جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

29 کاربر(ها) آنلاین هستند (20 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
27 مهمانان 2 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[chat]] گفت‌و‌گو با مدیران، انتقاد، پیشنهاد و...

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 2 کاربر مهمان
گفتگو با مدیران ، انتقاد ، پیشنهاد و ...
ارسال شده در: سه‌شنبه 8 شهریور 1384 22:33
نمایش جزئیات
آفلاین
بابا سایت ممکنه بسته بشه.هنوز که هیچی معلوم نیست برادران.فعلا که بازه خدارو شکر کنید بسته نشه.ولی خب باید قبول کنیم پهنای باند میخواد دیگه.
--------------------------------------
آقا مگه کمک مالی زوریه؟؟؟؟خب نمیخوان دیگه.ققنوس جان خودتو ناراحت نکن کمک مالی نمیخوان مثل اینکه.
در ضمن خیلی تو عمق حرفای امپراطور نرین!چون امپراطور جان یه ذره از بعضیا دلخوره و یه جوری حرف میزنه انگار از همه طلبکاره!البته ببخشید این حرفو میزنم ولی واقعیتی بیش نیست!
-------------------------------------
امپر جون! (منظور همان امپراطور=حاجی است! )
شما پس چرا اعلام نمیکنی؟؟؟(اون چیزی رو که باید اعلام کنی)
در ضمن مگه شما اینجا مسئولی که میای جواب میدی؟؟؟اینجا با مدیرا کار دارن
بابا ول کن جون من!بزار بیان از مدیرا شکایت بکنن.نمیخواد جوابشونو بدی.اینا هم با این مدیریتشون شورشو درآوردن.امپراطور جون جواب نده تا بفهمن که این سایت مدیر نداره.چرا ما جواب بقیه رو بدیم؟؟؟بزتر بفهمن مدیرایی که نیستن عجب جونورایی هستن! (حالا خودمونیما حاجی هم نبود همین حرفارو پشت سرش میزدیم )
شوخی کردم.به دل نگیر منظورم این بود که یه چیزی رو بگیرن بقیه (نمیتونم تو دلم نگه دارم خاک بر سرم )

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Re: گفتگو با مدیران ، انتقاد ، پیشنهاد و ...
ارسال شده در: سه‌شنبه 8 شهریور 1384 22:24
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
براي بار دوم مي گويم آيا بنده وکيلم...
خوب ديروز شاهد بسته بدون سايت بوديم به علت کمبود پهناي باند...خوب منم براي بار دوم ميگم وکيلم يانه...چه جوري کمک مالي کنيم...؟!!اين سايت بسته شه منم بسته مي شم

آسلامیوس برادر! رو دست ما بلند میشی؟!
والا عرض شود که گفته اند با تماس با ما تماس بگیرید ولی تماس با ما کار نمی کنه پس فعلا تماس نگیرید و با پولتان آب طالبی تگری خریداری کنید

نقل قول:
سلام
مدیران عزیز میشه یه موضوع در انجمنت ها درست کنید به نام کامپیوتر تا بتونم من اطلاعاتی رو که دارم به بچه ها بدم

هری پاتر و معمای دره سیلیکون؟ شایدم هری پاتر و معمای سی پی یو های تقلبی!

پسر جان در سایت فارسی زبان طرفداران هری پاتر تو می خوایی کامپیوتر درس بدی؟! ایول بابا

=========
ویرایشیوس!

یا چرچیل! هل انت تلمیذ؟ کتاب که چاپ شد ! اون نوشته بالایی رو وردار بحث های کتاب ششم تا سر فصل 15 آزاد بشه! آفرین پسر گلم!

انا Out!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
!ASLAMIOUS Baby!
سلام
مدیران عزیز میشه یه موضوع در انجمنت ها درست کنید به نام کامپیوتر تا بتونم من اطلاعاتی رو که دارم به بچه ها بدم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 8 شهریور 1384 04:30
نمایش جزئیات
آفلاین
براي بار دوم مي گويم آيا بنده وکيلم...
خوب ديروز شاهد بسته بدون سايت بوديم به علت کمبود پهناي باند...خوب منم براي بار دوم ميگم وکيلم يانه...چه جوري کمک مالي کنيم...؟!!اين سايت بسته شه منم بسته مي شم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=large][color=FF0099]كتاب خاطرات من از ققنوس:[/colo
گفتگو با مدیران ، انتقاد ، پیشنهاد و ...
ارسال شده در: سه‌شنبه 8 شهریور 1384 00:10
نمایش جزئیات
آفلاین
خب قبل از اینکه حرفای اصلیمو بزنم اول باید به عنوان ناظر اینجا دو تا تذکر جدی بدم:
1-از زدن پستای انگلیسی و فینگیلیش جدا خودداری کنید!(همش پاک میشه به غیر از اونایی که کوتاه هستن که اون کوتاهارو فارسیشون میکنم.)
2-از زدن پستای پشت سر هم جدا خودداری کنید!!!!!!
=============================
خب بریم سر اصل مطلب....
آقا جان اینجا چرا این همه بحث میکنین؟؟؟
اینجا که جاش نیست.
برین یه جای بهتر پیدا کنین برای این بحثا!
پیدا کردین اینجا بگین همه بیان اونجا.ای بابا.
از این به بعد پستایی که توش بحث و اینجور چیزا باشه رو از اینجا پاک میکنم.بدون هیچ حرف و حدیثی!پاک میشه!تمام!
فکر کنم در مورد تغییر گروه هم جوابتونو از مدیرا گرفتین.من نمیدونم حالا چی شده و چی نشده.باید اینجا پیشنهادات و انتقاداتو بگین و برین نه اینکه اینجا بحث بکنین.
تمام!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 7 شهریور 1384 18:31
نمایش جزئیات
آفلاین
ببخشید در مورد بانک گرینگوتز باید بگم که فقط یه چند تا تاپیک توی ایفای نقش در ست می شه و کاربران هم فعال تر می شن من این چند روزه که خیلی حوصله ام در این سایت سر رفته
در ضمن بعضی ها به من از الان گفتن که برای کمک به من آماده هستن .snyrt_666_khanom_shaitan و کوردا اسمالت و یکی دیگه که اسمش یادم نیست

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط زاخاریاس در 1384/6/8 0:07:08
سلام عزیزم عزیزم سلام بدو بیا ریونکلا وسسلام منتظرت هستیم
ارسال شده در: یکشنبه 6 شهریور 1384 20:28
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

کرام نوشته:

سلام سونيا جان
كل جادوگران بر اساس داستان نويسيه...شما در ايفاي نقش چه كاري انجام ميديد؟جدا از اون در قسمت مقاله ها و كارگاه داستانويسي چي؟اونجا داستاننويسي نداريم؟

پس فكر ميكني اين انتخاب جادوگر ماه بر چه مبنايي هستش؟خب يه نوع مسابقست ...بهترين در قسمتهاي مختلف مشخص ميشن

[/quote]
بايد ديد اون تاپيكاي بالا بلند چه هدفي داشتن كه ساخته شدن
ما همونطور كه اشاره كردم قسمتهاي مختلفي براي داستاننويسي دارم
شما ميتوني در مقاله هم فعال باشي
بهترينها هم كه گفتم در جادوگر ماه مشخص ميشوند
درنتيجه پيشنهادت تكراري بود
[/quote]

کرام عزیز سلام

پیشا پیش از توجه و پاسخت متشکرم

و در ادامه می خواستم بگم، من متوجه منظور شما درباره ی جادوگرانی که بر اساس داستان نویسی هست شدم و البته در پاسخ شما باید عرض، اگه من پیشنهاد تکراری دادم، دلایل موجه خودش رو داشت . البته به نظر خودم پیشنهادم چندان هم تکراری نبود ! ( چون دقیقا اون چه که من گفتم تو جادوگران وجود نداره )

باور کنید در حال حاضر هدف من فقط و فقط کمک به جادوگران هست ( یه کمک فکری ! ) و اصلا قصد تمسخر و یا ... غیره رو ندارم، می خوام بگم برنامه های جادوگران در چارچوب درستی اعلام نمی شه، خیلی پیچیده و به قولی قاطی پاتی هست و این بارها از طرف اعضا و کاربران عنوان شده .
می شه این وضع رو با یه برنامه ریزی مناسب و دقیق بهتر کرد، به عنوان مثال: تو قسمت اعلام برنامه های سایت ( منظورم همون فهرست سمت راسته ) باید بخش داستان و مقاله و البته خیلی چیزها رو از هم رو جدا کرد .
و تو بخش داستان نویسی فهرست انواع داستان ها رو نوشت : داستان های جدید _ داستان های برگزیده و ...
البته باز متذکر می شم که من می دونم این ها همه تو جادوگران تو کارگاه داستان نویسی هست ولی متاسفانه بسیار در هم ریخته !

خب همه ی اینها رو میشه مرتب و گروه بندی کرد، می شه داستان های کوتاه رو تو یه بخش و داستان های بلند رو تو بخش دیگه گذاشت، میشه بخش ها و فصل های ( یک داستان ) رو تو یک تاپیک مخصوص قرار داد .
من به دنبال داستان هری پاتر و شوالیه سیاه بودم اصلا نمی دونستم تو اون شلوغی و هم همه بازار روی کدوم آیکون کلیک کنم، درست مثل هزار توی جام آتش ! هر فصلش رو از یه تاپیک پیدا کردم ولی باز کامل نشد، خب من عالم غیب نیستم و خیلی ها مشکل منو دارن، اگه همه ی اینا ها رو یه جا بذاریم مطمئنا بهتر میشه، درسته !؟

اگه نظری جدیدی در باره ی مقاله یا داستانی داده میشه باید تو بخش خودش قرار بگیره و تو قسمت نظرات جدید بخش خودش اعلام بشه ، اگه کسی پی نظرات جدیده مطئنا میدونه نظر درباره ی مقاله می خواد یا داستان پس می تونه به راحتی به بخش مربوطه بره .
منظورم اینه که حتی نظرات هم باید تو جای خودش باشه .

شما درباره هدف تاپیک ها گفتید، نمی دونم آیا پست های این همه تاپیک رو بررسی می کنید که ببینید چی می نویسن، درست مثل چت رومه که برا هم پیام میذارن !
من این رو هم متذکر میشم، قصد محکوم کردن همه ی تاپیک ها رو ندارم !
و اما درباره ی مسابقه داستان نویسی

نمی خوام توهین باشه ولی مطمئنا شما هم می دونید، نویسنده ماه با جادوگر ماه فرق داره !
یه مسابقه داستان نویسی آبرومند می تونه به خیلی چیزا ها مجهز بشه !

1- جایزه مناسب ( هر چند که ما جادوگرانی های کم توقع ! اصرار زیادی درباره ی بود و نبودش نداریم ولی این کار رو هم میشه کرد، که به جای جایزه مادی یه پاداش معنوی انتخاب کرد: تشویق و تقدیر کوچک از طرف یک نویسنده بزرگ )

2- نقد های جدی و مناسب ( که باعث پیشرفت و تشویق برای ادامه کار نویسنده می شه )

3- نظراتی که خواننده ها می دن ( و در حال حاضر هم تو کار گاه داستان نویسی وجود داره )

و در انتها چیزی که به کالبد این پیشنهاد روح حیات می دمه و باعث رونق و استقبال خوب از اون میشه؛ اینه که مدیران و ناظران سایت اینو جدی بگیرن همون طور که خودتون گفتید: کل جادوگران بر اساس داستان نویسیه، پس لطفا داستان نویسی حقیقی رو به طور واقعی جدی بگیرید و یه کمی هم اگه زحمتی نباشه به سر و وضع جادوگران برسید بیچاره مثل اینکه از ملت وبا گرفته !!!
اون قیافه قبلی اش خیلی بهتر و در واقع عالی تر بود، طرح ( طومار کرم رنگ به عنوان کاغذ پوستی جادوگران، مثل نقشه هاگوارتز ) فضای سایت رو به شکل زیبا و لطیفی، فانتزی و البته منحصر به فرد کرده بود !

خب در انتهای انتها ... باز از اینکه وقت گرانبهاتون رو در اختیار من و حرف های من قرار دادید سپاس گذارم، امیدوارم از انتقادات و پیشنهادات رک و صریح من نرجیده باشید و امیدوارترم که اونها رو جدی بگیری !!!
چون کسی که از دور به چیزی نگاه میکنه، معایب و محسناتش رو بهتر از کسی که از نزدیک اونو بررسی می کنه، میبینه !

با احترام سونیا بلک

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
این نیز بگذرد !
ارسال شده در: یکشنبه 6 شهریور 1384 20:05
نمایش جزئیات
آفلاین
من با فنگ موافقم فکر خیلی خوبه ام من یه پیشنهاد در مورد یه چیزه دیگه دارم میشه برای اون ها که می خوان عضو سایت شن قانون بذاریم که فقط فارسی تایپ کنن منظورم اینکه فینگلیش تایپ نکنن اخه من چشمام درد می گیره وقتی نظر های فینگلیش رو می خونم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 6 شهریور 1384 19:43
نمایش جزئیات
آفلاین
هدویگ جان.اون مال موقعی بود که ما با رفتن اعضامون مشکل داشتیم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 6 شهریور 1384 18:35
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

هدویگ نوشته:
مگه هاگوارتز دو تا گروه داره که میخواین جادوگرانو دو گروهش بکنین؟ با نظرت اصلا موافق نیستم چوی عزیز
در ضمن بزرگترین تبلیغ برای گروهها همون کتابه این طبیعیه که همه دوست دارن تو گروه گریفندور یا اسلیترین باشن چرا؟ حتما میگن چون هری یا هرمیون .... توش بودن ما هم دوست داریم توی این گروه باشیم آخه این که نمیشه هر کی سرشو بندازه پایین بیاد تو گروه گریفندور یا اسلسترین
خب من 2 تا پیشنهاد دارم:1- چطوره اعضای جدیدو برای مدت کوتاهی مثلا 3 هفه تو دو گروه هافلپاف یا ریوونکلا قرار بدهید تا اقلا یخورده به اعضای این دو گروه اضافه بشه
2- یا اینکه بیاید برای سایت یه کلاه گروهبندی بزارید تا اعضای جدید همینجوری تو هر گروهی که میخوان نرن و بر اساس منطق باشه
در کل باید بگم که 2 گروه شدن سایت اصلا پیشنهاد خوبی نیست

بابا راست میگه دیگه این هدویگ بدبخت بنظر منم باید سایت یه کلاه گروهبندی داشته باشه تا هر کسی همینجوری تو گروهی که میخواد نره زیادم کار سختی نیست فقط مهمترین قسمتش همون طراحی سوالاس مدیران محترم اگه کاری نمیخواین بکنین بگید اقلا ما خودمون یه کاری بکنیم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!