Re: شخصیت خودتون رو معرفی کنید
ارسال شده در: دوشنبه 26 دی 1390 15:52
آخرین ورود: شنبه 28 اردیبهشت 1392 20:57
بیدل دهلوی به من ارادت زیاد و خاصی داشت! این فقط اسم من نبود که تو کتاب آوازه خوانیش اومد! اگه به نسخه ی خطی این کتاب که فکر نکنم دیگه الان اصلا موجود باشه (!) مراجعه کنید، روی اسم آماتا یعنی این ساحره ی عاصی ، قطره اشک خشک شده ای نظرتون رو جلب میکنه و این موضوع شما رو متوجه میکنه ( البته اگه قدرت بسط دادن ذهنی مطالب رو داشته باشین و هم چنین آی کیوتون کمتر از 9صد نباشه!) که تک تک کلمات نوشته شده توی این کتاب نشون دهنده ی همون ارادت خاص بیدل جان نسبت به من هست!
همین موضوع کوچیک اما پر نکته برای شناختن شخصیت والا و بزرگ من کافیه !
البته سختی های که من در راه آماتا شدن و رسیدن به این نقطه ای که الان هستم ، بماند که هرکس زندگی خودشو داره و من هم مال خودمو! واسه همین هیچ الزامی نمیبینم که بیام ثانیه ثانیه های عمر از دست رفته و پر از پند و اندرزم رو برای شما تعریف کنم!
به هرحال امیدوارم که به خوبی معرف حضورتون واقع شده باشم ! چون بعد از پشت سر گذاشتن موفقیت آمیز این مصاحبه ی حیاتی میخوام گفت و گوی دوستانه ای با مدیر هاگوارتز داشته باشم برای ثبت نام دوباره تو مدرسه! من یه افسانه ام! افسانه ها هم نمیمیرن! پس سنشون هم زیاد نمیشه! پس مدیر محترم هیچ دلیلی نخواهند داشت برای رد درخواست اینجانب. در پایان هم که دیگه اطلاعات لازم برای گرفتن شناسنامه ام رو در اختیارتون میذارم! فقط بی زحمت شناسنامه ای که صادر میکنید برام خط خورده نباشه! وقت و حوصله ی گرفتن المثنی رو ندارم! ایام یه کام!!
اسم» آماتا
سن» دور و بر 25، 26
شغل» همین قدر بگم که تا الان ده تاش رو امتحان کردم! متاسفانه رزومه ی کاریم رو وقت نکردم آماده کنم. اما به خاطر علاقه مندی های متغیری که دارم معمولا با هرکاری جور درمیام! حتی پنچرگیری تایرهای قطار هاگوارتز!
علاقه مندی ها» همونطور که تو بند بالا اشاره کردم متغیر! ولی اصولا و اساسا از کار های هیجان دار مثل کمک کردن ناجینی محبوب ولدمورت برا پوست انداختن خوشم میاد! روش های خاص و نه چندان دردناکی برای انجام این کار دارم!
توانمندی ها» از جمله ی توانمندی هام قدرت بالا تو فلسفه بافی هست! میتونم همین الان ثابت کنم برات که تو آدم نیستی! یا این که اصلا هیچوقت به دنیا نیومدی! کدومو حالا میخوای ثابت کنم !؟؟ :دی
از توانایی های دیگه ام میشه توانایی انجام حرکات فوق العاده ماتریسی رو نام برد ! درعرض جینگ ثانیه برات از ایفل میرم بالا!
و البته توانایی عظیمی هم در اشک ریختن در شادترین لحظات و خندیدن در غم ناک ترین تجربه ها رو دارم ! حالا نمیدونم این توانایی حساب میشه یا اختلال روحی و روانی !!
گروه» خودم تو دوران پیش و اجدادم گریفی بودیم و کلا همه ی اصالتم برمیگرده به گریفیندور!
ویژگیهای ظاهری» قد: 175 رنگ چشم:معمولا خاکستری! ولی عوض میشه رنگشون گه گاهی! فکر کنم به اعصاب ربط داشته باشه!! رنگ مو: در حال حاضر قهوه ای تیره ولی یه زمانی نقره ای بود!
یکی از خصوصیات ظاهری و شناسه ی اصلی من حالت نگرانی و اخم مانندی هست که ابروهام رو چین داده..
مجددا به ایفای نقش خوش آمدید آماتا.
ویرایش شده توسط آماتا در 1390/10/26 15:59:15
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1390/10/27 15:21:36
What if you were feeling something you are not able to talk about or you are not allowed to think about ??