شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
مرگخوار وفادار لرد سیاه، بهترین مرگخوار تازه نفس لرد و بهترین دانش آموز تازه نفس گروه ریونکلا !
از همه دوستان اعم از جادوگر و ساحره و ماگل و مشنگ و فرا بشر و فشفشه و ارباب و بنده و مخلوق و جن و پری و غیره دعوت می شود تا در این برنامه شرکت کنند و سوالات خودشون رو از این مهمان عزیز بپرسند تا زمینه آشنایی بیشتر با ایشون در طول مصاحبه فراهم بشه.
1. چی شد که از اینیگو شدی دامبلدور؟ مدت کمی دامبلدور بودی... چرا رفتی و چرا دوباره همون اینیگو نشدی؟ شدی ریگولوس؟ کامل توضیح می تونی بدی پلیز؟
2. اطلاعاتت درباره سایت و زوپس خیلی جامعه, عضو خیلی فعال و خوبی هم هستی... چرا وبمستر و مدیر نشدی تا حالا؟ بهت پیشنهادش داده شده؟ اگه آره چرا قبول نکردی؟ ( البته شاید قبلا بودی! حافظه من قد نمیده! )
3. 8 ساله عضوی... ولی هنوزم هستی و فعالی, چه تو ایفای نقش چه تو جا های دیگه. چی باعث شده که خسته نشی و موندگار بشی اینجا؟ در حالی که حتی جسیکا هم از فعالیتش کم شده, ولی تو هنوز هستی.
4. تا حالا شده تو سایت از یه چیزی اینقدر عصبانی بشی یا کفری بشی که دیگه نخوای برگردی و شناستو ببندی؟ اگه مایلی بگو چرا.
5. سوالی ارزشی ( سواله واسم خوب!): تا حالا شده سر سایت با جسی با هم دعواتون بشه یا قهر کنین؟ :d:
6. چرا شخصیت ریگولوس بلک؟
7. فکر می کنی چقدر دیگه این انگیزه فعالیتت تموم بشه؟ اصن فکر می کنی سایت تا کی پا بر جا باشه؟ همه می گفتن هری پاتر تموم بشه کار سایت هم تمومه, اما ه.پ هم تموم شد ولی ما هنوز اینجاییم و فعالیت می کنیم!
8. اعضای جدید میان, یه سریا می رن... یه سریا بر می گردن... یه سریا هیچ وقت سایت رو ترک نکردن و هنوز تو سایتن. به نظرت راز این جادوگران چیه؟ همه رو یه جوری وابسته کرده, اوناییم که رفتن هنوز به یادش دارن! چرا اینقدر خاطره انگیزه؟
9. سایت های ایفای نقش دیگه هم فعالیت داشتی یا داری؟ کدوماشون؟
خوب فعلا بسه البته این همه سوالام نیستا! فعلا همینا به ذهنم رسید, بقیشو در طول هفته می گم! :d:
موفق باشید! :evilsmile:
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ماری مکدونالد در 1391/3/22 5:24:34
OnlyRaven
"دلیل بی رقیب بودن ما، نبودن رقیب نیست...دلیل بی رقیب بودن ما، قدرتمند بودن ماست!"
از لطف همتون ممنونم. ریگولوس: ممنون به خاطر سوالای زیرکانه که پرسیدی. منم سعی کردم به همان صورت جواب بدم
به آنتونین: من حقیقت رو گفتم.من با کسی تعارف ندارم. فقط یه چیزی: من تو نویسنده شبح اپرا شک داشتم چون ۴سال پیش اونو خونده بودم ودقیق یادم نبود.به همین خاطر رفتم و نگاه کردم: شبح اپرا از گاستون لورو هستش. به نظر من ارزش خوندن رو داره؛ البته سلیقه ها متفاوت هست. آگاتا کریستی نویسنده ژانر جنایی و وحشت هستو بسیار داستانهای جذابی داره.
به اسمشو نبر : :d: همچنان شوخ طبعیتون رو تحسین میکنم. راستی دارک آی دیتونو کی بیام بگیرم؟؟:d:
بازم ممنون
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
در اندرون دل خسته من ندانم کیست که من خموشم و او در فغان و در غوغاست... در زندگی مثل زودپز باش...هر وقت جوش آوردی در کمال آرامش سوت بزن!
ارباب اول از مرگخوار وفادارش ارباب(!)ریگولوس تشکر میکنه. به این میگن مصاحبه ای که باعث میشه طرف رو بشناسیم! خسته نباشه.البته این جلوی کروشیویی رو که قراره دریافت کنه نمیگیره.لقب ارباب رو کش میری؟!:vay:
و اما ویزلی موقرمز:
چقدر احساسات!چقدر عشق!ارباب حالش بد شد!وقتی این جوابا رو میدادین فکر نکردین که یک ارباب و عده ای مرگخوار هم ممکنه بخوننش؟به روحیات لطیف و آسیب پذیر اونا فکر نکردین؟اگه این همه عشق لطمه ای جبران ناپذیر به عواطف و احساسات سیاه یاران ارباب زده باشه چی؟کی اینجا جوابگوخواهد بود؟
نقل قول:
چرا هی دامبلدور بودن رو قبول نکری؟ خب من دخترم خوو !!
آفرین!کار خوبی کردی قبول نکردی...ببین...اینجا یکی داره از روی تجربه حرف میزنه!نکنین این کارا رو...شخصیت مخالف جنسیتتون نگیرین.:d:
اسم ارباب رو هم بدون القاب احترام آمیز نبر!ارباب بزرگ, لرد ولدمورت کبیر!...شما سفیدا بطور خلاصه میتونین بگین اسمشو نبر!::evilsmile:
نقل قول:
. اینکه با صدای خروس از خواب بلند بشی . باهاش بری روی یه تپه سرسبز و از اون بالا غلت بخوری و بیای پایین.
با خروس؟!...نرو...میمیره!
بیا آشنا شیم...آشنایی قبلیمون تو تالار اسرار که به جایی نرسید!:evilsmile: یکی از جوابها خیلی توجه ارباب رو جلب کرد...ولی اینجا نمیشه دربارش حرف زد.اگه آشنا شدیم بهت میگم.
اول واقعا خسته نباشید میگم بهتون خانم ویزلی و همینطور به ارباب ریگولوس عزیز. مصاحبه کاملی بود واقعا. البته سوالارو نصفه نیمه میخوندم معمولا، ولی جوابارو کامل و جالب اینه که بر خلاف مصاحبه های پیشین که سی چهل تا سوال بیشتر نبود و خسته میشدم ایندفعه اصلا خسته نشدم برعکس لذت بردم. این برمیگرده به هنر مصاحبه کننده و البته قسمت عمده ش بخاطر مهمان و مصاحبه شونده عالی ای بود که دعوت شده بود. به حسن انتخاب ریگولوس هم بازم باید تبریک گفت.
خانم ویزلی، من حواسم نبود الان متوجه شدم چه تقارن جالبی برقرار شده. رتبه عالیتون در فوق لیسانس و مدیریتتون در سایت. همینجوری پیشرفت کنید سی سالگی اولین رییس جمهور زن ایران میشید.
جواب هاتون جالب و خواندنی و راحت بود و قشنگ مشخص بود یه فرد تحصیل کرده داره به سوالات جواب میده. کتاب شبح اپرای آگاتا کریستی رو حتما در اولین فرصت ممکن که پیدا کنم احتمالا بعد امتحانا:دی میخونم. خیلی کنجکاو شدم که چه طوریه.
جوابتون به سوال 52 محشر بود. هرمیون و مالفوی؟!!!
در مصاحبه تون واقعا به من لطف داشتید و باید ازتون تشکر کنم. به هر جایی در سایت رسیدید فقط بخاطر لیاقت خودتون بوده و بس. همون لیاقتی که در دنیای واقعی هم نشون دادید حقتونه.
امیدوارم همیشه و در همه حال موفق باشید.
پ.ن: کلی طرفدار دارید ها. واقعا محبوبید در سایت. هنوز زمان خیلی کمی از آپلود فایل مصاحبتون گذشته ولی سی بار دانلود شده.
یعنی من همیشه فک میکردم هیش که مثل پرسی نمیشه واسه قلم پر که سوالاش عالی باشه و مصاحبه شونده هم از پا در بیاره :دی! ولی این ریگولوس واسه همیشه نظر منو عوض کرد!
یعنی ما دیگه نمیخواد بجنگیم با این محفلیا، همین ریگولوس یکی یکی باهاشون مصاحبه کنه سر جواب دادن نابود میشن خودکار! :evilsmile:
جدا از شوخی واقعا مصاحبه و سوالا عالی بود، جوابا هم عالی و قانع کننده بودند، مرسی از جینی و ریگول!
جینی به شدت آشنا میزنی! نمیدونم چرا! :d:
p.s: این پست فقط جهت نشون دادن ذوق خواننده از بازگشایی قلم پر و همچنین مصاحبه خفن و جواب های خفن و تشکرات لازمه میباشد و ارزش دیگری ندارد!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
OnlyRaven
"دلیل بی رقیب بودن ما، نبودن رقیب نیست...دلیل بی رقیب بودن ما، قدرتمند بودن ماست!"
جالب شد !!! پس هم رشته ایم ! زیست شناسی سلولی و مولکولی - گرایش ژنتیک منم ! تو چی هستی؟
نقل قول:
فعالیت های جانبی و یا تفریحی که کنار درس خواندن داری، چی یا چیا هستن ؟ (هنری – فرهنگی – اجتماعی – تحقیقاتی – ورزشی و ... ) دبیر انجمن دانشجوییمون بودم. به پروژه کلا علاقه خاصی دارم :دی
بازم جالب تر شد ! :d: می تونم بپرسم کدوم دانشگاهی ؟ :دی . البته مهم نیست. مایلی بگو. چون گفتی پروژه. گرچه واژه ای کلی هست. من به مقاله اعتقاد شدیدی دارم.
نقل قول:
آماندا می پرسه: آینده خود را چگونه می پیشبینی اید؟
خودمو یه استاد دانشگاه میبینم :دی
چه هدف مشترکی ! جسی یه وقت این ورا نیایی ها ! من کاری نکردم ها ! بله. می گفتی جینی جان ! :d:
نقل قول:
دوست دارم یه دپارتمان تخصصی ژنتیک درمانی تاسیس کنم
پایه. در آینده بدون مشورت و گفتگو با من دست به این اقدام نزن. بذار من هدایتت کنم در این راستا اول !
نقل قول:
واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااایییییییییییییییییی . خسته شدم .سوالا زیاد بود و نصفش هم تکراری. خداییش واسه بدبخت بعدی رضایت بده و سوالا رو کم کن. الان ساعت 9 شبه و من از صبح ساعت 10 دارم جواب میدم. چشام از جاش دراومد . یه شربتی چیزی هم واسه پذیرایی ندادی بهمون گلومون تازه بشه حداقل.
از قبل گفته بودم بهت شرایط رو. نصف سوالات هم عمرا تکراری نبود. ذهن شما تکراری میدونه همه چیو. :d: . سه روز فرصت دادم. خودت خواستی یه روزه جواب بدی. نظر من اینه که در سال با یه نفر، یه بار گفتگو میشه. پس بهتره همه بشناسنش. خوب معرفی بشه. من روشم این جوریه. مفصل مصاحبه می کنم.
مصاحبه خوبی بود. ذره ذره عناصرت تشکیل دهنده ات رو من الان شناختم. در مورد اعتقادات شخصی و نظرات و اندیشه هات هم نظری نمیدم. دعوا میشه. پس احترام قائل میشم :d: