جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

29 کاربر(ها) آنلاین هستند (18 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
25 مهمانان 4 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

آخرین گروه‌بندی‌ها

صحبت درباره نكات مبهم تصویر روی جلد کتاب ششم ((كاور جديد))

مشاهده‌کنندگان این تاپیک:
Re: آیا تصویر روی جلد کتاب ششم ( نسخه آمریکایی) قدح اندیشه است؟
ارسال شده در: دوشنبه 5 اردیبهشت 1384 15:13
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب، منم یه جمع‌بندی کلی می‌کنم.
1. چهره‌ی هری بسیار مصمم و جدی به نظر می‌رسه.
2. چهره‌ی دامبلدور می‌شه گفت که متعجبه. چشماش گرد شده. (احتمالا از چیزی که دیده.)
3. اون ظرف، مطمئناً قدح اندیشه‌س. چون هم کم‌عمقه و هم ازش یه سری بخار زده بیرون و هم این که دورش یه سری نوشته‌های عجیب و غریب دیده می‌شه.
4. قدح بسیار قدیمی به نظر می‌رسه و به قول برخی دوستان احتمالا برمی‌گرده به زمان گودریک گریفندور. ولی هر چی هست به شاهزاده‌ی دورگه مربوط می‌شه.
5. چیزی که عجیبه اینه که چرا قدح روی یه پایه‌ی ستون مانند قرار داره. شاید هری و دامبلدور اونو در جایی پیدا می‌کنن.
6. چون چهره‌ی هری مصممه و چوبدستیش هم در دستش قرار داره، می‌شه فهمید که می‌خواد کاری انجام بده.
7. دامبلدور هم چون دستش بالاس، ممکنه روی قدح کاری انجام می‌داده یا مثلاً خاطره‌ای از اون رو ظاهر می‌کرده که متعجب شده.
8. فضای سبزرنگ طرح، می‌تونه نشون‌دهنده‌ی سالازار اسلیترین باشه. ممکنه باز هم داستان ربطی به اون داشته باشه.
9. علامت شوم، می‌تونه نشون‌دهنده‌ی فعالیت‌های علنی ولدمورت و شروع دوباره‌ی دوران سیاهش باشه. چون تصویر چند خونه هم در عکس مشخصه.
10. اون پسر و دختر رون و هرماینی هستن. چون موی دختره وزوزی و قهوه‌ایه و موی پسره قرمز. به نظر هم نمی‌رسه که دارن به علامت شوم نگاه می‌کنن.
11. اون ساحره‌ی تنها، به احتمال زیاد جینیه. چون هم موهاش قرمزه و هم چشماش به نظر نمی‌رسه که سبز باشه. ضمناً شبیه یه دختر بچه‌س. مگر اینکه بگید کودکی لیلیه که اونم با توجه به فضای عکس، فکر نمی‌کنم درست باشه.
12. اون دختره هم به همون جایی نگاه می‌کنه که رون و هرماینی نگاه می‌کنن.
13. در مورد پنجاه روز منم چیزی نفهمیدم. هری پاتر و شاهزاده‌ی دورگه 82 یا 83 روز دیگه میاد. ولی 50 روز دیگه که تا حالا چند روزش هم گذشته، نمی‌دونم قراره چه اتفاقی بیفته.

فکر نکنم نکته‌ی دیگه‌ای مونده باشه. اگه کسی چیزی جدیدی به ذهنش رسید بگه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 29 فروردین 1384 18:43
نمایش جزئیات
آفلاین
با اجازه
اولا كه به احتمال زياد اون فرد جيني است چون ليلي پاتر در هر صورت مرده و طبق گفته دامبلدور هيچ طلسمي وجود ندارد كه مرده ها را زنده كنه مگر اينكه اتفاقي مشابه كتاب چهارم بيفتد .
به نظر مي رسه كه هري و دامبلدور هردو منتظر واقعه مهمي هستند چون هيچ وقت براي ورود به يك قدح انديشه ساده احتياجي به چوب دستي نيست . در هرصورت هرچه در شرف وقوع است بسيار مهم است چون ظاهرا توجه سه نفر از نقش هاي مهم كتاب را به خود جلب كرده .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 14 فروردین 1384 20:51
نمایش جزئیات
آفلاین
هری پاتریست های عزیز ما هم چنتا چیز بگیم با اجازه.
اولا من نظر بچه ها موافقم.این داستان یه جورایی به اسنیپ ممکنه مربوط بشه.یعنی محور داستان به احتمال نسبتا زیاد حول اسنیپ می چرخه.شاید رولینگ می خواد یه جورایی زندگی اسنیپ رو نشون بده.شاید هم عکس دامبلدور که روی جلد کتاب هست نشونه اینه که دامبلدور داره به هری کمک می کنه که به بعضی از واقعیت ها برسه.(ببخشید اگه زیاد حرف زدم)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
من جوونیام این خوش تیپی بودم.
به نظر من فكر كردن نداره صد در صد قدح انديشست . داره داد ميزنه كه من قدح انديشم !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 12 فروردین 1384 01:22
نمایش جزئیات
آفلاین
هاگريد جان اون دو نفري كه سمت چپ تصوير قرار گرفتن رون و هرميون هستند.براي اينكه مطمئن بشي ميتوني اين عكس و اين عكس رو كه طرحي از خود ماري گراندپر هست رو ببيني.
مجهول شخص سمت راستيه جيني ؛ لي لي ، لونا و....

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 12 فروردین 1384 01:01
نمایش جزئیات
آفلاین
اون پسری که پائین ایستاده و به بالا نگاه میکنه کیه؟ هری نیست ! چون هری عینکیه ولی این عینک نداره به اضافه این که موهای این پسره هم خیلی شونه خورده و مرتبه ولی هری که دیگه معرف حضور همه هست ! اون مو قرمزه من فکر میکنم جینی باشه ! اول به دلیل قیافه ای که توی کتاب توصیف شده و همه میتونن جینی رو توی ذهنشون تصور کنن و با این تصویر مقایسه کنن ! و دوم این که جینی یک بار در کتاب 2 مورد استفاده ولدمورت قرار گرفت و باز هم میتونه اچنین اتفاقی بیفته و اصلا ممکنه ربط کتاب 2 و 6 همین باشه ! اون یکی دختره که پیش اون پسره ایستاده رو نمیتونم بگم هرماینی باشه !

و در ضمن یک نکته رنگ لباس اون دختره که حدس زده میشه مشخصه که آبیه ! رنگ لباس پسره سبزه و دختره که فکر کنم جینی باشه به نظر میرسه که نیم تنه ای پوشیده مثل لباس جشن چون به نظر پوست بدنش مشخصه !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
آدمي از عالم خاکي نمي آيد به دست !
عالمي ديگر ببايد ساخت ! وز نو آدمي
ارسال شده در: پنجشنبه 11 فروردین 1384 23:45
نمایش جزئیات
آفلاین
اگه اون تصاويري مه الودي كه پشت ستون هست رو دره گودريگ (گودريك هالو) تصور كنيم خيلي بيشتر به اين كه اون شخص لي لي هست نزديك ميشيم.تصوير از سر هم به نظر من ميتونه اينو نشون بده كه اين شخص يه روح يا چيزي شبيه روح (همون اتفاقيه كه براي هري تو سال چهارم در دوئل با ولدمور افتاد.)باشه.اگه دقت كنيد با اين كه علامت شوم اونجاست ولي اون شخص(لي لي) به هري نگاه ميكنه يعني ممكنه شباهت چشمان هري و مادرش اينجا بدرد بخوره شايد دارن از طريق چشماشون يه كارايي ميكنن و همين هم باعث شده كه دامبلدور لي لي رو به اونجا بياره.
يه سوال هم دارم كسي ميتونه دليلي بياره كه چرا هري و دامبلدور اون بالا هستن.
اين 2 تا تصوير رو هم كه ماري گراندپر از لي لي و جيني طراحي كرده ميتونيد براي مقايسه بيشتر ببينيد.(اگه چيزي فهميديد به ما هم بگيد )تصویر تغییر اندازه داده شده

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط باک بیک در 1384/1/12 0:36:22
ویرایش شده توسط باک بیک در 1384/1/12 0:40:26
ارسال شده در: پنجشنبه 11 فروردین 1384 20:17
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظرم هم می تونه جینی باشه هم لی لی پاتر.
اما......

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
" در جهان چیزی به نام آغاز و پایان وجود ندارد. زندگی امروز خود را به گونه ای بگذرانید که گویی همه چیز در همین یک روز است ... "
ارسال شده در: پنجشنبه 11 فروردین 1384 18:01
نمایش جزئیات
آفلاین
اون عكس كه جيني هست ! از موهاش و قيافه اش معلومه ! در ضمن يعني چي ما 05.27.03 ميفهميم شاهزاده كيه!!!!؟؟؟؟؟ بابا شايد جايزه گذاشته هركي بفهمه

در ضمن به نظر من شاهزاده همون جيني هست و يك خطري تهديدش ميكنه و به همين دليل دامبل اونا رو آورده تا اون خاطره خاص رو كه مربوط ميشه به جيني بهشون نشون بده ! البته اگه اون قدح باشه !!!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][size=medium]اولین جادوگر در تمامی دوران ها که توانس?
ارسال شده در: پنجشنبه 11 فروردین 1384 15:35
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
پروفسور مک گونگال نوشته :هوم...من فکر نمی کنم که اون ساحره ناشناس جینی باشه.

ولی من باهاتون مخالفم از این عکسی که انداخته شاید به نظرم قیافه ی جینی خیلی مشخص باشه چون تا اونجا که من میتونم تشخیص بدم این عکس صورت به بچه رو نشون میده نه به خانم جوان {لیلی}رو

ولی در مورد ابنکه شاهزاده کی هست نفهمیدم که بعنی چی 50 روز دیگه معلوم میشه اخه اگه معلوم بشه که شاید نصف داستانم لو بره

فکر میکنم که رولینگ ملت رو سر کار گذاشته تا آمار بیکاری جهان بیاد پایین

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ما به آن سید و این میر اردادت داریم
ما به خرداد پر از حادثه عادت داریم

[url=http://us.battle.net/wow/en/character/burning-legion/