آمادهاید شاهد یکی از بزرگترین و نفسگیرترین رقابتهای تاریخ هاگوارتز باشید؟ جام آتش بازگشته، و اینبار نهتنها جادوآموزان برجسته، بلکه چهار گروه افسانهای هاگوارتز در جدالی سهمگین برای کسب افتخار نهایی رو در روی هم قرار میگیرند. از ۵ اردیبهشت تا ۲۶ اردیبهشت، همهچیز در هاگوارتز رنگ رقابت به خود میگیرد؛ جادو، شجاعت، نبوغ و اتحاد به آزمون گذاشته میشود و تنها یک گروه میتواند قهرمان نهایی لقب بگیرد. تماشاگران عزیز، شما دعوت هستید تا از نزدیک شاهد این ماجراجویی باشید، پستها را بخوانید، از خلاقیتها لذت ببرید و با گروه خود همدل شوید. این فقط یک مسابقه نیست؛ جشن شکوه جادوی ناب است!
هنوز به نوشته های همه اعضای عزیز و فعال ایفای نقش اشراف ندارم. پس اگر احیانا کسانی هستند که نظرشون تفاوت زیادی با من داره، به من خرده نگیرند.
طبق مشاهدات میدانی گلرت گریندلوالد ()، مروپ گانت نوشتههای خواندنیتری داشته، چه در فضای جدی چه در فضای طنز. حتی ازش خواستم چند نمونه از متنهای جدی که در سایت نوشته رو برام بفرسته و با خوندنش متوجه شدم اتفاقا تسلط بسیار بالایی هم در نوشتن داره. امیدوارم بتونه با وجود رقیبهای قدرتمندی که داره، عنوان بهترین نویسنده فصل رو برنده بشه.
بدرود
زمان ما رسیده است، برادران و خواهران من! دیگر در خفا نخواهیم بود! صدایمان را خواهند شنید و این صدا کرکننده خواهد بود!
قابلیتهای ویژه: بازی با ذهن انسانها و جذابیت ذاتی
دیدن آینده (به لطف کیلین) سفر به گذشته (به لطف زمانبرگردان) جوانی جاودان (به لطف سنگ جادو) قدرت بیانتها (به لطف ابرچوبدستی)
شصت و نهمین دوره ترینهای سایت جادوگران برای انتخاب بهترینهای فصل بهار 1403 آغاز شدهاست و از تاریخ 20 تا 24 خرداد ادامه خواهد داشت.
برای انتخاب بهترین نویسنده در ایفای نقش، ترجیحا با ذکر دلیل، نام فرد مورد نظر خود را بر اساس معیارهایتان از بهترین نویسندهی ایفای نقش جادوگران در طول این فصل بیان کنید.
هر عضوی که از نظر شما کیفیت بالایی در نویسندگی، همراه با فعالیتی معقول به نمایش گذاشته، میتواند انتخاب شما برای این عنوان باشد.
Smile my dear, you're never fully dressed without one