نام : لرد لاس شغل : ارباب شیطانی صورت : سوراخ و دارای حفره های پر از خون غذای مورد علاقه : خون و گوشت انسان سن : نا معلوم سرگرمی مورد علاقه : پاره کردن انسان ها خدمت گذاران : وین - آرتری بدن : بدون پا - بسیار قوی - پر از خون محل زندگی : جهنم گروه : گریفیندور
این شخصیت تایید نمیشه.از این شخصیتها ببین کدوم رو دوست داری تا تایید کنم: جک اسلوپر :کاندیدای دروازه بانی تیم کویدیچ دموکلز بلبی (مخترع معجون قاتل الذئب….دارنده ی نشان) درک کرس ول (رئیس اداره ی روابط گابلین ها) جیم مک گافین (ماگل-گزارشگر اخبار هواشناسي) جوزف ورانسكي (حمله ي دروغينش در كويديچ معروف است-جستحوگر ايرلندي) بیلی استابس (یکی از بچه ماگل های درون یتیم خانه)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط Lodo bagman در 1385/6/23 15:12:40 ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/6/23 15:56:13
نام : تام مارولو ریدل شهرت : لرد ولدمورت سن : طرفای 60 سال صورت قبلی : خوش تیپ - خیلی خوشگل و ناز صورت جدید : یه چیزی بین مار و کسی که دماغش رو بد عمل کرده و کسی که تازه از خواب بیدار شده ! شغل قبلی : کارمند فروشگاه بورگین و برکز شغل جدید : بهترین و ماهر ترین قاتل دنیا گروه : گریفیندور حیوان خانگی : یک عدد مار و یک باسیلیسک که توسط هری نابود شد !
جان من با این موافقت کنین
این شخصیت گرفته شده در ضمن در اسلیترینه
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/6/23 15:49:33
نام:مرلين نام خانوادگي:مك كينون گروه:احتمالا گريفيندور عضو انجمن محفل ققنوس سن:33 شكل ظاهري:180سانتيمتر قد با هيكل ورزشكاري و صورتي با پوستي كه همه ي انگليسي ها دارند با موهايي بور و چشماني آبي خصوصيات اخلاقي:معمولا آرام و خونسرد هستم اما وقتي عصبي بشم ديگه هيچي جلودارم نيست كه اين حالت معمولا توي نبرد با مرگخواران ميومد سراغم توانايي ها:جزو بهترين جادوگراني بودم كه دردوره ي اوج قدرت ولدمورت بودند و در دفاع در برابر جادوي سياه و تغيير شكل بسيار مهارت داشتم نوع كار در محفل ققنوس: من به دستور دامبلدور بيشتر جزو تيم عملياتي محفل بودم و در درگيريهاي با مرگخواران شركت داشتم البته بعضي وقتا به عنوان محافظ براي مقامات سحروجادو هم كار ميكردم(به دستور دامبلدور) دوستان: با همه ي كساني كه در محفل ققنوس بودند دوست بودم اما با مودي و ابرفورث بيشتر رفيق بودم.البته با دوركاس ميدوز هم صميمي بودم اما ولدمورت خودش اونو كشت و ديگه رفيقي مثل اون پيدا نكردم. سرنوشت: به دست تعداد زيادي از مرگ خواران كه در خانه ي شخصيم بهم حمله كردند كشته شدم. آرزو:اميدوارم در نبرد نهايي بين ولدمورت و حريفش من هم حضور داشته باشم تا بتوانم بر ضد ولدمورت عمل كنم. يك توصيه:تو اين دوره ي پرآشوب بهتره هميشه حواستون به پشت سرتون باشه.اقدامات امنيتي رو در منزلتون هم اجرا كنيد تا مثل من غافلگير نشويد. حرف آخر: همه ي ما انسانيم همينطور ولدمورت هم يك انسانه.تنها تفاوت اون با ما اينه كه اون توانايي جادويي زيادي داره و البته 4تا جان پيچ ديگه.ما هم اگراز تمام توانمان استفاده كنيم ميتوانيم در مقابل او بايستيم حتي اگر كه بميريم ناممان در زمره ي شجاعان باقي خواهد ماند.
این شخصیت گرفته شده.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/6/23 15:47:24
نام : مایلز نام خانوادگی : بلچلی نام کامل : مایلز کاستر بلچلی سن : 18 سال تحصیل : ششم مدرسه : جادوگری هاگوارتز گروه : اسلیترین فرقه : مرگ خوار چوب جارو : آذرخش 70 چوبدستی : 19 سانتیمتر ، موی تک شاخ ، انعطاف ناپذیر قد : 177 رنگ مو : قهوه ای روشن رنگ چشم : قهوه ای تیره علاقه مندیها : دراکو مالفوی سردسته گروهمون و اینکه یه بار توی کوییدچ با چماغ بزنم تو دهنه اون پسره پاتر . پست در تیم کوییدیچ اسلیترین : دروازه بان توضیحات مختصر : فرزند دوم خانواده هستم که یه خواهر بزرگتر از خودم دارم . و عاشق کوییدیچم . پدرم هم زمانی توی وزرات سحر و جادو یکی از افراد هیئت منصفه ی دادگاه جادوگری بود . مادرم هم یکی از فشفه ها است . و عضو اتحاد اسلیترین هستم زیر نظر سر دسته عزیزمون مالفوی .
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
خدا را دوست دارم چون آیدیش همیشه روشنه .
خدا را دوست دارم چون به همه پی ام ها جواب میده . خدا را دوست دا
نام : Lodo bagman شغل قبل : مدافع تیم وسترن وسپز و تیم ملی کوییدیچ انگلستان شغل حال : رییس سازمان بین المللی تفریحات جادویی سن : 40 به بالا قدرت جادویی : خوب شخصیت : شوخ - با حال - دوست داشتنی - اهل شرط بندی - کمی تا قسمتی کلاهبردار در شرط بندی - بدهکار به اجنه - رنگ چشم :آبی روشن هیکل : درشت و عضلانی وضع شکم : برجسته ( وقتی بازیکن کوییدیچ بوده چاق نبوده است ) بینی : کمی کج ( با ضربه ی بازدارنده شکسته بود ) مو : کوتاه و بلوند پوست : سرخ و سفید قیافه ی کلی : مثل یک بچه مدرسه ی غول پیکر راه رفتن : مثل اینکه زیر پایش فنر دارد گروه : گریفیندور
این شخصیت گرفته شده
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/6/23 12:27:53