به نظره من تقصیر رولینگ بود... والاااا خو چی میشد قلمشو یجور دیگه رو کاغذ میچرخوند انقدم مارو به گریه نمینداخت من خودم شخصا خیلی متأثر شدم ولی درهرصورت کاریه که شده...خدا رحمتش کنه به احترامش یه فاتحه واسه من بخونید...چیه خوب منم جوون مرگ شدم خدا بیامرزدم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
به یاد روزهای هری پاتریمون به یاد روزهایی که از طریق اینترنت،تلوزیون،رادیو،فامیل و یا حتی دوستان مدرسه ایمون با هری پاتر آشنا شدیم.به یاد روزی که چندین کتابفروشی رو گشتیم تا تونستیم هری پاتر و سنگ جادو رو بخریم.به یاد اون روزهایی که به بابامون التماس میکردیم تا ازش پول بگیریم و بریم کتاب هری پاتر بخریم.به یاد روزهایی که غصه میخوردیم که چرا هری پاتر تو ایران اکران نمیشه.کمی از اون روزها دور شویم...به یاد روزهایی که اینترنتو زیر و رو میکردیم و دنبال عکس و فیلم و خبرهای هری پاتری میگشتیم.به یاد فصل آخر کتاب شش (آرامگاه سپید)و گریه هامون برای مرگ مردی با نوای ققنوس.به یاد اشکهایی که برای مرگ دابی،فرد،سیوروس اسنیپ و خیلی های دیگه در کتاب آخر ریختیم و بیشتر از اینها برای پایان داستانمون. به یاد این چند سال زندگیمون که هری پاتری گذشت. حالا نوبت ماست...هرکدوم از ما باید یک هری پاتر در زندگی خودش باشه...این زندگی خنده ها و اشکهای زیادی داره اما ماهم مثل هری تا آخرش وایمیستیم تا به پیروزی و هدفمون برسیم تا برای خانواده هامون و جامعمون مایه ی افتخار باشیم. سدریک پاتر
ببخشید خیلی طولانی شد چون اولین امضام بود (موفق باشید)
برای پاسخ به این سوال، ما باید مشخص کنیم که دقیقا منظورمون قاتل سیریوس بلک هست یا کسی مسبب قتل سیریوس شده؟
البته وقتی همچین سوالی مطرح میشه، منظور فقط ایجاد چالش و درگیری ذهنی برای پاسخگر هست، که سخت بتونه بین این دو یکی رو انتخاب کنه و در حقیقت بین بلاتریکس و هری پاتر، قاتل اصلی رو جدا کنه.
اما چیزی که مسلم هست اینکه عوامل متعددی باعث شدن که سیریوس بلک بمیره، هری، بلاتریکس و لرد ولدمورت و احساسات و افکار همه این ها باعث قتل سیریوس شد. به طور مثلا در پاسخ یکی از دوستان، قاتل اصلی عشق مطرح شده بود و احتمالا تا حدود زیادی همین پاسخ درسته؛
به این دلیل که، اگر هری پاتر قصد نجات سیریوس و در حقیقت عشق به اون رو نداشت، و یا سیریوس قصد نجات هری رو با اومدنش به سازمان اسرار نداشت، هیچ وقت، هیچ مرگی رخ نمی داد.
و چون احساسات افراد بودن که سبب قتل شدن، می تونیم پاسخ عشق رو هم به عنوان پاسخ درست بپذیریم.
اما همونطور که گفتم، مسلما، قاتل، بلاتریکس لسترنج هست. انتخاب سیریوس حضور در سازمان اسرار بود و انتخاب هری هم همینطور و این انتخاب ها بودن که هر لحظه سیریوس رو به مرگ نزدیک تر می کردن، تا اینکه بالاخره، بلاتریکس موج مرگ رو در آخر، به سمت سیریوس فرستاد و سیریوس رو کشت.
اما مسبب قتل سیریوس هم، احساسات و هم ذهن و خود هری بودن؛ اگر ذهنش اون ارتباط رو نداشت، اگر کمی عجله نمی کرد، اگر به حرف دوستاش گوش می داد و کلی اگر دیگه ...
فکر می کنم بحث جمع بندی شده باشه، یه چند روزی تاپیک باز هست، تا اگر بازخوردی نسبت به پست من بود، زده بشه، اما این تایپک و سوال، به بخش پرسش و پاسخ منتقل شد.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
دربرابر شرارت وزیر و مدیر خیانت کار و مفسد و چیزکش جامعه ساکت نمی مانیم ... !
اصلا حالا که این جور شد تقصیر خودت بود. می خواستی نیای کسی که مجبورت نکرده بود. من هم با اعضای الف دال اومده بودیم که عملی کار کنیم. تازه می خواستی حواست جمع باشه از ورد بلا نمیری و جاخالی می دادی.