جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
›
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

61 کاربر(ها) آنلاین هستند (44 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
60 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

پیام امروز

نسل بعدی هرى پاترى میشه ؟

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: ایا در سالهای اینده وقتی به سن مثلا 40 سال به بالا برسیم بازم هری پاترو دوست داریم؟
ارسال شده در: پنجشنبه 2 تیر 1384 22:58
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام
اين اولين پست من هستش كه مي فرستم از ديد من
كه الان 25ساله هستم هيچ وقت فراموش نمي كنم
من سربازيم را با هري پاتر گذراندم و هميشه فكر مي كنم
وقتي در 8 9 سالگي تن تن مي خوندم و هنوز هم دنبال
كتاب ها و فيلمش مي گردم امكتن نداره كه هري پاتر
را فراموش كنم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
فقط عمو ولي
Re: ایا در سالهای اینده وقتی به سن مثلا 40 سال به بالا برسیم بازم هری پاترو دوست داریم؟
ارسال شده در: پنجشنبه 2 تیر 1384 20:59
نمایش جزئیات
آفلاین
مسلما فراموشش نميكنيم.اما ممكنه مثل الان فكر و ذهنمون رو مشغول نكنه چون اون موقع دغدغه هاي كافي داريم كه بهشون فكر كنيم .ولي هميشه يادآوريش ميتونه شادمون كنه چون ما رو ياد زماني ميندازه كه ساعتهاي زيادي رو صرف خوندن كتابهاش،ديدن فيلمهاش و نشستن پاي سايتش ميكرديم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
از هيچ انديشه ي تازه اي بدون فهم طرفداري نكنيد.
خودتون با شك و انكار در اون وارد شده و به حقيقت موضوع برسيد.
ارسال شده در: پنجشنبه 2 تیر 1384 14:37
نمایش جزئیات
آفلاین
من فكر مي كنم اون موقع مثل الان بهش توجه و علاقه نداشته باشم ولي چون يكي از خاطرات نوجوانيم محسوب مي شه هميشه دوستش داشته باشم و به عنوان يك خاطره هميشه در دلم نگهش داشته باشم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 2 تیر 1384 13:31
نمایش جزئیات
آفلاین
بعیده که دوستش داشته باشیم...احتمالا فقط در اندازه یک خاطره خوب ازش یاد میکنیم...من که همین الانشم دارم علاقمو به پاتر از دست میدم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 2 تیر 1384 09:21
نمایش جزئیات
آفلاین
اين يك واقعيته كه هرچه قدر انسان بر سنش افزوده ميشه اتفاقات گذشته رو فراموش ميكنه اما هري پاتر يه استثناست و امكان نداره كه از خاطرمو ن فراموش بشه هري پاتر تو خونمونه تو گوشتمونه اگر شما تونستيد يا راضي شديد كه دستتون قطع بشه اونوقت ممكنه هري پاتر از يادمون بره
ما روزها رو به اميد هري پاتر پاشديم و با عشقش زندگي كرديم ما بهترين روز هاي زندگي مونو صرف هري پاتر كرديم الان خود سايت هم تو برنامه ي زنگي مونه تا حالا فكر كردين چند ساعت پاي سايت نشستين تا حالا فكر كردين چند تا اكانت خريدين چقدر پول دادين تا شب و روز تو سايت باشين
در كل به هيچ وجه من الوجوه امكان نداره تا آخرين لحاظات مرگم هري پاتر و خاطراتشو از ذهنم فراموش كنم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چیزی به نام خوشبختی وجود ندارد زیرا که آرزوی تحقق نیافته باعث رنج می شود و تحقق آن هم جز دل زدگی ثمری ندارد ( شوپنهاور )

هرگ?
ارسال شده در: دوشنبه 30 خرداد 1384 15:03
نمایش جزئیات
آفلاین
من اگه 100 سالم هم بشه هري پاتر رو فراموش نميكنم ولي اصلا دلم نميخواد بچم هم به اين تب گرفتار بشه.

لطفا فارسي بنويسين! چو چانگ

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط چو چانگ (WHITE GIRL) در 1384/3/30 20:15:36
The worl is not enough but it is such a perfect plce to start
and if you are strong enough together we can take the world apart
ارسال شده در: سه‌شنبه 3 خرداد 1384 13:29
نمایش جزئیات
آفلاین
هووووم فک می کنم من قبلا توی این تاپیک پست زدم ولی چون انصافا سوال جالبی هستش.... آدم به یه سنی که می رسه عقایدش عوض میشه به عنوان مثال من خودم نارنیا رو خیلی دوست داشتم وقتی 5 سال پیش خوندم! الان به شدت به نظرم بچه گونه اومد دوباره که خوندم... ولی خوب باید دید روحیات آدما چطوره... هر رده سنی علایق خاص خودش رو داره... توی یه سنی آدم دنبال فانتزیه یه سنی جنایی یه سنی رومانتیک! ولی من نهایت تلاشم رو می کنم که 400 سالم هم بشه بازم داستان فانتزی بخونم! از این نظر اصلا دلم نمی خواد بزرگ بشم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
!ASLAMIOUS Baby!
ارسال شده در: دوشنبه 2 خرداد 1384 15:08
نمایش جزئیات
آفلاین
مطمينا نه غير ممكنه خاطره ي به اين شيريني باك بشه .(البته به شرطي كه ارزشش كم نشه) اميدوارم اكه قراره وقتي بزرك شديم هري باترو يادمون بره بهتره بزرك نشيم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
جلد هفتم کتابهای هری پاتر:"هری پاتر و چهل دزد بغداد."
هوم ...
فرد كاملا درست ميگه ؛ مگه شما داستان شنگول و منگول رو از ياد بردين ؟ بابا داريد بيش از حد بزرگش مي كنيد ! تو وقتي هري پاترو شونزده بار خوندي مگه امكان داره از يادت بره !؟ از يادت كه نميره ولي وقتي بزرگ شدي به ريش خودت ميخندي كه مگه اين كتاب چي بوده كه 16 بار خوندمش !!! اين كتاب كه صرفا ماله بچه ها نيست، خود رولينگ بارها گفته كه وقتي داشتم اين كتاب رو مينوشتم اصلا به اين فكر نميكردم كه دارم يه داستان براي بچه ها مينويسم و اين داستان داستاني نيست كه صرفا براي بچه ها نوشته شده باشه .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ایا در سالهای اینده وقتی به سن مثلا 40 سال به بالا برسیم بازم هری پاترو دوست داریم؟
ارسال شده در: پنجشنبه 29 اردیبهشت 1384 23:42
نمایش جزئیات
آفلاین
بد سئوالی پرسیدی من هزار دفعه اینو از خودم پرسیدم
نمی دونم چی بگم اما می گم که تمام سعیمو می کنم که اینطور نشه
این کتاب قسمتی ازمنه پس اگر فراموش شه من هم خودمو فراموش کردم
اگر بعدها متوجه بشم که این دوران رو فراموش کردم ودوباره یادم بیاد حتما از صبح تا شب گریه می کنم
بقیه: بچه ننه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هنگام سپیده دم خروس سحری ،دانی که چرا همی کند نوحه گری ؟
یعنی نمودند در آینه صبح ،کز عمر شبی گذشت و تو بی خبری

نصب جادوگران روی آیفون

1. در Safari دکمه «اشتراک‌گذاری» (Share) را بزن.
  2. گزینه «Add to Home Screen» (افزودن به صفحه اصلی) را انتخاب کن.
  3. روی «Add» بزن. آیکن جادوگران به صفحه اصلی اضافه می‌شود.