شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
من حامد هستم.هجده سالمه و دیپلمه هستم.من عاشق رقصیدنم.دوست دارم صبح تا شب فقط برقصم.گیتار میزنم.بین خاننده ها از کریس دی برگ ، سارا کونر و اسکوتر خوشم میاد و در هنر پیشه ها از لیو تایلر ، اما واتسون ، برادپیت و افسانه بایگان خوشم میاد.قرمز رنگ منه و شکل بیضی رو دوست دارم.
قد:182
وزن:70
رنگ مو :مشکی
رنگ چشم:قهوه ای پررنگ
من کافی من هستم.
وقتی اومدم تو سایت اولش باورم نشد که یه سایت اینطوری هم به زبان فارسی هست.این بهترین سایت ایرانیه که تا هالا دیدم.
سلام.من مهدی هستم.18 سالمه.اولش هر کی که دستش هری پاتر بود می دیدم مسخره میکردم ولی یه بار آزمایشی خوندم ببینم چیه بعد طوری خوشم اومد که هر چهار جلد رو فخخ غث اشبفث خوندم.اونم یا تو مدرسه یا آخر شب زیر پتو.آخه تو خونه بهم گیر میدادن.اول 4 رو خوندم بعد 3 بعد1 و بعد2. از فوتبال و شنا و رومان و ریاضی خوشم میاد.آهنگ هم معمولا فارسی که شامل ابی ,معین,سیاوش گوش میدم
دوستان جمیعا سلام من علی 20ساله دانشجوی مهندسی عمران بزرگترین علاقه دوستی با تک تک شما بزرگترین افتخار ارادت به شما بزرگترین آرزو سلامتی و موفقیت شما دوستون دارم خوشحال میشم با تک تک شما آشنا بشم
سلام من کیمیا هستم. 11 سالمه وساکن تهرانم.... بزرگ شدم انشا......میرم رشته ی هنر، و درضمن به زودی بازیگرومجری تلویزیون میشم...... ازاونجایی که اومدم ودراین سایت عضوشدم معلومه که به کتابهای هری پاتر(نه خود هری پاتر) علاقه دارم و باز از اونجایی که اسلایترینی شدم معلومه که...... درواقع عاشق شخصیت دراکومالفوی هستم(تام فلتون).... چیز دیگه ای نیست...... راستی هرنوع انتقاد پذیرفته میشه.... لطفا هرنوع انتقاد و پیشنهاد خودروبه آدرس ایمیل : Abgoosht_777@yahoo.com و به pm لانا اشنایدر ارسال فرمایید.
من کتایون هستم و 19 سالمه از سال دوم دبیرستان با هری اشنا شدم و به ترتیب همه ی کتابارو خوندم. حالا عاشق این کتابام و نمی دونم بعد از کتاب هفت باید چه جوری زندگی کنم.در حال حاضر دانشجوی زیست شناسیم چیزی که مثل هری پاتر دوسش دارم.
سلام خدمت همه.... من ياسمين هستم و 15 سالمه.از اول زندگي به كتاب هاي تخيلي علاقه داشتم.هري پاتر را دوست دارم اما بهترين كتابي كه تا به حال خواندم نيست و ارباب حلقه ها بهترين كتابي است كه خواندم و خواهم خواند.غير از رمان به ps2ام هم علاقه مند هستم !و خيلي چيزهاي ديگر!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط Yuna در 1384/9/17 8:35:19
هنوز در همين نزديكي شايد منتظر ماست يك جاده ي جديد يا كه دروازه اي مخفي?
من رضا هستم، متولد بیست و نهم، بهمن ماه هزار سیصد و شصت و نه! و ساکن اهواز هستم. در مورد اینکه چطور با هری پاتر آشنا شدم، یه روز برای خرید کتاب <<اکنکار: کلید جهان های اسرار>> به کتابخانه رفتم و وقتی کتبا رو با بدبختی پیدا کردم، موقع تصفیه حساب با فروشنده دیدم روی یک پوستر نسبتا بزرگ تبلیغ کتاب های هری پاتر بود، خلاصه من هم برای بار اول کتاب، هری پاتر و زندانی آزکابان و بعد به ترتیب کتبهای، هری پاتر و فرمان ققنوس، هری پاتر و جام آتش، هری پاتر و سنگ جادو، هری پاتر و تالار اسرارا و هری پاتر و شاهزادۀ نیمه اصیل رو خواندم؛ خلاصه منم اینطوری هری پاتریست شدم! در مورد شخصیت های کتاب هم خوب خود هری رو دوست دارم ولی اصولا نمی دونم چرا تو همه چی از فیلم گرفته تا کتاب از شخصیت های منفی خیلی خوشم میاد! شاید به خاطر قدرت بیشترشون ولی در مورد علایق، به طور کلی به همۀ مسائل مربوط به برنامه نویسی، مخصوصا زبان سی رو خیلی دوست دارم، کتاب های وارکرفت و آثار تالکین هم بخاطر ادبیات پایدارشون خیلی دوست دارم.
من حنیف هستم و21 سال دارم و دانشجوی رشته مدیریت بازرگانی هستم.اولین بار حدود چهار سال پیش توسط یکی از دوستانم با شخصیت هری پاتر اشنا شدم و الان هم یکی از طرفداران پروپاقرص سری کتابهای هری پاتر هستم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
هیچ خوب وبدی وجود ندارد فقط قدرت وجود دارد وکسانی که از به دست اوردنش عاجزند.