چو چانگ ! دختری در برج رو خوندی؟؟ اگه خوندی به من بگو ببینم
کجا شخصیت هری تغییر کرده بود یا رون
من اصلا به کسایی که شخصیت جدید به وجود اوردن کاری ندارم اون ها مثل سارای دختری در برج هستن(دختری در برج مثال بود)
اما کسایی که شخصیت هایی کتاب ورداشتن نباید ماهیت اون رو تغییر بدن
بیشتر اعضای سایت با این قضیه کنار اومدن مثل هری گیلدی مینروا که کارش واقعا درسته کاملا رول شبیه پرفسور مک گونگال کتاب بازی میکنه
اما بعضی نمیتونن از پس ایفای نقششون بر بیانهمین خاطر رول پلینگ ما رو ضعیف کردن
تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
[[chat]] گفتوگو با مدیران، انتقاد، پیشنهاد و...
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

نقل قول:
کاملا باهات موافقم سیریوس! البته نمیدونم جای این حرف کجاس شاید تو "نحوه برخورد " باشه اما حالا که بحثش پیش اومده میگم و در ضمن حرفم فقط در مورد یک نفر نیست اما همین فلامل رو مثال میزنم! شما ببینید اون اول که معرفی شخصیت کرده بود حدود 20 تا پست زد که من چطوری نمایشنامه بنویسم یا راهنماییم کنین که پست بزنم و از این چیزا ! حالا هم که هر وقت آن میشه یه 7-8 تا پست میزنه! من مخالف پست زیاد زدن نیستم اما پست هاش اصلا خوب نیست! شما واقعا باید قدر پروفسور مک گونگال رو بدونین! چند وقته نیسش نمیدونین این تالار گریفندور چی شده! همین فلامل میخواست یه دوئل بکنه با الیور وود:
وود پست میزد : میخوام یکی باهام دوئل کنه!
فلامل پست میزد : من هستم حریف ضعیف من!
وود پست میزد : باشه راند اول باتو...
فلامل پست میزد : قبوله!
وود پست میزد : نا عادلانه اس من مینرسم تو سنگ جادو داشته باشی!
فلامل پست میزد : نه...نترس ندارم!
آخرشم یه دوئل کوتاه نوشتن. البته پستهایی که نقل قول کردم همینجوری نبود ولی تو همین موضوع بود ، پستهای یه خطی!
واقعا الان تالار گریفندور به پاکسازی احتیاج داره! یا مثلا همین درس پیشگویی...شما برید ببینید بجای این که سر یه موضوع درس بدن هی پست زدن که این که تو فنجون من افتاده یا اینکه تو خواب میبینم تعببیرش چیه ، همش پستای یه خطی!
یا یه مثال دیگه من دیدم تو کلاس تغییر شکل هی پست میزنن که من میتونم تو کلاس شرکت کنم؟ و ازین جور چیزا ...منم گفتم همه کسایی که شخصیتشون دانش آموزه عضون باز دوباره فلامل میاد میگه منم میخوام شرکت کنم...این ایفای نقش رو به نظر من خراب میکنه . البته ببخشید اگه کسی از این پست من ناراحت شد. این حرفا ته ذلم مونده بود دیگه سیریوس مجبورم کرد بگم!
ــــــــــــــــــــــــــــــــــ
خودتون برید ببینید: دعواهای دوستانه گریفندور
سیریوس بلک نوشته:
یعنی کسی که شخصیت نیکلاس فلامل ور میداره باید به اون شخصیت احترام بذاره مثل سوسک همه جا ازخودش یادگاری نذاره یا از گودریک نپرسه که چگونه میشه سنگ جادو رو تغییر شکل داد
کاملا باهات موافقم سیریوس! البته نمیدونم جای این حرف کجاس شاید تو "نحوه برخورد " باشه اما حالا که بحثش پیش اومده میگم و در ضمن حرفم فقط در مورد یک نفر نیست اما همین فلامل رو مثال میزنم! شما ببینید اون اول که معرفی شخصیت کرده بود حدود 20 تا پست زد که من چطوری نمایشنامه بنویسم یا راهنماییم کنین که پست بزنم و از این چیزا ! حالا هم که هر وقت آن میشه یه 7-8 تا پست میزنه! من مخالف پست زیاد زدن نیستم اما پست هاش اصلا خوب نیست! شما واقعا باید قدر پروفسور مک گونگال رو بدونین! چند وقته نیسش نمیدونین این تالار گریفندور چی شده! همین فلامل میخواست یه دوئل بکنه با الیور وود:
وود پست میزد : میخوام یکی باهام دوئل کنه!
فلامل پست میزد : من هستم حریف ضعیف من!
وود پست میزد : باشه راند اول باتو...
فلامل پست میزد : قبوله!
وود پست میزد : نا عادلانه اس من مینرسم تو سنگ جادو داشته باشی!
فلامل پست میزد : نه...نترس ندارم!
آخرشم یه دوئل کوتاه نوشتن. البته پستهایی که نقل قول کردم همینجوری نبود ولی تو همین موضوع بود ، پستهای یه خطی!
واقعا الان تالار گریفندور به پاکسازی احتیاج داره! یا مثلا همین درس پیشگویی...شما برید ببینید بجای این که سر یه موضوع درس بدن هی پست زدن که این که تو فنجون من افتاده یا اینکه تو خواب میبینم تعببیرش چیه ، همش پستای یه خطی!
یا یه مثال دیگه من دیدم تو کلاس تغییر شکل هی پست میزنن که من میتونم تو کلاس شرکت کنم؟ و ازین جور چیزا ...منم گفتم همه کسایی که شخصیتشون دانش آموزه عضون باز دوباره فلامل میاد میگه منم میخوام شرکت کنم...این ایفای نقش رو به نظر من خراب میکنه . البته ببخشید اگه کسی از این پست من ناراحت شد. این حرفا ته ذلم مونده بود دیگه سیریوس مجبورم کرد بگم!
ــــــــــــــــــــــــــــــــــ
خودتون برید ببینید: دعواهای دوستانه گریفندور
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
وه که چه بیرنگ و بینشان که منم...کی ببینم مرا چنان که منم؟!
جزئیات کاربر

در اين صورت هيچ نوع فن فيكشني هم نبايد باشه!چرا چون ما در چارچوب كتاب حركت ميكنيم! اون موقع همه كارهاي ما بي ارزشه!فعاليتهاي ما در اينجا هم خودش يه نوع فن فيكشن محسوب ميشه!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[b][font=Arial]«I am not worried, Harry,»
said Dumbledore, his voice a little stronger despite
the freezing water. «I am with you.»[/font] [/b]
جزئیات کاربر

ببینید فلور حرف درستی داره میزنه نمیگه که همه چی مثل کتاب باشه میگه یه چارچوبی از کتاب حفظ کهنیم و ماهیت اون رو عوض نکنیم
یعنی کسی که شخصیت نیکلاس فلامل ور میداره باید به اون شخصیت احترام بذاره مثل سوسک همه جا ازخودش یادگاری نذاره یا از گودریک نپرسه که چگونه میشه سنگ جادو رو تغییر شکل داد
ببینید این حرف من خیلی وقت پیش زدم و اون موقع حرکت خوبی در سایت ایجاد شد فتل ویس شد گیلدی لردمملی شد آبر لرد سفید شد رودی و رول پلینگ ما قوی تر شد
الان دوباره ما باید در چارچوب کتاب حرکت کنیم
ببینید این حرف من خیلی وقت پیش زدم و اون موقع حرکت خوبی در سایت ایجاد شد فتل ویس شد گیلدی لردمملی شد آبر لرد سفید شد رودی و رول پلینگ ما قوی تر شد
الان دوباره ما باید در چارچوب کتاب حرکت کنیم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
وقتي به دنيا مي آيم:سياهم
وقتي بزرگ مي شوم:سياهم
وقتي مريض مي شوم:سياهم
ولي تو
وقتي به دنيا مي آيي:صورتي هستي
وقتي بزرگ مي شوي:سفيد
وقتي مري
وقتي بزرگ مي شوم:سياهم
وقتي مريض مي شوم:سياهم
ولي تو
وقتي به دنيا مي آيي:صورتي هستي
وقتي بزرگ مي شوي:سفيد
وقتي مري
جزئیات کاربر

هووم
من منظورم اين بود كه اين كار خودكار باشه ولي نميدونم ميشه يا نميشه.
---------------------
در مورد پيشنهاد فلور:
فلور جان اگه ما بخوايم دقيقا مثل كتاب عمل كنيم اونوقت بايد كل نمايشنامه هامونو از ياد ببريم.
اگه بخوايم دقيقا مثل كتاب عمل كنيم اونوقت نه كينگزلي وزيره نه كرام معاون وزير نه دارك لردي وجود داره و نه خيلي از شخصيتهايي كه الان هستن.
توجه كرده باشيد بعضي از شخصيتهايي كه خودشون خلق شدن خوب جا افتادن.
اين همه شخصيتهايي كه درست شدن مثلا نميد بايد از ياد برن و اين خيلي بده!
كتاب اونجا هست ما ميخوايم يه موضوعات فراتر از كتاب درست كنيم ولي اگه دقيقا مثل كتاب عمل كنيم خيلي ضايست! مثلا من بيام همه جا واسه هري يه شكلك
يا :bigkiss: بذارم!
يا ولدي بايد توي سطح سايت فعاليت نكنه!چون فعلا تو كتاب در دسترس نيست!
ولي در مورد بعضي از اعضاي جديد مثل دارن شاني ها كاملا موافقم كه از سايت برن! همون زيرآبيوس براشون خيلي خوبه.
من منظورم اين بود كه اين كار خودكار باشه ولي نميدونم ميشه يا نميشه.---------------------
در مورد پيشنهاد فلور:
فلور جان اگه ما بخوايم دقيقا مثل كتاب عمل كنيم اونوقت بايد كل نمايشنامه هامونو از ياد ببريم.
اگه بخوايم دقيقا مثل كتاب عمل كنيم اونوقت نه كينگزلي وزيره نه كرام معاون وزير نه دارك لردي وجود داره و نه خيلي از شخصيتهايي كه الان هستن.
توجه كرده باشيد بعضي از شخصيتهايي كه خودشون خلق شدن خوب جا افتادن.
اين همه شخصيتهايي كه درست شدن مثلا نميد بايد از ياد برن و اين خيلي بده!
كتاب اونجا هست ما ميخوايم يه موضوعات فراتر از كتاب درست كنيم ولي اگه دقيقا مثل كتاب عمل كنيم خيلي ضايست! مثلا من بيام همه جا واسه هري يه شكلك
يا :bigkiss: بذارم!يا ولدي بايد توي سطح سايت فعاليت نكنه!چون فعلا تو كتاب در دسترس نيست!
ولي در مورد بعضي از اعضاي جديد مثل دارن شاني ها كاملا موافقم كه از سايت برن! همون زيرآبيوس براشون خيلي خوبه.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

من يه جورايي با نظر فلور موافقم ولي فلور جان خودت بيا فكر كن ببين اگه بخوايم مثل كتاب پيش بريم و از مرز هاي كتاب پيروي كنيم چند تا از شخصيتهاي سايت بايد در حاشيه قرار بگيرن مثلا دارك لرد وقتي لرد ولدمورت هست چي بگه يا سالازار اسليترين چيكاره است اصلا اكثر شخصيت ها به كنا گذاشته ميشن و سايت ميشه هري پاتر ولدي دامبل و اطرافيان اينها
-=-=-=-
در جواب چو بايد بگم كه پيشنهادت از نظر تئوري خوبه ولي عملي امكان پذير نيست
حاجي لطف كرد وتوضيحاتشو داد
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
پيشنهاد دارم زين پس جلسه حضوري مديريتي در راستاي هدف يابي براي سايت هر هفته تشكيل بشه
با تشكر سالازار اسليترين
-=-=-=-
در جواب چو بايد بگم كه پيشنهادت از نظر تئوري خوبه ولي عملي امكان پذير نيست
حاجي لطف كرد وتوضيحاتشو داد
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
پيشنهاد دارم زين پس جلسه حضوري مديريتي در راستاي هدف يابي براي سايت هر هفته تشكيل بشه
با تشكر سالازار اسليترين
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
نمایشنا
جزئیات کاربر

در مورد معیارها کاملا مربوط به ناظر اون بخش میشه ولی مسلما هدف اصلی حفظ کیفیت اون بخش و حذف موضوعات بیخود و بی ارزش... پیغام های بی ربط به اون بخش... حذف پست های بسیار کوتاه و یا خیلی خیلی طولانی بیخود ... حذف پست های پینگیلیش و پست هایی که با قوانین سایت مغایرت دارند از معیارها هستند....
========
چو چانگ جان این من متوجه نمیشم یعنی برای تک تک اعضاء باید همه نظر بدن بعدا تازه بر حساب اون نظرها رنکینگ داده بشه؟! اینطوری که دو برابر افراد حاضر در سایت فقط آدم می خواییم که کارهای ملت رو مطالعه کنه و نظرات ملت رو بر حساب اونها رنکینگ بده!
========
فلور جان باید دید بچه ها هم می خوان این شرایط پیش بیاد یا نه... وگرنه مثلا من خودمم هم موافقم ولی با یکی دو نفر نمیشه باید همه موافق این حرکت باشن تا فروم به اون جهت حرکت کنه....
========
چو چانگ جان این من متوجه نمیشم یعنی برای تک تک اعضاء باید همه نظر بدن بعدا تازه بر حساب اون نظرها رنکینگ داده بشه؟! اینطوری که دو برابر افراد حاضر در سایت فقط آدم می خواییم که کارهای ملت رو مطالعه کنه و نظرات ملت رو بر حساب اونها رنکینگ بده!
========
فلور جان باید دید بچه ها هم می خوان این شرایط پیش بیاد یا نه... وگرنه مثلا من خودمم هم موافقم ولی با یکی دو نفر نمیشه باید همه موافق این حرکت باشن تا فروم به اون جهت حرکت کنه....
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
!ASLAMIOUS Baby!
جزئیات کاربر

مديري چيزي يكي جواب اينهمه سوالو بده!
من ميگن براي فرومهاي لوتر يه نظرسنجي بذاريد بهتر ميشه.
ـــــــــــــــــــــــــ
در مورد رنكينگ:
من يه چيزي به ذهنم رسيد اونم اين بود كه به جاي تعداد پست يه امتيازاتي باشه و هر مقاله،عكس،خبر،پست و چيزهاي ديگه اي كه يه نفر توي سايت ميذاره توسط اعضا ارزيابي بشن.همونطور كه الان توي مقاله ها و گالري ارزيابي هست.
اينطوري با هر ارزيابي خوب كه ميشه يه امتياز بالا بره.
در ضمن ميشه اينجور هم گذاشت كه هر ارزيابي بد هم كه ميشه به عنوان يه امتياز منفي جساب بشه و يه امتياز بياره پايين...
منتظر جواب مديرا هستيم.
من ميگن براي فرومهاي لوتر يه نظرسنجي بذاريد بهتر ميشه.
ـــــــــــــــــــــــــ
در مورد رنكينگ:
من يه چيزي به ذهنم رسيد اونم اين بود كه به جاي تعداد پست يه امتيازاتي باشه و هر مقاله،عكس،خبر،پست و چيزهاي ديگه اي كه يه نفر توي سايت ميذاره توسط اعضا ارزيابي بشن.همونطور كه الان توي مقاله ها و گالري ارزيابي هست.
اينطوري با هر ارزيابي خوب كه ميشه يه امتياز بالا بره.
در ضمن ميشه اينجور هم گذاشت كه هر ارزيابي بد هم كه ميشه به عنوان يه امتياز منفي جساب بشه و يه امتياز بياره پايين...
منتظر جواب مديرا هستيم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

من چندتا پیشنهاد دارم
تعداد تاپیک ها در حاله افزایشه و خیلی شلوغ پلوغ شده
بعدش ما از بحث هایه هری پاتری دور شدیم یعنی از لردولدمورت نمی ترسیم تازه باهاش کلکلم می کنیم این که تو کتاب نیست؟
من می گم باید بریم تو خط کتاب و حالا که ولدمورت برگشته باید اقدامات امنیتی بشه
یکمم به اعضایه جدید گیر بدید که اسامیه شخصیت ها رو بگیرن تا جو کاملا هری پاتری بشه
دلم می خواد هری یا آبرفورث حتما جوابمو بدن ممنون می شم
تعداد تاپیک ها در حاله افزایشه و خیلی شلوغ پلوغ شده
بعدش ما از بحث هایه هری پاتری دور شدیم یعنی از لردولدمورت نمی ترسیم تازه باهاش کلکلم می کنیم این که تو کتاب نیست؟
من می گم باید بریم تو خط کتاب و حالا که ولدمورت برگشته باید اقدامات امنیتی بشه
یکمم به اعضایه جدید گیر بدید که اسامیه شخصیت ها رو بگیرن تا جو کاملا هری پاتری بشه
دلم می خواد هری یا آبرفورث حتما جوابمو بدن ممنون می شم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
دلبستگي من به جادوگران و اعضاش بيشتر از اون چیزی که فکرشو میکنید
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج