جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

15 کاربر(ها) آنلاین هستند (8 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
13 مهمانان 2 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

نحوه برخورد، فکر کردی کی هستی؟!

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: یکشنبه 6 آذر 1384 15:31
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
مسخره بازی در اوردی ؟؟ همه بچه ها رو زير پات له کردی با این حرفی که زدی ! با گفتن این کلمه که من به اجبار برگشتم در واقع همه رو نادیده گرفتی !! مثلا میخوای کلاس بذاری که من خودم برنگشتم و به زور منو برگردوندن ؟؟ ! باز اگه میگفتی که به خاطر بچه ها برگشتی یه چیزی ! میگفتیم به خاطر اونا برگشته ! به زور برت گردوندن

من اهل دروغ و دو رويي نيستم...وقتي به زور برگشتم نميتونم بگم به خاطر بچه ها

در ضمن.از بيشتر بچه ها تا اونجاي كه تو توانم بود تو مسنجر قدر داني كردم...حالا من به دليل بي دقتيم شمارو نميشناسم...!
در ضمن.هيچ دليل نبود كه بيام تو اين تاپيك بگم بچه ها ممنون از پستاتون!
من يه بار هم گفتم!برداشت هاي بچه گانه خودتون از جرياني رو با يقين و اطمينان در جمع پيان نكنيد

نقل قول:
میشه بگی کی این کارو کرده ؟

نه

نقل قول:
پس فردام که گند بزنی خدای نکرده میخوای بگی من خودم برنگشته بودم ، منو به زور برگردوندن ! اینم میشه بهانت

مرسي از لطفت

نقل قول:
این جوری میخوای هوادار جمع کنی؟

با غرور ميتونم بگم كه من هوادارامو دارم...!

نقل قول:
از اینکه برگشتی ناراحت نیستم اما از این ناراحتم که من یکی دلم به حالت سوخت و تو این جوری مارو نادیده گرفتی

من متاسفم كه دلت به حال من سوخت...!

نقل قول:
مشکل کنکورت در عرض سه روز رفع شد ها

من جاي گفتم مشكلم كنكوره؟اگر كمي به خودت زحمت ميدادي و چشمت رو باز تر ميكردي و پستهاي قبلي من رو ميخوندي توش حتي برنامه كنكور خودمو گفتم و هيچ مشكلي هم ندارم...!

نقل قول:
من از اینکه مارو نادیده میگیری ناراحتم

من كي باشم كه شمارو ناديده بگيرم؟

نقل قول:
يه نكته كنكوري و جالب..فقط نخندين...من فعلا «مجبور» هستم بمونم...!پس فعلا لرد عوض نميشه و همچنين جنگ رو ادامه ميديم...!البته چون اينبار وقتم بيشتره با انگيزه بيشتر جنگ رو سروسامون ميدم

منم فكر نميكنم كه اينجا جاي رول بازي كردن باشه!تو اگر در رفتار من در اينجا رولي ديد بگو..نمونشم بالا نقل قول كردم...ولدمورت ميگه نكته كنكوري؟

نقل قول:
با آّلبوس دعوا کردن

بيل ويزلي جان...اين مشكل شماست وقتي من و ميلاد داريم تو مسنجر قربون صدقه هم ميريم شما ميرين دو به هم زني ميكنين...!

نقل قول:
این ناز و اداها به لرد نمیاد

ناز ادا؟واقعا؟اينجوري ميبيني؟
به سيموس پيشنهاد دادم كه چشمش رو باز تر كنه...به تو پيشنهاد ميدم كه ديدت رو وسيع تر كني...!

خب..در آخر بگم كه من خودم بعد از اينكه بايد برميگشتم ميدونستم كه اين حرفها هم زده ميشه(ولي نه تا اين حد)

تشكر ميكنم از بيل و سيموس عزيز كه توجه كردند به من...!
اگر به كسي توهين شد(كه اگر افكار خاله زنكي رو از خودتون دور كنيد ميبينيد كه نشد) توي پستم ببخشيد...!

و يك نكته آخر:اين مجبوريتي كه گفتم نصفش به منافع خودم در سايت بر ميگرده و نصفش آستكبار...!من به زور برگردونده شدم ولي به زور فعاليت نميكنم...پس اگر فعاليت كنم خالصانه هست...!

قضيه اينقدر جدي هست كه اگر خورشيد را در دست راستم،ماه را در دست چپم بگذارند از اين سايت نميتونم برم...!

و نكته رول پلينگي:در پناه نشان سياه متحد شويد...!

تازه پست آوريل رو ديدم...مرسي از پساخ درستي كه دادي

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 6 آذر 1384 15:02
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

سیموس فینیگان نوشته:
فحش میدادی بهتر بود !!!
مسخره بازی در اوردی ؟؟ همه بچه ها رو زير پات له کردی با این حرفی که زدی ! با گفتن این کلمه که من به اجبار برگشتم در واقع همه رو نادیده گرفتی !! مثلا میخوای کلاس بذاری که من خودم برنگشتم و به زور منو برگردوندن ؟؟ ! باز اگه میگفتی که به خاطر بچه ها برگشتی یه چیزی ! میگفتیم به خاطر اونا برگشته ! به زور برت گردوندن ؟ میشه بگی کی این کارو کرده ؟ پس فردام که گند بزنی خدای نکرده میخوای بگی من خودم برنگشته بودم ، منو به زور برگردوندن ! اینم میشه بهانت ! واقعا دلم به حال بچه ها میسوزه که این همه برات دلسزوندن و این جوری جوابشون رو دادی . این جوری میخوای هوادار جمع کنی؟ از اینکه برگشتی ناراحت نیستم اما از این ناراحتم که من یکی دلم به حالت سوخت و تو این جوری مارو نادیده گرفتی ! مشکل کنکورت در عرض سه روز رفع شد ها ؟ اگر میتونی اسم اون فردی که به زور برت گردونده رو بگو ! از میخوای زوری کار کنی همون نکنی بهتره از نظر من که بعدا بهونه نداشته باشی . من از اینکه مارو نادیده میگیری ناراحتم ! یه تشکر لااقل میکردی از بقیه ! همین کار رو هم نکردی ! یادت نره اینجا جای رول نیست و جای نقد کردن رفتار بقیس !

البته و صد البته که این قضیه کوچکترین ربطی به من نداره، یعنی به هیچ وجهی به من مربوط نمیشه ولی آقای فینیگان! ولدی به خاطر کنکور نرفت، یعنی تنها چیزی که به رفتنش ربط نداشت کنکورش بود، بعدشم مجبور بوده، اصلا دلیل نداره که بگی بچه ها اجبارش کردن؟ شایدم همینطور باشه ولی به هر حال.....و شما آفای ویزلی (بیل)، شما اصلا چرا با آلبوس دعوا کردین؟ این همه این دوتا دوست ومدن داد زدن که بابا ما اصلا با هم دعوا نکردیم، اصلا قضیه ربطی به آلبوس نداشته؟ یه اختلافی بینشون پیش اومده بود که حل شد....اصلا به من و شما و بقیه ربطی نداشت، اصلا ولدی از مدت ها پیش (من اینو شنیدم) قرار بوده بره...حالا موقع رفتنش یه اتفاقی هم افتاده، چرا همه چیز رو انقده بزرگ میکنین آخه؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=small]جادوگران برای هم?
ارسال شده در: یکشنبه 6 آذر 1384 14:12
نمایش جزئیات
آفلاین
فحش میدادی بهتر بود !!!
مسخره بازی در اوردی ؟؟ همه بچه ها رو زير پات له کردی با این حرفی که زدی ! با گفتن این کلمه که من به اجبار برگشتم در واقع همه رو نادیده گرفتی !! مثلا میخوای کلاس بذاری که من خودم برنگشتم و به زور منو برگردوندن ؟؟ ! باز اگه میگفتی که به خاطر بچه ها برگشتی یه چیزی ! میگفتیم به خاطر اونا برگشته ! به زور برت گردوندن ؟ میشه بگی کی این کارو کرده ؟ پس فردام که گند بزنی خدای نکرده میخوای بگی من خودم برنگشته بودم ، منو به زور برگردوندن ! اینم میشه بهانت ! واقعا دلم به حال بچه ها میسوزه که این همه برات دلسزوندن و این جوری جوابشون رو دادی . این جوری میخوای هوادار جمع کنی؟ از اینکه برگشتی ناراحت نیستم اما از این ناراحتم که من یکی دلم به حالت سوخت و تو این جوری مارو نادیده گرفتی ! مشکل کنکورت در عرض سه روز رفع شد ها ؟ اگر میتونی اسم اون فردی که به زور برت گردونده رو بگو ! از میخوای زوری کار کنی همون نکنی بهتره از نظر من که بعدا بهونه نداشته باشی . من از اینکه مارو نادیده میگیری ناراحتم ! یه تشکر لااقل میکردی از بقیه ! همین کار رو هم نکردی ! یادت نره اینجا جای رول نیست و جای نقد کردن رفتار بقیس !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 6 آذر 1384 13:32
نمایش جزئیات
آفلاین
من فكر كنم همتون توهم زدين

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
به وبلاگم سر بزنيد.نظر يادتون نره!
هري پاتر و قبرستان جادوگران
ارسال شده در: یکشنبه 6 آذر 1384 11:03
نمایش جزئیات
آفلاین
يه نكته كنكوري و جالب..فقط نخندين...من فعلا «مجبور» هستم بمونم...!پس فعلا لرد عوض نميشه و همچنين جنگ رو ادامه ميديم...!البته چون اينبار وقتم بيشتره با انگيزه بيشتر جنگ رو سروسامون ميدم...!

دقت كنيد...نگيد اين بشر ثبات نداره...اين كار هاي من دست خودم نيست...مورد فشار از نواحي مختلف قرار ميگيرم كه «مجبور» ميشم باشم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1384/9/6 14:49:02
نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: شنبه 5 آذر 1384 00:50
نمایش جزئیات
آفلاین
هي بوقي!(نكته تكيه كلامي:اين امشب افتاده تو دهن من اينقدر تو چت باكس بهم گفتن بوقي )

بابا سدريك(=سام) تو ديگه چرا؟؟
بوقي مگه نگفتيم بس كنين؟

حالا اشكل نداره!
ولي خداييش اينجا جاي انتقاد از بروبچز سايته نه مسنجر و اين حرفا!
من تو مسنجر يه حرفي بهت ميزنم كه نبايد اينجا بگي!
اي بابا!
اعصابم خراب بود ديگه!
چه ميشه كرد!
ازت كه معذرت خواستم!
---------------------------------
اي مديران بوق طلايي!!

بابا ترين ها رو بزارين جون عمه هاتون!(نكته كنكوري:حالا اگر عمه نداشتن چي؟! )
---------------------------------
مدير بوق تر از بوق!
بابا چرا منو از نظارت پيشنهادها و بيا تو جادوگر منتظريم برداشتين؟
بابا كار داشتم!الان ميخواستم اصطلاحات سايت رو به روز كنم!
خيلي بوقين!(نكته مچ گيري:من خودم از نظارت اين دو انجمن استعفاء داده بودم! )
------------------------------------------
بوق بوق بوق!
من از استعفاء دادن خودم استعفاء ميدم!

فعلا!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
شناسه ی جدید: اسکاور
ارسال شده در: جمعه 4 آذر 1384 17:10
نمایش جزئیات
آفلاین
دوستان عزيز این ماجرا بین لرد و دامبلدور از نظر خودشون حل شدست !
پس شما بهش دامن نزنید ! من با هردوشون صحبت کردم و مشکلی ندارن و کاملا با هم رفیق هستن ! پس شماها الکی بینشون بحث نندازيد که مجبور میشن جواب بدن و باز شاید دوباره مشکلی پیش بیاد !
این قضیه رو تموم کنید ! نظر ندید که کی مقصر بوده و کی اشتباه کرده !
سرژ عزيز هم من هنوز اعتقاد دارم اگر میتونه برگرده اما میگه نمیتونه !
این داستان رو خودشون تموم کردن شمام تموم کنید ! الکی داستان و شایعه نسازيد .
بحث رو عوض کنید خواهشا !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

وزیر مردمی اورجینال اسبق

تک درختم سوخت ، پس بذار جنگل بسوزه
ارسال شده در: جمعه 4 آذر 1384 16:59
نمایش جزئیات
آفلاین
خب اول بگم كه واقعا از اخطاراتون ترسيدم اگه جرات داري من رو معلق كن تا بهت بگم(شوخي بود)
ببينيد همونطور كه همه ميدونن و خودمم ميدونم سرژ يكي از بهترين رولنويسهاي سايته يا بهتره بگم بهترين رول نويسه فعاله سايته,خيلي از بچه ها زحمت ميكشن و تلاش ميكنن و واقعا هم پستهاشون قشنگه ولي خب سرژ سبك خاص خودشو داره كه همين اون رو كمي بالاتر از بقيه قرار ميده,به نظر من تنها دو نفر توي سايت سبك خاص خودشون رو دارن يكي سرژه و يكي هم حميده كه حميد فعاليتش نصف فعاليت سرژ هم نيست,حالا بگذريم.
-----------------------------------------------------------------------------------

خب اول از همه از اين پيرمرد گله دارم كه واقعا آدمه نمك نشناسي هستي توي مسنجر بهت گفتم قضيه چيه بهم ميگي خفه شو؟دمت گرم اين بود جواب اونهمه رفاقت و دوستي اين بود جواب اون همه راهنمايي و مسايلي كه خودت ميدوني؟واقعا ازت توقع نداشتم,من هنوزم دوستيم با تو حفظه ولي بدون يه چيزي رو هميشه بايد تو ذهنم داشته باشم كه هيچ وقت به كسي بيشتر از ظرفيتش رو نده كه نتيجش اين ميشه در هر حال موفق باشي.
-------------------------------------------------------------------------------------

دوم اينكه من نميدونم قضيه رفتن سرژ تا چه حد جديه ولي از شناختي كه ازش دارم ميدونم كه اولا نميره اگرم بره مياد,دير و زودشو نميدونم ولي ميدونم كه مياد,اگرم نياد اينقدر مخشو ميخورن كه بياد,من خودم سرژ رو خيلي دوست دارم تا حالا دو سه بار پشت سرش غيبت كردم كه اميدوارم منو ببخشه ولي خب ديگه مطمينم كه همه پشت سره هم غيبت ميكنن و زيرآب ميزنن,ولي خدا شاهده من تا حالا جلوي مديرا از سرژ بد نگفتم و همونطور كه در بالا هم گفتم سرژ الان يكي از بهترين هاست(دقت كنيد منظورم الانه كه هيچكدوم از مديرا و اعضاي توپ قديمي پست نميزنن)در ضمن بيايد رتبه ي (بهترين رو خراب نكنيم,مثلا من هيچ وقت خودمو در اين رتبه قرار نميدم.در كل اين بود حرفاي من از همه ي دوستاني كه اگه احيانا فكر كردن من منظورم اينه كه رولهاشون خوب نيست معذرت ميخوام و بدونين كه من دوست دارم كه فقط سطح سايت بالا بره و تا حالا دو سه نفر كه ازم كمك خواستن با تمام وجود بهشون كمك كردم,ببخشيد اگه زيادي حرف زدم,قربونه همتون سدريك ديگوري=سام وايز
خب حالا هركي ادامه بده توي انجمنهاي منم معلق ميشه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=medium][color=0000FF]غم و اندوه را مي ستايم زيرا همواره همراه من بوده ?
ارسال شده در: جمعه 4 آذر 1384 16:18
نمایش جزئیات
آفلاین
نگا كنين دستي دستي بين دو دوست رو تفرقه افكني كردين

هر كسي ادامه بده در اين مورد از انجمن هاي منم معلق ميشه...

ولدمورت يا سرژ يا السامور فرق نداره

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: جمعه 4 آذر 1384 16:08
نمایش جزئیات
آفلاین
تذكر!
بعد از توافقات صورت گرفته بين دامبلدور و ولدمورت!!!از اين لحظه به بعد اگر كسي در اين مورد صحبت كنه تويه تمام انجمن هاي زير دست من و سرژ تانكيان!! معلق ميشه!

دومبول!

ويرايش:
ناظر بزن همه ي اينا رو پاك كن مگر نه تو هم معلق ميشي! (نكته فني!:ناظراي اينجا مديراي انجمن سايتن!....واي مامان!....عجب غلطي كردما! )

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
شناسه ی جدید: اسکاور