درباره جمله هم ... ببین ممکنه یک فصل 100 تا جمله جذاب از نظرت داشته باشه ، یک فصل 5 تا هم نداشته باشه ، این اختیارش با خودت هست ، که چقدر و چه جمله هایی پیدا کنی . بعدا توسط من بررسی میشه و اگر مشکلی بود رفع میشه .
سلام چه فکر خوبی خیلی کار جالبیه و باعث میشه جملات قشنگ فراموش نشه اگه میشه منم میخوام شرکت کنم و فصل های 33 و 34 و 35 رو انتخاب میکنم راستی ممکنه بگی چند تا جمله رو از هر فصل میشه نوشت؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط گراهام پریچارد در 1386/10/26 19:12:16 ویرایش شده توسط گراهام پریچارد در 1386/10/26 19:16:30
این تاپیک مجددا باز شد ، تا این بار جملات جذاب کتاب 7 هری پاتر ، پیدا بشه ! جملاتی که پیدا میشه یا در بلاک جملات جذاب صفحه اول سایت قرار میگیره و یا بصورت مقاله ارسال میشه تا منبع خوبی باشه برای اونهایی که طرفدار این جملات هستند .
نحوه این کار به این صورت هست که پستی میزنید و فصولی رو که مایلید از کتاب هفت انتخاب میکنید ( سه فصل رو میتونید انتخاب کنید ، هر فصلی که مایل باشید ) ؛ بعد جملات جالب و جذابی که در اون فصولی که انتخاب کردید رو پیدا کرده و با ذکر نام فصل ، صفحه ، فرد گوینده جمله و مترجم کتابی که ازش استفاده کردید رو ذکر میکنید .
به این صورت ، مثال میزنم :
خودم شخصا باید برم سراغ این پسره ، در تمام مواردی که به هری پاتر مربوط می شده ، اشتباه های زیادی صورت گرفته . بعضی از اونا اشتباه خودم بوده ؛ زنده بودن پاتر بیشتر به دلیل خطاهای من بوده نه موفقیت های اون ! ( لرد ولدمورت ، فصل اول / اوج گیری لرد سیاه ، صفحه 17 ، ترجمه ویدا اسلامیه )
دقیقا به این صورت ، توجه کنید که جمله هایی که جذابیتی دارند رو باید پیدا کنید و برای آشنایی با این جملات میتونید ، جمله ای که من پیدا کردم و بالا نوشتم رو ببینید و یا برای آشنایی بیشتر از جملاتی که در صفحات قبل این تاپیک معرفی شدند استفاده کنید .
هر کسی ، فصولی رو که انتخاب کرده باید در طول 10 روز بعد از زمان درخواست شراکتش در این کار تحویل بده ، به این دلیل وقت زیاد داده شده تا ، به امتحانات و دروس اعضا لطمه ای وارد نشه . البته تعداد جمله ها زیاد نیست و وقت زیادی نمیگیره .
پس ؛ درخواست شرکت در این کار بدید و فصل های مورد نظرتون رو ( 3 فصل ) معرفی کنید و شروع به جستجوی جملات کنید و زمانی که پیدا کردید ، با رعایت موارد بالا در همین تاپیک ارسالشون کنید .
بزودی لیستی از فصول کتاب هفت تهیه میشه و اسامی افرادی که برای فصل ها درخواست دادن مقابل فصول انتخابیشون در لیست اضافه میشه .
* من هم در این کار شرکت میکنم و فصول 1 و 2 و 3 کتاب هفت رو برای جستجوی کلمات انتخاب میکنم .
این تاپیک فعلا قفل میشه تا تکلیفش مشخص بشه.اون عده ای که نامشون اینجاست لطف کنن جملات رو نگه دارن تا بعدا از طریق پیام شخصی برای ارسال بهشون اطلاع بدم.موفق باشید
خب ببخشید یه کم وظیفمو دیر انجام دادم.خدمت کوییرل عزیز
فصل 22= 1-تو داری برای چیزی که فقط شاهدش بودی خودتو سرزنش میکنی.(سیریوس بلک.جلد دوم.صفحه 250.خط 3) 2-نوشدارویی که مود تایید یک شفادهنده شایسته قرار نگیرد,نیش دارویی بیش نیست.(پستر بیمارستان سنت مانگو.جلد دوم.صفحه 255.خط 10)
3-پاتون که به زمین برسه دیگه در امن و امانید.(تانکس.جلد دوم.صفحه 314.خط 16)
4-ذهن کتاب نیست که کسی بخواد اونو باز کنه یا تفریحی ورق بزنه.افکار در داخل سرما حک نشدن که هر مهاجمی بتونه اونا رو بخونه و دنبال کنه.ذهن دارای لایههای متعدد و پیچیدست...(اسنیپ.جلد دوم.صفحه 319.خط 20)
5-در جادو زمان و مسافت اهمیت زیادی دارند.(اسنیپ.جلد دوم.صفحه 320.خط 11)
7-اگر با مغزت منو پس بزنی دیگه لازم نیست به چوبدستی متوسل بشی.(اسنیپ.جلد دوم.صفحه 325.خط 14)
8-اون احمقهایی که قلبشون کف دستشونه و نمیتونن احساساتشونو کنترل کنن,اونایی که در احساسات غمانگیزشون غوطه می خورند و اجازه میدن دیگران به این راحتی به خشمشون بیارن...بعبارت دیگه ادمای ضعیف...در مقابل قدرت ولدمورت دوام امیارن!(اسنیپ.جلد دوم.صفحه 327.خط 2)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آناکین مونتاگ در 1385/3/29 16:49:43