جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

18 کاربر(ها) آنلاین هستند (14 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
15
مهمانان
3
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  58 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  169 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  185 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  289 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  196 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: ** بررسی پستهای دهکده هاگزمید **
ارسال شده در: چهارشنبه 20 اردیبهشت 1385 21:43
نمایش جزئیات
آفلاین
بررسی پستهای تاپیک خانه های هاگزمید

بررسی پست شماره 103 خانه های هاگزمید،زده شده توسط آوریل

این که اصلا سناریو نداشت.از اولین اصول در جدی نویسی سناریو نویسی قوی هست که به علت کم بودن مقدار دیالوگها باید یه جوری توصیف کنه.جمله سازیها و استفاده از کلماتت هم خوب بود و مشکلی نداشت ولی مشکلاتی در علامتات بود.همیشه بهتره برای نمیدونم و یا اینجور چیزهای از ... استفاده کرد که نشان از جمله های نامفهوم رو میده که فقط از یک فعل تشکیل شده.دوباره در همون جمله بین جملات بهتر بود بعد از با همسایه ویرگول یا سه نقطه قرار بگیره چون جملش فاقد فعله.
پست بدی نبود و یه ذره به داستان شکل داد.

ارزیابی نهایی:یه پست متوسط-خوبی برای آوریل.
درجه به این پست:*** از پنج ستاره
امتیاز نهایی:40%

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
کاهنان مصری سه هزار سال قبل از میلاد این کتیبه قدرت و قهرمانی را پیدا کردند و برای آن محافظانی گذاشتند.تا 3 سال پیش کسی آخرین محافظ ر�
ارسال شده در: سه‌شنبه 19 اردیبهشت 1385 16:14
نمایش جزئیات
آفلاین
بررسی پستهای تاپیک ژاندارمری هاگزمید

بررسی پست شماره 125 ژاندارمری هاگزمید،زده شده توسط لرد بلرویچ

پستی مناسب با حال و هوای کنونی هاگزمید در مورد مایک لوری.نکاتی ظریف و طنز جالبی رو می شد توی نوشتت پیدا کرد که حاکی از قدرتت در خلق طنزهای پر ظرافت بود.در پستت اشکال زیادی دیده نمیشد به جز چند مورد که بهش اشاره میکنم:
اول از همه استفاده از علائمی بود که در جمله به کار میره،مثلا در جمله"نه ... خواهش میکنم ، من تسلیم میشم ... آخ ...""بهتر بود در انتهای جمله بعد از آخ از علامت ! استفاده میکردی.
از چیزای جالبی که توی پستت دیدم سریع پیش رفتنش بود که برای یک رول نیمه طنز-طنز چیز عالی هست.
در کل من از این پست خوشم اومد چون تونستی قشنگ مایک رو خارج کنی از قضایا و تمام موضوعات قبل رو ببندی.
چندتا هم غلط املایی تو پستت بود که با دو بار مطالعه کردنش میتونی حذفشون کنی.

ارزیابی نهایی:پست متوسط-خوبی بود و از نکات ظریف طنز توش استفاده شده ود.همینطور هم سریع پیش رفتنش باعث قشنگیش میشد
درجه به این پست:5.*** از پنج ستاره
امتیاز نهایی:52%

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط توماس جانسون در 1385/2/20 21:16:50
کاهنان مصری سه هزار سال قبل از میلاد این کتیبه قدرت و قهرمانی را پیدا کردند و برای آن محافظانی گذاشتند.تا 3 سال پیش کسی آخرین محافظ ر�
ارسال شده در: دوشنبه 18 اردیبهشت 1385 21:40
نمایش جزئیات
آفلاین
بررسی پستهای تاپیک اسکله تفریحی

بررسی پست شماره 21 اسکله تفریحی،زده شده توسط نانسی دیگوری

پست بدی نبود و خوشبختانه تفلون هم نبود(نچسب)!به خوبی تونستی هوا رو توصیف کنی اما میتونستی قشنگ تر حال و هوایی که در اون توفان در خیابان های هاگزمید جربان داشت رو به تصویر بکشی.حس خودت رو تونستی هوب القاء کنی اما میتونستی اندکی هم از نقشه هایی که برای اسکله داشتی بگی.مساله دیگه حالت توماس بود که از قرار معلوم من دارم تبدیل به شخصیتی مث آقای کراوچ میشم.
و اما اشکالات:
معمولا در پست هایی که تنها در اون از صحنه پردازی و تعریف استفاده میشه بهتر هست از نثر محاوره ای استفاده نشه.مساله دیگر هم در مورد سه نقطه هات بود،خیلی ها این نثرو دوست دارن که نمونه واضحش آرتیکوس عزیز هست.اما میتونستی به جای استفاده از این تعداد زیاد سه نقطه از نقطه برای اعلام پایان یک جمله،علامت تعجب برای بیان احساسات و ...
در مورد نقد و بررسی جملات:
وقتی به ساختمون شهرداری رسیدم ، صحبت های آخر زده شد دیگه نتیجه قطعی اعلام شد و دو دانگ برای شهرداری باقی موند
ویرایش:بعد از اینکه که به ساختمان شهرداری رسیدیم طی صحبت هایی که انجام شد به این نتیجه رسیدیم که دو دانگ از اسکله برای شهرداری و مابقی برای من باشد.
اشکلات این جمله:در بخش اول از ماضی ساده استفاده شده اما در فعل دوم از ماضی بعید.اینطور که در جمله گفتی این منظور القاء میشه که حرف های زده شده و سپس تو رسیدی و نتیجه رو به تو گفتن.
بقیه جملات هم اشکلات چندانی نداشت اما مثلا میتونستی به جای این جمله"می خواستم سر صحبتو ببندم و یه جورایی خاتمش بدم که دیدم آقای جانسون ساکته" از جمله ای مثل"فکر میکردم بهتره ه برم.میخواستم به نحوی و به بهانه ای از آقای جانسون خداحافظی کنم.اما متوجه شدم که حواسش پرت شده و..." استفاده کنی.

ارزیابی نهایی:پستی متوسط و متوسط برای عضوی تازه وارد.
درجه به این پست: 5.** از پنج ستاره.
امتیاز نهایی:35%

========================================

بررسی پست شماره 22 اسکله تفریحی،زده شده توسط آرتیکوس دامبلدور

طبق معمول مثل تمام پستات خوب بود و اشکالی توش دیده نمیشه.به همین دلیل آدم باید تو این پستا به ریز ترین نکات گیر بده.
این تنها اشکالیه که من پیدا کردم و فکر کنم باعث خورد شدن اعصابت بشه ولی حالا گفتنش ضرری نداره:در این جمله"شايد شهرداري از اين لحاظ كمكي به من بكند و بايد هم بكنند" به علت اینکه شهرداری به خودیه خود مفرد هستش و در نیم جمله ابتدایی فعل مفرد آوردی بهتر بود که بکنند میشد بکند.
این اشکال دوم هم که کم اهمیت هست استفاده از علائم هست که البته اینا رو خودت همیشه بهم گوشزد میکنی حالا این بارم من گوشزد کنم.بر طبق قواعد دستوری بعد از آمدن یک فعل در انتهای جمله که نشان از تکمیل شدن جمله هست بهتر هست نسبت به پیام جمله یکی از سه علامت "."-"!"و"؟" استفاده کرد.
در کل پست خوبی بود و احساسات رو با وجود سناریوی کم به خوبی منتقل میکنه.

ارزیابی نهایی:پستی خوب-عالی مثل همیشه.
درجه به این پست:**** از پنج ستاره
امتیاز نهایی:74%

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط توماس جانسون در 1385/2/19 15:53:58
ویرایش شده توسط توماس جانسون در 1385/2/20 21:13:54
ارسال شده در: یکشنبه 17 اردیبهشت 1385 16:00
نمایش جزئیات
آفلاین
طرح نقد و بررسی هفته اول

طرح نقد هفته اول از امروز یکشنبه مورخ 2/17 آغاز و تا یکشنبه هفته بعد به پایان میرسد.برای اطلاعات بیشتر به پست اول این تاپیک مراجعه کنید.

لیست تاپیک ها حاظر در بدین شرح است(این بدان معناست که تنها پستهایی که در این تاپیک ها زده شوند مورد لطف ما قرار خواهند گرفت ):
اسکله تفریحی*
خانه های هاگزمید
ژاندارمری هاگزمید

منتظر پستهای قشنگ شما هستیم.

با تشکر
شهرداری هاگزمید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
نقدخانه دهکده
ارسال شده در: دوشنبه 4 اردیبهشت 1385 16:55
نمایش جزئیات
آفلاین
نقد خانه دهکده

اینجا همونطور که از اسمش پیداس محلی برای نقد پست هایی هست که در تاپیک های انجمن هاگزمید زده میشه.

منتظر پستهای زیباتون در دهکده هاگزمید، تنها دهکده کاملا جادویی هستیم.

ویرایش جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳: اسم تاپیک به نقدخانه دهکده تغییر یافت.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آنتونین دالاهوف در 1386/10/27 16:29:46
ویرایش شده توسط گودریک گریفیندور در 1391/9/14 18:45:44
ویرایش شده توسط کدوالادر جعفر در 1403/2/13 16:19:34
ویرایش شده توسط کدوالادر جعفر در 1403/2/13 17:00:25
ویرایش شده توسط کدوالادر جعفر در 1403/2/13 17:24:59
ویرایش شده توسط کدوالادر جعفر در 1403/2/14 13:34:19
ویرایش شده توسط کدوالادر جعفر در 1403/2/14 13:34:39
ویرایش شده توسط تلما هلمز در 1405/2/20 19:20:36