جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

6 کاربر(ها) آنلاین هستند (4 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
6
مهمانان
0
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  73 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  187 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  207 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  302 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  205 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: گفتگو با ناظر فروم هری پاتر به زبان فارسی (مجوز زدن تاپیک رو از اینجا بگیرید)
به نام خدا
آیا من میتونیم یه تاپیک در مورد مطالب زیر باز کنم؟
به نام خدا
توی کتاب ششم فصل 28
فصل بعد از کشته شدن دامبلدور رو اگه نگاه کنید می بینید نوشته(تقریبا" خط 6-7 اول فصل):به محض اینکه آنها در چارچوب در ناپدید شدند هری احساس کرد که می تواند دوباره حرکت کند.به کلمه ی احساس کرد توجه کنید. احساس کردن یک واقعیتیه که بدون واسطه دریافت میشه.مثلا" وقتی شما می ترسین یا شاد هستین اگه حتی حواستون به یک جای دیگه باشه می دونین شادین و هیچ زمانی طول نمیکشه تا بفهمین شادین بدون واسطه دریافتش می کنن. اینجا هم هری بعد از چند دقیقه که از مردن دامبلدور گذشته تازه دوباره احساس حرکت میکنه.
پس می تونیم بگیم توی اون زمان دامبلدور زنده بوده(این قسمت که گفتم بعد از مرگ دامبلدرو بوده.دامبلدور میمیره.اسنیپ و بقیه مرگخوارها از در خارج می شن بعد تازه هری میتونه حرکت کنه)

و دیگه اینکه تنها آواداکداوارا نیست که نورش سبز رنگه اگه همین فصل رو نگاه کنین می بینین که هری به دنبال مرگ خوارها میره بعد گریبک خودش رو از بقیه جدامیکنه میاد که به هری حمله کنههری نمیتونه به موقع چوبدستیشو بلند کنه و به زمین میفته و گری بک هم میاد گلوشو پاره کنه بعد یه نفرین یه نفر میفرسته با نور سبز رنگ (البته فکر می کنم خودتون نگاه کنین شاید یه چیز دیگه بوده)به اسم پتریفیکیوس توتالوس.که فکر میکنم به گری بک می خوره و می افته روی زمین.

بعد وقتی هری بالای جنازه ی دامبلدور میره نویسنده مینویسه: چشم های دامبلدور بسته بود.اما با توجه به وضعیتی که دست ها و پاهاش داشت انگار خوابیده بود
دیگه خودتون درباره ی زنده بودنش قضاوت کنین.

اینجا فروم هری پاتر به زبان فارسیه ! یه بار دیگه هم اشاره کرده بودم و گفته بودم که اینجا جای بحث راجع به ترجمه های متعدد و این جور چیزهاست و نه موضوعات مبهم ... می تونی به فروم اصلی مراجعه کنی که فکر هم نمی کنم اونجا بهت مجوز بدن ! ... اسنیپ

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سوِروس اسنیپ در 1384/11/24 16:29:51
Re: گفتگو با ناظر فروم هری پاتر به زبان فارسی (مجوز زدن تاپیک رو از اینجا بگیرید)
ارسال شده در: جمعه 21 بهمن 1384 09:26
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام جیمز من رو سر ترجمه ی گروهی سال بعد صدا کنین lordnet5020@yahoo.com یه میل بهم بزنین در ضمن برای این که ترجمه ی گروهی مشکل نخوره یه پیش نهاد دارم اونم اینه کهقبل از ترجمه ی اصلی چند تا ترجمه انجام بدین تا کسایی که واقعا می تونن معلوم بشن و کار رو شروع کنین نقش من رو هم ویراستار بزارین همین رو می خاستم بهت بگم خدانگهدار ***پروفسور وکتور***
ویرایش ناظر: خوب ترجمه‌ی گروهی سال بعد رو که خودشون اعلام می‌کنن هر کی خواست میاد دیگه. اما این پیشنهادتون در مورد انجام دادن چند تا ترجمه، راستش قبلاً ما تجربه‌ی چنین کارایی رو داشتیم. در واقع خود من یک بار چنین پیشنهادی رو دادم. اولش خوب بود. ولی بعدش دیگه کسی پیشو نگرفت. حالا شما هم اگه بخواید مختارید، ولی بعدش کسی پیشو نگرفت نگید نگفتید!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط جیمز پاتر در 1384/11/22 0:32:55
مرگ خواری از دوستان صمیمی آلبوس دامبلدور
شاید عضو w.t بشم (عمرن عضو w.t بشم)
معلم ریاضیات جادویی بودم و خواهم بود
،،،،،،،
ارسال شده در: دوشنبه 7 آذر 1384 19:09
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام من ميخواستم يه عنوان بزنم در مورد مغازه جادوي ويزلي و نقش وسايلي كه انها توليد ميكنند مثل پودر فرار فوري و از اين قبيل در كتاب 7 و كمك انها به هري و يه تاپيك ديگه در مورد دريكو مالفوي كه در كتاب 7 به هري كمك ميكنه يا نه همون طور كه خودتون ميدونين تمام تلاش دامبلدور اين بود كه دريكو مرتكب قتل نشود كه نشدو ديديم حتي پشيمان نيز شده بود خواهش مي كنم جواب بدين(و همين طور يه تاپيك در مورد نقش پتي گرو در كتاب 7 )

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ویرایش ناظر: هیچ‌کدوم ربطی به این فروم نداشتن!!! در مورد نقش پتی‌گرو در کتاب هفتم هم توی تالار اسرار بگرد اگه تاپیکش نبود اون جا بزن. ناظرش خودمم و مجوز می‌دم بهت. بقیه‌شم نمی‌دونم به کدوم فروم مربوطه! چون خیلی عجیب غریب بود!!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط جیمز پاتر در 1384/9/8 0:33:09
چه كسي خواهد ديد مردنم را بي تو
گاه مي انديشم خبر مرگ مرا با ت
ارسال شده در: دوشنبه 7 آذر 1384 18:28
نمایش جزئیات
آفلاین
منظورم این بود که نظر اعضا رو در مورد پایان قصه های سرزمین اشباح بدونیم.

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ویرایش ناظر: نه من منظورم این بود که در مورد کتاب قصه‌های سرزمین اشباح توضیح بدی!
اگه یکی از فن‌فیکشن‌های هری پاتریه که خوب بزن. لامشکل!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط جیمز پاتر در 1384/9/8 0:28:15
تا لحظه مرگ هری پاتریست خواهم ماند!!
ارسال شده در: یکشنبه 6 آذر 1384 14:46
نمایش جزئیات
آفلاین
می خوام یه تایپیک بزنم درمورد این که منظور دامبلدور از لطمه دیدن از جانب دورسلی ها چی بود درحالی که اونا خیلی خوب باهاش رفتار کرده بودن.
درضمن یه تایپیک دیگه هم می خوام بزنم برای بحث راجع به پایان کتاب قصه های سرزمین اشباح و نظر بقیه درموردش.

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ویرایش ناظر: خوب تاپیک اول که به تالار اصلی مربوط می‌شه و مجوزشو از اونجا بخواید. تاپیک دوم رو هم کمی بیشتر درموردش توضیح بدید متوحه بشم چیه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط جیمز پاتر در 1384/9/6 16:28:09
ویرایش شده توسط جیمز پاتر در 1384/9/6 16:30:55
تا لحظه مرگ هری پاتریست خواهم ماند!!
ارسال شده در: یکشنبه 6 آذر 1384 09:57
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام من می تونم انجمن ها ی جنجالی درست کنم واز شما می خواهم که این اجازه رو به من بدهید.من توانسته بودم که پیش بینی کنم که اسنیپ شاهزاده است از توی کتاب 5 وبدون خوندن کتاب 6.شناسه ی کاربری اسنیپ شاهزاده رو هم گرفتم که پسوردش گم شد.من هنوز هم حدس های خوبی دارم من می توانم بگویم ر.اب.ریگوس نیست وکس دیگری است که من می دانم کیست.یا مثلا شما هیچ وقت فکر کرده اید که چرا بلاتریکس در نبرد هاگوارتز نبود.؟؟؟؟من اجازه تایپک زدن رو می خواهم.من بحث می کنم در مورد هری پاتر.به من اعتمادکنید.

ویرایش ناظر: کلیه‌ی تاپیک‌های مورد نظر شما توی تالار اسرار هستند. توی اونها پست بزنید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط جیمز پاتر در 1384/9/6 13:58:56
ارسال شده در: شنبه 5 آذر 1384 18:58
نمایش جزئیات
آفلاین
salam
man mikham age beshe ye topic bezanam ke har ki ke az harry ya daniel badesh miad elatesh ro toosh benevise
mamnoon misham

ترجمه : سلام من می خوام اگه بشه یه تاپیک بزنم که هر کی که از هری یا دنیل بدش میاد علتش رو توش بنویسه ... ممنون می شم ( فارسی را پاس بداریم !)

اگر به عنوان این فروم توجه داشته باشی ... می بینی عنوان این فروم « هری پاتر به زبان فارسی » است . به نظرت این فروم جای همچین تاپیکی یه ؟ ... پس جواز داده نمی شه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سوِروس اسنیپ در 1384/9/5 20:23:50
زنده باد لرد سیاه تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: شنبه 5 آذر 1384 16:02
نمایش جزئیات
آفلاین
خواهش می‌کنم. خوب اگه همیشه با یه آی پی مشخص پست بزنن به این که دو آی دی و یه نفر باشن مشکوک می‌شیم. ولی اگه کسی که آی پیش فرق می‌کرده قبلا ولی الان اومده با ای پی یه نفر دیگه پست زده نه مشکلی پیش نمیاره. می‌تونه پست بزنه. ضمنا فوقش اینه که میاد توضیح می‌ده حل می‌شه دیگه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: شنبه 5 آذر 1384 02:27
نمایش جزئیات
آفلاین
جیمز پاتر مرسی که اعتراف کردی. من یه ذره اخلاقم تنده میدونم. ما معذرتتو قبول کردیم و ما هم معذرت میخوایم.
یه سوال دارم،مثلا اگه یه اکیپ از دوستامون اینجا بودن و خواستیم انلاین بشیم و مثلا علی گفت که اونم میخواد با ای دیش یه چیزی بگه بگم نه؟ چون شما فکر میکنین سه تا شدن پس حتما یکیشون دوتا ای دی داره؟؟ خودت بگو من چیکار کنم؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در عرصه هری پاتر اول ویدا اسلامیه آخر هم ویدا اسلامیه!!
ارسال شده در: جمعه 4 آذر 1384 22:03
نمایش جزئیات
آفلاین
با عرض معذرت باید بگویم این روش مچ گیریتون خیلی مسخره است. فقط بخاطر اینکه ناچار به استفاده مشترک از یک رایانه هستیم و در یک شب هردو در یک زمان بیدار بودیم و نظر دادیم اخطار گرفتیم و محکوم شدیم. چطور برای ناظران داشتن دو یا چند شناسه رواست؟ از زمانی که عضو این سایت شده ام به چند کار بر که با اسامی مختلف ظاهر شده و با یک لحن مشترک نظر میدهند مشکوک شده ام اما فکر کردم شاید این رسم سایت شماست و یا به دلیل کمبود نفرات ناچار به اینکار شده اید اما در انتها خود را با این دلیل قانع کردم که بدون شک خیلی ها همچون ما دلیل مشخص و مشترکی دارند.
به شما واگذار میکنم. خود قاضی خود باشید.
(در پایان برای نفع خودتان پیشنهادی دارم: قبل از اتهام تمام جوانب و احتمالات را در نظر بگیرید. بسیار نا پسند است که همانند کسانیکه در کرات دیگر زندگی کرده و از شرایط مردم عادی بیخبرند رفتار کنید. اگر آی پی های مشترک دیگری یافتید بجز مورد من و نوربرت چنداحتمال دیگر هم قابل تأمل میباشند: رایانه های عمومی مثلا اینترنت کافه یا کتابخانه ویا حتی محل کار اشخاص! در قضاوت و اتهام صبوری کنید.)

ویرایش ناظر: هوم. راستش من ندیدم ناظری دوتا آی دی داشته باشه. کار کلیه‌ی ناظران زیر نظر مدیرانه و آی دی جدید خواستن بسازن با نظر مدیران انجام می‌شه که فکر نمی‌کنم الان کسی از ناظران دوتا آی دی داشته باشن.

اما در مورد اینکه خواهر و برادر باشید اگه این طوره من از شما معذرت می‌خوام اگر اتهامی وارد شد. منتها چنین چیزی چون خیلی نادره، در بیشتر مواقع دو شناسه‌ای بودن طرف درست از آب درمیاد. اینیم که می‌گم سابقه داشته. پس خیلیم دور از ذهن و یه طرفه قضاوت کردن نبوده، منتهی چون این موردشو در نظر نگرفته بودم از شما معذرت می‌خوام. اون ویرایش توی تاپیک رو هم بر می‌دارم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط جیمز پاتر در 1384/9/4 23:36:42
برقرار و پایدار باشید!