شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
من قبلا با اسم پیتر بلک تو رل پلیینگ عضو بودم . تو گروه اسلیترن هم تاپیک دارم ( جادوی سیاه بسازید ) الان هم تاپیکم فعاله ولی خودم نمی تونم با اسم پیتر بلک تو رل پلیینگ عضو باشم. لطفا اگه میشه منو با اسم پیتر بلک و طبق مشخصات زیر دوباره ثبت نام کنید اگر هم نشد ( که امیدوارم بشه ) منو با اسم ترنس هیگز (این شناسه تو لیست شخصیت و قسمت اسلترن هست) و طبق مشخصات زیر ثبت نام کنید کنید . اگر با اسم ترنس هیگز ثبت نام کردید لطفا شناسه نمایشی من رو به ترنس هیگز تغییر بدید چون خودم نمیتونم و کسی قبلا شناسه ی ترنس هیگز رو داشته و طبق نتایج جست و جوی اعضا آخرین ورودش به سایت شنبه ۱۰ دی ۱۳۸۴ بوده است پس معلومه دیگه به سایت سر نمی زنه و اگر اجازه بدید من شناسه رو بردارم. ببخشید زیاد صحبت کردم . اینم مشخصات :
پیتر بلک: - نام : پیتر بلک - جنس: مرد - سال : سال آخر - رنگ چشم: مشکی - گروه : اسلیترن - مو : کوتاه ، سیاه - ظاهر کلی : لاغر و قد کوتاه و سبزه - کویدیچ : دوست ندارم ( از ارتفاع می ترسم ) - علاقه ها: آزار و اذیت اعضای گریفندور ، تغییر شکل - توانمندیها : تغییر شکل - توضیح : وقتی کوچیک بودم پدرم ( که مرگ خوار بود ) تو درگیری با مامورهای وزارت خونه به دست پدر هری کشته شد و منم منتظر یه فرصت برای انتقام از هری هستم و به خاطر این به کلاه منو به اسلیترن فرستاد.
ترنس هیگز: - نام : ترنس هیگز - جنس: مرد - سال : سال آخر - رنگ چشم: مشکی - گروه : اسلیترن - مو : کوتاه ، سیاه - ظاهر کلی : لاغر و قد کوتاه و سبزه - کویدیچ : جست و جو گر - علاقه ها: صد البته تغییر شکل - توانمندیها : تغییر شکل و پرواز در شراط گوناکون
امیدوارم حداقل ایندفعه ثبت نامم کنید
تایید شد!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پیتر بلک در 1385/2/31 11:32:41 ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1385/3/6 3:57:17
سلام توی قوانین ایفای نقش شماره 5 نوشته که می تونیم شخصیتی که وجودش امکان داره انتخاب کنیم ولی من که خواهری برای تانکس انتخاب کردم تایید نشدم! برای هرماینی می شه خواهر انتخاب کرد ولی برای تانکس نه!؟!؟ چرا؟!
ببخشید کتابی حرف نزدم!!!
بله...میتونین شخصیتی که وجود نداره رو انتخاب کنین اما در حال حاضر تایید شخصیتهای ساختگی به حالت تعلیق دراومده...تا وقتی که شخصیتهای لیست بیشترشون گرفته بشن
می بینم که شناسه مایک لوری من پرید پس اومدم تا بترکونم:
نام کامل: آنتونين دالاهوف
گروه: اسلیترین
توضیحات: (مرگخوار-قاتل گيديون و فابيان پريوت) بسیار خشن و بی رحم از مریدان وفادار لرد بسیار تند و سریع در دوئل کاملا تیز و دقیق. سن: 42 سال قد: 183 سانتي متر وزن: 72 كيلو رنگ چشم: خاكستري رنگ مو: سياه
تائید شد ولی یک بار دیگه از اون کارا بکنی من میدونم و تو
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط کریچر در 1385/2/30 17:18:55 ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1385/3/6 3:52:28
سلام . من آراميس هستم كه خيي وقته توي سايتم ولي... نام كامل:آراميس رابرت ديگوري سن:14 جنسيت:زن گروه:اسلايترين ظاهر كلي:قد بلند و لاغر ردا نميپوشم كفش all-star موهاي بنفش با چشم قهوه اي تيره كه توي آفتاب نقره اي ميشن. علاقه مندي ها:آواز خاندن و جادوگري توانمندي ها:آواز خاندن و جادوگري و فوتبال نوع چوبدستي:5/11 اينچ با مخلوطي از تار روده ي خرگوش و اژدها از چوب درخت آبنوس نوع جارو:آذرخش 7003 امضا:
?why be you when you can be you
از لیست شخصیت ها یکی رو انتخاب کن فعلا اونایی که از خودتون میسازین تائید نمیشن
ديگه چي بنويسم؟ كمتر يا بيشتر؟ا گه بيشتر ميخواهيد: 10_علاقمنديها:خوردن و سيگار كشيدن و اذيت هري كردن 11_چوب و دسته جارو:مشنگم و من و خوانواده ام از جادو بيزاريم قبولم؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پاتريست در 1385/2/30 23:11:50 ویرایش شده توسط پاتريست در 1385/2/30 23:13:05
نام:كنت دراكولا علاقه ها:كشتار مردم فرزند:ارسيس شاه محل زندگي: قصر يخي غذاي مورد علاقه:خون جوانان دشمنان:وان هلسينگ مشخصات ظاهريكسفيد پوست موي مشكي بلند قد متوسط سن:450 سال جنس:مرد توان منديها : توانمند در هر چيز حتا نمردن شخصیتهای غیر هری پاتری تایید نمیشن لطفا از لیست شخصیتها یه شخصیت انتخاب کن در ضمن گروهت یادت نره
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/2/30 17:17:27
نام: ورنون نام خانوادگي: دارسلي گروه: اسلايترين جنست: ماگل وضعيت: متاهل تعداد فرزند: 1 عدد( دادلي) نام همسر: پتونيا شغل: مدير كارخانه مته سازي محل زندگي: خانه شماره 4 پريويت درايو من از هميشه به جادو و جنبل اعتقاد نداشتم. با آمدن هري به زندگيمان اوضاع ما دگرگون شد. همسرم خواهر مادر هري است. هر وقت عصباني شوم صورتم بنفش مي شود . گردني كلفت دارم و تا جايي كه يادم مي آيد يك بار به هري محبت نكرده ام. چون دوسن ندارم. هري را به يك ديوانه خانه به نام هاگوارتز مي برند . اصلا از او خوشم نمي آيد و بيشتر اوقات او را زنداني مي كنم.
تایید شد!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1385/3/6 3:57:02