جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

15 کاربر(ها) آنلاین هستند (6 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
14
مهمانان
1
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  120 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  241 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  238 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  322 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  226 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: كلاس پرواز و كوييديچ
ارسال شده در: یکشنبه 29 آبان 1384 19:52
نمایش جزئیات
آفلاین
- پرفسور!؟
- بله؟ كي بود؟ سلام دامبلدور
- سلام خوبي؟هاااااا؟
- مرسي – سلام دامبلدور بي طمع نيست – تو خوبي؟ چي شده؟
- هوم چيزي نشده فقط ماكسيم گفت بهت بگم كارت داره... بعد از كلاس برو.
- باشه

خب سلام بچه ها اول برسيم به جوابها و مقاله ها:
فقط چهار نفر براي من جواب سوالها رو فرستادن : مايكل كرنز از راونكلاو ، تري پاتر ( استرجس پادمور ) و هرميون گرنجر از گريفندور و زاخارياس( دامبلدور) از هافلپاف مقاله در مورد ايران جارو هم فقط مايكل و زاخارياس فرستادن
جوابها :

نقل قول:
جوابهاي مايكل كرنر :
1- چرا از جارو براي پرواز استفاده شد و وسيله ي ديگه اي انتخاب نشد؟
به این خاطر که اگه یک ماگل وسيله ي پرواز اونها رو يه دفعه تو خونه ديد براش عجيب نباشه به همين خاطربايد يه وسيله اي رو انتخاب ميكردن كه عادي باشه و مخفي كردنش راحت باشه و جارو براي اين كار بهترين وسيله بود چون هم ارزون و قابل حمل بود و اگه در ديد مشنگ ها قرار ميگرفت احتياجي به توضيح نداشت.
2- تحقيق كنين ببينين چه وسايل ديگه اي براي پرواز وجود داره چون همونجوركه ميدونين جارو بيشتر تو اروپا استفاده ميشه...
در آسیا و کلا در شرق بجز ژاپن بیشتر از قالیچه پرنده استفاده می شود. بشکه پرنده ، صندلی پرنده و وان پرنده نیز در قدیم به ندرت و در مدت زمان کوتاهی استفاده می شد.

3-- جاروهاي اوليه چه مشكلاتي داشتن؟
اين جارو ها از اتصال شاخه هاي فندق به چوب گره دار و صيقل نخورده اي كه از درخت زبان گنجشك كنده شده كه نه آيروديناميكه و زياد راحت هم نيست ساخته شده ، حالت پرواز اين جاروها هم فقط رو به جلو بالا و پايينه و هيچ كار ديگه اي هم نميكنه ، سرعت این جاروها هم ثابت است.

نقل قول:
مقاله ي مايكل :
مقاله درمورد شركت ايران جارو و مدل هاي جارو ها...
شرکت ایران جارو تنها شرکت ایرانی سازنده جاروهای پرنده است که تا به حال مدل های مختلفی از جاروهای پرنده را تولید کرده که البته به دلیل اینکه هنوز مهندسان و کارکنان این شرکت موفق به ساخت جاروی پرنده کاملا ایرانی نشده اند ، امتیاز جاروهای خارجی را از کشور هایی مثل فرانسه وانگلستان می گیرند و در کشور به کار منتاژ مشغول می شوند. البته به تازگی این شرکت موفق به ساخت نوعی جارو به نام جاروی سمند شده است که می شود گفت ایرانی است. همونطور که گفتید جاروی 206 یکی از بهترین جاروهای ایران است که امتیازش از کشور فرانسه خریداری شده و همینطور جاروی ماکسیما نیز از جاروهای شیک و مدرن است که در بین جاروهای ایران از قیمت بالایی برخوردار است. جاروی جوانان گوجه ای نیز به منظور استفاده جوانان ایرانی ، سالها پیش امتیازش از انگلستان خریداری شده و هم اکنون این جارو از رده خارج شده ولی همچنان از استقبال زیادی بهره مند است.

خب جواب سوال ها درسته مقاله هم مي تونست بهتر باشه خب كلا 30 امتياز براي راونكلاو
نقل قول:
مقاله ي زاخارياس اسميت :
همان طور كه خودتان گفتيد جاروهاي متعددي در ايران در دست ساخته كه من به نام چند عدد از اونها اشاره ميكنم:
1-دويست و شش
2-ماكسيما
3-چهارصد و پنج
4-پيكان(انواع مختلف:جوانان گوجه اي....آلبالويي....)
5-پاترول
6-رنو

صنعت ساخت جارو در ايران چند سالي است كه راه افتاده و البته زياد جا نيفتاده و كشور ايران بيشتر مصرف كننده ي جاروهاست تا توليد كننده.
البته آژانس جاروسازي بين المللي(مملي!)جديدا شكوائيه اي بر اين اساس كه ايران دارد با خلاف اين جاروها رو توليد ميكنه صادر كردند و حتي در بعضي موارد مانند:تقليد ايران از كشور فرانسه در توليد پژو دويست و شش مدرك نيز دارند!
به هر حال اين بود چيزي از صنعت جاروسازي ايران!

به خاطر جوابها و مقاله 25 امتياز به هافلپاف

و 15 امتياز هم به گريفندور براي پاسخ هاي تري و هرميون.

ببينم كسي با پرفسور ماكسيم حرف زده؟ هوم يادم نمياد هفته پيش كي اعتراض كرد وگرنه الان از گروهش امتياز كم ميكردم كه ديگه از اين كار ها نكنه!
- پرفسور من نگفتم!
- هفته پيش تو بودي؟
- بله! ولي من نگفتم!
- هوم از قيافت معلوم بود!
- مگه قيافه ي من چشه هوووووووووووو؟
- بابا چيزي نيست گفتي تو نگفتي؟ پس از كجا فهميده؟
صداي وز وز سوسكي تو كلاس ميومد...

خب عيبي نداره برسيم به درس ، امروز ميخوايم در مورد بازيكناي بازي صحبت كنيم!
كلا 4 پست تو اين بازي وجود داره : دروازه بان ، مدافع ، مهاجم ، جستجوگر
پست دروازه بان از قرن سيزدهم تو بازي وجود داشته ولي با اين تفاوت كه خيلي راحت ميتونستن هر كار كه بخوان انجام بدن حتي گل بزنن تا سال 1620 كه كويينتوس آمفراويل كتاب ورزش شكوهمند جادوگران رو نوشت يكم وظايف اونها كمتر شد چون كه منطقه گل زني به محوطه ي بازي اضافه شده بود و اونا تو اين منطقه ميمونن تا مراقب دروازه ها باشن ولي گاهي هم ميتونن بيان بيرون!
مدافعين هم كارشون فقط دور كردن توپ هاي بازدارنده است و هميشه همين وظيفه رو به عهده داشتن كه اين كارو به وسيله چماق هاشون انجام ميدن البته در گذشته به جاي چماق از گرز استفاده ميشد. اين بازيكنا هيچوقت سرخگون رو نگرفتن پس گل هم نزدن. براي دور كردن توپ به قدرت زيادي نيازه و بايد حس تعادل هم داشته باشن چون بعضي وقتا ممكنه با دو تا دست به توپ ضربه بزنن.
مهاجمين قديمي ترين بازيكنان هستن با پاس دادن توپ به هم ديگه و پرتاب كردن اون به طرف حلقه و گل زدن ده امتياز ميگيرن و هميشه كارشون همين بوده تنها تغيري كه در نقش بازيكنان مهاجم ايجاد در سال 1883 بود كه بعد از جايگزيني حلقه به جاي تور دروازه اين قانون اجرا شد كه بنا به اون فقط بازيكني كه سرخگون رو به دست داره ميتونه وارد منطقه گل زني بشه و اگه بازيكن ديگري بياد گل اونها پذيرفته نيست. اين قانون براي جلو گيري از خطاي دست نشاندگي انجام شد كه براي جلسه بعد تحقيق كنين ببينين اين چه خطاييه ! خودم هم هفته بعد توضيح ميدم.
كسيكه تو پست جستجو گر بازي ميكنه بايد چشماي تيزي داشته باشه همچنين بتونه با يه دست و گاهي وقتا بدون دست جارو رو هدايت كنه نقش مهمي هم تو بازي داره چون همونجور كه ميدونين اگه اين بازيكن گوي زرينو بگيره بازي تموم ميشه اين بازيكن بهترين جارو سواره تيمهو هميشه خطاهاي متعددي روي اين بازيكن انجام ميشه كه اميروتوس قلعه نوعيونوس توي كتابي كه در مورد كوييديچ نوشته گفته جستجوگرو از ميدون به در كنيد تا بازي رو ببريد.
سوالهاي امروز :
دو تا موضوع ميگم براي هر كودوم كه خواستين يه مقاله بنويسين :
1- چرا حلقه به جاي تور در دروازه ها استفاده شد؟
2- دست نشاندگي چيست؟
اگه سوالي ندارين ،خسته نباشين

صداي انفجاري به گوش رسيد و مادام ماكسيم وارد كلاس شد ...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ماندانگاس در 1384/8/30 0:26:06
ویرایش شده توسط ماندانگاس در 1384/8/30 0:28:11
ارسال شده در: سه‌شنبه 10 آبان 1384 17:53
نمایش جزئیات
آفلاین
خب تا الان مايكل كرنر از روانكلاو و هرميون گرنجر و تري پاتر از گريفندور براي من پاسخها رو ارسال كردن كه فقط مايكل كرنر مقاله ي ايران جارو رو نوشته بود بازم بفرسيتن!
فقط توي پي ام گروه خودتون رو هم بنويسين، بگم كه همه ي گروه ها چك ميشه ولي براي راحتي كار خودتون گروه رو بنويسين!
باتشكر
پروفسور ماندانگاس

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Re: جلسه دوم
ارسال شده در: دوشنبه 9 آبان 1384 16:50
نمایش جزئیات
آفلاین
خب پروفسور من جواب ها رو براي شما پي ام كردم اميدوارم جواب كاملي داده باشم

فقط اينكه من مقاله ندارم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

جلسه دوم
ارسال شده در: یکشنبه 8 آبان 1384 22:09
نمایش جزئیات
آفلاین
جلسه ي دوم
خب بجه ها امروز كه جلسه ي دومه ميخوايم بيشتر در مورد پرواز و اينكه چي شد كه جادوگرها به فكر پرواز افتادن صحبت كنيم فقط قبلش يه چيزي در مورد جوابهاتون بگم كه از اين جلسه به بعد يك هفته براي پاسخ دادن به سوال ها وقت دارين ، فقط جوابها رو به صورت پيام شخصي براي من بفرسين و توي كلاس پست نزنين بگم كه اگه اين كار رو بكنين از گروهتون امتياز كم ميشه پس يادتون نره كه به مدت يه هفته و با پيام شخصي فقط جوابهارو سوال بدين…چيز ..نه يعني سوال هارو جواب بدين!
درمورد سوالهاي هفته ي قبل مايكل كرنر از راونكلاو بهترين جوابهارو داده بود كه ميتونين به پست اون مراجعه كنين البته زاخارياس هم خوب جواب داده بود كه بعد از مدت تعيين شده بود و همونجور كه گفته بودم تاثيري نداشت.
فقط دو تا نكته ديگه بگم يكي اينكه توي زمستان 1711 در همون مسابقه اي كه رنگ سرخگونو به رنگ قرمز در آوردند ، بازيكنان محاجم از اين شكايت داشتن كه هر بار كه توپ از دستشون ميوفتاد ناچار بودن به طرف زمين پرواز كنن و برن توپو بيارن براي همين ساحره اي به نام ديزي پني فولد پيشنهاد كرد كه سرخگون طوري جادو بشه كه سرعت سقوط اون مثل سرعت سقوط توپ در آب باشه به همين دليل راحت تر توپ رو ميگرفتن مثل حركت صحنه آهسته…
يكي از اون وسط : صحنه آهسته چيه؟
- اسلو موشن ديگه!؟
- اسلو موشن چيه؟
- همون كه توي ويدئو هست!
- ويدئو چيه؟
- همون كه باهاش فيلم ميبينن!
- فيلم چيه؟
- همون كه بازيگرها بازي ميكنن!
- بازيگر كيه؟
- بابا اصلا صحنه آهسته همون كه توي دوربين همه چيز بين بود
- آهان خب از اول بگين!
خب بگذريم! ديگه اينكه وقتي فهميدم سرخگونم تخم اژدها بوده رفتم كوچه ناكترن و يه پنج شيش تا خريد.....چيز يه پنج شيش تا زدم تو سر ساحره ي پير كه ديگه از اين كارها نكنه!!!
- هوووووووووووو شما چي كار كردين؟
صداي يكي از اعضاي آداس بود...
- زدم تو سر ساحره پير..
- ببخشين پرفسور ولي بايد بگم كه زينجير و وبا در انتظارتونه
- كي ميخواد اين كارو بكنه؟؟؟
- مادام ماكسيم...
- تو بهش كه چيزي نميگي مگه نه ؟ امتياز گروهنون چنده؟
- نه پرفسور نميگم
- خه خه خه...

خب برسيم به اصل درسمون همون طور كه همتون ميدونين جارو وسيله اي براي پروازه ولي تا حالا از خودتون پرسيدين كه چرا جاروي پرنده داريم؟ چرا مثلا پاتيل پرنده يا قفس پرنده نداريم؟
خيلي زمان پيش هنوز افسوني اختراع نشده بود كه جادوگران رو همونجور كه هستن و بدون هيچ كمكي قادر به پرواز كنه ، مثلا جانورنماهايي هم بودن كه خودشون رو به شكل حيوانات بالدار در مي آوردن و ميتونستن پرواز كنن ولي خب تعداد اون جانورنماها كم بود يكي كه خودشو شكل خفاش ميكرد فكرش هم مثل اون ميشد و بعد از تغيير شكل مقصد خودش رو فراموش ميكرد چه مسخره... پس بايد يه فكري ميكردن كه پس از كشف افسون ها جاروهاي پرنده درست شد.
در اون زمان همه ميدونستن كه اگه مشنگ ها بفهمن اونها جادوگر هستن از اونها ميخواستن سو استفاده كنن و به همين دليل از معاشرت با اونها خودداري ميكردن و همه چيز رو رعايت ميكردن پس به اين فكر كردند كه اگه كسي وسيله ي پرواز اونها رو يه دفعه تو خونه ديد براش عجيب نباشه به همين خاطر
بايد يه وسيله اي رو انتخاب ميكردن كه عادي باشه و مخفي كردنش راحت باشه و جارو براي اين كار بهترين وسيله بود چون هم ارزون و قابل حمل بود و اگه در ديد مشنگ ها قرار ميگرفت احتياجي به توضيح نداشت ولي با اين همه اولين جارو ها مشكلاتي داشتن .
نوشته ها و اسناد نشون ميده كه در اروپا از سال 962 ميلادي از جاروهاي پرنده استفاده ميشده و مشكلاتي داشته.
اولين جارو ها در موزه كوييديچ لندن براي نمايش گذاشته شدن كه فكر كنم يك روز به اونجا بريم ..
اين جارو ها از اتصال شاخه هاي فندق به چوب گره دار و صيقل نخورده اي كه از درخت زبان گنجشك كنده شده كه نه آيروديناميكه و زياد راحت هم نيست و من توصيه نميكنم كه امتحانش كنين چون بايد چند روز بريد درمانگاه پيش خانوم پامفري تا زخم هاي بدنتون خوب بشه...
حالت پرواز اين جاروها هم فقط رو به جلو بالا و پايينه و هيچ كار ديگه اي هم نميكنه پس قدر جاروهاتون رو بدونين . در گذشته خانواده هاي جادوگري خودشون جارو هارو ميساختن به همين دليل جاروهاي خيلي متعددي به وجود اومد ولي امروزه جاروها توليدشون بهتر شده و من توي پيام امروز خوندم كه در آينده شركت ايران جارو ميخواد جاروهاي پيشرفته اي كه مدل هاي مختلفي داره كه اينها به نظر من خوب هستن جارو 206 و جارو ماكسيما و جارو جوانان گوجه اي... كه هر كس ميتونه روي اين موضوع تحقيق كنه يه مقاله به من بده و بگم كه به بهترين مقاله 25 امتيازميدم...
خب براي امروز كافيه و اما سوالها:
1-چرا از جارو براي پرواز استفاده شد و وسيله ي ديگه اي انتخاب نشد؟
2- تحقيق كنين ببينين چه وسايل ديگه اي براي پرواز وجود داره چون همونجوركه ميدونين جارو بيشتر تو اروپا استفاده ميشه...
3-جاروهاي اوليه چه مشكلاتي داشتن؟
4- مقاله درمورد شركت ايران جارو و مدل هاي جارو ها...
يك هفته براي اين سوالها وقت دارين و بگم كه يادتون نره با پيام شخصي براي من بفرستين !
مقاله هاي ايران جارو رو هم بعدا سر كلاس پست ميزنيم كه بقيه بجه ها هم ببينن ولي قبلش با پيام شخصي بفرسين اينم شد 4 بار ! در غير اينصورت از كسي كه پست زده امتياز كم ميشه...

خب ديگه اگه سوالي ندارين خسته نباشين.
-------
عضو آداس با نگاهي اينگونه به من كلاس را ترك كرد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
و اين هم جواب ها!
ارسال شده در: پنجشنبه 5 آبان 1384 00:16
نمایش جزئیات
آفلاین
مثلا من زاخيم!
------------------------------------------
-پروفسور پروفسور!
پروفسور ماندانگاس دانش آموزي رو پشت سرش ميبينه!
زاخي نفس نفس زنان به پروفسور دانگ! ميرسه.
زاخي:هه هه هه پرو...فسور....من جواب سوالاتونو بلدم...بگم؟
پروفسور:تورو ريش مرلين قسمت ميدم مارو الان بي خيال شو!...شديدا به دبليو سي(wc)! احتياج دارم!
زاخي:ها شما؟...دبليو تي(wt)؟
پروفسور:بابا عقل كل دست به آب!
زاخي:خب باشه پس اين جواب سوالام پروفسور.
پروفسور به دست شويي ميره و با كمال آرامش در آن مكان ساكت و آرام و زيبا! شروع به خواندن ميكنه!
------------------------------------------------------------------------
س)چرا رنگ سرخگون قرمز انتخاب شد؟
ج)اين رنگ به اين دليل انتخاب شده كه در مسابقه اي در سال 1711 به دليل بارش سنگين باران توپ هر وقت كه بر روي زمين مي افتاد ديده نميشد و پيدا كردنش سخت ميشد.براي همين رنگش رو سرخ كردن تا كمي بهتر معلوم بشه.

س)چرا از سرب براي ساختن توپ هاي بازدارنده استقاده نميشه!؟
ج)به دليل اينكه جنس اونها نرم بود و وقتي كه مدافعين به آنها ضربه ميزدند قسمت ضربه خورده فرو ميرفت و بر روي پرواز توپ تاثير مستقيم ميگذاشت.

س)چرا امروزه توپ هاي سرخ گون به زمين نمي افتند؟
ج)خلقت ويليام ادواردو نگاه كنا! ....نه حالا بدون شوخي به دليل افسونيه كه بر روي اونها استفاده كردن ديگه اين كه مشخصه!.....البته نميدونم شايد واقعا جادوي ويليام ادوارده!

س)اون سرخگوني كه خريدم چرا اينقدر ارزش داشته؟
ج)شما توپ رو با تخم اژدها اشتباه گرفته بودين! اونم ندزديده بودن بلكه اژدها از تو تخم دراومده بوده و زده همه جا رو شپلخ كرده و در رفته بيرون!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
شناسه ی جدید: اسکاور
ارسال شده در: سه‌شنبه 3 آبان 1384 19:06
نمایش جزئیات
آفلاین
خب بچه ها تا الان خيلي خوب بود از اين لحظه ديگه پاسخي ندين كه تاثيري نداره و از جلسه بعد جواب سوالهارو با پيام شخصي براي من ارسال كنيد.

ميپردازيم به بررسي جوابها و امتياز :
جرج ديويس جان يكم بايد بيشتر توضيح ميدادي ،هافلپاف
هلگا جان شما هم يكم بيشتر توضيح ميدادي ، هافلپاف
تري پاتر پاسخ سه تا سوالت بسيار عالي بود ولي جواب سوال چهارم رو تازه الان فهميدم و مثل اينكه تخم اژدها بوده ،گريفندور
پرفسور كوييرل جواب سوال چهار رو فكر كنم درست گفتي من بايد بيشتر دقت ميكردم ،گريفندور
مايكل كرنر هر چهار تا درست بود ، راونكلاو
پرفسور لاوين سوال سه رو خوب جواب دادي از اينكه اسم ديكه توپ ها رو هم گفتي ممنون ، راونكلاو
دراكو مالفوي هم خوب گفتي ولي تو سوال چهار دقت نكردي ،اسليترين
پرفسور آدريان پوسي يكم بيشتر دقت كن سوال سه بد نبود ، اسليترين
لارا جان شما هم درست گفتي خيلي خوب بود ،اسليترين

------------
تا الان هافلپاف از همه ضعيف تر عمل كرده بچه هاي هافلپاف يكم بيشتر دقت كنين
تري پاتر و پرفسور كوييرل روي هم از گريفيندور خوب جواب دادن
لارا و دراكو و آدريان پوسي از اسلايترين هم بيشتر دقت كنن خوب بود
و گروه راونكلاو بهترين پاسخ هارو داد و جواب هاي درست روتوي پست مايكل كرنر ميتونين پيدا كنين
با اين وضع 15 امتياز به راونكلاو و12 امتياز به گريفندور و 7 امتياز به اسلايترين داده ميشه

راستي! خوب شد به من گفتين كه تخم اژدها بوده چون ميخواستم براي بچه يكي از دوستام از اين سرخگون ها بخرم ، عجيب بود كه خودم نفهميدم چون به من گفت سرخگون رو گرم نگه دارم ميشد فهميد!! هوم فكر كنم به خاطر اينكه عجله داشتم به مسافرت برم زياد توجه نكردم

خب سوالي داشتين بپرسين

ويرايش!:
دخالت در عمور معلمين كاريست بس كثيف!....ولي بايد به اطلاع شما برسانم كه محلت ارسال جوابها و مقاله ها را تا يك هفته بايد قرار دهيد و بعد از گذاشتن جلسه بعدي محلت تمام ميشود....لطفا در پستتان تجديد نظر بفرماييد(بنا بر قانون هاگوارتز)
مدير مدرسه علوم و فنون جادوگري هاگوارتز

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1384/8/5 0:32:13
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1384/8/5 0:34:08
ارسال شده در: سه‌شنبه 3 آبان 1384 16:14
نمایش جزئیات
آفلاین
جواب سوال 1: در زمستان سال 1711 بعد از مسابقه ای که هنگام ریزش باران سنگینی انجام شد رنگ توپ را سرخ کردند چون هر بار که توپ روی زمین گل آلودمی افتاد پیدا کردنش برای بازیکنان بسیار سخت بود.
2-چون فلز سرب انعطاف پذیر است و بعد از ضربه خوردن ممکن بود تغییرشکل بدهد و فرو رفتگی پیدا کند
3-سرخگونهای قدیمی به زمین می افتادند ولی بازیکنان مهاجم از این امر شکایت داشتند که هر بار که توپ از دستشان به زمین می افتاد مجبور بودند برای برداشتن آن به سمت زمین پرواز کنند و این روند بازی رو کند میکرد و از هیجانش هم کم میکرد...با پیشنهاد ساحره ای به نام دیزی پنی فولد سرخگون را طوری جادو کردندکه اگر از دست بازیکنی رها شد سرعتش مشابه سرعت سقوط توپ در آب باشد و بازیکنان میتوانستند توپ را قبل از سقوط بگیرند.
4-سرخگونی که شما خریده بودید سرخگون نبود...یک تخم اژدهای ممنوعه بوده..باید خوشحال باشین که از دستش خلاص شدین.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
سلام
1-چون که در روز بارانی اگر سرخگون رنگ هایه تیره باشه دیده نمیشه حالا چرا مثلا صورتی نذاشتند دو دلیل داره یکی اینکه سرخگون رمز خیلی خوشگل تره و معمولا همه جا دیده میشود یا ممکنه که سازندش پرسپولیسی بوده
2-چون اگر سرب بود به راحتی میشکست و قتی بهش ضربه میخوارد یا بر روی زمین میافتاد
3-به دلیل این که وقتی سرخگون از دست کسی رها میشود با سرعت زیاد پایین نرود و یک خان که اسمش یادم نمیاد این پیشنهاد را داد که اینکارو بکنند در ضمن به خاطره این پیشنهادش را قبول کردنند چون قبلا خیلی مشکل ها به خاطره این بوده
4-اصولا سرخگون ها ارزش دارند ولی اونی که شما خریده بودید حتما خیلی ارزش داشت بنابراین فکر کنم در اون سرخگون قدرت جادویی نهفته شده اشد که تا حالا هیچکس نفهمیده

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 3 آبان 1384 14:02
نمایش جزئیات
آفلاین
چرا رنگ سرخگون رو قرمز انتخاب كردند؟

به دليل اينكه به راحتي قابل رؤيت باشه!

چرا جنس توپهاي بازدارنده از سرب نيست؟

به دليل اينكه سرب نرم است و ممكن است كه با ضربه چماقها خرد شود و بشكند!

و راجع به سرخگون شما بايد بگم كه همون طور كه بچه ها گفتن او احتمالا تخم اژدها بوده كه بر اثر حرارت اژدها از تخم دزاومده و خونه شما رو به آتش كشيده و خودش هم فرار كرده!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هاف[size=large][color=FF0066]ل[/co
ارسال شده در: سه‌شنبه 3 آبان 1384 13:57
نمایش جزئیات
آفلاین
جواب سوال 1 :
برای پیدا کردن راحتتر اون وقتی که بر روی زمین میوفتاد و گم میشد این کارو کردن که زودتر پیدا بشه مخصوصا زمان بازيهایی که در مواقع بارندگی انجام میشد .
جواب سوال دوم :
سرب چون طوری هستش که قابلیت انعطاف داره و وقتی ضربه ای بهش بخوره حالت میگیره و توی بازی هم مدام در معرض ضربات هستش و تغییر حالت میداد برای همین جنسش رو عوض کردن که با این کار سرعت و نوع حرکتش که در اثر ضربات تغییر میکرد روی بازی اثر نذاره .
جواب سوال سوم :
تا وقتی که توپ از دست بازيكني رها شد سرعت سقوط آن مشابه سرعت سقوط توپ در آب باشد که به این ترتيب بازيكنان مهاجم بتونن توپ را قبل از افتادن بر روي زمين بگيرند .
جواب سوال چهارم :
احتمالا طوريه که اگر به کسی بخوره اونو زنده نمیذاره و در جا میکشه بازيکنو یا اینکه اولین کوافل تاريخ رو شما خريدید که با ارزشه !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

وزیر مردمی اورجینال اسبق

تک درختم سوخت ، پس بذار جنگل بسوزه