شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
نام : ويكي فروبيشر سن :همسن هري تاريخ تولد:1989 محل تولد:بيمارستان سنت مانگو جنس:مرد تحصيلات:6تا مدرك سمج عالي و 4تا فراتر از حد انتظار (ميرم سال ششم) رنگ چشم :قهوه اي روشن مو:سياه گروه:گريفندور ظاهر كلي:خب معلومه. خوش تيپ شخصيت: ويكي فروبيشر كوييديچ: اون موقعي كه جوون بودم جارو طلاييه اروپا رو بردم . يه بار هم جستجوگر سال شدم جارو:پاك جاروي 160 (مال برادرم بود) چوب دستي:چوب آلبالو با فلس اژدهاي رومانييايي در وسطش طول : 25 سانتي متر كاركرد :6سال علاقه:درس مبارزه با جادوي سياه_گردش در هاگزهد_هري_كوييديچ_جلسات الف دال توانمنديها:تدريس دفاع در برابر جادوي سياه_متخصص در ساخت سپر مدافع_دوست هري_پسر خاله ي رون_كارآگاه سال معرفي كوتاه:برنده ي مسا بقه ي بهترين سپر مدافع_ماجرا جو_عضو محفل ققنوس حرف آخر:تا چوب دستي در دست ماست گريفندور خانه ي ماست
شناسه: باگالو باقالی نام: باگالو باقالی جنس: مرد سال: تحصيلاتم تموم شده رنگ چشم: قهوهاي گروه: ريونكلا مو: سياه ظاهر کلی: خوشتيپ و هيكل و قيافه نام کامل: آيماندور علاقه ها: جنگ با پليديها توانمندیها: زيركي و هرچي كه به فكرت برسه!
تایید نشد! باقالی ها جایی در ایفای نقش هری پاتر ندارند! (گیلدروی )
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط باگالو باقالي در 1384/5/28 17:15:59 ویرایش شده توسط گیلدروی در 1384/5/28 19:31:05
نام: اسليترين كبير سن: هزار و خوردهاي تاریخ تولد: هزار و خوردهاي سال پيش جنس: مرد سال: تموم كردم رنگ چشم: مشکی گروه: اسليترين مو: سياه ظاهر کلی: خوشقيافه نام کامل: اسليترين كبير علاقه ها: تدريس به اصيلزادهها توانمندیها: همه چيز
- نام : داولیش 2- سن: * 3- تاریخ تولد: * 4- جنس: مرد 5- سال : نمیدونم 6- رنگ چشم: مشکی 7- گروه : ریون کلاو 8- مو : قهوهاي پر پشت. 9- ظاهر کلی : چهار شانه و خوشتيپ(البته جوونيام) 10- نام کامل:شما همون داولیش صدام کن 11- کویدیچ :تا حالا نبودم 12- چوب جادو : من معمولا استفاده نميكنم ولي از موي زبون اژدهاي مجارستاني و 13 اينچ و نيم 13- دسته جارو : مهم نيست چه دسته جارويي باشه من خودم پروازش ميدم 14- علاقه ها: کویدیچ و تدريس و نويسندگي 15 - توانمندیها : تبلیغات برای سایت
تائید شد(کریچر)
كارش انجام شد(كرام)
خیلی زور داره مطالب کتاب تو این تاپیک لو بره
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط کريچر در 1384/5/27 23:34:50 ویرایش شده توسط کرام در 1384/5/28 9:29:35
عمیقترین نوع دوستی رابطای است که علاقه و محبت طرفین به همدیگر بیش از نیازشان به یکدیگر باشد.
1. نام:ریونا
2. نام مستعار:شیرین
3.تحصیلات:استاد
4.علاقه مندی ها:کتابای هری پاتر
5.جنس چوب دستی:از درخت افرا مغزشم پر ققنوس طول 33
6.کوئیدیچ:جستجوگر
7.خلقیات:حاضر جواب باهوش جلوی بعضی ها کم رو و جلوی همون بعضی ها با ادب
8.درس مورد علاقه:جادوی سیاه
9.شغل:استاد
10.شخصیت مورد علاقه:هر مایونی گرنجر و دریکو ملفوی
11.سن:نمی دونم(زیاده)
12.تاریخ تولد:5/5/5
13.رنگ مو: ابی
14.رنگ چشم: ابی
تایید نشد! این شخصیت قبلا گرفته شده! (گیلدروی )
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ریونا در 1384/5/27 17:11:06 ویرایش شده توسط ریونا در 1384/5/27 17:20:30 ویرایش شده توسط گیلدروی در 1384/5/27 17:51:35
همچو کبریت کشیده در باد زندگی دشوار است من خلاف جهت آب شنا کردن را همچو یک معجزه باور دارم آخرین دانه کبریتم را میکشم من در باد هر چه باداباد!