جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

11 کاربر(ها) آنلاین هستند (7 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
11 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: گروه ترجمه
ارسال شده در: جمعه 2 اردیبهشت 1384 01:16
نمایش جزئیات
آفلاین
ببشخید ابرفورث‌جان. منظورم نهم بود!! البته در آخرین لحظات باقی‌مانده به زمان ویرایش پست، اونو ویرایش کردم! (آخرش ما هم یه سوتی تایپی دادیم! یه بار متنو چک نکردم‌ها! ببین چطور شد!!) اینم بگم که همون‌طور که می‌دونید، راهنمای خوانندگان برای فصل 7 و 8 وجود نداره. بنابراین من یکراست رفتم سراغ 9. از برادر ابرفورث هم بخاطر تذکر به‌جاشون تشکرات تام دارم!
ضمناً خوب بابا راست می‌گه دیگه، متن‌هایی که کارشون تکمیل می‌شه، رو برای ابرفورث بفرستید دیگه! انبارشون می‌کنید؟!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 1 اردیبهشت 1384 03:01
نمایش جزئیات
آفلاین
نهتم يعني چند جيمز پاتر جان؟
به بروبچه‌هاي ويراستاري؛ اگه ويراستاري و تصحيح (در بعضي مواردتعمير) تمام شد به ايميل من بفرستين.
istherenybody@gmail.com

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 1 اردیبهشت 1384 01:10
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام دوستان.
من واقعاً نمی‌خواستم به اعضای گروه فشاری وارد بشه تا اینکه بخوام کار با عجله کار تموم بشه. نه. من هدفم یه فعالیت مثبت بود تا سایت از حالت کسالت و بی‌حالی (به قول بعضیها) در بیاد. قبول دارم که این موضوع مربوط میشه اوقات فراغت افراد که بیکار هستن. اصلاً هم نخواستم از کار و زندگی‌شون بزنن. فقط یه مشکلی داشتم که ابرفورث روشنم کرد. بنابراین هیچ مشکلی نیست. از کاوه‌جان و ابرفورث جان هم تشکر می‌کنم.
ضمناً من فصل دوم و نهم (ویرایش‌شده به سفارش ابرفورث ) رو ترجمه کردم. به چو چانگ فرستادم و خواهم فرستاد!!

جیمز پاتر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط James Potter در 1384/2/2 1:09:50
ارسال شده در: چهارشنبه 31 فروردین 1384 03:23
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

آبرفورث دامبلدور نوشته:
جيمز پاتر جان حداقل بايد كتاب اول تموم بشه تا بذاريمش توي سايت، بعدشم، بچه‌ها احتياج به رفع خستگي دارن! نميشه كه شبانه روزي كار كنن، كار و زندگي خودشون چي پس؟

میدونم که خیلی دلت میخواد که زود به نتیجه برسی ولی ما یبار امتحان کردیم
عجله باعث میشه زود خسته بشی
با آبرفورث کاملا موافقم
منکه اصلا دلم نمیخواد بازم مشکل قبلی پیش بیاد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: چهارشنبه 31 فروردین 1384 01:50
نمایش جزئیات
آفلاین
جيمز پاتر جان حداقل بايد كتاب اول تموم بشه تا بذاريمش توي سايت، بعدشم، بچه‌ها احتياج به رفع خستگي دارن! نميشه كه شبانه روزي كار كنن، كار و زندگي خودشون چي پس؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 31 فروردین 1384 00:31
نمایش جزئیات
آفلاین
من نمی‌دونم این قضیه چیه؟ چرا یهو اینجا سوت و کور شد؟
در حال کار هستید یا نه؟ البته نگید که خودش کار نمی‌کنه، چون اولاً ترجمه‌ی من خیلی خوب نیست، دوماً فصل دوم رو هم ترجمه کرده‌م داده‌م به چوچانگ. ولی خوب می‌خوام بدونم که فعال هستید یا نه؟

به ابرفورث: بابا پس چی شد این سایت آینه‌ای که قولش رو داده‌بودی؟ اگه وقت کردی یه فکری هم به حال اون بکن. (البته اگه سرت شلوغ نباشه!)
به فرد ویزلی: از شما به خاطر سرعتتون تشکر می‌کنم. ولی چرا یهو استادید؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط James Potter در 1384/1/31 1:07:26
ارسال شده در: سه‌شنبه 30 فروردین 1384 02:20
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

باک بیک عزیز ممنونم.

من فایلشو تو قسمت دریافت فایل سایت آپلود کردم برای کسانی که می خوان آفلاین هم استفاده کنن.

هر وقت تایید شد لینکشو میدم.

در مورد دیکشنری babylon نکته مهم اینه که خیلی از تلفظ هاش اشتباهه! البته در مورد هری پاتر

باز هم از همفکری دوستان تشکر می کنم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
فرهنگ جادویی هری پاتر را از دست ندهید!
خرید کتاب
ارسال شده در: دوشنبه 29 فروردین 1384 20:20
نمایش جزئیات
آفلاین
داشتم از اين تاپيك رد مي شدم كه گفتم شما رو هم مستفيض(درسته؟) كنم . فكر كنم اون لينكي كه ببر پير ميگفت همين باشه . ===اين===
موفق باشيد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 29 فروردین 1384 12:57
نمایش جزئیات
آفلاین
راستی اگر توی اصطلاحات هری پاتر اشکال دارید یک دیکشنری Babylon رو نصب کنید بعدش برید توی سایتش روی گلوساری و دنبال فرهنگ لغت انگلیسی به انگلیسی هری پاتر بگردید Harry Potter Glossary یا تو سرچ سایت دنبالش بگردید بعد نصبش کنیدو ازش استفاده کنید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Head of Detection and Confiscation of Counterfeit Pants Office
Emperor's Spokesman
ارسال شده در: دوشنبه 29 فروردین 1384 05:50
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

ویراستاری فصل 5 تموم شد.

نکته: برای راحتی کار بهتره راجع به نحوه نوشتن اسامی یه هماهنگی بشه. مدل ویدا! یا با توجه به دیکشنری صوتی هری پاتر
که به صورت یه فایل فلشه و متعلق به انتشاراتی که کتابو چاپ می کنه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
فرهنگ جادویی هری پاتر را از دست ندهید!
خرید کتاب