شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
1- نام :کتی بل 2- سن:18 3- تاریخ تولد:وقت گل نی 4- جنس:f 5- تحصیلات :7 سال درسی هاگوارتز 6- رنگ چشم:چه میدونم 7- گروه : (در چه گروهی می خواهید باشید)گریفندور 8- مو :قهوه ای 9- ظاهر کلی :زیبا 10- نام مستعار:؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 11- کوییدیچ :مهاجم 12- چوب جادو :ابنوس 13- دسته جارو :نیمبوس 2004 14- علاقه ها:گوش دادن به جوکهای فرد و جرح 15 - توانمندیها :کوییدیچ و...
سلام بر حسین - نام :وگا (با ینکه تام ریدل هستم) 2- سن:یه ذره بیشتر حدود 11 میلیار سال 3- تاریخ تولد:اوایل تولد جهان (بیگ بنگ) 4- جنس:ستاره دوتایی 5- تحصیلات :خداشناسی 6- رنگ چشم:ندارم (مثلا ستاره هستم) 7- گروه : طبق گفته قبلی اسلیترین 8- مو :ندارم بابا 9- ظاهر کلی :خیلی بزرگ حدود 5 میلیون کیلومتر 10- نام مستعار:وگای قنطورس 11- کوییدیچ :حیف که مثلا نمی تونم بازی کنم 12- چوب جادو :بابا من ستاره ام 13- دسته جارو :.................... 14- علاقه ها:خوب شد : (واقعا یک منجم آماتور هستم و با تلسکوپم آسمان رو مناظره میکنم البته...)بگم که من ستاره ام وشما باید من رو رصد کنید 15 - توانمندیها :انفجار گرمایش تولید حیات
معرفي كوتاه: یک روز که جی کی (سریع فامیل شدم) داشت آسمون رو رصد میکرد که تیکه گیر بیاره تو کلاس نجوم هاگوارتز بندازه من سریع طلسمش کردم که دیگه به این نجوم گیر نده بلد که نیست فحش هم میده . بقیش بعد از تایید
تایید شد! (مک گونگال)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط t.m riddle در 1383/12/1 14:01:01 ویرایش شده توسط پروفسور مينروا مک گونگال در 1383/12/1 16:33:20
هنگام سپیده دم خروس سحری ،دانی که چرا همی کند نوحه گری ؟ یعنی نمودند در آینه صبح ،کز عمر شبی گذشت و تو بی خبری
1- نام : ناتا شا 2- سن:14 3- تاریخ تولد:هر چی به ما چه 4- جنس:موءنث 5- تحصیلات : سال سوم 6- رنگ چشم:سبز 7- گروه : گریفندور 8- مو :خرمایی 9- ظاهر کلی :خوش تیپ 10- نام مستعار:؟ 11- کوییدیچ :جستجو گر 12- چوب جادو : از پر ققنوس 13- دسته جارو :اذرخش 14- علاقه ها:دنیل وجسیکا (سگم)و... 15 - توانمندیها :شنا و بسکتبال
تایید شد! (مک گونگال)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پروفسور مينروا مک گونگال در 1383/12/1 16:34:58
من نويد هستم. 14 سال دارم. در روستايي به نام نيشابور زندگي مي كنم! (البته روستا كه نيست، شهره... ولي اگه تاريخش درخشان نبود هيچي نداشت) ---------- بدبختي من از اون روزي شروع شد كه به طور اتفاقي رفتم پيش عموي كوچيك ترم (كه حداقل 225 سال داره) كه ديدم كتاب هري پاتر رو داره مي خونه! من هم گفتم عموجان... شما ديگه براي خوندن اين كتاب ها سني ازت گذشته و يك ساعت براش داستان سر هم كردم تا بالاخره راضي شد و منو بدبخت كرد و كتاب اول هري پاترو بهم داد. ---------- در مورد نحوه انتخاب سوسك دوباره بايد بگم كه: يك شوخي كلاسي بين من و دوستم. من به اون گفتم جلبك و اون هم به من گفت سوسك. البته من قبلا هم سوسك رو دوست داشتم و حتي روي تمام لباس هام عكس سوسك بود و اصلا به همين دليل به من گفتن سوسك. ولي كم كم علاقه ام به سوسك بيشتر شد. همين ديگه. ---------- ولله من كه يك دونه،دو دونه،سه دونه كتاب نخوندم. كدومش رو بگم؟من به ادبيات علاقه دارم. كتاب هايي كه بتونه به من كمك كنه با موضوع ادبيات مي خونم. به فلسفه هم علاقه زيادي دارم. همچنين كتاب هاي تاريخي و رمان هاي بلند و داستان هاي طنز و كتاب هاي آموزش كامپيوتر رو هم مي خونم. فقط از يك دسته از كتاب ها نفرت دارم اون هم كتاب هاي درسي است كه ازشون بيزارم و تا حالا بيرون از مدرسه هيچ وقت حتي بهشون نگاه هم نكردم ولي نمي دونم چرا هميشه نمره نفرت بار 20 رو ميگيرم كه من واقعا ازش بدم مياد.
معرفي نامه ي رول پلينگي:
من حاج آقا شيخ سوسك العظما هستم. دو ماه و 15 روز سن دارم و در فاضلاب هاي سن پترزبورگ زندگي مي كنم. تحصيلاتم فوق دكتراي مقابله با سوسك آزاري است كه از دانشگاه چيچينگ پيچينگ آمريكا گرفتمش. ----------- من اصلا با هري پاتر آشنا نشدم! من خودم در اين كتاب ها نقش فراواني دارم. البته اون قسمت هاي مربوط به من از كتاب ها حذف شده ولي من در كتاب ها نقش بسيار پر رنگي رو ايفا مي كردم، نقش يك سوسك خودفروخته به استكبار كه در كتاب پنجم وقتي هري وارد خونه ي سيريش ميشه بايد جلوي اون سبز بشه و اون رو از ترس بكشه! ولي متاسفانه حذف شدم. ------------ نحوه ي آشنايي با جادوگران: وقتي رولينگ منو از داستانش انداخت بيرون و من در كتاب نتونستم هري پاتر رو بكشم خيلي ناراحت شدم. تا اينكه شنيدم هري در اين سايت فعاليت مي كنه. پس به اينجا اومدم تا از راه دور حداقل تا حد امكان حال اين هري رو بگيرم. و تا حالا هم موفق بودم و هري تا حالا شش تا سكته ي ناقص داشته... و همين طوري چپول بود حالا هم چپول تر شد...