گروه:اسلیترین
نام پدر: پولاکس بلک
نام مادر: ایرما کراب
مشخصات ظاهری: موهایی سیاه _ چشمانی مشکی و نافذ _ قد بلند _ صورتی کشیده و رنگ پریده
توانمندی ها: جادوی سیاه
علاقه مندی ها: جادوی سیاه،ارتش سیاه،جسم سیاه!!!
توضیحات کلی: کیگانوس بلک اولین فرزند پولاکس بلک و ایرما کراب است که پس از ازدواج با "درولا رویسر" صاحب سه دختر به نام های "بلاتریکس"،"نارسیسا" و "آندرومیدا" شد.بلاتریکس بعد از ازدواج با رودولفوس لسترنج به مرگ خواران پیوست. نارسیسا بلک با لوسیوس مالفوی وصلت کرد، نام فرزند آن ها دراکو بود. و آندرومیدا با فردی غیرجادوگر به نام تد تانکس ازدواج کرد و به همین دلیل از خانواده طرد شد! آن ها فرزندی به نام نیمفادورا تانکس به دنیا آوردند.
کیگانوس و همسرش از اعضای گروه مرگخوارن بودند و ماگل ها و جادوگران سفید زیادی را به ملکوت اعلا پیوندانده!بودند.و در نهایت جان خود را در راه خدمت به ارباب خود ،لرد ولدمورت، از دست دادند!(روحشان شاد و یادشان گرامی باد!1 دقیقه سکوت به احترامشان! :
)*: با عرض پوزش از اینکه قبل از تایید در بازی با کلمات برای معرفی شخصیت اقدام کردم!دلیلش این بود که اونقدر منتظر تایید شدن یا نشدنم موندم که یکمی زیر پام علف سبز شد!فکر میکنم متوجه نشدید که در بازی با کلمات پست جدید خورده...باشد که هم بازی با کلمات و هم معرفی شخصیت مورد تایید شما واقع شود!
من هرچی گشتم این شخصیت رو پیدا نکردم احتمالا شما تلفظش رو بد نوشتید:
http://www.jadoogaran.org/modules/mediawiki/index.php/Blackfamily
ببخشید که دارم ویرایش میزنم روی ویرایش شما!این شخصیت وجود داره و دو نوع تلفظ داره:سیگنوس یا کیگانوس...من ترجیح دادم از تلفظ دوم استفاده کنم اگر ممکنه!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

بلیت ارسال کرده که من را به اسلیترین هدایت نماید.