شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
هر طور استاد صلاح ميدونند. شناسه ي ايشون بسته شده، به هر حال، گفتم براي ريونكلاو امتياز 2 بهتر از هيچي هست! 32 تقسيم بر 3 ميشه 10 و خورده اي! بنابراين، هر طور مايل هستيد .
ببخشید، اشتباه از من بود. دلیل امتیاز ندادن به ایشون، انجام ندادن تکلیف بود. من گفته بودم خوابتونو تعریف کنید و یک پیشکوئی هم توش باشه. تکلیف ایشون ربطی به تکلیف نداشت.باز اگه خودش میتونه یکم اطلاعات در مورد تکلیفش بده، من امتیازشو بهش میدم.
ممنون
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
تا زمانی که عشق دوستان هست، مونتی هرگز فراموش نخواهد شد!!
بابا اين ريپر خواب شبش به هم خورده بس كه دم دفتر توجيهات كشيك مي كشيده يه وقت اين پرسي بيناموسي نكنه
من رول نخواستم؛ تكاليف همه غير رول هستن. 12 نمره هم خيلي عادلانه است؛ سوال هم اگه توجه كرده باشي دو قسمته؛ قسمت اول كه 4 امتياز داره براي تعريف سكته و 8 نمره ي ديگه براي هشت مورديه كه گفتم بگيد. اگه بيشتر هم توجه كرده باشي، من گفتم مورد، نگفتم رول...در حد چيزي كه بشه اسم مورد روش گذاشت، نه اينكه براي هر كدوم با رول توضيح بدي.
حالا اينكه دوس داري خيلي موارد رو باز كني و اينا، كلا فقط انگشتاي نازنين خودتو درد مياره عمه و ريپر هم يه كم راضي نيست و كلا بقيه شو راضيه
من هم نميدونستم بايد جوابگو باشم، وگرنه زودتر از زيارت برميگشتيم اگه پخ ميزدي شايد بهتر بود، چون من وقتي ميام توي سايت، شايد كلاس و دفتر توجيهاتو نگاه نكنم و ندونم كه مخاطب كسي هستم.
به دلیل ناک اوت شدن بازرس های ریون خودم میام اینجا.
به بلاتریکس لسترنج : اگر ممکنه امتیاز پست ترورس رو لحاظ کنید چون ایشون در هنگام ارسال تکلیف در ایفای نقش بودن. مثل این مورد میمونه که یکی تو گروه هافلپاف میاد و شرکت میکنه بعدش میره گریفیندور ولی امتیاز اون تکلیف به گروه هافلپاف تعلق میگیره.
لذا از شما و پرسی میخوام که با استناد به این موضوع امتیاز ترورس رو بدید.
پرسی : درسته ، ترورس زمانی که اون پست رو زده در ایفای نقش و راونکلاو بوده ، لطفا بلاتریکس عزیز ، امتیاز ترورس رو لحاظ کنید . ممنون
طبق ِ خواسته و اخطار هاي داده شده، لازم ديدم به اطلاع ِ دانش آموزان برسانم ؛ تمامي ِ پست ها در كلاس ِ تقلبات ِ سياه، امتياز دهي ميشوند. اما به علت ِ اينكه از قبل اطلاع داده نشده بود، امتيازات رو از 35 ميزنم. (ولي از 30 حساب ميشه. مثلا" اگه كسي ميشه 25 ، 5 امتياز ِتشويقي ميگيره و ميشه 30. پس اصلا" نگران نباشيد! )
البته، اين مورد امتياز دهي فقط در مورد ِ مورگانا لي فاي ، هستيا جونز و پيوز صدق ميكنه. بقيه بدون ِ 5 امتياز ِ اضافي پستشون امتياز دهي ميشه.