دوستان! بگذارين كار اين تايپيك رو بررسي كنيم.
1- مقايسه ي غلط: مقايسه ي اين دو كتاب اصلا درست نيست. براي مقايسه ي يك كتاب (يا هر چيز ديگه اي) بايد اون رو با نمونه ي خودش مقايسه كنيم. (از پروفسور ياد گرفتم!) ولي اين دو كتاب كاملا با هم متفاوت هستن. مقايسه ي اين دو كتاب با هم كلا غلطه. مثل اينكه بگيم كتاب رياضي سوم راهنمايي بهتر از كتاب آموزش كار با Windows XP است.
2- نظريات ناعادلانه: نظريات افراد نا آگاه يكي از مشكلات اين تايپيك بود. هر كسي كه تا حالا از هري پاتر خوب گفته و از تالكين بد گفته ارباب حلقه ها رو به طور كل نخونده. در حالي كه فقط بايد افرادي كه هر دو كتاب رو خونده و اطلاعات كافي در اين مورد رو دارن نظر مي دادن. مثلا خود من و هري و حتي چو كه من باهشون چت مي كردم مي گفتن كه كتاب ها رو نخوندن...
3- تالكين يا رولينگ؟ تالكين يا رولينگ، مسئله اينست! خب به نظر من... رولينگ نويسنده ي بدي نيست. ولي اصلا نميشه رولينگ رو با تالكين مقايسه كرد. تالكين در آثار خود يك دنياي كامل رو خلق كرده. شعرهاي تالكين بي نظيرن و در كل اگر بگيم تالكين يكي از بزرگ ترين نويسندگان چند قرن اخير به حساب مياد در حق تالكين ظلم كرديم
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

1- شما هیچ وقت نمی تونید این کتاب ها و نویسند هاشون رو مقایسه کنید. این کتاب ها اصلا در یک سطح نیستن که شما بخواید این کار رو بکنید نه تنها کتاب ها بلکه نویسنده هاشون رو هم نمی تونید مقایسه کنید من اصلا نمی دونم واقعا چرا این تاپیک رو زدید
2-در سایت اردا که واسه طرفدار های تالکینه درباره هری پاتر حرف زده شده اما من هیچ جا ندیدم که به طرفدار های هری پاتر توهین کنن یا بگن هری پاتر اشغاله یا مضخرفه. ولی اینجا خیلی راحت دارن به ما توهین میکنن.
3-این سایت مخصوص هری پاتره و اکثر کسایی که عضون ارباب حلقه ها رو نخوندن(و بقیه کتاب های تالکین)
پس چطور می تونن دربارش نظر بدن(نظر درست و منطقی)
پی نوشت: این تاپیک ماله 4 سال پیشه؟واقعا؟