جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

14 کاربر(ها) آنلاین هستند (9 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
13 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

نسل بعدی هرى پاترى میشه ؟

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: ایا در سالهای اینده وقتی به سن مثلا 40 سال به بالا برسیم بازم هری پاترو دوست داریم؟
ارسال شده در: پنجشنبه 31 شهریور 1384 15:24
نمایش جزئیات
آفلاین
من فكر مي كنم چون اون موقعه ديگه خب پير شديم يه ذره به ياد جووني هامون هم كه شده مي خونيم حالا تازه اگه نخونيم هم حتما براي بچه هامون داستاناشو تعريف مي كنيم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Draco Dormiens Nunquam Titillandus
Re: ایا در سالهای اینده وقتی به سن مثلا 40 سال به بالا برسیم بازم هری پاترو دوست داریم؟
ارسال شده در: پنجشنبه 31 شهریور 1384 15:07
نمایش جزئیات
آفلاین
چون ما این کتاب رو خیلی دوست داریم مطمئنا" لحظات زیبایی

رو که با این کتاب گذروندیم فراموش نمی کنیم . ولی باز هم

احتمالش هست که ما در آینده ما مشغله های فکری دیگه ای

داشته باشیم و دنبال کتابهای دیگه ای بریم و به کتابهای هری پاتر

کم تر از حالا اهمیت بدیم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 17 شهریور 1384 17:19
نمایش جزئیات
آفلاین
وقتي يه چيزي اون قدر برامون ارزش داره كه بخاطرش اين همه وقت صرف مي كنيم عمرا امكانش نيست از يادمون بره ولي ممكنه بعدا ازش بدمون بياد يا جذابيتش برامون كم بشه مثل كي؟ خاله پتونيا كه ذره ذره اطلاعاتي كه از دنياي جادويي داشته رو هنوز يادشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
آري آري زندگي زيباست
زندگي آتشگهي ديرنده پا برجاست
گر بيافروز يش
رقص شعله اش در هر كران پيداس
ارسال شده در: پنجشنبه 17 شهریور 1384 01:27
نمایش جزئیات
آفلاین
من نميدونم....شايد...شايدم نه!!

بستگی داره که آخر کتاب چه جوری تموم بشه.اگه بدجور ضدحال بخورم شايد اصلا ازش متنفرم بشم!

البته احتمالش کمه............

اما مطمئنن فيلم هاشو و دنيل رو فراموش نميکنم!
:bigkiss:

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
!!Let's rock 'n' ROLE

ارسال شده در: پنجشنبه 17 شهریور 1384 01:24
نمایش جزئیات
آفلاین
خب نيمشه در موردش تصميم گرفت
من تا اونجايي كه ديدم پدر مادرا زياد به هري پاتر اهميت نميدم(حداقل پدر مادر خودم كه اينطورين)
خب اين كتابم مال دوره ي سني پايينه و احتمال داره تو اون سن ديگه زياد بهش بها نديم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][size=medium][color=336600][font=Arial]ما همگی اعتقاد داریم که باید خدا را کشف کرد.دریغا که نمی دانیم هم چنان که در انتظار او به سر می بریم ، به کدام درگاه
Re: نسل بعد مثل ما هرى پاترى مىشه؟
ارسال شده در: سه‌شنبه 15 شهریور 1384 22:54
نمایش جزئیات
آفلاین
با این سروصدایی که هری پاتر به پا کرده فکر نمی حالا حالا ها تموم بشه ولی خوب برای اون موقع به نظرم باید ببینیم که زنده هستیم یا نه که در موردش بخوایم بحث کنیم ولی مطمئن باشین تا اون موقع حتما یک چیزی جایگزین هری پاتر میشه بعد هم نسل های آینده شاید مثل ماها توی حال و هوای جادوگری نباشن به نظر من مثلا فردا میبینین توی تلویزیون کتاب جدید دارا و سارا رو تبلیغ کنه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
West Life Group
ارسال شده در: سه‌شنبه 15 شهریور 1384 20:18
نمایش جزئیات
آفلاین
درسته منم نگفتم که هیچ کس نمیخونه گفتم تا اون موقع کتابهایی بهتر از هری پاتر چاپ میشه مثلاٌ فرض کن زمان قدیم به مولوی گفتند در آینده داستانهای قشنگ تر از این چاپ میشه اونم بهش برخورده که اصلاً این طوری نیست و این داستان نسل به نسل میچرخه .خب حرفش درسته ولی هری پاتر 100% برابر از داستان اون قشنگ تر است.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][size=small][color=CC3333][font=Helvetica]بدانیم که چوبدستی سحر آمیز ما
ارسال شده در: سه‌شنبه 8 شهریور 1384 15:18
نمایش جزئیات
آفلاین
اگه بعد از کتاب هفت دیگه نسازه دیگه دوست ندارم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 5 شهریور 1384 18:05
نمایش جزئیات
آفلاین
[quote] سدریک دیگوری نوشته: نه تا اون موقع از هری پاتر جذاب تر و بهترش می یاد.[/quote] واقعا که!!!! تو مثلا هری پاتریستی ها!؟نباید این جوری بگی! به قول بقیه دوستان،مگه کتاب های دیگر مثل بر باد رفته و بقیه ... نسل به نسل نچرخید؟ تازه هری پاتر از همه اون ها قوی تر اس.البته این نظر من است!!! همون طور که رای دادم فقط درصد کمی خوششون نخواهد آمد!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 5 شهریور 1384 16:56
نمایش جزئیات
آفلاین
من تا آخر عمرم هم این کتاب را فراموش نمی کنم
مگه ممکنه آدم کتابی را که روزها باهاش زندگی می کرده و شبها خوابش را می دیده فراموش کنه ؟؟؟؟؟؟؟
امکان نداره حتی ذره ای از عشق من به هری پاتر کم بشه
نه ! نه!!!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
به وبلاگم سر بزنید :
www.iqha.persianblog.com