شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
1- نام : درریک 2- سن: 15 3- تاریخ تولد: 20/5/1980 4- جنس: مرد 5- سال : سال پنجم 6- رنگ چشم: سبز شفاف 7- گروه : اسلایترین 8- مو : بلند 9- ظاهر کلی : خشن 10- نام کامل: همین که گفتم 11- کویدیچ : در تیم اسلایترین 12- چوب جادو : اشک درخت چنار 13- دسته جارو : اذرخش 14- علاقه ها: کویدیچ 15 - توانمندیها : بسیار قوی در افسون ها معرفی کوتاه:پسری خشن و بسیار مهربان در مواقعی -واقع بین
نام و نام خانوادگی :پرسی ویزلی (P ) لقب : خود خواه سن : 20 سال قد : 175 چندمین فرزند:سومین محل زندگی : وزارت سحروجادو دوستان : دوستی ندارم فقط با آدمای مهم می گردم نام کامل: پرسي ايگنياتوس ويزلي علاقه مندیها : خودمو بیشتر تودل افراد مهم و اسکریمژور جا بدم. جاه طلبی تخصص : پاچه خواری مو : کوتاه مشکی چوب جادو : 12 اینچ با دم تک شاخ گروه : ایفای نقش ، گریفندور رنگ چشم : قهوه ای تیره جنس : مرد توانمندیها : رسمی جلوه دادن خودم شغل : دستیار وزیرويكي از كاركنان وزارت سحر و جادو اضطراب و ترس : لرد ولدمورت لطفا من رو توی ایفای نقش و گریفندور جا بدید .
سلام: نام:فرد نام خانوادگی:لوپین محل زندگی:لندن محل کار:هاگوارتز مدارک تحصیل:دکترای دفاع در برابر جادوی سیاه رنگ چشم:خرمایی رنگ مو:خرمایی دسته جارو:آزرخش علاقه مندی ها:کمک به جادوگران دیگر از جادوگران سفید مجردهستم.وهمیشه خواهان علم بوده ام. به بزرگتر های خود احترام می گذارم.... به امید قبولی شخصیت!!!!!!!!
نام و نام خانوادگی : تام مارولو ریدل (T ) لقب : لرد ولدمورت ، لرد سیاه ، دارک لرد ، ارباب تاریکی ها سن : 40 سال قد : 170 محل زندگی : هر جا تاریکیست دوستان : دوستی ندارم افراد : مرگ خواران علاقه مندیها : کشتن همه مردم و به خصوص هری پاتر تعداد هورکراکسس : 6 تا با قسمتی که در بدنم است تخصص : دفاع در برابر جادوی سیاه ، اشیای افراد مشهور ، معجون ها مو : ندارم چوب جادو : 12 اینچ با پر ققنوس گروه : ایفای نقش ، اسلایترین رنگ چشم : قرمز شکل گربه جنس : مرد توانمندیها : اکلا مانسی شغل : قتل اضطراب و ترس : دامبلدور لطفا من رو توی ایفای نقش و اسلایترین جا بدید . بابا چرا اینقدر طولش می دید اگه نمی رسید همه کارا رو بکنید ناظر یا مدیر استخدام کنید مثل خودم یا هرکسی
سلام من نقش مادام هوچ رو می خوام می شه بی زحمت زودتر تکلیف منو مشخص کنید در ضمن می خوام اگه می شه درس پرواز روتدریس کنم مادام هوچ : استاد درس پرواز، زنی خواب الو ولی کاملا مقرراتی نام: مادام هوچ محل زندگی: لندن محل کار: هاگوارتز مدرک تحصیلی: دکترای پرواز با جارو رنگ چشم: ابی رنگ مو: خرمایی دسته جارو: اذرخش علاقه مندی ها: پرواز با سرعت مجاز امیدوارم که قبولم کنید
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط جسیکا سیمبسون در 1384/11/18 2:20:46