با عرض سلام
من واقعا از حرکت بارون خون آلود دوست عزیزم گله دارم چرا که در همین تاپیک به بنده تهمت زده شده و جواب من هم در این تاپیک باید زده میشد مگر پست بیل ویزلی که مثلا مدیره ربطی به این تاپیک داشت ؟ آیا تهمت زدن به اعضای سایت و حتی مدیر بسیار خوب و فعالی مانند اسکاور در این تاپیک جایزه ؟ آیا جای اینگونه پست ها در این تاپیکه ؟ اگر پست ایشون ربط داشته جوابیه به این پست هم مربوط به همین تاپیک هست و اگر جوابیه من به این تاپیک ربط نداشته پس پست بیل ویزلی هم کاملا بی ربط به این تاپیک بوده من هم در ابتدای پست خودم این موضوع رو اعلام کردم حالا اگر خواستین پست منو به نحوه برخورد منتقل کنید تا لا اقل مدیر مربوطه یا همون بیل ویزلی جواب مربوطه رو ارئه بدن
من واقعا از برخورد نا عادلانه با افراد ناراحتم مخصوصا هیچ وقت توقع نداشتم که برخورد بارون با این مسئله اینطوری باشه امیدوارم لااقل پست منو منتقل کنن به نحوه ی برخورد تا لااقل جبران بشه
بينز جان خوب خودت توي نحوه ي برخورد پست رو بزن ما چي جوري تك پست رو انتقال بديم آخه
تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
[[chat]] گفتوگو با مدیران، انتقاد، پیشنهاد و...
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
2 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
آخرین ورود: شنبه 19 بهمن 1392 11:50
از: هاگوارتز..تالار اسلیترین
پستها:
901

پست بینز توسط من پاک شد
دلیلشم این بود که به این تاپیک ربطی نداشت
در ضمن نمیخوام دعوای بینز عزیزم و بیل عزیزم....ادامه پیدا کنه و به سایت کشیده بشه
شما با هم مشکل دارید با هم صحبت نکنید و تحویل نگیرید همو
----------------
نقل قول:
آرشام جان ادم باید جنبه شوخی ر وداشته باشه
مشخصه که کریچر با لحن طنز صحبت کرده
اگر جنبه اینجور صحبت کردن رو نداری رک بگو تا از این به بعد کاملا جدی برخورد کنیم
---------------
در مورد ماجرای گیلدی:
بنده از همه پرس و جو کردم و کسی خبر نداشت کار کی بوده....صحبتهایم را بعدا به صورت شخصی خواهم گفت
دلیلشم این بود که به این تاپیک ربطی نداشت
در ضمن نمیخوام دعوای بینز عزیزم و بیل عزیزم....ادامه پیدا کنه و به سایت کشیده بشه
شما با هم مشکل دارید با هم صحبت نکنید و تحویل نگیرید همو
----------------
نقل قول:
دوست ندارم از برخی جملات لحن توهین امیز رو بیرون بکشم برای همین در همین حالت مونده ام....همچنان منتظرم
البته دنبال گنج کشتن در یک تالار،با کندن زمین و ...همراهه و نشون میده مدیران ما بسیار خاکی و مردمی هستند!
آرشام جان ادم باید جنبه شوخی ر وداشته باشه
مشخصه که کریچر با لحن طنز صحبت کرده
اگر جنبه اینجور صحبت کردن رو نداری رک بگو تا از این به بعد کاملا جدی برخورد کنیم
---------------
در مورد ماجرای گیلدی:
بنده از همه پرس و جو کردم و کسی خبر نداشت کار کی بوده....صحبتهایم را بعدا به صورت شخصی خواهم گفت
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
کرام اسبق!
قدرت منتقل شد!
قدرت منتقل شد!
جزئیات کاربر

با سلام خدمت مدیران مردمی!
یه سولی خیلی وقته که فکر من رو مشغول کرده،سوالش هیچ ربطی به سایت نداره و اصلا جاش اینجا نیست....منم برای اون سوال نیومدم اینجا....
یه مشکلی دارم و به نحوی دارم مغایر با قوانین فعالیت میکنم....در حال حاضر دو تا شناسه دارم......با یکیش نمیخوام فعالیت کنم و با دیگری میخوام فعالیت کنم......
معرفی شخصیت کردم ولی نادیده گرفته شد
لینک معرفی شخصیت من
و در تاپیک هیچ جوابی به معرفی شخصیت داده نشد...
تنها جمله ای در چت باکس، پاسخ به این پست بود(رسمی ترین مکان برای پاسخ به کاربران!)
نقل قول:
دوست ندارم از برخی جملات لحن توهین امیز رو بیرون بکشم برای همین در همین حالت مونده ام....همچنان منتظرم
البته دنبال گنج کشتن در یک تالار،با کندن زمین و ...همراهه و نشون میده مدیران ما بسیار خاکی و مردمی هستند!
دليلي نداره هر كي خوشي زد زير دلش بياد يك شناسه بسازه و گروهش رو تغيير بديم تغيير گروه در زمان فعاليت مدرسه هاگوارتز با حساسيت بيشتري انجام ميشه همچين تا وقتي كه قانون جديد ايفاي نقش صورت نگيره كلاديگه تغيير گروه نداريم . اون حرفم وقتي به شما زدم كه گفتي دارم ديوونه ميشم وگرنه من قصد توهين نداشتم .
یه سولی خیلی وقته که فکر من رو مشغول کرده،سوالش هیچ ربطی به سایت نداره و اصلا جاش اینجا نیست....منم برای اون سوال نیومدم اینجا....
یه مشکلی دارم و به نحوی دارم مغایر با قوانین فعالیت میکنم....در حال حاضر دو تا شناسه دارم......با یکیش نمیخوام فعالیت کنم و با دیگری میخوام فعالیت کنم......
معرفی شخصیت کردم ولی نادیده گرفته شد
لینک معرفی شخصیت من
و در تاپیک هیچ جوابی به معرفی شخصیت داده نشد...
تنها جمله ای در چت باکس، پاسخ به این پست بود(رسمی ترین مکان برای پاسخ به کاربران!)
نقل قول:
کریچر نوشته:
چي شده همه دارن مي يان ريون مشكوكه شما يكم در همين حالت بمون لطفا و ديوانه نشو تا من يكم فكر كنم بببينم اگه گنجي چيزي پيدا شده خودم بردارم
دليلي نداره هر كي خوشي زد زير دلش بياد يك شناسه بسازه و گروهش رو تغيير بديم تغيير گروه در زمان فعاليت مدرسه هاگوارتز با حساسيت بيشتري انجام ميشه همچين تا وقتي كه قانون جديد ايفاي نقش صورت نگيره كلاديگه تغيير گروه نداريم . اون حرفم وقتي به شما زدم كه گفتي دارم ديوونه ميشم وگرنه من قصد توهين نداشتم .
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط کریچر در 1385/11/14 22:09:05
[url=http://www.jadoogaran.org//images/pictures/ketabe-Rael.zip]الوهیم مرا به
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/04/21
آخرین ورود: چهارشنبه 26 خرداد 1395 10:57
از: پریوت درایو - شماره 4
پستها:
3768

نقل قول:
ای باب گیر نده دیگه این به خاطر پلاگین ضعیف منه که لینک ها رو بدون دسترسی در تازه ها نشون میده. فعلا کاریش نمیشه کرد باید به لینک بسنده کنی.
در ضمن چرا من به هری پاتر و سیفون جادویی دسترسی ندارم؟ فقط دسترسی مدیریت دادین بهش که خودتون تنهایی فازشو ببرین؟
ای باب گیر نده دیگه این به خاطر پلاگین ضعیف منه که لینک ها رو بدون دسترسی در تازه ها نشون میده. فعلا کاریش نمیشه کرد باید به لینک بسنده کنی.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
Sunny, yesterday my life was filled with rain.
Sunny, you smiled at me and really eased the pain.
The dark days are gone, and the bright days are here,
My sunny one shines so sincere.
Sunny one so true, i love you.
Sunny, thank you for the sunshine bouquet.
Sunny, thank you for the love you brought my way.
You gave to me your all and all.
Now i feel ten feet tall.
Sunny, thank you for the truth you let me see.
Sunny, thank you for the facts from a to c.
My life was torn like a windblown sand,
And the rock was formed when you held my hand.
Sunny, you smiled at me and really eased the pain.
The dark days are gone, and the bright days are here,
My sunny one shines so sincere.
Sunny, thank you for the sunshine bouquet.
Sunny, thank you for the love you brought my way.
You gave to me your all and all.
Now i feel ten feet tall.
Sunny, thank you for the truth you let me see.
Sunny, thank you for the facts from a to c.
My life was torn like a windblown sand,
And the rock was formed when you held my hand.
جزئیات کاربر

هوم...خب پس حالا که همه خوشحالیم دوباره بی زحمت اخراجم کنید که جفتمون سر حرفمون بمونیم! البته با معذرت خواهی ویژه از بارون...
نکته بهداشتی ای که اینجا به ذهنم می رسه فقط اینه که اگه همون موقع که اخراج نمودید یه پی امی چیزی هم میزدید، احتمالا الان کلی دعای خیر مردم پشت سرتون بود و کار به این که همه مجبور شیم از هم دیگه تشکر کنیم، بعد یه تریپ معذرت خواهی کنیم و دوباره تشکر کنیم و بلیت بزنیم و اینا هم نمی کشید.
بلیت هم الان میزنم!
ویرایش:
خب حالا چون شمایین این دفعه رو میتونین اخراج نکنین دوباره! :همر:
نکته بهداشتی ای که اینجا به ذهنم می رسه فقط اینه که اگه همون موقع که اخراج نمودید یه پی امی چیزی هم میزدید، احتمالا الان کلی دعای خیر مردم پشت سرتون بود و کار به این که همه مجبور شیم از هم دیگه تشکر کنیم، بعد یه تریپ معذرت خواهی کنیم و دوباره تشکر کنیم و بلیت بزنیم و اینا هم نمی کشید.
بلیت هم الان میزنم!
ویرایش:
خب حالا چون شمایین این دفعه رو میتونین اخراج نکنین دوباره! :همر:
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط گیلدروی لاکهارت در 1385/11/14 17:05:24
جزئیات کاربر

نقل قول:
نقل قول:
به گيلدروي لاكهارت:
من شما رو از رول خارج كردم. پيشنهاد هم ميدم كه يه بليت بزني تا كاملا برات شرح بدم كه چرا و چي شده. خوشحال هم هستم كه نوشتي اگر دليلي داشته ترجيح ميدي بدوني تا اينكه به خاطر مدير بودنت برگردي رول.
دليلي هم كه اينجا نميگم چون نميخوام توي اين تاپيك شروع كنم بحث بر سر الفباي اخلاقيات با دو سه نفر از دوستان گرامي كه خودشون رو مصداق بياخلاقي توي سايت ميدونن و تا هر جاي سايت رو ميخواي درست كني فريادشون به اسمون ميره كه گذشته سايت رو دارن ميگيرن و سايت رو زندون كردن و .... همون طوري هم كه لرد گفته همه بحث بر سر حدود هست. منتظر بليت هستم.
به بارون خون آلود:
دستت درد نكنه بارون جون!!!
من ديشب آخر وقت كه داشتم مي رفتم پست گيليدي رو ديدم و همون موقع به پروفسور كوييرل گفتم كه من از رول آوردمش بيرون و فردا ميام جواب ميدم. تا حالا هم آن نشده بودم (طبق روال همه جمعهها) تا جواب رو بدم. هم ميدونستم گيليدي كيه و چي كاره بودم. انتظار داشتم لااقل منتظر ميموندي تا خودم بيام جواب بدم. نه اينكه همه جا بگيد معلوم نيست كي رفته اخراجش كرده و حتما ترسيده كه نگفته و حضرت اسكاور تيم تحقيق تشكيل بده و ....
به اسكاور
منم مي خوام بدونم كي شناسه مالدبر رو باز كرده و همچنين كاملا موافقم تا مثلا بدونم كي شناسه بينز رو كه يه هفته بلاك شده بود بعد از سه روز باز كرد و اونم رفت توي تالار ريون با افتخار اعلام كرد كه بيل ويزلي شناسه من رو بست اما يكي از دوستان گرامي رفت بازش كرد. يا پست حدف شده را بهش گفت برو بزن تا ثابت كنيم سايت دست كيه و باز اون رفت عين اين حرفها رو توي تالار ريون نوشت.
دوست دارم بدونم كي بود كه پسورد پروفسور كوييرل رو عوض ميكرد تا نتوته وارد سايت بشه.
كدوم مدير بود كه شناسه ميساخت كه به همه گروهها دسترسي داشت.
واقعا همون طوري كه نوشتي اين چيزا خيلي خطرناكه و بايد خيلي وقت پيش روشن ميشد.
گيلدروی لاكهارت نوشته:
اصولا خیلی خوشحال میشم که دلیلشو بفهمم...
اگه واقعا کسی با دلیل خاصی این کارو کرده (که اتفاقا خیلی اینجوری به نظر می رسید) ، ترجیح میدم که اخراج بمونم تا این که به خاطر اینکه من مدیر بودم و این جور چیزا دوباره برگردونده بشم.
نقل قول:
بارون خون آلود نوشته:
گیلدی جان
به ایفای نقش برگردوندمت!!! نمیدونم این کار کی بوده و لی احتمالا از تاریخچه سایت جادوگران و شخصیت تو بی اطلاع بوده و پستای تو رو خونده و شپلخت کرده نمیدونسته خود تو یه زمانی مدیر بودی و تنها کسی هستی که تو این سایت میتونی اینجوری بنویسی!!!!
به هر حال اگه فعالیت دوباره کنی که خوشحال میشیم فقط مثل قبل حدود رو رعایت کن!!
به گيلدروي لاكهارت:
من شما رو از رول خارج كردم. پيشنهاد هم ميدم كه يه بليت بزني تا كاملا برات شرح بدم كه چرا و چي شده. خوشحال هم هستم كه نوشتي اگر دليلي داشته ترجيح ميدي بدوني تا اينكه به خاطر مدير بودنت برگردي رول.
دليلي هم كه اينجا نميگم چون نميخوام توي اين تاپيك شروع كنم بحث بر سر الفباي اخلاقيات با دو سه نفر از دوستان گرامي كه خودشون رو مصداق بياخلاقي توي سايت ميدونن و تا هر جاي سايت رو ميخواي درست كني فريادشون به اسمون ميره كه گذشته سايت رو دارن ميگيرن و سايت رو زندون كردن و .... همون طوري هم كه لرد گفته همه بحث بر سر حدود هست. منتظر بليت هستم.
به بارون خون آلود:
دستت درد نكنه بارون جون!!!
من ديشب آخر وقت كه داشتم مي رفتم پست گيليدي رو ديدم و همون موقع به پروفسور كوييرل گفتم كه من از رول آوردمش بيرون و فردا ميام جواب ميدم. تا حالا هم آن نشده بودم (طبق روال همه جمعهها) تا جواب رو بدم. هم ميدونستم گيليدي كيه و چي كاره بودم. انتظار داشتم لااقل منتظر ميموندي تا خودم بيام جواب بدم. نه اينكه همه جا بگيد معلوم نيست كي رفته اخراجش كرده و حتما ترسيده كه نگفته و حضرت اسكاور تيم تحقيق تشكيل بده و ....
به اسكاور
منم مي خوام بدونم كي شناسه مالدبر رو باز كرده و همچنين كاملا موافقم تا مثلا بدونم كي شناسه بينز رو كه يه هفته بلاك شده بود بعد از سه روز باز كرد و اونم رفت توي تالار ريون با افتخار اعلام كرد كه بيل ويزلي شناسه من رو بست اما يكي از دوستان گرامي رفت بازش كرد. يا پست حدف شده را بهش گفت برو بزن تا ثابت كنيم سايت دست كيه و باز اون رفت عين اين حرفها رو توي تالار ريون نوشت.
دوست دارم بدونم كي بود كه پسورد پروفسور كوييرل رو عوض ميكرد تا نتوته وارد سايت بشه.
كدوم مدير بود كه شناسه ميساخت كه به همه گروهها دسترسي داشت.
واقعا همون طوري كه نوشتي اين چيزا خيلي خطرناكه و بايد خيلي وقت پيش روشن ميشد.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بیل ویزلی در 1385/11/14 0:29:22
ویرایش شده توسط بیل ویزلی در 1385/11/14 1:23:09
ویرایش شده توسط بیل ویزلی در 1385/11/14 1:23:09
Soon we must all face the choice
between what is right and what is easy
between what is right and what is easy
جزئیات کاربر

بارون جون، دستت درست... ولی خب خداییش مشکوک بود و هنوزم هست.به خصوص اینکه اون تشکره هم پاک شد. به هر حال حتما یکی یه دلیلی چیزی داشته دیگه. فعلا که همه میگن من نبودم... احتمالا گراوووپ بوده که آی پی چنجر داره و با مچ شدن یوزرنیم با فیلد مربوطه به دست آوردن پسورد آسان می شود. امیدوارم یه روز پرده از این راز برداشته بشه.
و البته اصلا منظورم این نبود که چون من مدیر بودم و من تنها کسی هستم که میتونم بیناموسی بنویسم!!! نباید کسی پست منو پاک کنه و از ایفای نقش اخراجم کنه.
اگه واقعا کسی با دلیل خاصی این کارو کرده (که اتفاقا خیلی اینجوری به نظر می رسید) ، ترجیح میدم که اخراج بمونم تا این که به خاطر اینکه من مدیر بودم و این جور چیزا دوباره برگردونده بشم.
و در پایان چون خیلی خفنم یه پیام بهداشتی هم میدم (به خصوص به پروفسور کوییرل که جدیدا خیلی خشن شده) و اونم اینه که حتی اگه یه عضو کاملا تازه وارد هم یه روزی اومد و پست کولگیت دارچینی زد، به خاطر من، همینجوری با چوب نزنین تو کمرش. یه اخطاری... دست نوازشی... چیزی... شاید بنده خدا یه استعدادی چیزی داشت.
اون چیزی که من وقتی عضو شدم برای محل زندگیم نوشته بودمو مطمئنا اگه الان کسی بنویسه، هم آی دیش منفجر میشه و هم میرین دم در خونش کتکش میزنین. الان هم فکر کنم فقط عله میدونه چی نوشته بودم! :همر: ولی خب عله دست نوازش به سرم کشید و من بچه خوبی شدم. :شکلک عینک آفتابی و خفنیت و اینا: یعنی من اگه در این دوران عضو شده بودم دیگه الان وجود خارجی نداشتم که بخوام تنها کسی باشم که میتونه بیناموسی بنویسه!!!!!
ویرایش:
در ضمن چرا من به هری پاتر و سیفون جادویی دسترسی ندارم؟ فقط دسترسی مدیریت دادین بهش که خودتون تنهایی فازشو ببرین؟ :همر:
ویرایش بعدی:
هوم... اون سه تا علامت تعجب تو امضام چی شدن؟ :همر: علامت تعجباش به جان خودم دارچینی نبود.
و البته اصلا منظورم این نبود که چون من مدیر بودم و من تنها کسی هستم که میتونم بیناموسی بنویسم!!! نباید کسی پست منو پاک کنه و از ایفای نقش اخراجم کنه.
و در پایان چون خیلی خفنم یه پیام بهداشتی هم میدم (به خصوص به پروفسور کوییرل که جدیدا خیلی خشن شده) و اونم اینه که حتی اگه یه عضو کاملا تازه وارد هم یه روزی اومد و پست کولگیت دارچینی زد، به خاطر من، همینجوری با چوب نزنین تو کمرش. یه اخطاری... دست نوازشی... چیزی... شاید بنده خدا یه استعدادی چیزی داشت.
اون چیزی که من وقتی عضو شدم برای محل زندگیم نوشته بودمو مطمئنا اگه الان کسی بنویسه، هم آی دیش منفجر میشه و هم میرین دم در خونش کتکش میزنین. الان هم فکر کنم فقط عله میدونه چی نوشته بودم! :همر: ولی خب عله دست نوازش به سرم کشید و من بچه خوبی شدم. :شکلک عینک آفتابی و خفنیت و اینا: یعنی من اگه در این دوران عضو شده بودم دیگه الان وجود خارجی نداشتم که بخوام تنها کسی باشم که میتونه بیناموسی بنویسه!!!!!
ویرایش:
در ضمن چرا من به هری پاتر و سیفون جادویی دسترسی ندارم؟ فقط دسترسی مدیریت دادین بهش که خودتون تنهایی فازشو ببرین؟ :همر:
ویرایش بعدی:
هوم... اون سه تا علامت تعجب تو امضام چی شدن؟ :همر: علامت تعجباش به جان خودم دارچینی نبود.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط گیلدروی لاکهارت در 1385/11/13 15:09:45
ویرایش شده توسط گیلدروی لاکهارت در 1385/11/13 15:14:09
ویرایش شده توسط گیلدروی لاکهارت در 1385/11/13 15:14:09
سلام
من در حال يك سري تم موبايل با موضوع هري پاتر و سايت جادوگران هستم.
اولين نمونه رو ارسال كردم و به زودي نمونه هاي ديگر رو آماده و ارسال ميكنم.
لطفا تاييد كنيد.
ممنون
دوست عزیز،تاپیک گفتگو با مدیران محل گزارش دادن کارهایی که شما انجام میدید نیستش.خواهشا از این دست پست ها رو نزنین.(اسلیترین،ناظر)
من در حال يك سري تم موبايل با موضوع هري پاتر و سايت جادوگران هستم.
اولين نمونه رو ارسال كردم و به زودي نمونه هاي ديگر رو آماده و ارسال ميكنم.
لطفا تاييد كنيد.
ممنون
دوست عزیز،تاپیک گفتگو با مدیران محل گزارش دادن کارهایی که شما انجام میدید نیستش.خواهشا از این دست پست ها رو نزنین.(اسلیترین،ناظر)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در 1385/11/13 10:17:15
عاقلان دانند...
جزئیات کاربر

چه جوِ باحالی بین مدیران حاکمه...
بیخیال!
من میگم چرا اولین سایت هری پاتری ایران، قیمت کتابها از ناشران مختلف، همراه با عکس کاور و مترجم و نمونه ی فصل و... نداشته باشه؟
من پیشنهاد میدم چند نفری که توی تهران زندگی میکنن پیگیر شن و قیمتها رو ثبت کنن.
بیخیال!
من میگم چرا اولین سایت هری پاتری ایران، قیمت کتابها از ناشران مختلف، همراه با عکس کاور و مترجم و نمونه ی فصل و... نداشته باشه؟
من پیشنهاد میدم چند نفری که توی تهران زندگی میکنن پیگیر شن و قیمتها رو ثبت کنن.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
گراپ امضا دوست نداشت!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج