شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
در این تاپیک ، پروفسور های هاگوارتز به سوالات و مشکلات دانش آموزان جواب میدهند .
قوانین تاپیک :
1-پست های حاوی توهین ، خارج از موضوع کلاس های هاگوارتز پاک خواهد شد . 2-اگر جواب های استاد ، دانش آموز را قانع نکرد مدیریت مدرسه به مشکل بررسی خواهد کرد .
قوانین مربوط به اساتید رو در تاپیک تابلوی اعلانات بخونید .
پروفسور چانگ عزیز به علت اینکه در پست تدریس آخرتون یه سری کلمات خطرناک برای شرایط سایت استفاده شده ، مجبور شدم که کمی ویرایشش کنم و سوال ششم رو به طور کامل حذف کرده و یک تیکه در مورد سایت های نامناسبی که بسته شدن رو کاملا حذف کنم .
من شخصا از ویرایش کردن پست کسی خوشم نمیاد و به نظرم کار درستی نیست ولی بعضی کارها رو برای سایت باید انجام داد . امیدوارم که شما هم از دفعه بعد بیشتر دقت کنید .
پست الفیاس هم ویرایش شد و جواب سوال ششم پاک شد از پستشون ! بیشتر دقت کنید بچه ها !
چند جا توی نت مدیر بودش ولی براساس قانون کار کشور، تو جامعه بیکار به حساب میومد!
و اینکه به یه چیزی لطفا دقت کنید:
نمره ی سوال ۴، سه هستش، و اینکه اون سه امتیاز باید به همه ی تکلیفات داده شده، اختصاص پیدا کنه، از ۳ گرفته تا صفر.
اون موردی رو که شما بحثش رو میکنید به عنوان بهترین پیشنهاد، نمره ی بهترین پیشنهاد همونطوری که خودتون گفتین، ۴ امتیازه، و بحثش با اون ۳ امتیاز جداست.
اهم اهم مادام بوت موسیو دوج همون طور که گفتم سوال چهار به بهترین پیشنهاد بود که فلور دلاکور و بعد لی لی لونا پاتر پیشنهاد برتر رو دادن من هم چون فلور دلاکور اول گفتن 3 نمره کامل دادم و چون لی لی لونا پاتر بعد اون گفتن دو نمره اون یکی هم چک میکنم میگم
ویرایش :
تری بوت:
اون 9 دادم چون سوال 10 و 11 سوال راجب مشنگ ها نبود
الفیاس دوچ : اون بیکار در جامعه و چند جا مدیر جریانش چی بود ؟ ولی خوب 18 کمه به 19 تغییرش میدم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط چو چانگ در 1391/5/15 14:54:29
فراست بیش از هرچیزی، بزرگترین گنج انسان است که وقتی بر سر نهاده شود، هوش و خرد می آورد ... OnlyRaven