شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
تاریخ تولد:اول مارچ 1990 سن:16 سال تحصیلات : هی تا سال ششم فعلأ محل سکونت :گریفیندور(is the best) عضو :دارو دسته ی هری پاتر اولین حضور : در هری پاتر و سنگ جادو جنسیت : مرد رنگ چشم:آبی اخلاق : با وفا ، گاهی هم حسود . اصل ونصب :ژن ضعیف بازیگر نقش در فیلم : راپرت گرینت عضو تیم:کوییدیچ گریفیندور پست:دروازه بان ظاهر کلی:پسری قد بلند بامو های قرمز و چشم آبی دارای کک و مک محل زندگی :بارو . بارو خانه ای متعلق به خانواده ی ویزلی در دهکده ی آتری سنت کچپول در دیون انگلستان قرار دارد .انجا خانه ی بسیار بلند حدود چهار یا پنج طبقه که به کمک جادو بر پا است در کنا ر ان یک زمین کوییدیچ وجود دارد (مخفی) در اتاق زیر شیر وانی بارو غولی زندگی می کندکه شب هنگام با زدن روی یک لوله رون را از خواب بیدار می کند .بارو درطول برخی تابستانها مکانی امن برای هری است . اعضای خانواده:آرتور - مالی - بیل - چارلی - پرسی - فرد - جرج - رون - جینی (به ترتیب سن ) دوست های نزدیک : هری . هرمیون . استعداد: شترنج جادویی جارو: پاک جارو (در کتاب پنجم) ترس از : عنکبوت حیوان خوانگی : موش (اسکابرز ) علاقه مندی ها :شطرنج جادویی - کوییدیچ معنی نام لاتین (ronald) :یک اسم عبری و شکل کوتاه شده از ریجینالد که در انگلیسی معنای مشاور سلطان را می دهد و البته می گویند رینولد هم از مشتقات ان است . بهترین معلم از نظر او: دامبلدور بد ترین معلم از نظر او : اسنیپ
توضیحات :رونالد بیلیوس ویزلی در اول مارچ 1990 متولد شده است او هم از کارکترهای خیالی از سری داستان های هری پاتر نوشته ی جونا کاتلین رولینگ است وتا به امروز در همه ی فیلم ها و کتاب ها اقتباس شده است. در فیلم نقش او را راپرت گرینت ایفا کرده است .رون و هرمیون دو دوست اصلی هری در مدرسه ی هاگوارتز هستند .رون و هری یک دیگر را برای اولین بار در زمانی ملاقات می کنند که که هر دو در ایستگاه راه اهن کینگ به دنبال سکوی نه و سه چهارم می گشتند وبعد در قطار با هم همکوپه می شوند و بعد هری هم شیرینی ها و شکلات هایش را با او تقسیم می کند رون پسر مالی وآرتور ویزلی است. پدر او سابقأ مدیر اداره سو ء استفاده ازوسایل ماگل ها بوده است که با توجه به درامد اندکش نمی توانست خرج خانواده را به خوبی تا مین کند و به خاطر همین بسیاری از وسایل مدرسه ی رون دست دوم هستند و از این بابت بسیار ناراحت وگاهی عصبی است . او که عاشق شطرنج جادویی است از ترس خاصی رنج می برد که وقتی در کودکی برادرش فرد خرس عروسکی اورا به یک عنکبوت تبدیل کرد به ان دچار شد . خوابگاه او در هاگوارتز با هری پاتر نویل لانگ باتم سیموس فینیگان و دین توماس مشترک است وهمه ی بچه ها رونالد را رون صدا می کنند . در ضمن ارشد هم است.(P)
محل کار والدین رون : ارتور:وزارت جادو(بخش های وزارت سحر و جادودپارتمان اجرای قوانین جادویی – بازیها و ورزشهای جادویی – تصادفات و فجایع جادویی – صفر های جادویی – قوانین کنترل مخلوقات جادویی – همکاری های بین المللی جادویی و دپارتمان اسرار ...) مالی : خانه دار وعضو محفل
ویژگی های با زیگر نقش رون ویزلی : -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- نام کامل : راپرت مايکل گرينت زمان تولد: 24 آگوست 1988م محل تولد : هرتفوردشاير ، انگلستان رنگ مو: حنايي
رنگ چشم : آبي نام پدر : نايجل نام مادر : جو تعداد خواهران وبرادران : سه خواهر (جورجيا ،سامانتا ،شارلوت) ويک برادر(جيمز) حيوان خانگي : يگ گربه حنايي ويک سگ شکاري به نام گروهبان مونتگمري
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- امید وارم اطلا عات من برای گرفتن شخصیت رون ویزلی برای ایفای نقش مناسب باشد . =====================+++++++++++++===========================
دوستان خودتون رو مطابق فرم زیر معرفی کنید ____________________________________________ .نام کامل:
گروه:
معرفی کوتاه( شامل علاقه ها و توانمندیها و عادات و کارهایی که این شخصیت تو کتاب کرده و کلا هر چیزی در مورد این شخصیت به ذهنتون میرسه)
________________________________________________-
**قسمت سوم خیلی مهمه حتما باید اونجا در مورد شخصیتتون توضیح بدید
**در ضمن از این به بعد شخصیتهای غیر هری پاتری تائید نمیشن مثل شخصیتهای ارباب حلقه ها یا کتاب های دیگه
** شناسه ها حتما باد فارسی باشن ( یعنی هری نه harry )
**همچنین اگه شخصیت شما توی کتاب نیست نیاید اسم خودتون رو به اول یک شخصیت کتاب اضافه کنین اگه مثلا می خواید خواهر هرماینی باشید نگید مریم گرینجر یا مینو گرینجر بلکه مثلا بگید هلنا گرینجر یعنی یک اسم خارجی بگزارید
** پست افرادی که به رنگ سبز در می یاد تائید شده هستند و دلایل تائید نشدن بقیه ی افراد در پایان هر پست ناظر مربوطه نوشته میشه
** از تکرار پست خود خود داری کنید مگر این که از تاریخ اون بیش از 3 روز گذشته باشه در غیر این صورت ممکنه برای تنبیه تائید شخصیتتون به تاخیر بیفته
** در قسمت ویژگی های فردی هر کاربر تائید شده قسمتی هست به نام ایفای نقش هری پاتری که داخل اون شخصیت هری پاتری فرد مذکور نوشته میشه این قسمت اصلا مهم نیست و اگر برای کسی نوشته بود بدون شخصیت جای نگرانی نداره .
** تغییر گروه به هیچ وجه انجام نمیشه
** اگر مایلید شخصیت خودتون رو عوض کنید باید با شناسه ی جدید این کار رو بکنید و حتما در معرفی برای شخصیت جدید شناسه ی قبلی خود رو ذکر کنید . اگر چیزی مغاییر با این مشاهده بشه ( یعنی فردی دو شناسه ی برای ایفای نقش داشته باشه) با متخلف برخورد میشه
**برای تعویض شناسه خودتون لطفا شناسه ای را که میخواهید در قسمت ویژگی های فردی به جای نام واقعی وارد کنید و بعد برای من پی ام بزنید. به محض دریافت پی ام و دیدن شناسه، شناسه شما رو تغییر میدم. هر وقت نتوانستید با شناسه قبلی وارد سایت شوید نشان دهنده این است که شناسه شما عوض شده است و در این حالت شناسه جدید را امتحان کنید. اگر در هر حال نتوانستید وارد سایت شوید از طريق پست الكترونيكي ( ايميل ) ثبت نام خود وارد شويد يعني به جاي شناسه ايميل را وارد كنيد و سپس دوباره به من پي ام بزنيد.
تائید نشده ها:
چارلی ویزلی: این شخصیت قبلا گرفته شده
جرج ویزلی: شما تائید شدید ولی جهت اطلاع باید بگم اون لیست خیلی معتبر نیست و فقط برای اینه که شما اسم شخصیتها رو ببینید
مهرداد هری جیمز پاتر : اسمت و معرفیت جالب نبود
اخطار::::::: هر کسی که با یک شناسه ی نمایشی دیگه تائید شده باشه و بعدا اسمش رو عوض کنه حذف شناسه میشه در کل کسی که شناسه ی نمایشیش با اونی که باهاش تائید شده فرق داشته باشه از ایفای نقش اخراج میشه:
نام:باري رايان سن:20الی 25 جنسیت:مذکر مو:سیاه نسبتا بلند رنگ چشم: سیاه گروه:گیریفیندور قد:190 وزن:84 چوب جادو:40 سانتی متر از چوب گردو با مغز پر قوقنوس توانایی ها :کویدیچ معرفی کوتاه:من يكي از اعضاي تيم ملي كويديچ ايرلند در جام جهاني كويديچ بودم بعضی وقتها هم شوخ میشم. علاقه مندی ها:کویدیچ معروفیت
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1384/12/21 11:59:40 ویرایش شده توسط مایکل جونز در 1384/12/21 17:48:40 ویرایش شده توسط مایکل جونز در 1384/12/21 17:52:31
نام کامل: جسیکا جنیس جونز سن: 15 جنس:مونث تحصیلات:سال پنچم هاگوارتز رنگ مو:قهوه ای رنگ چشم:سیاه گروه :گریفیندور ظاهر کلی:خوشگل...اصلا تو چیکار داری؟ چوب جادو:20 سانت با پر ققنوس دسته جارو:ندارم علاقه مندی ها:کتاب...جادو...موجودات افسانه ای توانمندی ها:دوئل-خرخونی
نام کامل:چارلی ویزلی سن:25 سال جنس:مذکر تحصیلات:تحقیق دریاره ی اژدها ونگهداری از آنها در پرورشگاهی در رومانی رنگ مو:سرخ معمولی رنگ چشم:سیاه گروه :گریفیندور ظاهر کلی:خوشتیپ چوب جادو:از چوب ماهون و25 سانتیمتری دارای موی تک شاخ دسته جارو:نیمبوس 1999 علاقه مندی ها:به اژدها خیلی علاقه دارم .محفل ققنوس.موجودات جادویی.پناهگاه توانمندی ها:پرورش اژدها.بسیار توانمند در دوئل کردن وتجربه ی جنگ با مرگخواران
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[i][size=small][color=3333CC]هيچ وقت نگوييد كه اي كاش زندگي بهتر �
نام:تام ریدل لقب:ولدمورت گروه:اسلایترین سن:حدودا 70 سال علاقه:حکم فرمایی بر تمام دنیای جادو گری و مشنگ ها البته من تولیست گشتم و هیچ کس این اسم رو یا حتی شیبهشو انتخاب نکرده بود.
اولا که معرفیت کوتاه در ثانی تا اطلاع ثانوی این شخصیت به کسی داده نمیشه
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1384/12/20 21:04:45
نام:لیندسی گرنجر سن:15 سال:سال پنجم گروه:گریفیندور معرفی کوتاه:من لیندسی دخترعموی هرمیون گرنجرم قبلن تو یه مدرسه جادوگری دیگه درس میخوندم اما چون از اونجا به خاطر مسخره کردن مدیر و کشیدن کاریکاتورش و گاهی هم مخالفت با او اخراج شدم به هاگوارتز اومدم در کل از همه معلم ها بدم میاد و بر عکس هرمیون از درس خوندن متنفرم اما خوب چون باهوشم بدون درس خوندن هم نمره هام خوب میشه پدر و مادرم جادوگر نیستند و من مشنگ زاده ام خوب همین دیگه. اسمم رو هم عوض کردم.حالا تایید میکنید؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط emma spears در 1384/12/20 20:34:00 ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1384/12/21 22:47:46
در رقابت عقربه های ساعت با یکدیگر همیشه بازنده چشم من است.
1- نام :جرج 2- سن:18 3- تاریخ تولد:3/12/1988 4- جنس: مرد 5- سال : فارغ التحصيل 6- رنگ چشم: قهوه اي 7- گروه : گریفیندور 8- مو : سرخ معمولي 9- ظاهر کلی : لاغر قد بلند و ككو مك دار 10- نام کامل:فرد ویزلی 11- کویدیچ : بازي در دفاع 12- چوب جادو : داراي تار موي تك شاخ و خوب 13- دسته جارو : سمبوس 2006 14- علاقه ها: ساخت چيز هاي تفريحي وكار در مغازه شوخي 15 - توانمندیها : ساخت وسايل خنده دار
دوسته عزيز بيشتر توجه كن جرج ويزلي هنوز انتخاب نشده ميتونيد لينك رو يك باره ديگه ببينيد وسرچ كنيد http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=2021&forum=7
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط SHAGGY در 1384/12/20 9:09:44 ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1384/12/21 22:45:25
درود بر مدیریت همیشه در صحنه، جداً مشعوف شدم از اینکه از ایفای نقش حذف شدم. خوبه از گروه کاربران عضو هم حذف نشدم. فک کنم باید تشکر کنم به این خاطر! البته حذف کاربر شمارهی 13 سایت احتمالاً چندان شگون نداشته باشه! در ضمن محض اطلاع بگم که به خاطر گیر دادنهای سرژ اومدم سایت و از اونجایی که عضو ایفای نقش نیستم(احتمالاً به علت عدم تسلط روی ایفای نقش) مجبور شدم دوباره فرم پر کنم. =====================================
اسم: لرد سیدیوس (در زمانهای قدیم حاج آقا دارک لرد) گروه: مسلماً اسلایترین شکی در آن نیست. لقب: امپراطور تاریکی - امپراطور - حاجی و غیره... (دارکی هیچوقت جزو القاب من نبوده! این ننگ رو نمیپذیرم!) وضعیت:؟؟؟ ببینم جدیداً مثل اینکه سایت فعالیتهایی در زمینهی سر و سامان دادن بچهها هم انجام میده! عجب! وضعیت : مجرد مدارک تحصیلی: هنوز هم با افتخار دارم کنکور میدم! علاقه مندیها: فعالیت در ایفای نقش سایت! مهارت: بهتره ننویسم. بعضیها لازمه از بعضیها مهارتهای من دچار سورپریز بشن. سن: نه انصافاً گیر دادین. به رسم قدیم همون 10000 سال رو میزنم! سائورون وار باشیم! قد: 184 رنگ مو: عجب! مشکی رنگ چشم: مشکی رنگه عشقه؟ بگیم زرد ترسناک بشه نوع چوب: فعلاً همون قدیمیه! یادم نیست چیه. من هیچ وقت در عمرم معرفی شخصیت انجام ندادم. چوبم قدیما که گرز بود. فعلاً سابر نوریه بعداً تا خدا چی بخواد.
و لا غیر...
=====================================
در مورد تأیید من لطفاً دقت کنید. در صورت لزوم با مقامات بالاتر مشورت کنید!
---- با احترام امپراطور تاریکی
تایید شد!
متشکرم که تأیید شد! ولی لطفاً همون امپراطور تاریکی باشه نوستالوژی داره! یاد جوونی مییوفتم! لرد سیدیوس برای همون نام واقعی کافیه! ممنون میشم اصلاح بشه به امپراطور تاریکی
خوشحالم که معرفی امپراطور رو سبز میکنم!(دومبول)
ویرایش شده توسط هری پاتر: دارک عزیز هر کسی که مدت یک ماه تو ایفای نقش نباشه از گروه ایفای نقش حذف میشه این جزو قوانین ایفای نقشه که از اول بوده ولی در اجرا مشکل داشته که الان با مدیران فعلی فروم خیلی دقیقتر از قبل اجرا میشه
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط امپراطور تاریکی در 1384/12/20 2:45:24 ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1384/12/21 0:08:09 ویرایش شده توسط هری پاتر در 1384/12/21 19:10:33