جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

19 کاربر(ها) آنلاین هستند (9 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
13
مهمانان
6
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  60 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  172 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  188 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  291 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  196 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: مجله شايعه سازي!
ارسال شده در: جمعه 23 دی 1384 20:47
نمایش جزئیات
آفلاین
ویلیام ادوارد مریخ را هم خرید.

ویلیام ادوارد جادوگر مولتی میلیارد جهان سیاره ی مریخ را هم به جمع کلکسیون خریدهای بزرگش اضافه کرد.

طی قردادی دیشب ویلیام ادوارد سیاره مریخ را در مریخ به ارزش 900000000 میلیارد گالیون از آدم فضایی های ساکن مریخ برای مدت 200 سال خرید....
آدم فضایی ها تا 200 سال آینده مریخ را به مقصد اورانوس ترک گفتند و در اورانوس سکونت گزیدند.

مصاحبه ای که با ویلیام ادوارد شد می خوانیم:

خبرنگار: آقای ادوارد....چرا مریخ رو خریدید....

ادوارد: همینجوری.....برای قشنگی....

خبرنگار: واقعا.....؟؟؟؟؟!!!!

ادوارد: نه بابا شوخی کردم....من مریخ رو خریدم تا یک کره ی خاکی اختصاصی برای جادوگرها باشه....

خبرنگار: به...به...چه قدر خیر خواه...

ادوارد: ما اینیم دیگه....

حالا مقامات وی را مرور می کنیم:

ثروتمندترین انسان......
ثروتمندترین جادوگر...
رئیس کره زمین.........
رئیس کل اینترنت.......
وب مستر گیم اسپات
وب مستر گوگل
وب مستر یاهو
وب مستر پرشین بلاگ
وب مستر جادوگران
و حالا هم رئیس سیاره مریخ

--------------------------------------------------------------------
فرستنده: مایک لوری

خبر ارسالی توسط مجله شایعه سازی تائید و توسط پیام امروز تکذیب شد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[img]http://www.filelodge.com/files/room24/643657/ImageUTYU.GIF[/im
ارسال شده در: پنجشنبه 22 دی 1384 23:01
نمایش جزئیات
آفلاین
وب مستر ساحره حق مسلم ماست!!

به گزارش خبر نگار ما كه نخواست نامش فاش شود فهميدم كه

ساحره گان سايت در يك اقدام بي سابقه دست به شورش زدند!

به گزارش خبرنگار ما افراد جادوگر سعي در برقراري نظم كردندولي

شخصي مجهول الشناسه آن ها را با دو عدد چكش كمري مورد هدف قرار داد و نگزاشت كه نظم برقرار شود!

در اين بين ساحره گان فرياد مي كردند كه انرزي هستي.. ببخشيد

وب مستر ساحره حق مسلم ماست!و عبارت .................
بر زيان جاري ساختند!!

در اين بين 17 نفر جادوگر تركيدند كه سازمان اداس مسئوليت انان

را به عهده گرفت!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 22 دی 1384 11:49
نمایش جزئیات
آفلاین
مهتاب جيگر به همراه عله پاتر در يكي از خيابانهاي مشكوك هاگزميد ديده شد!!!!

طي بيانيه خبرنگار ما كه به تازگي از بخش روانپريشي سنت مانگو مرخص شده است يك نفر معلوم الحال به نام عله پاتر به همراه يك عدد دختر معلوم الحال به نام مهتاب جيگر ديده شده است.
عله پاتر با توجه به تدافندهاي امنيتي جادوگر بزرگ زمان آلبوس دامبلدور معروف به ريشو از سوراخي مشكوك به ساخت گيليدالله كبير موفق به فرار و رسيدن سره قرار ميشود.طبق گفته ي خبرنگار ما محل قرار آنها خياباني به نام جردن واقع در شمال هاگزميد بوده است.

حال گزارش خبرنگار بخش خبري مجله را با هم ميخوانيم:

خبرنگار:سلام آقا ببخشيد شما عله پاتر هستيد؟
عله پاتر:نه آقا چي ميگي توهم زدي من قلي پاترم پسرعموي عله پاتر.
خبرنگار:خب باشه,آقاي عله پاتر هدف شما از اين كار ناشايست چي بود؟
عله پاتر:بابا به ريش مرلين قسم من قلي پاترم نه عله پاتر.
خبرنگار:برا من فرقي نميكنه پاتر پاتره,شما جوابگو نباشي پس كي جوابگو باشه؟
عله پاتر:آقا برو بزار به كار و زندگيمون برسيم.

و اينچنين بود كه فرد مشكوك خود را قلي پاتر معرفي كرد ولي زخم بالاي صورتش او را بسيار تابلو كرد.

خبرنگار:سلام خانم شما مهتاب جيگر هستيد؟
مهتاب جيگر:شطرنجي كنيد...نه آقا مهتاب جيگر كيه؟من مهتاب قلوه ام.
خبرنگار:واي oh my god شما چه قد جيگري... asl ميدي؟

و اينگونه بود كه خبرنگار ما پس از اصابت ضربه ي كيف آن خانم معلوم الحال دوباره راهي بخش روانپريشي بيمارستان سنت مانگو شد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=medium][color=0000FF]غم و اندوه را مي ستايم زيرا همواره همراه من بوده ?
ارسال شده در: پنجشنبه 22 دی 1384 06:47
نمایش جزئیات
آفلاین
دامبلدور:در جام جهاني كوييديچ در روي صندلي بلغارستان
دامبلدور ديشب اعلام(چرا همش ديشب؟ خب نميدونم) كرد به دليل چشم و هم چشمي چون ولدمورت مربي تيم كوييديچ ايرلند شده من هم مربي تيم كوييديچ بلغارستان ميشم دليل ديگه اي هم نداره
ما پرسيديم چرا بلغارستان؟
_چون ميدونم هر دو تا تيم به فينال ميرسن و ميخوام دوباره و اين بار توي زمين مسابقه جنگ راه بندازم

-------------------------------
خبر توسط اين مجله تاييد و ي توسط پيم امروز تكذيب شده!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

ارسال شده در: یکشنبه 18 دی 1384 20:04
نمایش جزئیات
آفلاین
ترور پرفسور کوئیرل.

پرفسور کوئیرل شهردار هاگزمید و یکی از اساتید عالی رتبه مدرسه علوم فنون جادوگری هاگوارتز دیشب توسط عده ای افراد ناشناس در مقابل درب خانه اش در هاگزمید ترور شد و بعد از دقایقی در سنت مانگو دار فانی را وداع گفت.

کارآگاه وزارت آقایان پادمور و مدآی مسئولیت این پرونده را به طور مشترک بر عهده گرفتند...

نظرات و صحبت های این دو مامور را می خوانیم:

مدآی: به نظر من این عملیات ترور کار کسی نیست جز شخصی نا مشخص....

پادمور: کار ولدمورت و دورو بریاشه....

این دو کارآگاه ابراز امیدواری کردند که کمتر از 9000 ساعت آینده مظنونین را پیدا می کنند...

مراسم تدفین آن مرحوم نامرد در 10 ژانویه ساعت 11 صبح در قبرستان(بهشت مردگان) هاگزمید به خاک سپرده خواهد شد....

روحش شاد

فرستنده: مایک لوری
------------------------------------------
خبر ارسالی توسط شایعه سازی تائید و توسط پیام امروز تکذیب شد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[img]http://www.filelodge.com/files/room24/643657/ImageUTYU.GIF[/im
ارسال شده در: چهارشنبه 7 دی 1384 14:01
نمایش جزئیات
آفلاین
ولدمورت مربی جدید تیم ملی کوییدیچ ایرلند

بالاخره بعد از باختهای پیاپی و متوالی تیم کوییدیچ ایرلند مسئولین در اقدامی بی سابقه مارکوس اریکسون مربی کهنه کار این تیم را اخراج و به پرداخت سه جاروی آذرخش جریمه کردند و در اقدام بسیار عجیبی لرد ولدموت قاتل پر سابقه جامعه جادوگری را مربیه تیم ایرلند کردند
یکی از مسئولین در مصاحبه با خبرنگار ما اینچنین گفت : در حال حاضر تیم ما در وضعیت بسیار بدی قرار داره و ما پس از مذاکرات لازم دیدیم که اریکسون رو از سمت خودش بر کنار کنیم و شخصی رو روی کار بیاریم که اراده قوی داشته باشه و بسیار پرجذبه و قدرتمند باشه
خبرنگار : منظور شما از قدرتمند چیست ؟
_ خب راستش ما با انتخاب مربیه جدید از تیمهای دیگه این انتظار رو داریم که خودشون ترک زمین کنند میدونید که منظورم چیه

ولدمورت دیشب از خانه ریدل ها عازم کشور زیبای ایرلند شده و از شنبه تمرینات خودش رو آغاز میکنه او در مصاحبه ای با خبرنگاران ما این چنین پاسخ داده :
من از سمت پیشین خودم کنار گیری کردم میدونید برای چی ؟ برای اینکه من یک طرفدار متعصب هستم من نمیتونم شاهد باخت تیمم باشم من اومدم که با همکاریه اعضای تیمم جام جهانی کوییدیچ رو فتح کنیم و هیچ چیزی هم مانع ما نمیشه از این به بعد هم به من نیمیگد لرد لدمورت
خبرنگاران : پس چی شمارو صدا بزنیم قربان ؟
ولدمورت : لرد سوباسا

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 7 دی 1384 13:30
نمایش جزئیات
آفلاین
نارسیا بلک توسط لرد سیاه ربوده شد

بر طبق آخرین اخبار رسیده از مجله سفسطه باز این بار هم لرد سیاه قربانی دیگری را برای رسیدن به اهداف شوم خود ربوده است.به گفته خبرنگاران واحد مرکزی خبر نارسیا بلک همسر لوسیوس مالفوی چندی قبل توسط سیاه ترین جادوگر قرن دزدیده و تا کنون خبری از وی بدست نیامده است.
نارسیا بلک چندی قبل در قصر مالفوی توسط عده ای از کاراگاهان وزارت بشدت مجروح شده و عده ای گمان میکنند آن افراد مرگخواران لرد بوده باشند که بقصد خراب کردن وزارت خود را بشکل عده ای کاراگاه در آورده و وارد قصر خاندان مالفوی شده اند.
در آخرین خبری که چند دقیقه پیش بدستمان رسید عده ای بر این عقیده اند که لرد بخاطر اعتراضش مبنی بر برکناریش از مقام لردیت دست به چنین کاری زده است .لوسسیوس مالفوی در طی یک عمل انتحاری برای مایع کردن لرد خود را جانشین لرد سیاه خوانده و از تمامی جادوگران درخواست کرده که از این پس او را لرد بخوانند و لرد سابق میتواند خود را لوسیوس مالفوی همسر نارسیا بخواند و با اینکار ربودن همسر خودش متنفی شده و از نظر آسلام و منکرات وی هیچ جرمی محسوب نشده.
عده ای ساحره ها و جادوگران این عمل لوسیوس را کاری ناجوانمردانه خواندند و با پلاکهادهایی که برویش عناوین مختلفی مانند ما لرد میخوایم نه مالفوی در جلوی قصر مالفوی تجمع کرده و باعث صلب آشایش همه شده اند.باشد که این خبر فقط شایعه ای بیش نباشد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: سه‌شنبه 6 دی 1384 15:23
نمایش جزئیات
آفلاین
تصمیم کبری+دامبلدور
به گزارش خبر گزاری خانم همسایه(ه) دامبلدور پس از 9999 خواستگاری از کبری خانم بالاخره جواب بله رو گرفت.
مارگاریتا:راست میگی؟
خانم ه :آره جون تو.
مارگاریتا:ای ول پس عروسیه رو افتادیم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 6 دی 1384 15:06
نمایش جزئیات
آفلاین
به خاطر دير چاپ شدن اين مطلب از شما پوزش ميخواهيم!!!!!
وب مستر جديد!
به گزارش خبرنگار مجله شايعه سازي در پي يك حركت انتحاري ويليام ادوارد به عنوان وب مستر جديد سايت معرفي شد!
ديروز در جمعي از مديران اين تصميم اتخاذ شد كه به علت پولهايي كه ويليام ادوارد دارد او را به عنوان وب مستر جديد معرفي كنن!
در همين مقوله خبرنگار ما چند مصاحبه انجام داده كه به ديده مبارك شما ميرسانيم!
------------------------------------
خبرنگار:سلام آقاي ادوارد!تبريك ميگيم!شما به عنوان وب مستر جديد سايت انتخاب شدين.الان چه حسي دارين؟؟
ادوارد:من احساس ميكنم هنوز جا دارم.يعني ميتونم وب مستر جاهاي بزرگتري بشم.
خبرنگار:مثلا چه جاهاي؟؟
ادوارد:مثلا سايت ماگل نت....زيرآبيوس!!!.....و حتي مايكروسافت!!!
خبرنگار:ميشه در مورد وب مستر شدنتون بيشتر توضيح بدين؟
ادوارد:بله.من اول از همه اومدم و خودمو به عنوان يه عضو تازه وارد معرفي كردم در حالي كه من خيلي حرفه اي تر از اوني بودم كه بقيه فكر ميكردن.ناسلامتي من وب مستر gamespot بودما!بعد من رفتم گروه هافلپاف.اونجا يه ذره چرت و پرت گفتم تا ناظراشو امتحان كنم!بعد رفتم اعلام كردم كه ميخوام سايتو بخرم كه كسي حرفمو باور نكرد.حالا بهشون ميگم آي پي همشون بلاك ميشه
خبرنگار:ولي اين طوري كه ديگه كسي نميمونه.چون هيچ كس به حرفاي شما توجهي نميكرد.
ادوارد:مهم نيست.من ميخوام تعداد پستام بالا بره.براي فرقي نداره!
خبرنگار:بايد يه بار ديگه به شما به خاطر ثبت ركورد در كتابهاي گينس تبريك بگيم.نظرتون در مورد ثبت نام شما در كتاب گينس به خاطر ركورد پست زدن در سايت چيه؟؟
ادوارد:نظري ندارم!!تلاشام به نتيجه رسيد ديگه!
خبرنگار:آيا اين حقيقت داره كه شما با چند شناسه عضو سايت هستيد؟؟
ادوارد:نخير.دوستاي من ميان از كامپيوتر من ميرم تويه نت براي همين آي پيشون يكي ميشه!
خبرنگار:و حرف آخر؟؟
ادوارد:من پدر اين زاخارياس و سرژ تانكيان و كاراگاه ققنوس و ....رو در ميارم كه همه پستامو پاك ميكردن!
خبرنگار:خيلي ممنون از وقتي كه به ما دادين!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

وزیر مردمی اورجینال اسبق

تک درختم سوخت ، پس بذار جنگل بسوزه
ارسال شده در: سه‌شنبه 6 دی 1384 14:57
نمایش جزئیات
آفلاین
هاگوارتز آخرین مخفی گاه بن لادن !!!

دیروز دامبلدور رسما اعلام کرد : ما به بن لادن پناه دادیم . بن لادن تا زمانی که بخواد میتونه در هاگوارتز بمونه و بوش هم هیچ کاره ای نیست !!!!

این مصاحبه در حالی صورت گرفته که چندی پیش عده ای از دانش آموزان و اساتید هاگوارتز در مصاحبه با روزنامه پیام امروز اظهار داشتند که بن لادن را در هاگوارتز دیده اند

سبیل تریلانی : من تو اتاقم بودم داشتم فال میگرفتم که یکدفعه دیدم تصویر درون گویم داره حرکت میکنه من جلو رفتم و آروم توی آن را نگاه کردم میدونید چی رو دیدم ؟ بن لادن رو دیدم که داره با دامبلدور حرف میزنه

آلشیا اسپینت : من و کتی داشتیم از راهرو رد میشدیم یکدفعه دیدیم بن لادن از جلومون گذشت ولی وقتی برگشتیم که با دقت بیشتری نگاه کنیم دیدیم راهرو خالیه !!!!

هری پاتر : من داشتم به نقشه غارتگرم نگاه میکردم یکدفعه چشمم به نقطه ای افتاد که زیر آن نوشته بود بن لادن

اسنیپ : من از همون اولشم میدونستم بن لادن توی قصره میدونید که من ذهن جوی ماهری هستم نگرانیه من از اینه که نکنه دامبلدور میخواد درس دفاع در برابر جادوی سیاه رو به بن لادن بده!!!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!