از تمامِ کسانی که در نظرسنجی شرکت کردن،بسیار تشکر میکنم.چه اونهایی که موافق بودن و چه اونهایی که حالا به هر دلیلی،نظرات دیگه ای داشتن و با این طرح مخالف بودن! درهرصورت اینکه توی نظرسنجی شرکت کردید،جای تقدیر داره.
اما قبل از اعلام هرنتیجه ای بگم که ایده ی رسانه،چندان جدیدی هم نبوده و قبلا در موردش بحث شده.جالب اینکه اون موقع واکنش اعضا مثبت تر از الان بوده! فقط کافیه پیام های تاپیک "رسانه ی سایت جادوگران (ورژن قدیمی)" رو مطالعه کنید و نگاهی به آمار نظرسنجی بندازید.

همونطور که میبینید چنین طرحی در اون زمان با واکنش های بهتری مواجه بوده.البته میتونه دلایل زیادی هم داشته باشه! شاید فضایِ حاکم در اون موقع اینجور مسائل رو خیلی بیشتر میطلبیده.یا توضیحات بیشتر مسئول طرح باعث شده بچه ها بیشتر جذب طرح بشن.اما هرصورت نمی تونیم بگیم که اون موقع سایت فضای خیلی فعال تری داشته.چون مقایسه آمار شرکت کنندگان نظرسنجی رسانه ی فعلی و قدیمی،خلاف اینو ثابت میکنه!
البته اون طرح بنا به دلایلی که بنده ازش مطلع نیستم،اجرا نشد.ولی جالب اینجاست که طرح به نظر خیلی عظیـم تر از پروژه فعلی به نظر میرسه و با توجه به واکنش مثبت اعضا،بازهم اجرایی نشد.اما نتیجه رسانه ی فعلی ...

با توجه به اینکه بیش از 65 درصد آراء (15 نفر) با طرح موافق بودن،ولی میزان قابل توجهی مخالف هم وجود داره (8 نفر)،کسانی که مخالف هستن میتونن تا پایان روز یکشنبه، شانزدهم اسفندماه (94/11/16) دلیل مخالفت ـشون رو به طور مفصل توضیح بدن و ارسال کنن تا در موردش بحث بشه.
درغیر اینصورت انتشار اولین شماره ی پادکست بعد از تاریخ تعیین شده قطعی خواهد شد.البته هنوز تاریخ مشخصی برای انتشار تعیین نشده (چون هنوز مراحل ضبط انجام نشده) و حتی ممکنه یک ماه بعدش منتشر بشه! پس توصیه میکنم که مخالفان این طرح هرچه زودتر دلایلشونو بیان کنن.
با اجازه .. فعلن!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

.
من فکر کنم اتفاقا این حرکته که آسیب جدی رو وارد میکنه.