شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
سلام.امیدوارم ایام به کام باشد. من امیر 19 سال دارم!پیش دانشگاهی ریاضی هستم. عاشق هری/کامپیوتر/کونگ فوتوا/سایتای خبری/روزنامه و... من وقتی 3 راهنمائی بودم با کتابای هری اشنا شدم و به خصوص که امتحانات را هم به بهترین نحو پشت سر گذاشته بودم. البته یک پیشنهاد دوستانه هم به دوستان بکنم من سوم راهنمائی در اواسط امنحانات فهمیدم هری تو ایران امده ولی همانطور که خودم را از خیلی چیزها که واقعا عاشقشان بودم محروم کردم مثل:مجله گل اقا/ کونگ فو توا/روزنامه/رمان و.. از خیر این یکی هم تا اخر امتحانات گذشتم چون به طور قطع اگر من هری را شروع میکردم و میتوانستم ان را در وسط امتحانات زمین بگزارم تبدیل به عجوبه هشتم میشدم.بنابراین به دوستان دانش اموزی که هنوز این شش جلد کتابای هری را نخواندند پیشنهاد میکنم الان که تابستان و بهترین فرصته این امر خطیر را به پایان برسانند تا لطمه ای به درسشان نخورد.اینم حسن ختامی از حافظ: سال و فال و مال و حال و اصل و نسل و تخت و بخت باشدت در شهریاری برفرار و بر دوام سال خرم فال نیکو مال وافر حال خوش اصل ثابت نسل باقی تخت عالی بخت رام.good luck
من نگین هستم 15 سالمه میرم دوم رشته علوم تجربی . عاشق هری پاتر هستم از نوع حادش. از این سایتم خیلی خوشم میاد.از فیلم اولش خوشم اومد به خوصوص بازیگرانش بعد شروع به خوندنش کردم و بعد.... علاقمندی ها : خیلی دوس دارم کتاب بخونم مخصوصا از سیدنی شلدون. فیلم های پر هیجان و ترسناک(مثل جن گیر و کتاب سایه ها) از بازیگرانی که دوست دارم البته از نوع خارجی.ارباب حلقه ها هم دوست دارم.از موسیقی هم خوشم میاد .
عاطفه هستم .13 سالمه(میرم دوم راهنمایی) و ساکن قمم.وقتی 8 سالم بود بابام برام سنگ جادو رو خرید ،اولش خیلی خوشم نیومد اما وقتی تالار اسرار رو خوندم دیوونش شدم.از فیزیکو ،ریاضی و شیمی حالم به هم می خوره ولی زیستو خیلی دوست دارم.از میون کتابام محفل ققنوسو خیلی دوست دارم.بعدشم جام آتش !ولی دارن شان از همه قشنگ تره!
salam.man Davoud hastam yeki az tarafdarane khoobe Harry Potter . man ye rooz raftam ye maghazeye CD forooshy didam film haye Harry Potter ro dare man goftam CD sho begiramo bebinam gereftamo didam ASHEGHESH SHODAM . hanooz ke hanooze daram filmasho mibinam. man taze vared hastam yany emrooz varede in site shodam va az in ke in eftekhar nasibe man shod khodara shokr mikonam. rasty man 13 salame.. omidvaram doostaye khooby baraye ham beshim .felan khodahafez.
---------------------------------------------- دوست عزیز : برای فعالیت در فروم های سایت جادوگران ، حتما باید فارسی تایپ کنید ! فارسی شود .
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط زاخاریاس اسمیت در 1385/5/15 15:41:40
خوب اسم من امیر . من 16 سالمه. من نزدیکه 2 ساله با این سایت هستم. یه روز مامانم برای اینکه دختر خالم توی بیمارستان بود براش کتاب 1 هری پاتر رو خرید بد من یه خوردش رو خوندم و دیووونش شدم. کتاب 3 و 4 از همه بهترن! سانسور ! موفق باشید.و پایدار
چرا لفظه سانسور رو نوشنی ناظر!!!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
:.............................................................. فقط قدرت وجود داره و کسانی که از به دست آوردنش عاجزند... لرد ولدمورت