جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

13 کاربر(ها) آنلاین هستند (8 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
12 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[continious]] اسمشو سیاه‌ها نمی‌تونن ببینن! (گریفیندور)

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: اسمشو سياهها نميتونن ببينن!!!
ارسال شده در: شنبه 24 بهمن 1383 00:13
نمایش جزئیات
آفلاین
فقط می تونم بگم اینجا داره شلوغ می شه
ما که نفهمیدم که موضوع گوفری هوپر چی بود چی هست ؟؟
سوسک تو بی خیال شو آدم (البته تو که آدم نیستی)نباید به همه جواب بده تو بی خیال شو اونم کوتاه می یاد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 24 بهمن 1383 00:11
نمایش جزئیات
آفلاین
اولا که باید بگم این هوپر موجود جالبیه الان داشتم توی گالری میچرخیدم دیدم یه 7-8 تا پیام زیر هر کدوم از عکیا زده ناظر هم که نداره خدا رو شکر بیاد رسیدگی بکنه

دومآ اینکه اون پستی که نوشته بود من از سوسک حمایت میکنم رو یه دودره بازی که داشت توی کامپیوترم فضولی میکرد{پسر داییم} از توی favorites من امده بود توی سایتو پیام داده بود البته من خودم فرداش امدمو پیامو پاک کردم ولی مثل اینکه دیر شده بود ولی خب منم یه
ایت ا...سوسک بزرگ پیوستم

ولی در اولین قدم برای کارام میگم که احترام رو نگه داریم و کل کل فقط توی همین قسمت باشه و بیرون این انجمن با هم دوست باشیم {هر چند الانم با هم دوستیم}

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ما به آن سید و این میر اردادت داریم
ما به خرداد پر از حادثه عادت داریم

[url=http://us.battle.net/wow/en/character/burning-legion/
ارسال شده در: جمعه 23 بهمن 1383 23:30
نمایش جزئیات
آفلاین
سوسک ، لاوندر از شما دوتا که هر دوتون قدیمی هستید بعیده . واقعا من رو نا امید کردید ! من فکر نمیکردم ....
هوپر تو هم بس کن ! تا دیدی مک گوناگال نیست . شروع کردی به دودره بازی !
یکی بیاد این پستها را پاک کنه !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
آدمي از عالم خاکي نمي آيد به دست !
عالمي ديگر ببايد ساخت ! وز نو آدمي
ارسال شده در: جمعه 23 بهمن 1383 22:18
نمایش جزئیات
آفلاین
پس هر چي ديدي از چشم خودت ديدي. من بهت اخطا دادم.

در جواب به «به سوسك» اولي:
اتفاقا زبون داده... خوبش هم داده... چشم هاي كورت رو باز كن و نگاه كن... البته اول از همه بايد بوي خوش فاضلاب رو تحمل كني... چون من رو فقط توي فاضلاب ها مي توني گير بياري. بعد از اون هم مي بينم كه كي داري حرف هاي بي خود مي زنه.

در جواب به «به سوسك» دومي:
براي من ادعاي كامپيوتر مي كني؟ هنوز دو كلاس هم سواد نداره اومده ادعاش ميشه... كوچيكتر از اوني كه بدوني كامپيوتر چيه... براي له كردن من ريز مي بينمت... توهين نكن و لحنت رو آرومتر كن تا توهين نشنوي و لحن حرف زدنم بهتر بشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
سلطان سوسك بي همتا!
ارسال شده در: جمعه 23 بهمن 1383 20:16
نمایش جزئیات
آفلاین
سوسک بخواند:سوسک اضافی یک بار دیگر به من توهین کنی میکشمت بابا ناسلامتی من هم پزشکم هم دکترای کامپیوتر دارم پس اگر میخواهی له نشی حرف زیادی نزن

لاوندر بخواند:لاوندر،فکر نمی کردم انقدر پررو باشی که به من توهین کنی،خیلی بی کلاس هستی

سوسک نشانه کثیفی است بیایید له اش کنیم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

پیوند فایل:

jpg  (2.57 KB)
4005_420ce15f86483.jpg 106X125 px
ارسال شده در: جمعه 23 بهمن 1383 19:59
نمایش جزئیات
آفلاین
سوسک بخواند:بی خود نبود که خدا به سوسک زبان نداد برای اینکه خیلی حرف های اضافی و بی خود میزنه

لاوندر بخونه:به من چه که تو از من خوش میاید یا نه من به اندازه ی کافی کسانی رو دور و ورم دارم که از من خوششون بی اید نیازی به کسی ندارم که مغزش ابله مرغان گرفته

خداییش با حال حال هر دوی شمارا گرفتم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

پیوند فایل:

jpg  (16.96 KB)
4005_420cdd689eb25.jpg 100X100 px
ارسال شده در: جمعه 23 بهمن 1383 19:21
نمایش جزئیات
آفلاین
گوفري هوپر رو بيخيال اگه يك برا ديگه اينجا پيام بده خودم بهش نشون ميدم شما بيا به پيام من در صفحه ي قبل جواب بده.جبهه بندي جديد هم كه اينه ديگه:
لاوندر-چو-اليشيا-اندرميدا
با
سوسك-ايماگو-ديپت-مك ميلان-هورنباي

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
سلطان سوسك بي همتا!
به سوسک:
( خارج از کل کل )
خوب من دلایلمو مبنی بر اینکه علت نزدن پست هام چی بوده گفتم ..... و قصد نداشتم کل کل کنم .ولی حرف و حدیثا ها تموم نشده و من مجبورم جواب بدم . پس دوباره میام . البته از این گوفری هوپر اصلا خوشم نمیاد و دوست دارم کلشو بکنم !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 23 بهمن 1383 17:55
نمایش جزئیات
آفلاین
وقتي يه نفر يه حرف بيجا ميزنه دليلي نداره همه جواب اون حرف رو بدن ....بيخودي قضيه رو كش ندين.... بزارين بگه....چه اهميتي داره؟ بزارين خوش باشه....

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
رزم ممل و هري 1 و 2 حتما حتما بخونيد...
نقل قول:

گوفری هوپر نوشته:
این مطلب را سوسک بخونه:سوسک پررو یک بار دیگر نظر بدی به قول لاوندر مثل یک ده تومانی پاره ات میکنم.اخه تو که جنبهی کل کلو نداری پس چرا بی خود نظر میدی

این گوفی هوپر که واقعا ازش متنفرم ! چه شجاعتی ! به هر کسی که جواب میدم . پاسخش یکیه:
لهت میکنم !
به جای اینکه منو له کنی یا بمن توهین کنی مثل بچه ی ادم جواب بده ! البته پست های مربوط به خودتو .....باشه کوچولو؟
جالی اینجاست که اصلا ثبات شخصیتی نداره! یه بار منو له میکنه یه بار سوسک رو ...نمی دونم چرا شناسه شو دمپایی نذاشته ؟!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!