درود بر مدیریت همیشه در صحنه، جداً مشعوف شدم از اینکه از ایفای نقش حذف شدم. خوبه از گروه کاربران عضو هم حذف نشدم. فک کنم باید تشکر کنم به این خاطر! البته حذف کاربر شمارهی 13 سایت احتمالاً چندان شگون نداشته باشه!
در ضمن محض اطلاع بگم که به خاطر گیر دادنهای سرژ اومدم سایت و از اونجایی که عضو ایفای نقش نیستم(احتمالاً به علت عدم تسلط روی ایفای نقش) مجبور شدم دوباره فرم پر کنم.
=====================================
اسم: لرد سیدیوس (در زمانهای قدیم حاج آقا دارک لرد)
گروه: مسلماً اسلایترین شکی در آن نیست.
لقب: امپراطور تاریکی - امپراطور - حاجی و غیره... (دارکی هیچوقت جزو القاب من نبوده! این ننگ رو نمیپذیرم!)
وضعیت:؟؟؟ ببینم جدیداً مثل اینکه سایت فعالیتهایی در زمینهی سر و سامان دادن بچهها هم انجام میده! عجب! وضعیت : مجرد
مدارک تحصیلی: هنوز هم با افتخار دارم کنکور میدم!
علاقه مندیها: فعالیت در ایفای نقش سایت!
مهارت: بهتره ننویسم. بعضیها لازمه از بعضیها مهارتهای من دچار سورپریز بشن.
سن: نه انصافاً گیر دادین. به رسم قدیم همون 10000 سال رو میزنم! سائورون وار باشیم!
قد: 184
رنگ مو: عجب! مشکی
رنگ چشم: مشکی رنگه عشقه؟ بگیم زرد ترسناک بشه
نوع چوب: فعلاً همون قدیمیه! یادم نیست چیه. من هیچ وقت در عمرم معرفی شخصیت انجام ندادم. چوبم قدیما که گرز بود. فعلاً سابر نوریه بعداً تا خدا چی بخواد.
و لا غیر...
=====================================
در مورد تأیید من لطفاً دقت کنید. در صورت لزوم با مقامات بالاتر مشورت کنید!
----
با احترام
امپراطور تاریکی
تایید شد!
متشکرم که تأیید شد! ولی لطفاً همون امپراطور تاریکی باشه نوستالوژی داره! یاد جوونی مییوفتم! لرد سیدیوس برای همون نام واقعی کافیه! ممنون میشم اصلاح بشه به امپراطور تاریکی
خوشحالم که معرفی امپراطور رو سبز میکنم!(دومبول)

ویرایش شده توسط هری پاتر:
دارک عزیز هر کسی که مدت یک ماه تو ایفای نقش نباشه از گروه ایفای نقش حذف میشه این جزو قوانین ایفای نقشه که از اول بوده ولی در اجرا مشکل داشته که الان با مدیران فعلی فروم خیلی دقیقتر از قبل اجرا میشه
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

آقا دیگه نپرس که دلم خونه

:bigkiss: