شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
من زندگیمو دوست دارم از همه چیز راضیم ولی اگر قرار بود دنیای جادوگری واقعا وجود داشته باشه منم دلم میخواست که یه جادوگر باشم نه یه ماگل! ولی همین الانش هم خوبه.
خب...سوال اسونی نیست.یه جادوگر اگه بخواد هرچی بیشترخودشو تقویت کنه قادر به تغییر دادن چیز های بیشتری میشه. من اگه قادر به تغییر دادن هرچیزی بودم راستش همه چیرو تغییر میدادم. جایی که توش زندگی میکردمو،شخصیت اطرافیانمو،گذشته ام رو واینده ام رو،حتی صدام و ظاحر فیزیکی که دارم رو تغییر میدادم. البته منظورم این نیست که الان وضعیت خوبی ندارم.اتفاقا من خیلی هم ادم خوشبختی هستم اما من چیز های بیشتر از این رو میخوام.
راستیتش به نظرم برای بر اورده شدن چنین خواسته گرانی باید دارایی گرانی را داد و دارایی ها جز قسمت ارث و میراثش که نسل به نسل رسیده با کوشش و تالاش و تجربه بدست امد و همان طور که همگان شاهدی بر این ماجرا در زندگیشان هستند تجربه بدست اوردن عالی اما گاهی برای بدست اوردنش باید تاوان سختی پرداخت کرد و هر چقدر این تجربه سنگین تر و و پر بار تر باشه تاوانش بیش تر پس برای بدست اوردن تجربه جادو باید تاوانی چنان سنگین پرداخت شود اما ایا ارزشش را دارد ؟؟؟ به نظرم با دادن چیز های که شاید ارزش چندان ندارند نمی شه به چنین تجربه هایی رسید و گاهی اوقات تاوان سنگین تر از تجربس اگه بشه با تاوانی که سبک تر از تجربه جادوگری ان را بدست اورد که بله همه قبول کرده و الان از 8 میلیارد جمعیت 9 میلیارد جادوگر بودن ولی چون این تاوان سنگین تر از این حرف هاست معمولا کسی زیر بار نمیره منم اگه قرار باش چنین تاوانی پس بدم چیزی را نداد و به زندگی مشنگ وارم ادامه خواهم داد
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[Steve Jobs] Ooh, everybody knows Windows bit off apple
[Bill Gates] I tripled the profits on a PC
[Steve Jobs] All the people with the power to create use an apple!
[Bill Gates] And people with jobs use a PC
[Steve Jobs] You know I bet they made this beat on an apple
[Bill Gates] Nope, Fruity Loops, PC
[Steve Jobs] You will never, ever catch a virus on an apple
[Bill Gates] Well you could still afford a doctor if you bought a PC
خیلی خیلی دوست دارم که باشه اما چیزی رو باهاش عوض نمیکنم زندگیم رو دوست دارم اما جادو حرامه اگه جادو حرام نبود دوست داشتم جادو یادبگیرم و همچنین مدرسه ای مثل هاگوارتز بود
من حاضرم زندگیم رو بدم تا بتونم توی هاگوارتز درس بخونم البته اگه زندگیم رو بدم دیگه زنده نیستم که بتونم اونجا درس بخونم فقط می خواستم حد اهمیتی که این موضوع برام داره رو بگم.