جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

17 کاربر(ها) آنلاین هستند (11 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
13 مهمانان 4 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

آخرین گروه‌بندی‌ها

آیا ولدرمورت به اسنیپ اعتماد داره؟

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: ایا ولدرمورت به اسنیپ اعتماد داره؟
ارسال شده در: یکشنبه 20 آذر 1384 09:04
نمایش جزئیات
آفلاین
ببینید مالفوی هنوز یه بچه است و نمی دونه که لرد سیاه امکان نداره به کسی اعتماد کنه بنابراین حرف مالفوی در مورد اعتماد لرد بی معنیه
تنها کسی که لرد بهش اعتماد داره خودشه نه هیچکس دیگه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تا ابد خیر بر شر و روشنایی بر تاریکی پیروز است
زنده باد اعضای محفل
ارسال شده در: شنبه 19 آذر 1384 20:40
نمایش جزئیات
آفلاین
در پی اعتراض برخی از پاسخ دهندگان به این که چرا پست ما پاک میشه باید بگم پست شما به 3 دلیل پاک مییشه !
1 - بعضی فقط می گن « بله » تنها بله و خیر دلیل قانع کننده ای نیست ، باید پست ها با منتطق و نگرش زده بشه مثل پست 6 همین تاپیک.
2 - پستی که کوتاه و بدون تامل زده شده باشه که اصطلاحا بهش می گن یک خطی . که در قوانین فروم هم به چشم می خوره .
3 - پست بی ربط ... یعنی پستی که کلا به این موضوع ربط نداشته باشه ؛
- به عنوان مثال :
نقل قول:
اسنیپ خیلی باحاله ! دوستش دارم !

اگه پستی جزو این سه نوع پست باشه پاک می شه
--
هیچ دوست نداشتم قوانین این فروم رو توی این تاپیک مطرح کنم ، اما امیدوارم نظر اون عده ای که به من پی ام زدن و دلیل پاک شدن پستشون رو توی این تاپیک خواستم رو جلب کرده باشم .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
شک نکن!
ارسال شده در: شنبه 19 آذر 1384 20:13
نمایش جزئیات
آفلاین
معلومه تا حالا که داشته الانم بیشتر شده مگه ندیدید موقعه مهمونیه اسلاگهرن مالفوی بهش میگفت که تو میخوای کاره منو بکنی تا وفادار ترین یاره ارباب بشی ولی من اجازه نمیدم و.... از این حرفا البته زیاد یادم نیست ولی خوب تا حالا که وسش داشته (به عنوانه یه مرگخوار)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
زنده باد جی.کی.رولینگ
ارسال شده در: شنبه 19 آذر 1384 13:13
نمایش جزئیات
آفلاین
voldemort ke kollan be kasi etemad nadare vali in dambeldor ashegh bood ke be esnipe na mard etemad kard
az hame bahal tar khode esnipe hamin behtare

! فارسی را پاس بداریم !
والدمورت که کلا به کسی اعتماد نداره ولی این دامبلدور عاشق بود که به اسنیپ نامرد اعتماد کرد از همه بهتر اسنیپه همین بهتره

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سوِروس اسنیپ در 1384/9/19 20:13:11
GOD BE WITH YOU
ارسال شده در: پنجشنبه 17 آذر 1384 00:37
نمایش جزئیات
آفلاین
خب ولدمورت تا قبل از این در مورد اسنیپ دو دل بود اما حالا که اسنیپ(طبق دستور دامبل)به ظاهر دامبل کشته اعتماد ولدمورت و مرگخوارانش نسبت به اسنیپ بالا رفته

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دامبلدر تا وقتی مردم یادش باشن زندس و نمرده!

زنده باد دامبلدور
زنده باد گریفی?
ارسال شده در: پنجشنبه 17 آذر 1384 00:33
نمایش جزئیات
آفلاین
من فکر نمی کنم لرد ولدمورت در طول زندگیش، حتی یکبار هم به کسی اعتماد کرده باشه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 16 آذر 1384 23:47
نمایش جزئیات
آفلاین
خب همونطور که دوستان گفتن ولدمورت تا به امروز هیچگاه اعتماد نکرده و اگر اعتماد کرده باشه شاید ظاهری بوده تنها برای اینکه اعتماد اونارو جلب کنه نشون داده اعتماد داره
ولدمورت هیچگاه به چیزی دل نبسته و تنها چیزی که به اون دل بسته جونشه! پس اعتماد هم که نوعی از دلبستنه نه خود دلبستن در وجود ولدمورت نیست و هیچگاه دل نمی بنده

یک مورد دیگه اینکه ولدمورت تا جایی که بتونه سعی می کنه اشتباه نکنه و فکر نکنم با اعتماد به اسنیپ دوباره اشتباه کنه اون هیچگاه اعتماد نمی کنه همچین حسی تو وجودش نیست به قول یکی از دوستان ممکنه در آخر اسنیپ رو برای منافع خودش بکشه از ولدمورت هیچ چیز بعید نیست مخصوصا در مورد کشتن

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دلبستگي من به جادوگران و اعضاش بيشتر از اون چیزی که فکرشو میکنید
ارسال شده در: چهارشنبه 16 آذر 1384 23:07
نمایش جزئیات
آفلاین
اینو فراموش نکنید لرد سیاه هم می تونه اشتباه کنه و اعتماد به اسنیپ می تونه خطای دومش باشه اون که کامل نیست

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عشق واژه ایست از جنس نور
که با دستی از جنس نور
بر صفحه ای از جنس نور
نوشته می شود
جبران خلیل جبران

خیلی دوست دارم دراکو :bigkiss:
ارسال شده در: چهارشنبه 16 آذر 1384 19:32
نمایش جزئیات
آفلاین
خیر چون اسنیپ هم ذهن قوی داره و میتونه ذهنشو ببنده اون به دامبلدور خیانت کرد پس به لرد هم میتونه خیانت کاره

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
زندگی چیست
ثانیه در پس ثانیه ای دیگر
پس چنان زندگی کن که گویی تا ابد ز
ارسال شده در: چهارشنبه 16 آذر 1384 16:10
نمایش جزئیات
آفلاین
من ميگم نميشه اسم اين رو اعتماد گذاشت.من فكر مي كنم كه ولدمورت مي دونه كه مرگخوارانش به خاطر ترسي كه از اون دارن بهش خيانت نمي كنن. به اسنيپ هم نمي شه گفت كه اعتماد داره اون فقط مطمئنه كه اسنيپ به خاطر ترس بهش خيانت نمي كنه و در ضمن به خاطر كاري هايي كه كرده مي شه گفت كه بهش مطمئنه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!