جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها اخبار اخبار تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

17 کاربر(ها) آنلاین هستند (12 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
10
مهمانان
7
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  123 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  134 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  253 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  167 خواندن  1 نظر 
طعم برتی بات شما چیه؟!

طعم برتی بات شما چیه؟!

بردلی 1405/02/22 03:30  212 خواندن  بدون نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: انجمن تفرقه بین دو جبه ی سیاه وسفید
ارسال شده در: یکشنبه 2 اسفند 1383 07:04
نمایش جزئیات
آفلاین
اليور جان من هم يكيش.

دوستان اين حرف هاتون رو در تايپكي دعواهاي دوستانه بزنين. اينجا فقط و فقط براي كل كله.

من خودم به شما قول يك كل كل خوب رو تا آخر اين هفته ميدم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
سلطان سوسك بي همتا!
ارسال شده در: شنبه 1 اسفند 1383 19:07
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب ظاهرا چاره اي نيست جز اينكه صبر كنيم تا اين مثلا سياها دوباره جون بگيرن...بعدشم سوسكي جان من اغفالت نكردم يه جورايي خرت كردم ...ميدوني چيه اصلا كاش ميشد يه كل كل با يان خاكستريا راه مينداخيم اخه اونا خيلي فعالن ...تازه عشق نمايشنامم هستن..البته اين پيشنهاد برا اون سفيداييه كه اگه يه روز با يكي كل كل نكنن روزشون شب نميشه... :bat: :bat: :bat:

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[img alig
ارسال شده در: شنبه 1 اسفند 1383 13:51
نمایش جزئیات
آفلاین
یا خودمون باید سیاه شیم یا اینکه تا تابستون صبر کنیم که خیلی بد

یا می تونیم با این خاکستری ها کل کل کنیم که اونهم می ترسنند

مورد سوم نداره

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
از سیاه ها فقط ولدمورت مونده که جزو خرخون هاست و خوب نمی تونه کل کل کنه ! شما با کی می خواین کل کل کنین ؟ با خودتون ؟!! اگر هم کل کلی میون جبهه ی سیاه و سفید باشه فایده ای نداره چون تعداد کمه ! البته سفیدا بیشترن . بزارین تابستون تا کسی دیگه عذر و بهانه ای نداشته باشه !
یه کم عاقلانه فکر کنین

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 1 اسفند 1383 06:01
نمایش جزئیات
آفلاین
مثل اينكه هيچ كس باقي نمونده عزيزان. اين همون حرفي بود كه من به اين اليور زدم و اون هم منو اغفال كرد و گفت اشكال نداره. مهم نيست. من مجبورم كه براي كل كل تا تبستون صبر كنم. تا اون موقع ديوونه ميشم (الآن هم هستم!) ولي يك جوري حمل مي كنم.

سرنيكلاس سياه ميشي يا من سياه بشم (براي اينكه كل كل كنيم)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
سلطان سوسك بي همتا!
ارسال شده در: جمعه 30 بهمن 1383 23:18
نمایش جزئیات
آفلاین
اقا يعني چي... خوب بالاخره كه بايد سر بزنن به سايت..وقتي بيانو ببينن كه اينجا دوباره راه افتاده خودشون مجبور ميشن واسه كل كلم كه شده بيشتر بيان تو سايت علي الحساب اونايي كه هستن بيان پست بزنن تو اين تاپيك تا بقيم بيان.....

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[img alig
ارسال شده در: جمعه 30 بهمن 1383 18:02
نمایش جزئیات
آفلاین
برفسور ديب خشگله اين كه دليل نشد استيو هالف هست ولدي هست دالي رو هم ولدي راضي مي كنه مگه سفيدي هم باقي مونده من كه خودم تا هفته بيش حدود يك ماه بود كه نمي آمدم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
GENERAL OBIWAN KENOBY
ارسال شده در: جمعه 30 بهمن 1383 16:01
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

حاج آقا شيخ سوسك العظماي شاعر نوشته:
به يك ساحره:
اولا برو يك كم نگارش كار كن؟ اصلا ميشه بگي چند كلاس سواد داري؟ به پنج كلاس سواد دارها مي خوري. شايد هم كمتر. با اون نوع نوشتنت معلوم شد كه اصلا بي سوادي!

دوما... بله شما راست ميگي من چيزي خاصي نيستم ولي تو چيزي خاصي هستي! جك گفتي! چه جكي هم گفتي!

----------

به علي كوچولو:
من كه در هاگزميد زندگي نمي كنم! اونجا از مد افتاده است! من در فاضلاب هاي سن پترزبورگ زندگي مي كنم كه دز اونجا آي كيو آدم ها رو سوسك ها توليد مي كنن! و روزي هم يك وعده به عنوان غذا به سوسك ها آي كيو ميدن!

-------------------

دوستان سياه و سفيد. دوباره اينجا رو فعال مي كنيم با كمك هم. پس... عجلوا بالكل كل! البته فكر نكنم سياه ديگه اي باقي مونده باشه كه بخواد كل كل كنه! به جز همين علي كوچولو!

سوسک دیگه سیاهی نمونده به غیر از یک نفر تو درست می گی اونم که کل کل نمی دونه چیه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 30 بهمن 1383 12:19
نمایش جزئیات
آفلاین
سوسك اينبار راست گفتي شايد سياه درست حسابي فقط 3-4 نفر موندن كه زياد نميان ! ولي من به همه قول تابستون رو ميدم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][size=medium]اولین جادوگر در تمامی دوران ها که توانس?
ارسال شده در: جمعه 30 بهمن 1383 07:06
نمایش جزئیات
آفلاین
به يك ساحره:
اولا برو يك كم نگارش كار كن؟ اصلا ميشه بگي چند كلاس سواد داري؟ به پنج كلاس سواد دارها مي خوري. شايد هم كمتر. با اون نوع نوشتنت معلوم شد كه اصلا بي سوادي!

دوما... بله شما راست ميگي من چيزي خاصي نيستم ولي تو چيزي خاصي هستي! جك گفتي! چه جكي هم گفتي!

----------

به علي كوچولو:
من كه در هاگزميد زندگي نمي كنم! اونجا از مد افتاده است! من در فاضلاب هاي سن پترزبورگ زندگي مي كنم كه دز اونجا آي كيو آدم ها رو سوسك ها توليد مي كنن! و روزي هم يك وعده به عنوان غذا به سوسك ها آي كيو ميدن!

-------------------

دوستان سياه و سفيد. دوباره اينجا رو فعال مي كنيم با كمك هم. پس... عجلوا بالكل كل! البته فكر نكنم سياه ديگه اي باقي مونده باشه كه بخواد كل كل كنه! به جز همين علي كوچولو!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
سلطان سوسك بي همتا!