والا یه چیزو باید تو همون پست قبلیم میگفتم! ولی اینجا میگم!
-
استاد مینروا هم قبلا جواب بچه ها رو میداد! تو تاپیک گفتگو! اما از تاریخ 3 مرداد من دیگه ایشون رو تو این تاپیک ندیدم!
---
خب ناظر بعدی آرتوز ویزلیه!
آخرین ورودش به سایت ۱۳۸۳/۰۴/۰۷ بوده! خیلی عجیبه!
آخرین پستشم ماله سال پیشه :(۱۳:۳۶:۴۰ چهارشنبه ۱۹ اسفند ۱۳۸۳)
---
تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
11 کاربر(ها) آنلاین هستند (8 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
10
مهمانان
|
1
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
گریفیندور
اسلیترین
[[chat]] گفتوگو با مدیران، انتقاد، پیشنهاد و...
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

نقل قول:
....خیلی جالبه بخدا!.....که بنده از کلمات رکیکی استفاده کردم و شما چون آقای با ادبی بودی رفتی؟....یه جوری حرف میزنی انگار من اول از این کلمات استفاده کردم....هر کی ندونه خوده با وجدانت که باید بدونی(اگه دم از جنبه و جنبه داری میزنی)...ضمنا اگه شما همون موقع اون پی ام منو جواب میدادین ...من اونقدر شعور داشتم که اون بحث کذایی رو توی سایت نکشم!....خوبه هنوزم دارین خوب نقش آدم های فهمیده رو بازی میکنین!....من واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم!....خوش باشی!
امپراطور کبیر تاریکی نوشته:
[quote]آقایون با جنبه.....جناب دارک عزیز..... شما که اینقدر دم از متانت میزنید!...
آقای جنبه ی جنبه زاده اصل جنبه ای! شما اگه با جنبه بودی سایت رو با کنفرانس ساعت 3 یاهو یکی نمی کردی! در ضمن اومدی فحش دادی رفتیم یه کنفرانس دیگه! اگه با جنبه بالای شما سازگار نیست و سایت ما جنبه کافی برای فعالیت با جنبه شما رو نداره متاسفیم! خوش اومدی
....خیلی جالبه بخدا!.....که بنده از کلمات رکیکی استفاده کردم و شما چون آقای با ادبی بودی رفتی؟....یه جوری حرف میزنی انگار من اول از این کلمات استفاده کردم....هر کی ندونه خوده با وجدانت که باید بدونی(اگه دم از جنبه و جنبه داری میزنی)...ضمنا اگه شما همون موقع اون پی ام منو جواب میدادین ...من اونقدر شعور داشتم که اون بحث کذایی رو توی سایت نکشم!....خوبه هنوزم دارین خوب نقش آدم های فهمیده رو بازی میکنین!....من واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم!....خوش باشی!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

خب علاوه بر اون مشکلات قبلی که اشاره کردیم من و اینی یه مشکل دیگه هم وجود داره.
اول بزارین جواب لی رو بدم.
لی جان اصلا مثل اینکه پرتیا.وقتی کسی نباشه که اونجا پست بزنه.ناظرش عوض بشه هم هیچ فرقی نداره.این مدیرا اصلا آن نمیشن.معلم نیست پس چرا بهشون میگن مدیر.وا الله من اگر مدیر بودم هر روز آن بودم...اینا مهم نیست.
بریم سر اصل موضوع:
یه مشکل دیگه هم وجود داره.اینه که این امتیازای بقل سایت چرا عوض نمیشه.اصلا اینو بردارین به نظرم بهتره.خودتونو سبک نکنین.اینو دارم از طرف یه خودی میگم.بقیه که نمیان بگن.
حداقل به حرف ماها گوش بکنین.
فعلا
اول بزارین جواب لی رو بدم.
لی جان اصلا مثل اینکه پرتیا.وقتی کسی نباشه که اونجا پست بزنه.ناظرش عوض بشه هم هیچ فرقی نداره.این مدیرا اصلا آن نمیشن.معلم نیست پس چرا بهشون میگن مدیر.وا الله من اگر مدیر بودم هر روز آن بودم...اینا مهم نیست.
بریم سر اصل موضوع:
یه مشکل دیگه هم وجود داره.اینه که این امتیازای بقل سایت چرا عوض نمیشه.اصلا اینو بردارین به نظرم بهتره.خودتونو سبک نکنین.اینو دارم از طرف یه خودی میگم.بقیه که نمیان بگن.
حداقل به حرف ماها گوش بکنین.
فعلا
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

شدیدا با اینی و زاخی موافقم.
بابا محفل که باید نقطه مقابل امپراطوری باشه از 3 مرداد پست نخورده.سیریوس و جیمزم من یه ماهه ندیدم.
(محفلو بدین چو یه روزه می ترکونه.این یک پیشنهاد بود)
البته خیلی از اعضاء میتونن ناظر شن یعنی لیاقتشو دارن....
بابا محفل که باید نقطه مقابل امپراطوری باشه از 3 مرداد پست نخورده.سیریوس و جیمزم من یه ماهه ندیدم.
(محفلو بدین چو یه روزه می ترکونه.این یک پیشنهاد بود)
البته خیلی از اعضاء میتونن ناظر شن یعنی لیاقتشو دارن....
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
يكي از راه هاي پيشرفت در رول پلينگ ( ايفاي نقش ) :
ابتدا به لين
ابتدا به لين
جزئیات کاربر

نقل قول:
خوب راست ميگه ديگه
چه قدر بايد يه سوال را بپرسيم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا از وقتي سايت عوض شده هيچ كس نيست جواب آدمو بده ؟؟؟؟؟؟
اينيگو ايماگو نوشته:
بابا امپراطور!
فقط بلدی جواب کل کلو بدی!
چرا جواب بقیه رو نیمید؟
حتما ما هم باید همین طوری رفتار کنیم تا جواب بدی؟
خوب راست ميگه ديگه
چه قدر بايد يه سوال را بپرسيم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا از وقتي سايت عوض شده هيچ كس نيست جواب آدمو بده ؟؟؟؟؟؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
He is their friend 

جزئیات کاربر

خب زاخي و ايني راس ميگن ديگه... خيلي از ناظراي ديگهم بودن كه ايني ننوشت.
البته مهم اين بود كه منظور رسونده شه كه شد.
البته دوستان دارن بيخودي وقت تلف ميكنن، چون كسي جوابشونو نميده، الان 70 صفه تملبار شده.
كدوم يك ازين مديرا حوصله داره اين همه گلايه رو بخونه و بهشون جواب بده!
پس وقتتونو تلف نكنين.
كسايي كه سالي 1 بار هم به سايت سر نميزنن، خودشون گردانندن، اون وق ما چقدر نادانيم كه به ناظرا گير ميديم!
و از طرفي ديگه، افرادي هستن كه روزي 10 وعدۀ 1 ساعتي در سايت حي و حاضرن. البته اگه كسي از مسئولين آن بشه و اين موضوع رو حس كنه!!
والا يكي بمن بگه معني ارتقاء رو، از نظر گردانندگان اين سايت.
خيلي مشتاقم كه بدونم!!
البته مهم اين بود كه منظور رسونده شه كه شد.
البته دوستان دارن بيخودي وقت تلف ميكنن، چون كسي جوابشونو نميده، الان 70 صفه تملبار شده.
كدوم يك ازين مديرا حوصله داره اين همه گلايه رو بخونه و بهشون جواب بده!
پس وقتتونو تلف نكنين.
كسايي كه سالي 1 بار هم به سايت سر نميزنن، خودشون گردانندن، اون وق ما چقدر نادانيم كه به ناظرا گير ميديم!

و از طرفي ديگه، افرادي هستن كه روزي 10 وعدۀ 1 ساعتي در سايت حي و حاضرن. البته اگه كسي از مسئولين آن بشه و اين موضوع رو حس كنه!!
والا يكي بمن بگه معني ارتقاء رو، از نظر گردانندگان اين سايت.
خيلي مشتاقم كه بدونم!!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
آخرین ورود: چهارشنبه 30 تیر 1389 20:01
از: معلوم نیست!دوره گردم!
پستها:
660

جزئیات کاربر

خب راستش....اینی جان راست میگه به خدا...
خیلیا هنوز اسمشون ناظره ولی اصلا نمیان تو سایت...مثالاشم اینی جان زحمت کشید....
به این موضوع رسیدگی کنید....واقعا راستی میگه....این همه ناظر (که البته خودمم یکیشونم) وجود داره تو سایت....ولی....چه فایده...منم خودم فقط بعضیاشونو آن میبینم در روز....
بله....
لطفا به این موضوع رسیدگی کنید....چون اعضای بهتری هم برای ناظر بودن در سایت وجود دارن....باید از استعاداد و همچنین وثت بقیه هم استفاده کنیم...این درسته.......یه نفر میاد علاف تو سایت میگرده حوصلش سر میره...استعداد خوبی هم داره....ولی مثلا یکی مثل من انقدر سرم شلوغه به خدا روزی سه چهار بار آن میشم....حتی بعضی مواقع ناهار و شام و نمیخورم....همش پای نت....البته خودم که راضیم از کارم....چون به هر حال این کارو نکنیم چی کار بکنیم...
به هر حال ممنون میشم اگر اینی رو که اینیگو گفت بهش رسیدگی کنین...فعلا
خیلیا هنوز اسمشون ناظره ولی اصلا نمیان تو سایت...مثالاشم اینی جان زحمت کشید....
به این موضوع رسیدگی کنید....واقعا راستی میگه....این همه ناظر (که البته خودمم یکیشونم) وجود داره تو سایت....ولی....چه فایده...منم خودم فقط بعضیاشونو آن میبینم در روز....
بله....
لطفا به این موضوع رسیدگی کنید....چون اعضای بهتری هم برای ناظر بودن در سایت وجود دارن....باید از استعاداد و همچنین وثت بقیه هم استفاده کنیم...این درسته.......یه نفر میاد علاف تو سایت میگرده حوصلش سر میره...استعداد خوبی هم داره....ولی مثلا یکی مثل من انقدر سرم شلوغه به خدا روزی سه چهار بار آن میشم....حتی بعضی مواقع ناهار و شام و نمیخورم....همش پای نت....البته خودم که راضیم از کارم....چون به هر حال این کارو نکنیم چی کار بکنیم...
به هر حال ممنون میشم اگر اینی رو که اینیگو گفت بهش رسیدگی کنین...فعلا
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج