جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

12 کاربر(ها) آنلاین هستند (9 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
10
مهمانان
2
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  111 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  228 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  227 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  312 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  220 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: اعضا سایت خودشونو معرفی کنن
ارسال شده در: پنجشنبه 2 مهر 1383 22:47
نمایش جزئیات
آفلاین
خب من آرمینم(تایتان)15ساله فکر نکنم به شما ها ربط داشته باشه از کجام من از دی با جادوگران آشنا شدم خرداد تونستم عضو بشم با هری پاترم یه طور عجیبی آشنا شدم اول تو روزنامه خوندم که فیلمش اینجوریه بعد از یه مدت کتاب هری پاتر و جادوی خاطراتو تو اینترنت دیدم خوشم اومد تا یه روز یکی از دوستام فهمیدم هری پاتریسته اول کتاب سه رو ازش گرفتم بعدش تک تک کتابا رو خودم خریدم راستی من دوباره برگشتم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تو مانند منی؟ آیا تو می توانی بر طوفان سوار شوی، چنان که بر اسبی، و آذرخش را به دست بگیری به سان شمشیری؟
ارسال شده در: چهارشنبه 1 مهر 1383 16:14
نمایش جزئیات
آفلاین
نام:پاتيناز
شكل صورت: درز دار
علاقه مندي:به ارانگوتان نر و البته هلي پاتر كوچولو
نحوه اشنايي:در فرودگاه ودر اثر اندي تاخير طياره

با سلام اسمم رها ست 20 ساله از تهران دانشجوي سال دوم مهندسي منابع البته امروز رفتم سال سوم
يه ماه پيش مي خاستم عضو شم كه هي ميگفت اي ديت اشتباست منم كه در اثر مراجعت هاي فراوان و البته عدم موفقيت به اين شكل در اومده بودم موضوع رو به اسمم تبديل كردم كه بالاخره ديشب در حالي كه كاملا متفكرانه به موضوع مي انديشيدم يه لامپ بالا سرم تركيد وبه اين موضوع رسيدندي كه yahoo.comروفراموش كردندي
و در حالي كه به شدت بوق مي زدم به خواب عميقي فرو رفتم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 27 شهریور 1383 15:24
نمایش جزئیات
آفلاین
من آرش هستم و 15 سالم .وقتی کلاس اول راهنمایی بودم کتاب هری پاتر رو خریدم دلیلش هم اینه که هری هم سن من بود . (کتاب هری پاتر 1 در سال 1994 به بازار اومد) .به گیتار کلاسیک و هری پاتر و شان پال و چند مورد دیگه... علاقه دارم . حالا هم تا کتاب 6 بیاد کتاب های قبلی رو 10000 بار میخونم . اینم من .دیگه؟؟؟؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 27 شهریور 1383 14:09
نمایش جزئیات
آفلاین
من صدف هستم ۱۵ سالمه و کلاس پنجم که بودم يه بار دختر داييم اومد خونمون و چون من کتاب دوست داشتم گفتم يه کتاب بهم معرفی کنه که اونم هری رو پيشنهاد کرد بعد هم رفتم جلد۱۲۳۴ رو خريدم و پشت سر هم خوندم . بيشتر از همه هم از محفل ققنوسش خوشم می ياد... بسه يا بازم بگم؟ !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بهترين بازيکن کوييديچی که تا حالا هاگوارتز به خودش ديده
ارسال شده در: جمعه 27 شهریور 1383 06:46
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام به همگی
من عماد ، 16 ساله از لاهیجان هستم.
راستی من تو روزنامه ها در موردش خوندم و تو تلویزیون دیدم.
ولی کتاب هری پاتر برای اولین بار تو خانه دوستم خوندم
و با هری پاتر توسط اون آشنا شدم.
من توسط رضا یا راجر دیویس با هری پاتر وسایت آشنا شدم.

:-D

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
معرفی!
ارسال شده در: یکشنبه 22 شهریور 1383 11:07
نمایش جزئیات
آفلاین
حالا که بحث معرفی است باید بگم که از وقتی اون نامرد.....
نه شوخی کردم
علیرضا هستم 20 روز دیگه میشوم 17 ساله
و باید اضافه کنم که الان سه سال که هری پاتری شدم اول کتاب یک را تا قبل از فصل جنگل ممنوع خوندم بعد یک سفر طولانی پیش آمد نتونستم ادامه بدم سال بعد شروع کردم به خوندن!
رو کتاب ها به شدت تسلط دارم فقط اسم ها را جور دیگه ای می خونم هشت روز دیگه هم میرم و دیگه هیپوگیریف دیدی ندیدی!
داشتم می گفتم اسمم اشکان است و 19 سالمه و ...
اشکان ؟ علیرضا؟ حمید؟ نه نه نه !!!!بیگانه!!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Re: معرفی
ارسال شده در: پنجشنبه 12 شهریور 1383 23:46
نمایش جزئیات
آفلاین
واقعآ مایه تآسف هست که من، دیابلو ارباب تاریکی رو به عنوان یه سال اولی نشون میده. اما مسئله ای نیست.
من جزو moderator های اولین گروه طرفداران هری پاتر در ایران، یعنی گروه یاهویی دوستداران ایرانی هری پاتر بودم.
به خاطر فاصله ای که در این بین افتاده باید از اول شروع کنم، اما هیچ وقت دیر نیست !
پس من هم اومدم، یک دارک به دارکها اضافه شد !
و عرض ادب خدمت ناظر بزرگ، دارک لرد !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 6 شهریور 1383 23:40
نمایش جزئیات
آفلاین
قانون این تاپیک
هر کی فقط میتونه یک بار اینجا پست بده پست دومش پاک یا تبدیل به یه پست میشه که تا الان شاهدش بودی بعضی ها دو تا دوتا معرفی میکنن اون ها رو یکی کردم بعضی ها رول پلینگ پاک کردم و بعضی ها کل کل کردن اون ها هم همین طور این وسط یه نفر زحمت کش موند به نام دارکی هی پست بی مورد میزد من هم پیف پاف تار مارش میکردم
پارتی بازی هم نداریم هر کی پست دو تا بزنه پاک میشه
ناظر فعلی فروم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
مانده از شب هاي دورادور، بر مسير خامش جنگل، سنگينچيني از اجاقي
ارسال شده در: جمعه 6 شهریور 1383 17:00
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب حالا که همه دارن خودشونو معرفی می کنن من هم میگم:
من غزاله ام از اصفهان.چون فکر کنم از همتون خیلی کوچیکترم با اجازه سنم رو نمی گم.ولی من یه هری پاتریست واقعی ام که قد سنم کتاباش رو دوره کردم. من اینجوری با هری پاتر اشنا شدم که :من خیلی کتاب میخوندم و هر نمایشگاه کتابی که برگزار می شد حتما با خوهرم میرفتیم که یه بار یه نمایشگاه کتاب های کودک و نوجوان خارجی بر گزار شد که ما هم رفتیم و خواهرم کتاب 1 رو خرید و خوند و به من گفت بخونم خیلی جالبه و با سلیقه ی من میخونه وخلاصه کتاب 1 رو خوندم بعد کتاب ها ی بعدی رو من و خواهرم ساعتی می خوندیم.تنها امید من به زندگی یکیش همین کتاب های هری پاتره.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
" در جهان چیزی به نام آغاز و پایان وجود ندارد. زندگی امروز خود را به گونه ای بگذرانید که گویی همه چیز در همین یک روز است ... "
ارسال شده در: جمعه 6 شهریور 1383 15:39
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام
من ایمان هستم14ساله از تهران.
من حدودا 12 سالم بود کتاب سنگ جادو رو خوندم خیلی خوشم اومد بعد آزکابانو خوندم از آزکابان بیشتر خوشم اومد بعد به ترتیب محفل ققنوس,تالار اسرار ,جام آتش
فعلا

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
من جانم را فدای اربابم کردم.