شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
نام: دبی نام خانوادگی: هملاک سن: 13 گروه: گریفندور جنس: زن رنگ چشم: عسلی رنگ مو: خرمایی ظاهر کلی: زیبا علاقه مندیها: کتاب 3 تفنگدار و کیک شکلاتی معرفی کوتاه شخصیت: شخصیت کامل من در کتاب دارن شان ذکر شده است ولی بصورت کوتاه من دختری مهربان و جنگجوی خوبی هستم.
تاييد شد..كرام
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ويكتور كرام در 1384/5/3 10:43:35
دنیا دبی هملاک! با وارد شدن به تاپیک رقص جادوگران از لحظات خود لذت ببرید
نام : Karma سن : 10000000 سال جنس : دختر تاریخ تولد : روز تولد شیطان تحصیلات : فوق دکترای جادوی سیاه رنگ چشم : سیاه مو : سیاه پر کلاغی به صورت آشفته و سیخ سیخ نام مستعار : آدرنالین ظاهر کلی : شبیه به خفاش گروه : رونکلا کوییدییچ : جستجو گر چوب جادو : از شاخ تک شاخ / 12 اینچ / انعطاف پذیر / از چوب درخت بلوط دسته جارو : آذرخش علاقه ها : تاریکی توانمندی ها : مهارت خاصی در جادوی سیاه
توضیح کوتاه : من هم خون آشام هستم هم جادوگر و مسولیتم برقراری تاریکی بر کل جهان و اهدافمو دارم با ولدمورت پیش می برم اگر موفق نشه کسان دیگه ای را دارم به زودی من فرمانروای کل جهان میشم . .
ادامه دارد ...
تاييد شد..كرام
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ويكتور كرام در 1384/5/3 10:41:00
در صورتی که اختلالی در تاریکی پیش آمد با 666 تماس بگیرید .
همی گریفیندوری بودیم و رفتیم همی هافلپافی هم بودیم و رفتیم چه خبره اینجا کریچ ؟؟؟ من تا دوروز پیش تو دوتا گروه عضو بودم ولی الان دیگه تو هیچ کدوم نبیده باده باشم یه راهنمایی چیزی اخطاری هیچی همین جوری هوشت شدیم بیرون!!!!
ما اخطار داده بوديم كسايي كه عضو دو گروه هستند...بايد گروه نهاييشونو انتخاب كنن كه شما نكرديد در نتيجه هر دو گروهتون حذف شد...كرام
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ويكتور كرام در 1384/5/3 10:36:33
ما به آن سید و این میر اردادت داریم ما به خرداد پر از حادثه عادت داریم
نام :ليلي آبوت سن :16سال تاريخ تولد :20 ژوئن جنس :دوشيز تحصيلات : سال ششم رنگ چشم :خرمايي با هاله ي توسي گروه :هافلپاف مو :خرمايي با رگه هاي بلوند ظاهر : روفرم نام مستعار : ليلي اوانز كوئيديچ :عالي چوب جارو : نيمبوس 2001 دسته جادو :پر ققنوس 31 سانتي علاقه :خيانت و طلسم تجسمي معرفي : منو بفرستين هافلپاف تا افسرده نشدم من بچه خوبي ام تاييد نشد..شخصيت توسط فرد ديگري گرفته شده است..كرام
ایوانای عزیز اگه یونا رو میشناسی سلام منو بهش برسون...در رابطه با سوالت باید بگم تو هم می تونی عضو یه گروه بشی کافیه بگی چه رابطه ای با کدوم شخصیت کتاب داری...ببین کدوم گروه به دردت می خوره.. گریفندور:گروه آدم کوشاها و نترسا اسلایترین:گروه آدم آزارا و پر زورا ریونکلاو:گروه آدمای باهوش و زیرک هافلپاف:گروه آدمای ...(ببخشید در مورد هالفپاف اطلاعی ندارم) بالاخره تو هم می تونی عضو یه گروه بشی نقل قول:
ايوانا نوشته: اگه من هیچکدوم از شخصیت های توی کتاب نباشم ولی بخوام یه گروه از گروه های هاگوارتز
داشته باشمباید چیکارکنم؟
(میدونم جاش اینجا نیست اما تاپیک مربوط تری رو پیدا نکردم)
مثلاً خودم... هیچ کدوم از شخصیتهای کتاب در مورد من حرفی نزده ولی با ربط اینکه با چوچانگ فامیل از آب در اومدیم تونستم عضو ریونکلاو بشم....البته من یه محققم..