ققنوس جون اومدنت رو تبریک میگم!موفق باشی!خب به نظر من هم گذاشتن رای گیری برای بهترین امضا هر چی باشه ضرر نداره ولی خب اگر این شکلی باشه برای خیلی چیزای دیگه میشه بهترین گذاشت.ولی در کل کاری میکنه که همه خوب کار بکنن و بخوان بهترین باشن.
این قسمت تماس با ما هم که درست نشد.چیش.من یکی که یه مشکل بزرگ دارم.فعلا به هر دری زدم نتونستم کاری بکنم.
واقعا چقدر ترین های این دفعه رو لفتش میدن.همه چیزو مسخره کردن.بابا دو ساعت آن بشین این مشکلاتی رو که ما میگیم رو بخونین جای دوری نمیره ها!
تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
11 کاربر(ها) آنلاین هستند (5 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
9
مهمانان
|
2
اعضا
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
گریفیندور
اسلیترین
[[chat]] گفتوگو با مدیران، انتقاد، پیشنهاد و...
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

ميگم اين ترينها چقدر كش داره!
اونهمه طول كشيد بريم مرحله دوم! بعد وقت اضافه براي مرحله دوم داده شد! حالا هم 30 مرداده هنوز نتايج اعلام نشده!!! خيلي جالبه...نه؟؟؟؟؟ اصولا هفته اول مرداد ديگه بايد تموم ميشد!!!!
اونهمه طول كشيد بريم مرحله دوم! بعد وقت اضافه براي مرحله دوم داده شد! حالا هم 30 مرداده هنوز نتايج اعلام نشده!!! خيلي جالبه...نه؟؟؟؟؟ اصولا هفته اول مرداد ديگه بايد تموم ميشد!!!!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[b][font=Arial]«I am not worried, Harry,»
said Dumbledore, his voice a little stronger despite
the freezing water. «I am with you.»[/font] [/b]
جزئیات کاربر
آخرین ورود: شنبه 15 دی 1386 16:01
از: نميگم تا تو خماري بموني ...!!
پستها:
138

یه پیشنهاد دارم که بیاید در انتخاب بهترین ها یه بخش بهترین امضاء رو هم را بندازید
خیلی جالب میشه چون امضای بعضی ها از نظر جملات و عکس خیلی جالب و خوبه .. و راه اندازی بخش انتخاب بهترین امضا میتونه موجب تشویق بچه ها به انتخاب امضاهای خوب و جالب تر بشه
... روش بحث کنید.....
خیلی جالب میشه چون امضای بعضی ها از نظر جملات و عکس خیلی جالب و خوبه .. و راه اندازی بخش انتخاب بهترین امضا میتونه موجب تشویق بچه ها به انتخاب امضاهای خوب و جالب تر بشه
... روش بحث کنید.....
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
كسي كه كوههاي شامخ را زير پا ميگذارد ، به همه شدايد اعم از شوخي و جدي ميخندد .
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1398/03/25
آخرین ورود: پنجشنبه 22 تیر 1396 00:05
از: جنگل ممنوع
پستها:
427

دوستان من یه نظریه برای جنگ دارم نه اینکه به خوام همین الان جنگ رو شروع کنیم ولی به هر حال.....
به نظر من می تونیم برای شروع جنگ یه انجمن یا زیر انجمن بزنیم بعد تمام تاپیک های مربوط به جنگ برن تو اون و می تونیم تاپیک های دیگه ای هم بهش اضافه کنیم مثلا:جبهه ی سفید(که برای سازمان دهی سفید ها باشه و گاهی سیاها بهش حمله کنن)جبهه ی سیاه(به همین ترتیب)و تاپیک جنگ رو در رو که مدام توش در حال جنگ باشیم و از این قبیل چیزها!!
اگر چنین کاری کنیم وضعیت جنگ مشخص می شه و در رول پلیینگ تحول بسیاری ایجاد می شه....!
اين پيام به رول پلينگ مربوطه! ارتباطش رو به گفتگو با مديران نميفهمم؟ اخطار آخر بود!
سر وينستون چرچيل
به نظر من می تونیم برای شروع جنگ یه انجمن یا زیر انجمن بزنیم بعد تمام تاپیک های مربوط به جنگ برن تو اون و می تونیم تاپیک های دیگه ای هم بهش اضافه کنیم مثلا:جبهه ی سفید(که برای سازمان دهی سفید ها باشه و گاهی سیاها بهش حمله کنن)جبهه ی سیاه(به همین ترتیب)و تاپیک جنگ رو در رو که مدام توش در حال جنگ باشیم و از این قبیل چیزها!!
اگر چنین کاری کنیم وضعیت جنگ مشخص می شه و در رول پلیینگ تحول بسیاری ایجاد می شه....!
اين پيام به رول پلينگ مربوطه! ارتباطش رو به گفتگو با مديران نميفهمم؟ اخطار آخر بود!
سر وينستون چرچيل
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سر وينستون چرچيل در 1384/5/31 0:21:03
رخنه ای نیست در این تاریکی
در و دیوار به هم پیوسته
سایه ای لغزد اگر روی زمین
نقش وهمی ست ز بندی بسته.
1.618
در و دیوار به هم پیوسته
سایه ای لغزد اگر روی زمین
نقش وهمی ست ز بندی بسته.
1.618
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

سلام من قصت دارم مدرسه دور مسترانگ را همانند هاگوارتز در قسمت صفحه ی اول انجمن ها رااندازی کنم وخودم و با هر کی که شما معرفی کنید ناظر آن باشم والا ایده خوبی البته درسته که شما به عضو های تازه وارد بها نمیدید ولی بازم من این پست رو می زنم نمی دونم آخه ما تازه وارد ها(البته همه رو جمع نمی بندم فقط نوع قابل قبول) چه گناهی کردیم که نه می تونیم ناظر بشیم نه وووو........ یه دیدید من هم دست به خودکشی زدم این رو جدی می گم تازه اگه یه زمنی خواستم این کا رو بکنم برای اینکه بابرتون بشه توی یک چت روم جلو همتون این کارو می کنم تو وب کم آقا خواهش می کنم در خواست من جدی بگیرید یه مدرسه کامل مثل هاگوارتز تازه ایده ی دیگه من بعد از را ه اندازی مدرسه انه که جام 2ساحر رو را بندازم و دو مدرسه با هم رقابت کنن یعنی جمع امتیازات مدرسه هاگوارتز با مدرسه دورمسترانگ خواهش می کنم پاسخ منو بدید
با تشکر شاهزاده....
با تشکر شاهزاده....
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جادوگران
جزئیات کاربر

اين سايت واقعا اونقدر ادمو معتاد ميكنه كه همين خودكشي هم امكان پذيره! يعني ممكنه اين حرفا راست باشه!
البته سال گذشته يه نفر اومد به من گفت نميدونم سرطان دارم و فلانم و بهمان و بعد چند ماه پيش انگكار يه پي ام كه براش فرستاده بودمو قبلا نديده بود اومده بود جوابش رو فرستاده بود: مگه چي شده مگه ميخوام از سايت برم؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! از اون وقت به بعد من ديگه نميتونم به اين جور حرفا اعتماد كنم و مطمئن باشم كه راست ميگن....
ولي جدا از حرف خودكشي كارآگاه عضو خوبي بود، نبود؟ فعاليتش بد بود، نبود كه؟! چيزي كه باعث شد بره همون موضوع عكس بود كه به نظر خودشم عكس بدي نبود. البته من عكسرو نديدم! ولي شناسشو پس بدين! ضرر نميكنين!
البته سال گذشته يه نفر اومد به من گفت نميدونم سرطان دارم و فلانم و بهمان و بعد چند ماه پيش انگكار يه پي ام كه براش فرستاده بودمو قبلا نديده بود اومده بود جوابش رو فرستاده بود: مگه چي شده مگه ميخوام از سايت برم؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! از اون وقت به بعد من ديگه نميتونم به اين جور حرفا اعتماد كنم و مطمئن باشم كه راست ميگن....
ولي جدا از حرف خودكشي كارآگاه عضو خوبي بود، نبود؟ فعاليتش بد بود، نبود كه؟! چيزي كه باعث شد بره همون موضوع عكس بود كه به نظر خودشم عكس بدي نبود. البته من عكسرو نديدم! ولي شناسشو پس بدين! ضرر نميكنين!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[b][font=Arial]«I am not worried, Harry,»
said Dumbledore, his voice a little stronger despite
the freezing water. «I am with you.»[/font] [/b]
جزئیات کاربر

نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج
...دیگه هم شیطونی نمی کنم