هاپ هاپ!بوووومب!
هاپ هاپ هاپ!بوووومب!
(عكس هاي بازيكنان كوييديچ پشت سر هم از روي صفحه حركت ميكردن..اسكاور در جستجوي ريش هاي سرژ،فنگ در حال گرفتن اسنيچ و سيريوس در حال رو پايي زدن با كوافل)!
هاااااااا....هااااااا....پ!بوووومب!
-------------
بازيكنان تيم پالمري دياگونز در زمين چمن پانزدهم كوييديچ در حال تمرين بودند.فنگ با صدايي گرفته فرياد ميزد و ايگور براي بار هزارم دنبال اسنيچ ميرفت.
-باب ايگور..تو مهاجمي.كار تو گل زدنه!عجبا!
-هههه..راست ميگيا..يادم نبود.ولي به نظرم هر چي تعداد افرادي كه دنبال اسنيچ ميگردن بيشتر باشه زودتر پيدا ميشه ها.
-
!مثلا تو 1660 گاليونه قيمتت!؟در همين حال شخصي با گام هاي بلند به طرف اونها اومد.ابتدا كسي به وي توجهي نكرد ولي بعد از چند دقيقه همه به زمين اومدن تا ببينن فرد مشكوك براي چه كاري به اونجا اومده!
-سلام!
.استرجس هستم..خبرنگار هستم..خوشحال هستم.ممنون!-به به سلام..حالت خوبه؟ببينم درسته كه خبرنگارا حقوقشون از بازيكنان بيشتره؟

-هممم..فعلا بي خيال!
ساعتها بعد.
استرجس و ايگور در گوشه اي نشسته بودن تا مصاحبه شروع بشه.استرجس خودكار و دوربين رو آماده كرد و شروع كرد تا سوالاتش رو بپرسه.
-اول از همه آقاي كاركاروف..لیگ کوییدیچ رو چگونه میبینید؟ آیا لیگ موفقی خواهد شد؟
-والا پرسي ويزلي سالها پيش يه بار ديگه داوري كرد مسابقات رو كلي ملت اعتراض كردن،حالا نميدونم چه بلايي ميخواد سر ما بياد.برنامه ريزي ها جالب هست ولي اجرا كردنش سخته!اگر ايشون زير آب دامبلدور رو نميزد و دو تايي كار ميكردن درصد موفقيتشون خيلي بالا ميرفت ولي در حال حاضر فكر نكنم اميدي باشه.ايشون اصلا به افكار و صحبت هاي بازيكنان هم گوش نميكنن و آستاكبار رو پيش رو گرفتن و از ايده ها فقط استقبال ويژه اي ميكنن.
-ممنون..داوری رو چطوری پیش بینی میکنید؟
-داوري؟تو سوال قبلي هم گفتم كه پرسي قبلا چجوري داوري ميكرده.در حال حاضر اگر يه داور ديگه اضافه بشه و به پرسي كمك بكنه فكر كنم عادلانه تر بشه،خودش به تنهايي نميتونه موفقيت آميز داوري بكنه.در كل نظر دو نفر خيلي بهتر از يه نفر هست.
-خب..آیا برنامه ی چهارده از نظر شما موفق خواهد شد؟
-من برنامه چهارده رو هر شب نگاه ميكنم
!همم..درسته پخش نشده تا الان..منظورم اينه كه من هر شب چشم انتظارم تا شروع بشه.ايگور سرفه اي ميكنه و ادامه ميده:
-ايده خيلي جالبيه..به نظرم انتقاد از داوري باعث ميشه موفقيت و كيفيت اون رو بالا ببره البته اگر پرسي با اين انتقادات به درستي برخورد بكنه.نظر اعضا و بازيكنان رو دونستن هم خيلي خوبه.كلا نظر افراد بيان ميشه و ديگه همه چي به بحث و دعوا نميكشه.كلا از اين برنامه خيلي راضي هستم و يكي از برنامه هاي موفقيه كه تو اين ليگ شروع به كار كرده..از شما كه اين برنامه رو شروع كرديد ممنونم!
-ما هم از شما ممنونيم كه به سوالات من جواب دادين.بعد ها هم دوباره سراغ شما ميايم.
-منم از شما ممنونم.اميدوارم تماشاگران اين برنامه من رو ببينن و الگو خودشون قرار بدن و بيان ورزش كنن.اعتياد بده ملت..نكشيد!

و اين چنين بود كه استرجس بعد از مصاحبه با يكي از اعضاي تيم پالمري دياگونز به بيرون از زمين رفت.اولين مصاحبه با موفقيت به اتمام رسيده بود.
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج