شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
- سلام تام، چند دقیقه صحبت دارمو بس اینو گفتو نشستو در اتاقو بست !
پروفسور می خواست سر صحبتو وا کنه زود تامو صدا می زد منتظر واکنش بود
ولی پسرک صداشو نمی شنید تو دنیایی بود که به سادگی نمیشه دید
دیدی بعضی وقتا بغضی تو گلوته ؟ نمی خوای گریه کنی جلو کسی که پهلوته ؟
هــی .. امان از این زمان زمانی که دیگه برد توان از این زبان
ای همراه بیهوده ره سپارِ این راه بی نور و هم صدا سپرده خود رو به دست باد، اسیر زندون لحظه ها تو دلش دردای بی کران، خسته از حرفای دیگران اسیر افراد بی مرام، و اشک می باره باز..!
آلبوس گفت: لعنت به این بخت بد پسر حرف بزن گریه واسه وقت بعد
سعی نکن با سکوتت زیر پوستم بری اگه می خوای می تونی حرفاتو به دوستت بگی
پسر گفت: چی میگی، با کی ای ؟ من دوستی ندارم دستامو ببین اونقدر تنبیه شدم دیگه پوستی ندارم
خیلی خب ، من حرف زدم کردی منو رازی حرفاتو بزن و دیگه برو بپیچ به بازی !
ببین من تو هاگوارتز یه معلمم اَنیشتین، اِدیسون و البته منجمم
اومدم تورو ببرم به هاگوارتز جایی که یاد میگیری جادو تا حد نیاز
عصبانی از خاطرات خاموش قدیمه پی محبت می گرده توی آغوش غریبه
تو یتیم خونه ای رشد کرد که عشق نبود جای عشق، فحش و مشت و زیر چشم کبود
با خودش گفت پشتم به کیا قرصه ؟ خانواده م ؟ مرلین اونا رو بیامرزه
اون موقع کی بود احترام به حرفاش بزاره؟ خیلی خب، باید قدرتشو به حراج بزاره
گفت بریم ولی کسایی هستن که راهمو بستن انتقام ! ، اونا همشون از مردم پستن
سالها بعد، تو هاگوارتز، یه ارشد، میون دوستا کسی که فکر می کردن اومده از روستا !
ای همراه بیهوده ره سپارِ این راه بی نور و هم صدا سپرده خود رو به دست باد، اسیر زندون لحظه ها تو دلش دردای بی کران، خسته از حرفای دیگران اسیر افراد بی مرام، و اشک می باره باز..!
ببین تو این قصه ها رو می خونی و میری بعدِ چند بار خوندن ازش میگذری و سیری
ممنون از اونیکه به دیگری شعرمو پاس داد بگذریم، بریم سراغ ادامه داستانی که
امروز نوشتنش رو مود من بود این یه دردیه که به خیلیا بوده مربوط
کوه غم بود، ولی یه نور انبوه پشت کوهه واسه ناامیدی زوده هنوز
کاری ندارم که جادوهاش از قانون پرته ولی واسه خوب بودن اول علاقه شرطه
وقتی هیچ کس تو جهان اونو دوست نداشت عله! تو بهم بگو اون به کی علاقه داشت ؟
توی این روزگار دردناک و سیاه بی شرم کاش به دنیا بگه نگه دار من پیاده میشم
راه برای ادامه دادن زیاده بیشتر کاش به دنیا بگه نگه دار من پیاده میشم./
وقت واسه بیشتر گفتن نبود. می دونم، قصه های تو یه عمر شعره . سخته نه ؟ خب خیلی سخته ! رسمش همینه ، میدونم رسمش همینه ..
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
»»» ارزشـی متفکــر ««« . . .
باید که شیوه ی سخنم را عوض کنم! شد..شد! اگر نشد دهنم را عوض کنم!!
I have updated a new yahoo account, plz add the last one!
You... Do you remember me? Like I remember you? Do you spend your life going back in your mind to that time Cause I I walk the streets alone I hate being on my own and everyone can see that I really fell and I'm going through hell thinking about you with somebody else
Somebody wants you somebody needs you somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you it's lonely somebody hopes that one day you will see
That somebody's me
How... How did we go wrong? It was so good and now it's gone and I pray at night that our paths soon will cross what we had isn't lost cuz you're always right here in my thoughts
Somebody wants you somebody needs you
somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you it's lonely somebody hopes that some day you will see
That somebody's me
You will always be in my life even if I'm not in your life cause you're in my memory you... when you remember me and before you set me free
somebody wants you somebody needs you somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you it's lonely somebody hopes that some day you will see that somebody's me that somebody's me that somebody's me
I'm tired of being what you want me to be Feeling so faithless, lost under the surface I don't know what you're expecting of me Put under the pressure of walking in your shoes
(Caught in the undertow just caught in the undertow) Every step that I take is another mistake to you (Caught in the undertow just caught in the undertow)
I've become so numb I can't feel you there Become so tired so much more aware I'm becoming this all I want to do Is be more like me and be less like you
Can't you see that you're smothering me? Holding too tightly, afraid to lose control ?Cause everything that you thought I would be Has fallen apart right in front of you
(Caught in the undertow just caught in the undertow) Every step that I take is another mistake to you (Caught in the undertow just caught in the undertow) And every second I waste is more than I can take
I've become so numb I can't feel you there Become so tired so much more aware I'm becoming this all I want to do Is be more like me and be less like you
And I know I may end up failing too But I know you were just like me With someone disappointed in you
I've become so numb I can't feel you there I'm tired of being what you want me to be I've become so numb I can't feel you there I'm tired of being what you want me to be
Numb..!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
به همین سادگی میرم، بی خداحافظ عزیزم سهم تو شد روز تازه، سهم من اشک که بریزم به همین سادگی رد شد، روونا از امتحانش گره از تو نیست میدونم، رووناستو مود و حالش
به جون اون تاپیکامون ، تو عزیز تر از چشامی هر جا هستی خوب و خوش باش تا ابد تو نوشته هامی تو رو محض سوژه هامون نشه باورت یه وقتی که دوست ندارم اینو به خدا گفتم به سختی
من اگه دوست نداشتم پای حرفام نمی موندم واست این همه ترانه، نمی ساختم، نمی خوندم اگه گفتم چیزی خوبم واسه این بود که میدیدم داری آب میشی میمیری ، اینو از همه شنیدم
دارم از پیش تو میرم تا کنار من نسوزی کندن دل از تو سخته ، آخ چه درد سینه سوزی تو رو محض شادیامون که قدم قدم رها شد از همون لحظه که رفتم، روحم از تنم جدا شد
تو که تنها نمی مونی، منِ تنها رو دعا کن خاطراتمو نگه دار اما دستامو رها کن دستتو اول عشقت بسپرش به آخرین مرد مردی از شومینه ای که ، واسه چشمات گریه می کرد گریه می کرد...
این بود خداحافظی من از ریونکلا، از تالار ریونکلا، از بچه های ریونکلا، کسانی که شاید با غرور خود، به ناراحتی کشانده و...
وقتی آدم از ریشه عدم، جهان از ریشه جهنم و سعی از ریشه یأس می آید؛ وقتی یک تفاوت در ریشه آوایی کلمه، کفتر را به کفتار تبدیل می کند،
باید به واژه های بیطرفی مثل نان دل بست!
نان را از هر طرف بخوانی نان است . خداحافظ روونا ریونکلا !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
به حرفام گوش کن چون همش حقیقته این یه حقیقته محضه ، ولی بده همیشه همین بوده رسم جادوگران رسمی که خیلی ها رو داره میکنه نگران یکی بخواد تازه عضو بشه کارش ساخته س تلاش میکنه ولی میخوره زمین با مغز اگه فعال نباشه بهش میگین ارزشی میگی رول بزن ، سوژه بده آخه واسه چی ؟ اصلا گوش نمیکنن هرگز به حرفاش همش میخندن به اون روز و شب تو چت باکس میره مرگخوار بشه میگن سابقه کار میره محفلی بشه میگن تو هم سیگار ؟ هزار دردسر داره توی ایفای نقش میره هالی ویزارد ، واسه سیمای پخش پیامِ شخصی میفرسته بهش جواب نمیدن میخواد تاپیک باز کنه بهش جواز نمیدن هر جا که میره میگن : آقا تجربه داری ؟ اگه نداری برو باید با تجربه باشی ! سایت جادوگران یه سایت دیکتاتوریه اگه خبر نداری برو ببین چه طوریه برو ببین که چرا جیغ میزنه جیمز برای مدیرایی که نشستن پشت میز یا که سیریوس با دستبند صورتی چت باکسو نابود میکنه به راحتی میدونم که شعر من ارزشیه آخه شما بگین ، ارزش من به چیه ؟ به دو تا رول که زدم توی این چند ماه ؟ و دیگه کم کم شدم اسیر فردا ؟ سایت جادوگران بخوای نخوای اعتیاد داره کسی که عضوشه بهش احتیاج داره جادوگران دور از شادی و طراوته ملاک همه ی شناسه ها رقابته این یه نصیحته ، گوش کن با دل و جان سعی کن دیگه هیچوقت نیای توی جادوگران
امیدوارم بلاک نشم . . .
[spoiler]ولی من با اینکه کمابیش همه ی حرفای شعرم حقیقت داره جادوگرانو خیلی دوس دارم .[/spoiler]