو که پشت پرده هستند را بشنوه ولی بقیه نتونستند یعنی شنیدن اون صداها به دیدن مرگ ربط داره یا بقیه کر بودن.
بازم از پر حرفیام معذرت میخوام بای.
دوم : من فکر میکنم خود رولینگ هم پشیمونه از اینکه ساعت زمانو به داخل داستان سوم آورد چون خیلی از جا ها میشه بر علیه داستانهایش از اون ساعت استفاده کرد
سوم : بدست آوردن اون ساعت خیلی آسونه چون وقتی بشه برای درس خوندن از اون استفاده کرد پس برای کارهای مهم تر نیز میشه - یا به دروغ دوباره برای درس خوندن هرماینی اونو میشد قرض گرفت.
چهارم: من یه سوال از شماها دارم ؟ کسی مرگ سیریوس رو تو کتاباش دیده که دقیقا به کلمه مرگ اشاره شده باشه.
به این مکالمه بین لوپین و هری دقت کنید.(فصل 36)
-هری نعره زد "سیریوس سیریوس!"
-لوپین با صدایی منقطع که ناشی از تقلایش برای نگاه داشتن هری بود گفت"او نمیتواند بازگردد زیرا او مر..."
-هری غرید "او نمرده است!"
به نظر من (که البته واقعا تخیلیه) هری نذاشت لوپین حرفشو تمام کند شاید (احتمال 005/0 %) لوپین می خواسته بگه که اون یک مرگخوار شده یعنی تبدیل به یکی از یاران ولدمورت شد.
و سوال دوم اینه که میدونید لونا دختر اون سردبیر روزنامه که همرا هری به وزرات سحر و جادو رفته چرا تونسته صدای افرادی رو که پشت پرده هستند را بشنوه ولی بقیه نتونستند یعنی شنیدن اون صداها به دیدن مرگ ربط داره یا بقیه کر بودن.
بازم از پر حرفیام معذرت میخوام بای.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سهشنبه 13 مرداد 1383 08:57
جزئیات کاربر

اول بايد مشخص بشه سريوس مرده يا نه اين سوال جواب داده بشه بعد بريد سر بحث هايه ديكه منم مىكم هرى تو موقعيتى نبوده كه فكر كنه جى كار كنه بعدشم زمان بركردانش كجا بود؟
من مىكم دامبلدور سيريوس رو نجات داده البته حدسه
بعدشم اون صداهايه بشت برده خيلى مشكوكه تا حالا جايى اين بحثه شده؟
من مىكم دامبلدور سيريوس رو نجات داده البته حدسه
بعدشم اون صداهايه بشت برده خيلى مشكوكه تا حالا جايى اين بحثه شده؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
دلبستگي من به جادوگران و اعضاش بيشتر از اون چیزی که فکرشو میکنید
ارسال شده در: پنجشنبه 1 مرداد 1383 22:48
جزئیات کاربر

به نظر من که مسئله حل شدست چه سیریوس زنده باشه چه نباشه هیچ ضمانتی وجود نداره که با زمان برگردان بشه اونو نجات داد و تازه از کجا معلوم که اگه از زمان برگردان استفاده می کرد اتفاقات یه جور دیگه و بدتر میشد مثلا لوپینم می مرد
تازه هری با زمان برگردان به همون جایی برمی گرده که قبلا بوده نمی تونه و و ضعیتم هیچ فرقی نمی کنه مسلما مرگ خوارا کور هم نبودن که هری رو نبینن که داره از سالن خارج میشهنقل قول:
تازه هری با زمان برگردان به همون جایی برمی گرده که قبلا بوده نمی تونه و و ضعیتم هیچ فرقی نمی کنه مسلما مرگ خوارا کور هم نبودن که هری رو نبینن که داره از سالن خارج میشهنقل قول:
ph.victor نوشت
از لحاظ زمان برگردان من کتاب رو 2باره خوندم و نوشته بود تو 1 از اون اتاق ها زمان برگردان بوده و هری می تونست جلو در سازمان وایسه و منتظر سیریوس میمونده و همه چی رو واسش توضیح میداده
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج