« موضوع جدید! »
در با شتاب باز شد و دامبلدور خوشحال وارد خانه شد!
_موفق شدم....موفق شدم!

همه به سرعت به سوی دامبلدور رفتند تا ببینند چه خبر شده!
_ همه باید قواتونو جمع کنید و بهترین غذا رو درست کنید! همه جا باید مرتب و تمیز باشه... همچنین باید یادتون باشه که پرده مادر سیریوس رو هم بکشید...خیلی صدای قشنگی نداره ، آبرو می بره!
در همان زمان :
_من آبرو می برم؟ من صدام قشنگ نیست؟ وای...هوار..بیایید ببینید این پیرمرده خرفت اومده خونمو صاحب شده بی احترامی هم به من می کنه! جیـــــــــــــــــــــغ!

و سینیسترا دوید تا پرده را بکشد!
چند دقیقه بعد...
_خب پرفسور نگفتید چی شده؟
دامبلدور بادی به قب قب انداخت و گفت :
_یعنی شما هنوز متوجه نشدید؟ من مدیر فعلی مدرسه رو برای شام ، آخرین همین هفته دعوت کردم!
ملت محفلی : پرفسور کوییرل ؟؟؟

دامبلدور :
_بله..من به سختی تونستم یه وقت بگیرم..باید به بهترین نحو پذیرایی بشن!

لیلی :
_اما پرفسور !
_اما و اگر و آخه نداره...سریع تر زود باشید...ما فقط سه روز وقت داریم! اول فکر کنید ببینید چه غذایی مناسبه!
_دینگ....دینگ....دینگ!
کریچر قابلامه به دست :
_غذا حاضره!
ملت : روش جدید اعلام خوردن غذائه! عجب...این کریچر هم پیشرفت می کنه...!

سر میز غذا :
_غذا به نظرم قورمه سبزی باشه خوشمزست!
_نخیر ، اصلا کلاس نداره! پلو سفید با گوشت به همراه سبزی پلو ما ماهی!
_مگه عروسیه؟ نخیر...فسنجون با مرغ!
دامبلدور عصبانی :
_بســـــــــه! بزارید یه غذای درست و حسابی از گلومون بره پایین! بعد هرچقدر خواستید بزنید تو سر و کله هم دیگه!
کیلومتر ها آن سو تر! این سو نه آن سو!
_این بهترین فرصته! تازه به کوییرل هم می تونیم حالی کنیم خیانت و مدیر مدرسه شدن یعنی چی! :bat:
_هوووم...فکر بدی هم نیست!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
این موضوع جدید هست! خب داستان شاید کوتاه باشه ولی به نظرم جالبه...این ماجرا یه ذره هم برداشته شده از سایته! ولی برای تنوع بد نیست!
خب مرگ خوار ها متوجه موضوع شدن چون اونا آنتن زیاد دارن و برای همین می خوان از این فرصت استفاده کرده و پرفسور کوییرل رو بدزدن تا یک نفر رو در قالب اون بفرستن برای جاسوسی تو محفل! البته آخرین پست دارن همگی در کنار هم شام می خورن!در واقع مرگ خوارا موفق نمی شن!
اما برای اینکه از اسم تاپیک ها خارج نشیم بهتره یه همچین اتفاقی مثل قسمت " سر میز غذا " پست من توی پستاتون باشه! زیاد کشش ندید و سعی کنید روی موضوع کار کنید!
سوژه تا حدودی نوآوری حساب میشد و خوب بود.
تکه های طنز خوبی توش به چشم میخورد. این که سوژه رو به نام تاپیک مرتبط کردی خودش یه نکته مثبته برای این پست. پستت تا حدودی به بلندی نزدیک شده بود.
اشکال خاصی نداشت فقط همونطور که سارای عزیزم گفت اعضا سعی کنن تا حد امکان پستهاشون رو مربوط به تاپیک بنویسن