جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
16 کاربر(ها) آنلاین هستند (11 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
12
مهمانان
|
4
اعضا
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
[[chat]] گفتوگو با مدیران، انتقاد، پیشنهاد و...
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
حال نميکنه!؟.....حال نميکنه!؟.....اگر به حاله بود که من الان جاي تقاضاي رفتن يه يک گروه ديگه همون رول هاي ارزشيمو ادامه ميدادم تا يه حالي هم برده باشم!..... در ضمن ما نگفتيم که قانون رو بردارين...گفتيم که يک بند و تبصره قاطيش کنيد!......تا در سايت وزين جادوگران هم تشنج ايجاد نشه!.......اگه بد ميگم بياين بگين تو احمقي!.....بعد ما نفهميديم شما به چه رولي ميگي غير ارزشي تا ما اونجوري بنويسيم!.....اگه قرار بود که رول توپ بنويسيم که داراي تمامي ايده آل هاي نمايشنامه نويسي بود که خوب ديگه ميرفتيم نويسنده ميشديم!......مثلا اينجا جاي شاد بودنه!...جاي طنزه....جاي هملت که نيست!.....در هر صورت هر کسي رو که يک نظري ميده احمق يا هر چيزه ديگه اي خطاب کردن فکر نکنم درست باشه و دور از معرفته.......يا اينکه همه رو تنبل فرض کردن!......شما حتي نمي خواي امتحان هم بکني!.....اين يعني چي!...اين خودش تنبلي نيست؟......شما که دم از سايت ايده آل ميزنيد و تا حد زيادي هم بهش رسيدين چرا خودتونو گم کردين!........درسته کارتون واقعا عاليه!...همه ي گرداننده گان خيلي بچه هاي فعال و خوبي هستن!...ولي چرا به هر حرفي با شک و ترديد و يا با حرکات چکشي برخورد ميکنن؟..... چرا حالا چون چند تا آدم بي مسئوليت بهتون لطمه زدن بقيه رو هم همونجوري ميسنجين!....... در هر صورت من نه الان دارم سنگ مشکلات خودمو تو سايت به سينه ميزنم نه ميخوام تو سايت اختشاش و هرج و مرج ايجاد کنم!...الان ديگه اين چيزا مهم نيست!......حتي اگرم مهم بود با اين رفتار مملي ديگه مهم نيست!.......فيلم هندي هم بازي نميکنم!.....جدا يک کم به رفتاراتون فکر کنيد!.....
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

مگه هاگوارتز دو تا گروه داره که میخواین جادوگرانو دو گروهش بکنین؟ با نظرت اصلا موافق نیستم چوی عزیز
در ضمن بزرگترین تبلیغ برای گروهها همون کتابه این طبیعیه که همه دوست دارن تو گروه گریفندور یا اسلیترین باشن چرا؟ حتما میگن چون هری یا هرمیون .... توش بودن ما هم دوست داریم توی این گروه باشیم آخه این که نمیشه هر کی سرشو بندازه پایین بیاد تو گروه گریفندور یا اسلسترین
خب من 2 تا پیشنهاد دارم:1- چطوره اعضای جدیدو برای مدت کوتاهی مثلا 3 هفه تو دو گروه هافلپاف یا ریوونکلا قرار بدهید تا اقلا یخورده به اعضای این دو گروه اضافه بشه
2- یا اینکه بیاید برای سایت یه کلاه گروهبندی بزارید تا اعضای جدید همینجوری تو هر گروهی که میخوان نرن و بر اساس منطق باشه
در کل باید بگم که 2 گروه شدن سایت اصلا پیشنهاد خوبی نیست
در ضمن بزرگترین تبلیغ برای گروهها همون کتابه این طبیعیه که همه دوست دارن تو گروه گریفندور یا اسلیترین باشن چرا؟ حتما میگن چون هری یا هرمیون .... توش بودن ما هم دوست داریم توی این گروه باشیم آخه این که نمیشه هر کی سرشو بندازه پایین بیاد تو گروه گریفندور یا اسلسترین
خب من 2 تا پیشنهاد دارم:1- چطوره اعضای جدیدو برای مدت کوتاهی مثلا 3 هفه تو دو گروه هافلپاف یا ریوونکلا قرار بدهید تا اقلا یخورده به اعضای این دو گروه اضافه بشه
2- یا اینکه بیاید برای سایت یه کلاه گروهبندی بزارید تا اعضای جدید همینجوری تو هر گروهی که میخوان نرن و بر اساس منطق باشه
در کل باید بگم که 2 گروه شدن سایت اصلا پیشنهاد خوبی نیست
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

خیلی ببخشید چرچیل جان مدیر محترم!
ولی اگر این شکلیه و شما به کتاب استناد میکنی پس چرا هر کی رفته تو یه گروهی که دلش میخواد؟؟؟
چرا کسایی که گروهشونو تو کتاب گفته رفتن یه گروه دیگه؟؟؟
مثلا من یکی که شناسم هافلپافیه و تویه هافلپافم ولی بقیه چی؟؟؟
حالا این مهم نیست...مهم اینه که این قانون برداشته بشه ولی ما نمیگیم که این قانون کاملا برداشته بشه!
ما میگیم یه محدودیتهایی هم براش بزاریم!
مثلا چه میدونم هر کی فقط 2 بار میتونه گروهشو عوض کنه و مهم اینه که دلیلش هم قانع کننده باشه!
مثلا نگاه کن چرچیل جان!
من و سرژ الان دو نفری تویه تالار هافلپاف گیر افتادیم!
باید چی کار کنیم؟؟
من بنویسم سرژ جواب بده؟؟
خب این که نمیشه!!!!!
به این رسیدگی کنین.ما دو نفر آخه به هم چی بگیم؟؟خب میریم یه دفعه چت میکنیم دیگه چرا بیایم تو تالار بگیم؟؟؟
البته من نمیگم که میخوام گروهمو عوض بکنم....من میگم بقیه بیان گروه ما!
ولی اگر این شکلیه و شما به کتاب استناد میکنی پس چرا هر کی رفته تو یه گروهی که دلش میخواد؟؟؟
چرا کسایی که گروهشونو تو کتاب گفته رفتن یه گروه دیگه؟؟؟
مثلا من یکی که شناسم هافلپافیه و تویه هافلپافم ولی بقیه چی؟؟؟
حالا این مهم نیست...مهم اینه که این قانون برداشته بشه ولی ما نمیگیم که این قانون کاملا برداشته بشه!
ما میگیم یه محدودیتهایی هم براش بزاریم!
مثلا چه میدونم هر کی فقط 2 بار میتونه گروهشو عوض کنه و مهم اینه که دلیلش هم قانع کننده باشه!
مثلا نگاه کن چرچیل جان!
من و سرژ الان دو نفری تویه تالار هافلپاف گیر افتادیم!
باید چی کار کنیم؟؟
من بنویسم سرژ جواب بده؟؟
خب این که نمیشه!!!!!
به این رسیدگی کنین.ما دو نفر آخه به هم چی بگیم؟؟خب میریم یه دفعه چت میکنیم دیگه چرا بیایم تو تالار بگیم؟؟؟
البته من نمیگم که میخوام گروهمو عوض بکنم....من میگم بقیه بیان گروه ما!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

با سلام خدمت کاربران ارزشی و آواتارهای جدیداً ارزشی تر!
مطلب اول اینکه آرتابانوس گریفیندور؛ کارآگاه ققنوس و یکی دو نفر دیگه زیادی دارن از مرحله پرت میشن اینجا رو با نظر دهی وبلاگ اشتباه گرفتن٬ مواظب رفتارشون باشن که پس فردا جای گله گذاری نمونه.
مطلب دوم در مورد تغییر قوانین تالارهاست.
یکی اینکه این تالارها سوت و کور بود و در مجموع چهارتا تاپیک هم نداشت٬ پس اگه الان به گند کشیده شده خودتون کردین!
مطلب دوم اینکه٬ اگه عالیجنابان مهاجرین! بخوان گروههاشون رو عوض کنن چون حال نمیکنن!
منم میتونم همه رو پاک کنم چون حال نمیکنم! اگه اون اول تصمیمی گرفتین که بیاین توی گروه هافلپاف یا گریفیندور! مدیرای اینجا الاف نیستن که هر وقت دلتون درد گرفت یا سایت داون شد یا هر دلیل احمقانهی دیگهای در خدمت شما باشن گروهتون رو عوض بکنن...
مطلب بعدی در مورد پیشنهاد خواهر ارزشمند ریحانه بود که کرام عزیز پاسخ دادن٬ فقط به ذکر یک نکته اکتفا میکنم که:
استعداد در وجود کسی شکوفا میشه که تنبل نباشه
مطلب سوم در مورد برداشتن قانون٬ این که اگه چهارتا کاربر رفتن و نتونستن از پس یه کاری بر بیان! بیایم بگیم آها! ایول! بیا برو تو گریفیندور اونجا ملت هستن صفا کن!
خب از اول اگه جرإتش رو نداشتی!(درمورد آقایون! مطلب سانسوری) چرا رفتی؟ حالا که رفتی! باید بسوزی و بسازی!
سم وایز عزیز!
قبلا هم اینطوری بود! منتها خیلی قاطی پاتی میشد! طرف یک ماه تو این گروه بود یک ماه تو اون گروه٬ بعد خود کاربرها سر و صداشون در میومد که آره فلانی جاسوسه و اطلاعات گروه ما رو رفته لو داده! بعد شاکی میشدن اساس! به طوری که کلانتری و این حرفها هم پاسخگو نبود!
در ضمن!
آقا شما بگین! مراکز متمرکز ادعاهای ایفای نقش مملکتی!
از کتاب هری پاتر یک نمونه بیارین که دانش آموزی گروهش رو عوض کرده باشه!
مطلب اول اینکه آرتابانوس گریفیندور؛ کارآگاه ققنوس و یکی دو نفر دیگه زیادی دارن از مرحله پرت میشن اینجا رو با نظر دهی وبلاگ اشتباه گرفتن٬ مواظب رفتارشون باشن که پس فردا جای گله گذاری نمونه.
مطلب دوم در مورد تغییر قوانین تالارهاست.
یکی اینکه این تالارها سوت و کور بود و در مجموع چهارتا تاپیک هم نداشت٬ پس اگه الان به گند کشیده شده خودتون کردین!
مطلب دوم اینکه٬ اگه عالیجنابان مهاجرین! بخوان گروههاشون رو عوض کنن چون حال نمیکنن!
منم میتونم همه رو پاک کنم چون حال نمیکنم! اگه اون اول تصمیمی گرفتین که بیاین توی گروه هافلپاف یا گریفیندور! مدیرای اینجا الاف نیستن که هر وقت دلتون درد گرفت یا سایت داون شد یا هر دلیل احمقانهی دیگهای در خدمت شما باشن گروهتون رو عوض بکنن...
مطلب بعدی در مورد پیشنهاد خواهر ارزشمند ریحانه بود که کرام عزیز پاسخ دادن٬ فقط به ذکر یک نکته اکتفا میکنم که:
استعداد در وجود کسی شکوفا میشه که تنبل نباشه
مطلب سوم در مورد برداشتن قانون٬ این که اگه چهارتا کاربر رفتن و نتونستن از پس یه کاری بر بیان! بیایم بگیم آها! ایول! بیا برو تو گریفیندور اونجا ملت هستن صفا کن!
خب از اول اگه جرإتش رو نداشتی!(درمورد آقایون! مطلب سانسوری) چرا رفتی؟ حالا که رفتی! باید بسوزی و بسازی!
سم وایز عزیز!
قبلا هم اینطوری بود! منتها خیلی قاطی پاتی میشد! طرف یک ماه تو این گروه بود یک ماه تو اون گروه٬ بعد خود کاربرها سر و صداشون در میومد که آره فلانی جاسوسه و اطلاعات گروه ما رو رفته لو داده! بعد شاکی میشدن اساس! به طوری که کلانتری و این حرفها هم پاسخگو نبود!
در ضمن!
آقا شما بگین! مراکز متمرکز ادعاهای ایفای نقش مملکتی!
از کتاب هری پاتر یک نمونه بیارین که دانش آموزی گروهش رو عوض کرده باشه!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

من با تمام گفته های کریچر موافقم!!
مرسی کریچر جان حرف دل منو زدی!!
----------------------------
reyhaneh جان!!
نمیخوام بگم پیشنهاد بدی بود!
ولی این کاری که شما میگی یعنی اینکه سایتو دوباره از نو بسازیم!!!!
شما گفتی چه میدونم هر تاپیک اینقدر پول!
بعد این شکلی همه دوست دارن تاپیک بزنن که مشکل درست میکنه و در ضمن دردسر داره که بری کل سایتو ببینی که یارو چندتا تاپیک داره!
در ضمن شما میخوای مارو در مضیقه(درسته؟؟)بزاری؟؟
بابا من نوه پولدارترین مرد جهانم!!
بعد اون شکلی میشم گدا که!!!
در ضمن زن و بچه رو چی کار کنم؟؟؟
شوخی کردم!
در کل به نظرم پیشنهاد عملی ای نیست!سخته!!
-----------------------------
قانون رو بردارین مدیران عزیز!!!!!!!!!!!!!!!!!
مرسی کریچر جان حرف دل منو زدی!!
----------------------------
reyhaneh جان!!
نمیخوام بگم پیشنهاد بدی بود!
ولی این کاری که شما میگی یعنی اینکه سایتو دوباره از نو بسازیم!!!!
شما گفتی چه میدونم هر تاپیک اینقدر پول!
بعد این شکلی همه دوست دارن تاپیک بزنن که مشکل درست میکنه و در ضمن دردسر داره که بری کل سایتو ببینی که یارو چندتا تاپیک داره!
در ضمن شما میخوای مارو در مضیقه(درسته؟؟)بزاری؟؟
بابا من نوه پولدارترین مرد جهانم!!
بعد اون شکلی میشم گدا که!!!
در ضمن زن و بچه رو چی کار کنم؟؟؟
شوخی کردم!
در کل به نظرم پیشنهاد عملی ای نیست!سخته!!
-----------------------------
قانون رو بردارین مدیران عزیز!!!!!!!!!!!!!!!!!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

نقل قول:
اگه این قدر دو گروه بودن خوبه چطوره دو گروه ریون و هافل بمونن این پیشنهادت خیلی عجیب بود چو
در ضمن ریون مشکلی نداره داره با سلابت به کارش ادامه میده
هافل هم فکر نکنم مشکلی داشته باشه وقتی یک گروه عضواش کم باشن به هر حال مشکل براشون پیش می یاد ولی باید تحمل کرد و مشکلات رو رفع کنیم
چو چانگ نوشته:
ميدونين چيه؟ دو گروهه بودن خوب بود!!! اگه اون دو گروهه بودن از بين نميرفت...اون موقع ديگه اين بحثا هم نبود.
حالا كه ريون و هافل دوباره غير فعال شدن و هاگوارتز هم ديگه داره تموم ميشه...چطوره بياين دوباره دو گروهي بودن رو بذارين!!! به نفع همه ميشه!
اگه این قدر دو گروه بودن خوبه چطوره دو گروه ریون و هافل بمونن این پیشنهادت خیلی عجیب بود چو
در ضمن ریون مشکلی نداره داره با سلابت به کارش ادامه میده
هافل هم فکر نکنم مشکلی داشته باشه وقتی یک گروه عضواش کم باشن به هر حال مشکل براشون پیش می یاد ولی باید تحمل کرد و مشکلات رو رفع کنیم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
كريچر مرد ؛ زنده باد كريچر
جزئیات کاربر

یک تاپیک می خوام بزنم به نام بانک گرینگوتز البته فکر کنم قبلا کسی این را زده باشد ولی واسه من یک چیز کامل است.هر نفر که در ایفلی نقش است می آید و خودش را معرفی می کند من هم به آنها یک پی ام می دهم و یک شماره به آنها می دهم که می شه شماره حساب آنها.هر فرد به همان اندازه که در ماه کار می کند پول به حسابش واریز می شود مثلا هر تاپیک 5 گالیون.
حالا این پول ها را کجا استفاده می کنند:
هر کی می خواهد مغازه داشته باشد یا باشگاه و کلاس درس... یک مجوز می گیرد از جایی به نام بنگاه جادوگران و بعد آن را می سازد وبعد برای هر امکانات یا هر جنس یک نرخی می گذارد و بعد کسانی که می خواهند چیزی بخرند یا عضو جایی بشن به همان مغازه رجوع می کنند صاحب مغازه برای من یک پیام می دهد که این فرد با این شماره حساب اینقدر از من جنس می خواد که روی هم می شن اینقدر و من هم می بینم که آیا آن فرد اینقدر پول در حساب دارد یا نه .هر کس هم که بخواد بدونه چقدر پول در حساب دارد به من یک پی ام می دهد .البته اگر موافقت کردید باید تبلیغات زیادی انجام گردد و همچنین یک جایی بزنم چند کمکی بگیرم
حالا این پول ها را کجا استفاده می کنند:
هر کی می خواهد مغازه داشته باشد یا باشگاه و کلاس درس... یک مجوز می گیرد از جایی به نام بنگاه جادوگران و بعد آن را می سازد وبعد برای هر امکانات یا هر جنس یک نرخی می گذارد و بعد کسانی که می خواهند چیزی بخرند یا عضو جایی بشن به همان مغازه رجوع می کنند صاحب مغازه برای من یک پیام می دهد که این فرد با این شماره حساب اینقدر از من جنس می خواد که روی هم می شن اینقدر و من هم می بینم که آیا آن فرد اینقدر پول در حساب دارد یا نه .هر کس هم که بخواد بدونه چقدر پول در حساب دارد به من یک پی ام می دهد .البته اگر موافقت کردید باید تبلیغات زیادی انجام گردد و همچنین یک جایی بزنم چند کمکی بگیرم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
سلام عزیزم عزیزم سلام بدو بیا ریونکلا وسسلام
منتظرت هستیم
منتظرت هستیم
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج
:bat: :fan:
:chomagh: