جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
›
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

48 کاربر(ها) آنلاین هستند (35 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
46 مهمانان 2 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

انتخابات وزارت

نشان ستاد برگزاری بیست‌ویکمین دورهٔ انتخابات وزارت سحر و جادو

انتخابات بیست‌ویکمین دورهٔ وزارت سحر و جادو آغاز شد

نام‌نویسی نامزدهای وزارت آغاز شده است. اگر آماده‌اید برنامه‌هایتان را با جامعهٔ جادوگری در میان بگذارید، همین حالا برای نامزدی اقدام کنید.

مهلت ثبت‌نام: ۲ تا ۵ مهر
۰روز ۰۰ساعت ۰۰دقیقه ۰۰ثانیه
نام‌نویسی نامزدها

نحوه برخورد، فکر کردی کی هستی؟!

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: نحوه برخورد، فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: شنبه 16 آبان 1383 05:22
نمایش جزئیات
آفلاین
ریموس جان از توضیحات شما متشکرم.
البته لازم نیست تماما مسئولیت پاک کردن پیام ها را شما بر عهده بگیرید چون من هم بالاخره این کارو می کردم چون دلایل شما برای من قانع کننده بود...

دارکی هم قرار بود که اسم نبره ولی مثل اینکه برده
به هر حال دوستان قدیمی باید بهتر از من بدونن که این جور مسائل مهم رو نباید به سایت کشوند. بهتره همون توی میخونه مسنجر اینا رو حل کنیم.بنابراین خواهش می کنم دیگه کسی راجع به این مسئله اینجا چیزی ننویسه.من هم اکشن هام رو بیرون برایتان توضیح می دم.

بنابراین ختم این موضوع را رو در "داخل سایت" اعلام می کنم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Minerva McGonagall

Head of Gryffindor House

Deputy Headmistress

Less Expectation , Less Disappointment
ارسال شده در: جمعه 15 آبان 1383 23:55
نمایش جزئیات
آفلاین
لوپین عزیز کسی از دست تو ناراحت نیست عزیز دل برادر این جریان رو هم اگه منو ساپورت کنن چن نفر کله گنده مثل خودت و شیکم و رودی و مملی و جفری اینشاالله حلش می کنم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
!ASLAMIOUS Baby!
ارسال شده در: جمعه 15 آبان 1383 21:09
نمایش جزئیات
آفلاین
من اصلا نمیدونم موضوع چیه که همه میزنن تو حال هم؟؟؟
شمارو به ریش مرلین بیجنبه بازی در نیارید...

درضمن کینزلی و مرلین گیس و گیس کشی پنجول انداختن گاز گرفتن نداریم اینجا که وبلاگ خصوصی نیست چندین هزار تا عضو داره... (نمیدونم من اینجا چی کارم که نخود میشم)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پری دریایی در 1383/8/15 21:22:48
ویرایش شده توسط پری دریایی در 1383/8/15 21:27:58
بانوی آبهای نیلگون رود نیل (اقتباس از مادام رزمرتا)
ارشدا لختشون قشنگه!!! تصویر تغییر اندازه داده شده
این یک دفاعیه نیست...
ارسال شده در: جمعه 15 آبان 1383 19:55
نمایش جزئیات
آفلاین
نه می تونم، نه می خوام ، و نه اجازه دارم که این بحث و این موضوع رو بیشتر از این بازکنم ، اما از اونجایی که اکثر بچه های قدیمی مون اینجا پیام دادن و نظر خودشون رو در مورد وقایع اخیر گفتن ، من بعنوان مسئول این فروم و کسی که مسئولیت پاک کردن تمام پستهای منقول و غیر منقول اینجا به عهده ی اونه ، و همینطور برای اینکه بعدا از عدم اعلام موجودیتم پشیمون نشم ، لازم دیدم یه نکاتی رو گوشزد کنم.

من خودم معتقدم که خوبه ما،کلا همیشه به دلایل کارهای اطرافیان بیشتر دقت کنیم تا خود اعمال انجام شده...اینطوری بهتر می تونیم نتیجه گیری و متعاقبا تصمیم گیری کنیم.
قصد ندارم کارهای هیچ شخص خاصی رو اینجا بررسی کنم یا در موردش نظر بدم ، چرا که اگه دقت کنیم همه مون اشتباه زیاد می کنیم و توی این مورد بخصوص هم حتما اشتباهاتی بوده...از اصلی ترین دلایلی که باعث شد این پست ارسال بشه موقعیت بدی بود که داره برای پروفسور مک گونگال ایجاد میشه و کم لطفی هایی که دوستانمون در حق ایشون می کنن. اهمیتی نداره که چرا بعضی از دوستان از ایشون گله مندن ، اما اینجا اعلام می کنم که مسئولیت پاک شدن پستهای اخیر این تاپیک با شخص منه و نهایت بی انصافی و کم لطفی دوستانه اگه به پروفسور بخاطر این مورد خرده بگیرن...دلایل من برای تصمیمی که گرفتم و نظرم محفوظه ، و اصلا هم ناراحت نمیشم اگه باهام برخورد بشه ، چون عادت ندارم کاری رو بی دلیل انجام بدم.

نهایتا خواهشی که از دوستانم دارم اینه که بیشتر از این دیگه بحث رو کش ندین ، و مطمئن باشین که...همیشه پشت همه ی حرکات و اعمال دلیلی هست.
من شخصا جوابگوی همه ی سوالات شما ، و یا احتمالا انتقادات شما هستم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Re: پاتر نحوه برخورد منو با سایت به عهده خودم بگذار...
ارسال شده در: جمعه 15 آبان 1383 18:06
نمایش جزئیات
آفلاین
شناسه عمو درختی آزاد شد... جهت دیدن برنامه به شبکه 5 تهران برنامه خردسالان مراجعه کنید...

=========
چنین بود و چنان شد و چنان گذشت...

لعنت بر کسی که این پیغام ارزشی رو پاک کند!

:
:
:

اتفاقات اخیری که افتاد شاید برای شخص خود من شدیدترین اتفاقی افتاد که از زمان ایجاد سایت تاحالا افتاده بود از مجموعه بلاهای طبیعی که سر سایت و خودمون اومده مثل سعید گیت! رفتن اعضاء قهرها و آشتی ها شخصا هیچ کدومش من رو مثل این جریان ناراحت نکرد... در حقیقت رفتن کسانی مثل سعید جان با وجود اینک تاثیر گذار بود ولی در حد برخوردی که یکی از باسابقه ترین اعضا به تازگی در این تاپیک انجام داد نبود...از اسم بردن صرف نظر می کنم به دو دلیل: یکی اینکه بهانه ای برای پاک کردن این موضوع پیش نیاد و دوما کسانی که باید بدانند می دانند...
از تحلیل و نظر و اینکه چرا این اتفاق افتاده صرف نظر می کنم چون من جای اون شخص نیستم ولی با تمام قدرت می گم:
این حرکتی که انجام شد واقعا محکوم است! یکی از عجیبترین و مزخرفترین و بی نتیجه ترین روش هایی بود که تا حالا دیدم!

دلیلش هم این که ناراحت کردن کلی آدم و به خصوص کسانی که یک ساله آدم اون ها رو می شناسه اصلا و ابدا هنر نیستش... واقعا این برخوردی که انجام شد برام قابل درک نیستش الان بدون فکر قبلی هزاران راه به نظرم می رسه تا به مقصود هدف نگارنده اون پست معلوم الحال برسم! بدون اینکه کلی آدم اونم دوستان خودم رو تا این حد ناراحت کنم! با اینکه متاسفانه در پست مذکور از من نامی برده نشده! ولی با کمال احترام با مملی و به خصوص عله جان همدردی می کنم و همه جور حق بهش میدم! انتظار هر چیزی رو داشتم غیر از این پست اونم بعد از یک سال!
ولی از اونجایی که می خوام نگارنده نامه به هدف دارک خودش به هیچ وجه نرسه و این تنبیهی براش باشه میگم که من هم ناراحت شدم! و هم ناراحت نشدم... و تمام سعی خودم رو برای UNDO کردن این جریان انجام میدم... چیزی که مسلمه اینه که با وجود این جریان ما بتونیم بازم در کنار هم و با حفظ دوستی های قدیمی و خوب خودمون به کار توی سایت خودمون ادامه بدیم...

از این جعفر معلوم الحال خیلی خیلی ناراضی هستم این آخرین بارت باشه تو همچین مسئله مهمی تاخیر انجام میدی و سطح روابط سیاسی خودم رو باهات از تا سطح کاردار سفارت پایین میارم!

از عله معذرت می خوام که موقع این جریان نبودم تا نقش علی دایی(منظور وزنه هستش) رو انجام بدم و این توطئه رو خنثی کنم که چه بسا در کمال پررویی و غیر فروتنی میگم که تا به حال خیلی از این اجکت ها و انتحارها و هر چیز دیگه ای رو اسمش رو می خوایین بذارین خنثی کردم و خواهم کرد... بهت قول میدم پاتر که این با من! رو من حساب کن! اینم درستش می کنم...!

از دست نگرانده نامه مذکور که از دوستان قدیمی هم هستش خیلی خیلی عصبانیم!( و هم نیستم! اصولا عصبانی کردن من کاری بسیار مشکل است!) امیدوارم هر شب خواب گراپی ببینی! جریمه سختی برات در نظر گرفتم و همانا مجبور کردن به بازگشت به سایت می باشد! و البته خدا وکیلی دوست عزیزم چندین نفر رو به سختی ناراحت کردی! و در این لحظات است که باید پاسخگو باشی ولی من وکالتت رو عهده می گیرم نگران نباش!

U Can't Undo what u have done in Past But U Can Make
Changes To Their Effects In The Future

سخنی از خودم!

باشد که همه دارک شوید
دارک لرد
یه روزی از ماه آبان سال 83 یه ماه و نیم به تولد سایت.......

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
!ASLAMIOUS Baby!
Re:نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: سه‌شنبه 12 آبان 1383 10:14
نمایش جزئیات
آفلاین
ای بابا چی شد بازی جمع شد؟ تازه داشتیم گرم میشدیم
یه روز یکی میاد میگه بیا همه رو اسکل کنیم اینا کلا نمیفهمن ما هم مینویسیم هر چی دلمون خواست برنامه رو خیلی تمیز میچینیم که همه باور کنن آخه ما خیلی سرمون میشه از همه اینا بیشتر میفهمیم همشون باور میکنن ما هم به اون هدف خودمون میرسیم بقیه هم به درک ولی یکمی روی فهم و شعور مردم کم حساب کرده بودن
حالا من اومدم بقیه بازی رو انجام بدم میبینم که بد جوری جر زنی شده تیم حریف جمع کرده و رفته
وقتی برنامه ها اون جوری که دوست داری پیش نمیره حد اقل اونقدر شجاعت داشته باش که بازی رو تموم کنی
کلا زمونه طوری شده که دوستی ها مدتی شده مثل دستمال کاغذی حالا امروز که دیگه دوستا دست و پا گیر شدن باید یه جوری از شرشون خلاص شیم که آینده رو خراب نکنن آخه ممکنه در آینده یه مشکلاتی برامون درست کنن.
آخه نه اینکه نمیشه بهشون اعتماد کرد در نتیجه باید کاری کرد که کلا رابطه قطع بشه اینام که شعور فهمیدنش رو ندارن راحت با یه سیستم ساده اسکلشون میکنیم میره پی کارش
آخه فهم ما خیلی بیشتر از ایناس در این شکی نیست.

( ناظر عزیز لطفا بزار باشه البته اگرم پاک بشه روی هارد دارمش )

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Sunny, yesterday my life was filled with rain.
Sunny, you smiled at me and really eased the pain.
The dark days are gone, and the bright days are here,
My sunny one shines so sincere.
Sunny one so true, i love you.

Sunny, thank you for the sunshine bouquet.
Sunny, thank you for the love you brought my way.
You gave to me your all and all.
Now i feel ten feet tall.

Sunny, thank you for the truth you let me see.
Sunny, thank you for the facts from a to c.
My life was torn like a windblown sand,
And the rock was formed when you held my hand.
ارسال شده در: دوشنبه 11 آبان 1383 16:19
نمایش جزئیات
آفلاین
خسته ام از دست این ما ومنان
میگذارن نام خود جادوگران
هی کنند دعوا و بحث و جیغ وداد
گه دهند فحش و گهی هم پر ز داد
چون ندارند خود عدالت پیشه را
قصد ندارن هیچ خدای را بنده را
ما زدیم سایت هری را از چه سان؟
جز برای لطف و مهر دوستان؟
با تبر، بر لطف یاران آمدیم
ما به قصد مهر ورزان امدیم
ما برای هم شدیم دیوانه ساز
تابگوییم:عشق را ویرانه ساز
ما ندانیم عشق همچون کیمیاست
ما ندانیم عشق ورزی بی ریاست
عاشقی و عشق همچون آتش است
شاپرک در حول ان در گردش است
گه برای اوست گرم و دلنشین
گه کند پرهای او را سرخگین
--------------------------
این برای همه دوستانیست که ممکنه با دوستانشون در سایت به بدی برخورد کنند!!!!!
در ضمن شاعر هم خودمم کپی نزدم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط کرام در 1383/8/11 17:33:13
کرام اسبق!

قدرت منتقل شد!
ارسال شده در: شنبه 9 آبان 1383 12:42
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

بلاتریکس نوشته :
یعنی هری از صب که پا میشه راه میفته با همه کل کل می کنه؟

سوالات مشابه :
یعنی گیلدروی لاکهارت که دامبلدور استاد مدرسه هاگوارتز کرده یار و یاور بلاتریکسه ( برخلاف کتاب)
یعنی کینگزلی که جزو محفل و یک ارور هست جزو دسته سیاه هاست؟ ( کاملا بر خلاف کتاب )

یعنی الستور مودی ( که خودت قبلا نقشش رو داشتی ) با اون مشکوک بودنش که در کتاب گفته شده از صب تا شب دنبال زن گرفتنه؟ ( بر خلاف کتاب )

من این موراد رو که جزو بهترین ایفای نقش ها بود مثال آوردم که مشخص بشه اینجا از نظر من چیا خوب هستن و چیا نه
ما 3 جور شخصیت سازی داریم اینجا
1- شخصیت های کپی از کتاب
2- شخصیت های برگرفته از کتاب
3- شخصیت های غیر از کتاب ( ربط داده شده به هری پاتر )

در نوع اول به نظر من مثال بارزش هرماینی هست که به نظر من به ندرت چیزی به جز اونایی که هرماینی توی کتاب میگه رو در پستاش میشه دید و در نتیجه با خوندن کتاب به جای خوندن پستای این شخص میشه به نتیجه بهتری رسید

شخصیت های نوع دوم در سایت زیاد هستند بعضیا کاملا بر خلاف برکتاب هستند بعضیا یک جاهایی رو. بر خلاف کتاب رفتار میکنند
خب من خودم رو بگم که اگه از شخصیت هری پاتر در کتاب خوشم نمیومد ورش نمیداشتم یعنی من همینطوری شخصیت هری پاتر رو ورنداشتم چون از یک چیز هاییش خوشم اومده ور داشتم و اون چیزایی که من ازش خوشم اومده و توی ایفای نقش پر رنگشون کردم اینا هستن :

1- هری اجتماعی نیست تک رو عمل میکنه دوست نداره رهبر جمع باشه ( و این همون چیزیه که باعث میشه من گروهی کار نکنم ) هر جای کتاب که با جمع عمل کرده خودش نخواسته و به نوعی مجبور شده ( مثال: رفتن به وزارت خونه که موافق با اومدن بقیه نبود - تشکیل گروه الف دال که هرماینی به نوعی واردارش کرد )

2- بنا به شماره یک دوست های خاصی داره که رون و هرماینی هستن ولی متاسفانه در حال حاضر در این سایت این افراد برای ارتباط با من وجود ندارن ( میتونم اینا رو به افراد دیگه ای تغییر بدم ولی اصل کلی وجود یکی دو تا باید رعایت بشه براش که این رو هم پیدا نکردم هنوز)

3- دوست نداره راجع به کار هاش توضیح بده و بیشتر توی افکار خودشه اگه دقت کنید در کتاب دیالوگ های هری با توجه به اینکه شخصیت اول هست از رون و هرماینی و خیلیای دیگه کمتره ( اگه یکی آمار اینا رو دربیاره بهتر میشه گفت)

اینا خطوط کلی بود که من ازش استفاده میکنم و سعی میکنم یه سری جزییات دیگه رو هم رعایت کنم مثلا بد بودن با چو - درست کردن یه معشوق خیالی برای ادامه ماجرای رومانتیک - رفتار بسیار خشن با طرفداران ولدمورت و ضایع کردن اونا

و قضیه کل کل به نظر من اون چیزیه که من پر رنگش کردم توی این شخصیت چون از این طریق بهتر میشه خلاقیت نشون داد

نوع سوم به نظر من از همه بهتره مثلا بیگانه ولی از همه هم سختتر به نظر میرسه درآوردنش چون هیچ پیش زمینه ای در دست نداری و همه چی رو باید خودت بسازی ولی در عوض کاملا هم دستت بازه
و در مورد چت من بازم نظرم رو دارم که چت بودن یه پست به تعداد خطش نیست بیشتر از 90 درصد نمایشنامه های سایت چتی بیش نیستن

به نظر من اون پستی که چیز جدید و جالبی توش نیست و باری به هر جهت و برای اینکه یه چیزی نوشته باشی نوشته شده بهش چت میگن

و در مورد پاک شدن تاپیک ها همونطور که گفتم اینا سلیقه ای هست من شاید از همتون بیشتر تاپیک پاک کردم در نتیجه به نظر من بهتره این اعمال سلیقه رو ریز ترین فرد مسوول یعنی ناظر فروم انجام بده ( و مدیران روی کارهای اون نظارت کنن و الی آخر )

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Sunny, yesterday my life was filled with rain.
Sunny, you smiled at me and really eased the pain.
The dark days are gone, and the bright days are here,
My sunny one shines so sincere.

Sunny, thank you for the sunshine bouquet.
Sunny, thank you for the love you brought my way.
You gave to me your all and all.
Now i feel ten feet tall.

Sunny, thank you for the truth you let me see.
Sunny, thank you for the facts from a to c.
My life was torn like a windblown sand,
And the rock was formed when you held my hand.
ارسال شده در: پنجشنبه 30 مهر 1383 01:56
نمایش جزئیات
آفلاین
يه چند وقتيه احساس مي كنم چندان خوب برخورد نمي كنم... خواستم اينجا اگه چيزي هست بهم بگين

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 19 شهریور 1383 03:30
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
نقل قول:

کینگزلی نوشت

همه جا شده پر از اظهار وجود!
میری دفتر جادوگر تی وی...اظهار وجود...
ارتش جادوی سیاه..اظهار وجود
هر جا میری اظهار وجود..
بابا مرلین دستت طلا!... همه جا هم پست میزدی ولی حداقل به این چرتی نبود! بابا دستت طلا!
خدا مرلین برسونه!
بابا نمیتونید حال کسی رو بگیرید...چرت و پرت نگید!
این بچه بازیا چیه؟
من میخوام حال کسیو بگیرم...خیلی خیلی محترمانه یجوری حال میگیرم فشارش به 1000 پاسکال برسه...نه نیاز به فحش دادن دارم...نه نیاز به بچه بازی...نه نیاز به ابراز وجود!
مثل اینکه باید بزنیم هر پست ابراز وجودیو پاک کنیما....هر کی میاد تو سایت یه تاپیک میزنه....حالا یا متنس سلام علیکه...یا بحثای هزار سال پیش و پوسیده....

كنترل خودتو حفظ كن كينگزلي جان... من يادم نمياد تاپيكي با عنوان «سلام» زده باشم... اگرم فكر مي‌كنين بنده براي اظهار وجود جايي پيام مي‌زنم بايد بگم كه اگر جايي ديدين پاكش كنين.
از اين همه پست‌هاي بيمزه‌اي هم كه مي‌زنم عذر مي‌خوام ديگه كنترلش از دستم خارجه
سعي مي‌كنم فقط جاهايي كه مي‌بايست اظهار وجود كنم... ضمن اين كه فقط!!! از دوستاني كه صميمانه در مورد هر شخصي انتقاد مي‌كنن تشكر مي‌كنم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
زمان ما رسیده است، برادران و خواهران من! دیگر در خفا نخواهیم بود! صدایمان را خواهند شنید و این صدا کرکننده خواهد بود!

تصویر تغییر اندازه داده شده

نصب جادوگران روی آیفون

1. در Safari دکمه «اشتراک‌گذاری» (Share) را بزن.
  2. گزینه «Add to Home Screen» (افزودن به صفحه اصلی) را انتخاب کن.
  3. روی «Add» بزن. آیکن جادوگران به صفحه اصلی اضافه می‌شود.