وزیر سحر و جادو، مدیر فنی جادوگران، استاد هاگوارتز
خب این یکی هم خیلی سخت نیست برای من. به نظر من سالازار (به غیر از گابر) تنها کسیه که همیشه هست. همه جا هست. همه جوره هست. هم خوب مینویسه، هم ایونتهای درخشان برگزار میکنه، هم جهنم میره! به نظر من جادوگر فصل بهار کسی نیست به جز سالازار عزیز.
تو این فصل واقعاً کلی کاندید خوب برای عنوان جادوگر فصل داریم. سیریوس پشت صحنه سایت حسابی مشغوله؛ هر هفته درگیره با مشکلات فنی بعد از آپگرید، یه لیست بلند از کارا دستشه که دونه دونه داره انجام میده. کارای فنی هم زمانبره، هم اعصابخردکن، مخصوصاً با سیستم زوپس. تازه طراحی بلاک جام آتش هم با خودش بود و کلی وقت گذاشت تا به یه طرح خیلی قشنگ رسید.
از اون طرف، دوریا بعد از اینکه از مرخصی برگشت، توی فصل بهار خیلی خوب فعال شد. ترجمهها رو جلو برد، اخبار رو بهروز کرد، ایدههای خوبی برای بخش هری پاتری داد و کلاً توی تصمیمگیریهای مدیریتی هم نقش داشت.
گابریلا هم که واقعاً همهجا هست. از کارهای ریز تا چیزهای کلیتر، همیشه پای کاره و هر جا بتونه کمک میکنه تا سایت بهتر بشه.
غیر از اینا، خیلیهای دیگه هم بودن که توی جام آتش، چه شرکتکنندهها و چه قهرمانا، حسابی توی ایفای نقش درخشیدن.
با همه اینا، من رأی این فصل رو میدم به هلگا هافلپاف. هلگا این فصل هم از نظر وقتی، هم از نظر خلاقیت خیلی برای سایت زحمت کشید. وقتی مسئول شبکههای اجتماعی سایت بود، تونست بازدید و فالورها رو بالا ببره و فعالیتش هم حسابی منظم بود. توی ایفای نقش هم یکی از قهرمانای جام آتش بود، ولی چیزی که بیشتر از همه به چشم میاد، کاراش برای طراحی بلاکهای ایفای نقش و قالبهای جدید سایته. بهنظرم از بین همه فعالای فعلی سایت، بیشتر از همه لیاقت بردن این رنک رو داره.
فصل دیگری از فعالیتهای جادوییمون به پایان رسیده و وقتشه که مثل همیشه، با رأی شما، جادوگر برتر این فصل رو انتخاب کنیم.
جایزهی جادوگر فصل یکی از مهمترین و کلیترین عناوینیه که در برترینهای جادوگران اهدا میشه. این عنوان، فقط به پرکارترین یا خلاقترین عضو تعلق نمیگیره، بلکه به کسی تعلق میگیره که در طول این فصل، بیشترین تأثیر رو روی جامعهی جادوگران داشته؛ چه در ایفای نقش، چه در ترجمه و مقالات، چه در طراحی فنی، چه با ایدهپردازی برای فعالیتها یا حتی زحمات پشتصحنهای که همیشه دیده نمیشن ولی حیاتیان.
پس به کسی رأی بدید که فکر میکنید این فصل، بودنش واقعاً باعث بهتر شدن تجربهی ما در سایت شده؛ کسی که اگر نبود، انگار یه چیزی کم بود.
لطفاً نامزدی که از نظرتون لایق این عنوانه رو با یک دلیل کوتاه زیر همین پست اعلام کنید.
(همچنین گابریلا پرنتیس با تصمیم شخصی به عنوان مدیر کل از این ترینها نیز کناره گیری کرده است)
ترینها از تاریخ ۲۲ خرداد آغاز شده و تا پایان روز ۲۶ خرداد ادامه خواهد داشت. فرصت رأی دادن را از دست ندهید.
بیصبرانه منتظر خوندن انتخابهاتون هستیم!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در 1404/3/22 14:37:59 ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در 1404/3/22 17:22:03