مسخره بازی در اوردی ؟؟ همه بچه ها رو زير پات له کردی با این حرفی که زدی ! با گفتن این کلمه که من به اجبار برگشتم در واقع همه رو نادیده گرفتی !! مثلا میخوای کلاس بذاری که من خودم برنگشتم و به زور منو برگردوندن ؟؟ ! باز اگه میگفتی که به خاطر بچه ها برگشتی یه چیزی ! میگفتیم به خاطر اونا برگشته ! به زور برت گردوندن
من اهل دروغ و دو رويي نيستم...وقتي به زور برگشتم نميتونم بگم به خاطر بچه ها
در ضمن.از بيشتر بچه ها تا اونجاي كه تو توانم بود تو مسنجر قدر داني كردم...حالا من به دليل بي دقتيم شمارو نميشناسم...!
در ضمن.هيچ دليل نبود كه بيام تو اين تاپيك بگم بچه ها ممنون از پستاتون!
من يه بار هم گفتم!برداشت هاي بچه گانه خودتون از جرياني رو با يقين و اطمينان در جمع پيان نكنيد
نقل قول:
میشه بگی کی این کارو کرده ؟
نه
نقل قول:
پس فردام که گند بزنی خدای نکرده میخوای بگی من خودم برنگشته بودم ، منو به زور برگردوندن ! اینم میشه بهانت
مرسي از لطفت
نقل قول:
این جوری میخوای هوادار جمع کنی؟
با غرور ميتونم بگم كه من هوادارامو دارم...!
نقل قول:
از اینکه برگشتی ناراحت نیستم اما از این ناراحتم که من یکی دلم به حالت سوخت و تو این جوری مارو نادیده گرفتی
من متاسفم كه دلت به حال من سوخت...!
نقل قول:
مشکل کنکورت در عرض سه روز رفع شد ها
من جاي گفتم مشكلم كنكوره؟اگر كمي به خودت زحمت ميدادي و چشمت رو باز تر ميكردي و پستهاي قبلي من رو ميخوندي توش حتي برنامه كنكور خودمو گفتم و هيچ مشكلي هم ندارم...!
نقل قول:
من از اینکه مارو نادیده میگیری ناراحتم
من كي باشم كه شمارو ناديده بگيرم؟
نقل قول:
يه نكته كنكوري و جالب..فقط نخندين...من فعلا «مجبور» هستم بمونم...!پس فعلا لرد عوض نميشه و همچنين جنگ رو ادامه ميديم...!البته چون اينبار وقتم بيشتره با انگيزه بيشتر جنگ رو سروسامون ميدم
منم فكر نميكنم كه اينجا جاي رول بازي كردن باشه!تو اگر در رفتار من در اينجا رولي ديد بگو..نمونشم بالا نقل قول كردم...ولدمورت ميگه نكته كنكوري؟
نقل قول:
با آّلبوس دعوا کردن
بيل ويزلي جان...اين مشكل شماست وقتي من و ميلاد داريم تو مسنجر قربون صدقه هم ميريم شما ميرين دو به هم زني ميكنين...!
نقل قول:
این ناز و اداها به لرد نمیاد
ناز ادا؟واقعا؟اينجوري ميبيني؟
به سيموس پيشنهاد دادم كه چشمش رو باز تر كنه...به تو پيشنهاد ميدم كه ديدت رو وسيع تر كني...!
خب..در آخر بگم كه من خودم بعد از اينكه بايد برميگشتم ميدونستم كه اين حرفها هم زده ميشه(ولي نه تا اين حد)
تشكر ميكنم از بيل و سيموس عزيز كه توجه كردند به من...!
اگر به كسي توهين شد(كه اگر افكار خاله زنكي رو از خودتون دور كنيد ميبينيد كه نشد) توي پستم ببخشيد...!
و يك نكته آخر:اين مجبوريتي كه گفتم نصفش به منافع خودم در سايت بر ميگرده و نصفش آستكبار...!من به زور برگردونده شدم ولي به زور فعاليت نميكنم...پس اگر فعاليت كنم خالصانه هست...!
قضيه اينقدر جدي هست كه اگر خورشيد را در دست راستم،ماه را در دست چپم بگذارند از اين سايت نميتونم برم...!
و نكته رول پلينگي:در پناه نشان سياه متحد شويد...!
تازه پست آوريل رو ديدم...مرسي از پساخ درستي كه دادي
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

)