شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
پاتریشا وینتربورن سوال1: 7 امتیاز(زحمت کشیده بودی دلم نیومد کم بدم بهت.ولی باید بیشتر دقت میکردی) سوال2: 1 امتیاز(هووووم،بابا من خواستم یک سوژه جدید باشه نه همون برای خودم که) سوال3: 3 امتیاز سوال4: 6 امتیاز مجموع:17 امتیاز
استرجس پادمور سوال1: 8 امتیاز(جالب بود.ولی اگر بهت 10 میدادم در حق بلیز نامردی می شد.) سوال2: من ترسوم؟واقعا؟ترسو خودتی. 4 امتیاز سوال3: 3 امتیاز سوال4: 3 امتیاز *به دلیل بی دقتی که در سوال دوم امتیاز رو 10 زده بودی 5 امتیاز از گروهت کم میشه.تا از اینبه بعد حواست جمع باشه. *به دلیل اینکه تنها کسی بودی که عنوان تکلیفت رو درست نوشته بودی 5 امتیاز بهت داده میشه. مجموع:18 امتیاز ============== هافلپاف: هپزیبا اسمیت سوال1: ---- سوال2: 4 امتیاز سوال3: 3 امتیاز سوال4: 3 امتیاز مجموع:10 امتیاز
دنیس سوال1: 6 امتیاز سوال2: 5 امتیاز سوال3: 3 امتیاز سوال4: 4 امتیاز *به دلیل عکس های زیبایت ازت ممنونم.امتیازه جایزه هم داری.4 امتیاز مجموع:22 امتیاز ================= راونکلا: مک بون پشمالو سوال1: 6 امتیاز سوال2: 5 امتیاز سوال3: 5 امتیاز سوال4:---- *در مورد سوال4:واقعا خوشم اومد.جواب ندادی.همه فقط یک جوابی دادن کوتاه و اعصابه منو بهم ریختن ولی تو وقتی دیدی وقت نداری یا نمیتونی بنویسی اصلا ننوشتی.لذت بردم.به عنوان جایزه 8 امتیاز بهت داده میشه. *چون تنها کسی بودی که سوال 3 را کامل گرفتی.5 امتیاز بهت داده میشه. مجموع:29 امتیاز ========= ========= اسلیترین:51 امتیاز گریفیندور:94 امتیاز هافلپاف:46 امتیاز ریونکلا:29 امتیاز
============= ببخشیدا ولی به نظر من باید از استرجس عزیز اینجا امتیاز کم بشه بی دقتی بی دقتیه دیگه.منظورم تو پستیه که امتیاز کم کرده. دلیل:چرا نام استاد رو نگفتید؟همینجوری باید از ایشون امتیاز کم بشه و ... ؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ایگور کارکاروف در 1385/6/5 23:20:10
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !
از وقفه پیش اومده هم پوزش میخوام پ ن : فینیاس نایجلوس اصولا برای اسلیترینه نمیدونم چرا توی راونکلا گذاشتیدش
ویرایش : راستی دیروز یادم رفت بگم . 10 امتیاز از کریچر کم میشه چون که برای دو جلسه یه پست رو ارسال کرده و فکر کرده که من نمیفهمم و دوبار به تکلیفش نمره میدم